Kérdés
2011. március 02. 12:54
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 992 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline |
Nem tudja valaki, hogy hogy lehet az, hogy felrakok egy sztárt (pl.: Barbara Baillie) és a moderátor nem fogadta el. Ha pedig megpróbálom újra felrakni, akkor azt írja ki, hogy ez a sztár már szerepel az oldalon. De hogyan szerepel, ha egyszer nincs is fenn? És miért nem kerül fel? Az nem lehet a válasz, hogy azért, mert nem híres. Hiszen sok olyan van az oldalon, akiket sokan nem ismernek, és én is raktam már fel olyat. Szóval nem értem, hogy pont Barbara Baillie milrt nem került fel az oldalra.
2011. március 02. 12:57
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (vikimumus @ 2011.03.02. 12:54)
Nem tudja valaki, hogy hogy lehet az, hogy felrakok egy sztárt (pl.: Barbara Baillie) és a moderátor nem fogadta el. Ha pedig megpróbálom újra felrakni, akkor azt írja ki, hogy ez a sztár már szerepel az oldalon. De hogyan szerepel, ha egyszer nincs is fenn? És miért nem kerül fel? Az nem lehet a válasz, hogy azért, mert nem híres. Hiszen sok olyan van az oldalon, akiket sokan nem ismernek, és én is raktam már fel olyat. Szóval nem értem, hogy pont Barbara Baillie milrt nem került fel az oldalra.
Még nem lett átnézve és jóváhagyva a lapja. Türelem... türelem... a jóváhagyandók között van.
2011. március 02. 22:56
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Történt valami a képfeltöltéssel? Délután még működött, de most hiába próbálkozok pár másodperc alatt végigmegy a feltöltés, kiírja hogy a képek feltöltése befejeződött, de nem jelennek meg a képek. Először azt hittem, hogy azért van, mert most frissítettem a Firefoxot és az új verzióval nem működik, de Google Chrome-nál ugyanez a helyzet. A gépet is újraindítottam, de így se jó. Másnál is ez van vagy csak nálam?
2011. március 02. 23:08
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.03.02. 22:56)
Történt valami a képfeltöltéssel? Délután még működött, de most hiába próbálkozok pár másodperc alatt végigmegy a feltöltés, kiírja hogy a képek feltöltése befejeződött, de nem jelennek meg a képek. Először azt hittem, hogy azért van, mert most frissítettem a Firefoxot és az új verzióval nem működik, de Google Chrome-nál ugyanez a helyzet. A gépet is újraindítottam, de így se jó. Másnál is ez van vagy csak nálam?
Nekem Chrome-om van és működik a feltöltés. Nálam ilyen akkor fordul elő ha a netem nem veszi a jelet rendesen. Nem lehet, hogy az a baj? Bár nem tudom, hogy vezetékes vagy nem, de talán húzd ki és indítsd újra. Hátha működni fog
2011. március 02. 23:30
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet (funny18 @ 2011.03.02. 23:08)
Nekem Chrome-om van és működik a feltöltés. Nálam ilyen akkor fordul elő ha a netem nem veszi a jelet rendesen. Nem lehet, hogy az a baj? Bár nem tudom, hogy vezetékes vagy nem, de talán húzd ki és indítsd újra. Hátha működni fog
Köszi, de sajnos még így sem jó. Na nem baj talán holnap már működni fog.
2011. március 03. 06:33
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.03.02. 22:56)
Nekem is tegnap frissített a Firefox, bár utána nem töltöttem fel képeket, de jelenleg nálam működik a feltöltés.
2011. március 03. 15:22
Idézet (Juanita @ 2011.03.03. 06:33)
Nekem is tegnap frissített a Firefox, bár utána nem töltöttem fel képeket, de jelenleg nálam működik a feltöltés.
Nálam ma sem. Egyetlen böngészővel se. Pedig reméltem, hogy mára megjavul, de sajnos nem.
2011. március 03. 15:27
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Valaki segitene?!
Hogy lehet hogy ha létrehozok egy sztár adatlapot pl: Mia Talerico, amit már 1 hete létrehoztam, már kétszer is az még mindig nincs fent. Lehet hogy még a moderátor nem nézte meg?
Elöre is köszi a segitséget.
Hogy lehet hogy ha létrehozok egy sztár adatlapot pl: Mia Talerico, amit már 1 hete létrehoztam, már kétszer is az még mindig nincs fent. Lehet hogy még a moderátor nem nézte meg?
2011. március 03. 16:01
Idézet (Twilight6 @ 2011.03.03. 15:27)
Valaki segitene?!
Nyilván törölve lett, mert egy két éves - szerintem, és még elég sok ember szerint - nem tehetséges, és nem sztár. Ennyi erővel a hírességek újszülöttjeinek is lehetne lapja.
Azok az adatlapok amik jóvá lesznek hagyva, egy, maximum két napon belül kikerülnek szvsz.
2011. március 03. 16:02
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Idézet (Cynthia @ 2011.03.03. 16:01)
Nyilván törölve lett, mert egy két éves - szerintem, és még elég sok ember szerint - nem tehetséges, és nem sztár. Ennyi erővel a hírességek újszülöttjeinek is lehetne lapja.
Azok az adatlapok amik jóvá lesznek hagyva, egy, maximum két napon belül kikerülnek szvsz.
igen, ez igaz. köszi a választ
2011. március 06. 19:06
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy nem tudok feltölteni képet az Évről-évre cuccnál?
Az történt, hogy az egyik sztáromnál feltöltöttem egyet 2007hez, de az nem volt jó. Le akartam cserélni egy másikra, de nem sikerült, és akármit töltök fel, folyton azt a képet tölti fel, amit legelőször akartam.
Mi lehet a baj?
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy nem tudok feltölteni képet az Évről-évre cuccnál?
Az történt, hogy az egyik sztáromnál feltöltöttem egyet 2007hez, de az nem volt jó. Le akartam cserélni egy másikra, de nem sikerült, és akármit töltök fel, folyton azt a képet tölti fel, amit legelőször akartam.
Mi lehet a baj?
2011. március 06. 19:22
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline |
Idézet (Thora_90 @ 2011.03.06. 19:06)
Sziasztok!
Mi lehet a baj?
Mi lehet a baj?
Töröld le a 2007-es képet, töltsd fel az újat és mentsd el aztán frissítsd az oldalt. És az új fog megjelenni...
2011. március 07. 11:18
Idézet (Gabor28 @ 2011.03.06. 19:22)
Töröld le a 2007-es képet, töltsd fel az újat és mentsd el aztán frissítsd az oldalt. És az új fog megjelenni...
Sikerült, köszi
2011. március 07. 23:08
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (giga @ 2011.03.07. 23:06)
Hello,
az előbb küldtem be egy adatlapot, de utólag rájöttem, hogy elrontottam benne dolgokat... :$$ Hogyan fognak eljárni ilyenkor?
az előbb küldtem be egy adatlapot, de utólag rájöttem, hogy elrontottam benne dolgokat... :$$ Hogyan fognak eljárni ilyenkor?
Ha a lap így is elfogadható, akkor megkapod és kijavíthatod a hibát.
2011. március 07. 23:16
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (giga @ 2011.03.07. 23:14)
és ha nem, akkor megpróbálkozhatok vele még egyszer?
Az a hibától függ. Ha nem szerkesztési hiba, hanem maga a személy olyan, hogy nem érdemel adatlapot, akkor beküldheted akárhányszor, nem lesz elfogadva.
2011. március 11. 11:23
A sztároknál a Legaktívabb rajongók mi alapján megy? Eddig úgy tudtam hsz alapján, hogy kinek van a legtöbb az áll az első helyen. De pár napja észrevettem, hogy olyan tagok vannak első-második helyen akik rendelkeznek talán 200 hszel, míg harmadik helyen van egy olyan tag akinek pl. van 6000 hsze. Nem mintha zavarna csak feltűnt a dolog és gondoltam megkérdezem.
1 felhasználónak tetszik:
Beba13
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.