DjVu:
a hozzá tartozó program, amivel meg lehet nyitni:
http://sourceforge.net/projects/djvu/files/DjVuLibre_Windows/3.5.25%2B4.9/
Illetve létezik egy plug-in is, amivel a böngészők is meg tudják nyitni a djvu file-t.
http://www.caminova.net/en/downloads/download.aspx?id=1
Támogatott operációs rendszerek, és böngészdék:
Windows XP, Vista, 7, 8, Windows Server 2003, 2003R2, 2008, 2008R2, 2012
Internet Explorer 8 or later, Mozilla Firefox 15 or later, Google Chrome 17.0 or later, Opera 11.00 or later
Segítséget kérek!
2012. november 24. 22:01
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (joe_r @ 2012.11.24. 21:45)
DjVu:
Illetve létezik egy plug-in is, amivel a böngészők is meg tudják nyitni a djvu file-t.
Internet Explorer 8 or later, Mozilla Firefox 15 or later, Google Chrome 17.0 or later, Opera 11.00 or later
Millió köszönet. Nem is tudom, hogy nélküled mit csinálnék.
1 felhasználónak tetszik:
joe_r
2012. november 26. 19:17
Hogy lehet véleményt értékelni? (pozitív/negatív)
2012. november 29. 17:20
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Idézet (Musicator @ 2012.11.26. 19:17)
Hogy lehet véleményt értékelni? (pozitív/negatív)
Megvan, hogy mennyi idő tagság után tudsz véleményeket értékelni. Azt hiszem fél év, de pontos idővel kapcsolatban egy moderátor tudna segíteni. :)
Musicator
2012. december 03. 18:35
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Sziasztok!
Nekem a Twitterrel adódott némi problémám. Tegnap vettem észre amikor beléptem, hogy eltűnt az összes Nekem íródott twitt. Csak azt látom ha a "kapcsolat" menűpontra kattintok, hogy retwitteltek, kedvelték twittemet, és hogy kik követtek.
Valaki esetleg tudja hogy ez mitől van? :S Előre is köszönöm a segítséget.
Pöttömke
Nekem a Twitterrel adódott némi problémám. Tegnap vettem észre amikor beléptem, hogy eltűnt az összes Nekem íródott twitt. Csak azt látom ha a "kapcsolat" menűpontra kattintok, hogy retwitteltek, kedvelték twittemet, és hogy kik követtek.
Valaki esetleg tudja hogy ez mitől van? :S Előre is köszönöm a segítséget.
Pöttömke
2012. december 07. 21:12
Idézet (bestiak @ 2008.09.02. 21:01)
Valaki tudna nekem segíteni, hova kell az AC97 DRIVER-t betenni?Mert eltûnt a hangkártyám lemeze és újratelepítésnél nem lett feltéve.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Valaki elmondaná,hogy mi az a AC97 DRIVER?
2012. december 08. 12:05
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (Fanna9 @ 2012.12.07. 21:12)
Valaki elmondaná,hogy mi az a AC97 DRIVER?
Az AC'97 roppant frappánsan az Audio Codec '97 rövidítése.
Ebből következik, hogy a hangkártyához kapcsolódik. Maga a driver pedig egy vezérlő, ami hidat képez a hangkártya/hangchip, és a Windows között.
Magyarul a driver mondja meg a tökfej Windows-nak, hogy az adott eszköz - jelen esetben a hangeszköz - tulajdonképpen micsoda, mire való, és mi a franc az a sok adat, ami folyamatosan bombázza a Windows-t, és aminek a végeredménye a hangszórókból hallható hang.
2012. december 16. 11:36
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Sziasztok!
Pénteken este tesóm újratelepített a gépet azzal nem is volt probléma. De mikor megnyitom a Google Chrome-ot akkor minden szót piros hullámos vonallal aláhúz, amit írok és nem tudom, hogy miért. Az előző Chrome-om csak akkor csinálta, ha egy szót elhibáztam, de a mostani úgy tűnik, mintha nem is ismerné fel a magyar szavakat vagy nem is tudom.
A másik problémám az újretelepítés óta az, hogy a Google Chrome nem játsza le a videókat, de az Internet Explorer pedig igen.. és az Adobe Flash Player le van töltve (és telepítve is van), de nem tudom, hogy mi lehet a baj.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Pénteken este tesóm újratelepített a gépet azzal nem is volt probléma. De mikor megnyitom a Google Chrome-ot akkor minden szót piros hullámos vonallal aláhúz, amit írok és nem tudom, hogy miért. Az előző Chrome-om csak akkor csinálta, ha egy szót elhibáztam, de a mostani úgy tűnik, mintha nem is ismerné fel a magyar szavakat vagy nem is tudom.
A másik problémám az újretelepítés óta az, hogy a Google Chrome nem játsza le a videókat, de az Internet Explorer pedig igen.. és az Adobe Flash Player le van töltve (és telepítve is van), de nem tudom, hogy mi lehet a baj.
2012. december 16. 12:35
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (silenc @ 2012.12.16. 11:36)
Sziasztok!
Chrome -> Beállítások -> Speciális beállítások megjelenítése... -> Nyelvek -> A nyelv és a helyesírás-ellenőrző beállításai...
Idézet (silenc @ 2012.12.16. 11:36)
Chrome -> Beállítások -> Speciális beállítások megjelenítése... -> Adatvédelem -> Tartalombeállítások -> Plug-inek
Itt vagy állítsd Automatikus futtatás (javasolt)-ra, ha nem azon lenne alapból, vagy kattints a Egyes plug-inek kikapcsolása szövegre, és nézd át, hogy nincs-e kikapcsolva valamelyik plug-in.
Alapbeállításban a plug-inek engedélyezve vannak, de lehet Mindig engedélyezve állapotba is kapcsolni, csak be kell pipálni a plug-inhez tartozó jelölőnégyzetet.
silenc
2012. december 16. 14:21
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Valaki, aki Google Blogger-t használ tudna segíteni?
Azt hol kell beállítani, hogy a bejegyzés alján ne mutassa, hogy ki jegyezte be szöveget?
Azt hol kell beállítani, hogy a bejegyzés alján ne mutassa, hogy ki jegyezte be szöveget?
Lilimooo
2012. december 16. 14:37
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline |
Idézet (Kazuo @ 2012.12.16. 14:21)
Valaki, aki Google Blogger-t használ tudna segíteni?
Rámész az elrendezésre, ott arra, hogy Blogbejegyzések - szerkesztése, és ott lesz majd az is, hogy ki jegyezte be, és a pipát elrakod onnan. Egy kicsit zavarosan írtam le, de ha kell még segítség szólj!
Kazuo
2012. december 16. 14:51
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Lilimooo @ 2012.12.16. 14:37)
Rámész az elrendezésre, ott arra, hogy Blogbejegyzések - szerkesztése, és ott lesz majd az is, hogy ki jegyezte be, és a pipát elrakod onnan. Egy kicsit zavarosan írtam le, de ha kell még segítség szólj!
Köszönöm szépen Lili!
Lilimooo
2012. december 17. 17:09
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Idézet (joe_r @ 2012.12.16. 12:35)
Chrome -> Beállítások -> Speciális beállítások megjelenítése... -> Nyelvek -> A nyelv és a helyesírás-ellenőrző beállításai...
Chrome -> Beállítások -> Speciális beállítások megjelenítése... -> Adatvédelem -> Tartalombeállítások -> Plug-inek
Itt vagy állítsd Automatikus futtatás (javasolt)-ra, ha nem azon lenne alapból, vagy kattints a Egyes plug-inek kikapcsolása szövegre, és nézd át, hogy nincs-e kikapcsolva valamelyik plug-in.
Alapbeállításban a plug-inek engedélyezve vannak, de lehet Mindig engedélyezve állapotba is kapcsolni, csak be kell pipálni a plug-inhez tartozó jelölőnégyzetet.
Nagyon szépen köszönöm!
2012. december 18. 09:17
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline |
Segitségre lenne szükségem!
A problémám a következő: van egy közösségi oldal ahonnan tegnap kaptam egy levelet hogy potencionális adathalásznak jelentettek és változtassam meg a jelszavam,ha vissza szeretném állitani az oldalam! Na már most ez e-mailről megtörtént és mégsem tudok belépni,azonban telefonon be tudok és barátnőm is a saját gépéről! Már töröltem a sütiket ,előzményeket és mégis visszadob a hibás jelszó oldalra! Tud valaki segiteni mi lehet a baj???
Előre is köszönöm!!
A problémám a következő: van egy közösségi oldal ahonnan tegnap kaptam egy levelet hogy potencionális adathalásznak jelentettek és változtassam meg a jelszavam,ha vissza szeretném állitani az oldalam! Na már most ez e-mailről megtörtént és mégsem tudok belépni,azonban telefonon be tudok és barátnőm is a saját gépéről! Már töröltem a sütiket ,előzményeket és mégis visszadob a hibás jelszó oldalra! Tud valaki segiteni mi lehet a baj???
Előre is köszönöm!!
2012. december 26. 12:29
Valaki tud olyan oldalt ahol le lehet tölteni a Vámpírnaplók 3. évadját feliratosan??
2012. december 28. 20:43
Ameliaxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 72 Csatolások: 8 Azonosító: 192477 offline |
Idézet (Sally95 @ 2012.12.26. 12:29)
Valaki tud olyan oldalt ahol le lehet tölteni a Vámpírnaplók 3. évadját feliratosan??
http://online-filmek.hu/ <-Letekersz,és ott van
2013. január 03. 13:30
Tegnap valami gubanc történt a Mozillámmal és bármit csináltam nem tudtam helyreállítani, ezért letöröltem majd újratelepítettem (17.0.1 verziót).
A gond ott kezdődött, hogy ma a videa.hu-n szerettem volna megnézni egy videot de azt írja, hogy "a video lejátszásához újabb Flash Player verzió szükséges." Le is szerettem volna tölteni azonban ott meg azt írja, hogy a JavaScript ki van kapcsolva. Megnéztem a Mozilla beállításoknál, de nincs kikapcsolva. Próbáltam úgy is, hogy kiveszem előle a pipát, majd újra vissza a pipa, Mozilla bezár, majd újraindít de így sem engedi.
A gond ott kezdődött, hogy ma a videa.hu-n szerettem volna megnézni egy videot de azt írja, hogy "a video lejátszásához újabb Flash Player verzió szükséges." Le is szerettem volna tölteni azonban ott meg azt írja, hogy a JavaScript ki van kapcsolva. Megnéztem a Mozilla beállításoknál, de nincs kikapcsolva. Próbáltam úgy is, hogy kiveszem előle a pipát, majd újra vissza a pipa, Mozilla bezár, majd újraindít de így sem engedi.
2013. január 09. 22:55
McGeryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.11.24. Hozzászólás: 371 Csatolások: 239 Azonosító: 10472 offline |
Idézet (Juanita @ 2013.01.03. 13:30)
Tegnap valami gubanc történt a Mozillámmal és bármit csináltam nem tudtam helyreállítani, ezért letöröltem majd újratelepítettem (17.0.1 verziót).
http://get.adobe.com/flashplayer/
próbáld innen letölteni a legfrissebb flash playert.
2013. január 10. 08:17
Idézet (McGery @ 2013.01.09. 22:55)
http://get.adobe.com/flashplayer/
Már próbáltam, de ezt írja :
JavaScript is currently disabled in your browser and is required to download Flash Player.
Click here for instructions to enable JavaScript.
Megnéztem az Eszközök->Beállítások->Tartalom résznél és ott pedig van pipa a JavaScript engedélyezése előtt.
szerk: már sikerült, csak a NoScriptben engedélyeznem kellett és máris engedte telepíteni
Köszi a segítséget!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.