Csatolási Furcsaság
2009. július 25. 15:58
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Már nálam is jelentkezik a fehér képernyõs probléma. Minden idõszakban elõfordul, de ma du. 3-ig kivételesen gond nélkül mûködött minden. Addig képeket is tudtam csatolni, de azóta semmi nem mûködik. Csak az Error Landert és a fehér képernyõt adja be. Így lehetetlen a képek csatolása, de a hsz-eket se könnyû megírni és az adatlapok szerkesztése is problémát okoz. Remélem meglesz rá a megoldás.
2009. július 25. 17:12
Idézet(Rap4ever8 @ 2009. July 25. - 15:58)
Már nálam is jelentkezik a fehér képernyõs probléma. Minden idõszakban elõfordul, de ma du. 3-ig kivételesen gond nélkül mûködött minden. Addig képeket is tudtam csatolni, de azóta semmi nem mûködik. Csak az Error Landert és a fehér képernyõt adja be. Így lehetetlen a képek csatolása, de a hsz-eket se könnyû megírni és az adatlapok szerkesztése is problémát okoz. Remélem meglesz rá a megoldás.
Na, itt senkit nem érdekel, szal én csak annyit tudok tanácsolni, hogy próbáld meg mobil internettel, nekem ez bejött
Amúgy nálam itthon még mindig megvan ez a probléma, hiába töltöttem tegnap egész nap, azt mobil nettel sikerült bent Szegeden, csak sajna a modem itt nálunk nem mûxik. Szóval valami a router-rel nem lehet kompatibilis itthon, bár azt nem értem, hogy mért van az, hogy elég sok embernél ez a baj.
2009. július 27. 01:14
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(Freeze @ 2009. July 23. - 21:02)
Mivel nem mindenkinél jelentkezik a hiba, így nagyon nehéz kideríteni, hogy mi okozhatja. Ezért pontosabb infókra lenne szükség.
Légyszi írjátok meg hogy:
- milyen fileméretû képeket
- azokból egyszerre hány darabot
- milyen idõpontban
- milyen gyors feltöltéssel rendelkezõ netrõl
próbáltatok feltölteni, ill azt is, hogy pontosan mi történt a csatolás gomb megnyomása után.
Köszi!
Légyszi írjátok meg hogy:
- milyen fileméretû képeket
- azokból egyszerre hány darabot
- milyen idõpontban
- milyen gyors feltöltéssel rendelkezõ netrõl
próbáltatok feltölteni, ill azt is, hogy pontosan mi történt a csatolás gomb megnyomása után.
Köszi!
Sajnos senki nem ír konkrétumokat.... Legyetek szívesek a fenti szempontok szerint leírni a hibajelenségeket, különben nem fogom tudni kideríteni!
Példa:
Kb. 3Mb-os képekbõl próbáltam egyszerre 10 darabot feltölteni, 07.27 18:45-kor. A feltöltés elinditása után 2 perccel a következõ hibaüzent jött be fehér képernyõre: "Úgy tünik egy kis hiba csúszott a számításainkba...blabla". Netkapcsolat: 4M/512k, Böngészõ IE8.
Kis türelmet kérek és meg fogjuk oldani a gondokat, addig felesleges az otthoni routerben keresni a hibát, mert nem ott lesz.
2009. július 27. 22:15
Föltettem két candidot egyesével, aztán kettõt egyszerre próbáltam, ott megint "A kapcsolat alaphelyzetbe állt stb stb.."
Én azt is csodának veszem, hogy az a kettõ egyáltalán fölment itthonról
Ezt csak annyival szeretném most módosítani, hogy jelen esetben úgy tudok tölteni, hogy egyesével csatolok, és így egyébként nagyon lassan halad. Szóval 2-3-4 perc, amíg az az egy kép fölmegy.
Én azt is csodának veszem, hogy az a kettõ egyáltalán fölment itthonról
Ezt csak annyival szeretném most módosítani, hogy jelen esetben úgy tudok tölteni, hogy egyesével csatolok, és így egyébként nagyon lassan halad. Szóval 2-3-4 perc, amíg az az egy kép fölmegy.
2009. július 27. 23:01
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Nálam már nem minden esetben jelentkezik a probléma. Egész sok képet tudok felrakni gond nélkül. Én 10-esével csatolok, de a 3. adagnál már csak a fehér képernyõt és az Error Landert adja be. Ha ez elõtt létrehozom a témát és utána módosításokkal csatolom akkor viszon mûködik. Ha egyszerre több oldalon is meg van nyitva a sztárlexikon akkor viszont semmit nem tudok csinálni. Ha pl. feltöltés közben adatlapot is szeretnék szerkeszteni vagy a témákat nézegetni, akkor mind a két vagy több oldalon hiba jelentkezik. A feltöltés sikertelen és a beállításoknál törölnöm kell, hogy utána fel tudjam rakni, a másik oldalon pedig a szokásos fehér képernyõ jön be.
2009. szeptember 25. 16:16
|
Bennievisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 07.08.29. Hozzászólás: 263 Csatolások: 743 Azonosító: 38041 offline
|
Hello, a mai napon szerettem volna , szeretnék épp képeket feltölteni de amikor a csatolás hozzáadására kattintok és töltené fel a képeket a következõ hiba oldal jön be: 413 – Request Entity Too Large, tudom mit jelent a hibakód de a képek nagysága nem haladja meg az 1 MB-ot sem szóval nem értem mi lehet agondja többször töltöttem már fel képeket de nem volt ilyen gondom:S:S
pls valaki segítsen a megoldásba ....( most egy nagy zipben küldöm a fájlokat hátha az megoldja a problémát )
pls valaki segítsen a megoldásba ....( most egy nagy zipben küldöm a fájlokat hátha az megoldja a problémát )
2009. szeptember 25. 16:32
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Szia, sajnos mindenki ezzel küzd, olvass bele ebbe a topikba:
http://starity.hu/forum/topik/122635-forum-hiba/
2009. szeptember 25. 17:44
|
Bennievisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 07.08.29. Hozzászólás: 263 Csatolások: 743 Azonosító: 38041 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2009. September 25. - 15:32)
Szia, sajnos mindenki ezzel küzd, olvass bele ebbe a topikba:
szia
köszi, azóta már jött pm is szóval "megnyugodtam" hogy nem csak én nem tudok:D
2009. szeptember 25. 17:56
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
Nos ideiglenesen azt találtuk ki, hogy amíg tart ez az állapot addig engedélyezve van a külsõ tárhelyes csatolás a fórumon!
De csak imagevenue.com-ot használjátok, mert a többi törölve lesz!!!
köszönöm a figyelmet!
köszönöm a figyelmet!
2009. szeptember 25. 18:03
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet(Dido @ 2009. September 25. - 16:56)
Nos ideiglenesen azt találtuk ki, hogy amíg tart ez az állapot addig engedélyezve van a külsõ tárhelyes csatolás a fórumon!
köszönöm a figyelmet!

köszönöm a figyelmet!
Köszönjük szépen!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: