Starity

Kérdés

116 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. március 19. 09:37 #261
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.19. 09:34)
Biót és egyéb terjedelmes adatokat csak a jóváhagyás után tudsz létrehozni a profilon.

Köszönöm a gyors választ! meghajolo.gif Szuper! Már alig várom, hogy engedélyezzék! w00t.gif Pedig biztosan nem lesz az illetőnek rajtam kívül rajongója, de nem érdekel, mert művész volt a javából. wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2011. március 19. 21:54 #262
- törölt felhasználó -    
Nekem az a kérdésem lenne, hogy minek ennyi beszélgetős topik? mellow.gif Most ez a legújabb, amit észrevettem, és már a többszázadik oldalnál jár. Miért nem kerülnek törlésre?
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Beba13, Grace Benning
2011. március 19. 21:59 #263
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36078
Csatolások: 1849807
Azonosító: 6038
Idézet (thunderbird @ 2011.03.19. 21:54)
Nekem az a kérdésem lenne, hogy minek ennyi beszélgetős topik? mellow.gif Most ez a legújabb, amit észrevettem, és már a többszázadik oldalnál jár. Miért nem kerülnek törlésre?

Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy amit én indítottam beszélgetős topikot, miért nem kérte senki a törlését? Azon kívül pedig mindegyiket töröltetnétek. 110.gif
2011. március 19. 22:03 #264
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2011.03.19. 21:59)
Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy amit én indítottam beszélgetős topikot, miért nem kérte senki a törlését? Azon kívül pedig mindegyiket töröltetnétek. 110.gif

Mert az értelmes topik, értelmes emberek vannak benne, és nincs szétoffolva. rolleyes.gif Nem attól függ, hogy ki nyitotta... Akkor is szeretném, ha egy ismeretlen zöldfülű nyitotta volna. biggrin.gif
2011. március 19. 22:08 #265
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.03.19. 21:54)

Ezt a témát én is most vettem észre, és nagyon meglepődtem, hogy nem lett törölve. Szóval én sem értem minek ennyi, mert úgy is mindig lesz egy olyan tag akit mindegyikből kiútálnak, akkor minden tag kedvéért egy újabb és újabb fog nyílni?
Ami számomra még nagyon idegesítő már az a rengeteg VV-s téma. Ma megint nyitottak róla kettőt vagy hármat, ahelyett, hogy az eredetiben tárgyalnák meg.
4 felhasználónak tetszik: thunderbird, Grace Benning, Rap4ever8, kriszti145
2011. március 19. 22:27 #266
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.03.19. 22:03)
Mert az értelmes topik, értelmes emberek vannak benne, és nincs szétoffolva. rolleyes.gif Nem attól függ, hogy ki nyitotta... Akkor is szeretném, ha egy ismeretlen zöldfülű nyitotta volna. biggrin.gif

Attól független, hogy 15+ a dolog, amikor én nézegettem, akkor jócskán ez alatt is írogattak bele, a másik, hogy a szétoffolva kifejezés ráhúzható arra is, hiszen az msnbeszélgetés a fórumon mi, ha nem offolás?

Idézet (Juanita @ 2011.03.19. 22:08)
Ezt a témát én is most vettem észre, és nagyon meglepődtem, hogy nem lett törölve. Szóval én sem értem minek ennyi, mert úgy is mindig lesz egy olyan tag akit mindegyikből kiútálnak, akkor minden tag kedvéért egy újabb és újabb fog nyílni?
Ami számomra még nagyon idegesítő már az a rengeteg VV-s téma. Ma megint nyitottak róla kettőt vagy hármat, ahelyett, hogy az eredetiben tárgyalnák meg.

Én személy szerint ugyan azt csinálom, amit Christo már egyszer leírt: ha észreveszem, akkor csírájában fojtom el az ilyeneket. Amúgy szerintem mindannyian így vagyunk vele. Ez a topik szerintem azért élhette túl, mert éppen senki nem volt, aki törölte volna.
A VV-vel nem tudunk mit kezdeni, engedélyezett, szóval ha két ugyan olyan topik van, akkor maximum jöhet az összevonás.
beer.gif
6 felhasználónak tetszik: Bessie, Selly_Milz, dave095, Lindsay019, Rap4ever8, kriszti145
2011. március 19. 22:33 #267
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Megnyitják, mert tudják, hogy a gumiban semmit sem fognak törölni. mellow.gif Ezt pedig kihasználják.
6 felhasználónak tetszik: thunderbird, duracell, Lindsay019, Rap4ever8, kriszti145, funny18
2011. március 19. 22:33 #268
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2011.03.19. 22:27)
Én személy szerint ugyan azt csinálom, amit Christo már egyszer leírt: ha észreveszem, akkor csírájában fojtom el az ilyeneket. Amúgy szerintem mindannyian így vagyunk vele. Ez a topik szerintem azért élhette túl, mert éppen senki nem volt, aki törölte volna.

Na és most miért nem lehet törölni? Semmi nem gátol meg benne, attól, hogy már sokat írtak... rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2011. március 19. 22:35 #269
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (thunderbird @ 2011.03.19. 22:33)
Na és most miért nem lehet törölni? Semmi nem gátol meg benne, attól, hogy már sokat írtak... rolleyes.gif

Ami látogatott téma azt nem törlik. Persze lehet kivétel, de az nagyon extrém helyzet.
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2011. március 19. 22:37 #270
- törölt felhasználó -    

Őszintén? Mert akkor jön a hiszti rohog.gif
Egyébként személy szerint az összes ilyen jellegű topikot törölném, csak hát ugye sokan vannak akik csak emiatt járnak ide, tehát nem lehet törölni, pedig már volt róla szó, hogy mi volna, ha...
7 felhasználónak tetszik: dave095, Bessie, thunderbird, Lindsay019, Grace Benning, Rap4ever8, kriszti145
2011. március 19. 22:40 #271
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830

Ha egy téma már ennyire forgalmas, nem törölhetjük. Ezért nagy segítség, ha észreveszitek még időben és szóltok a modis topikban. Én már többször is leírtam, de akkor most lepötyögöm: mostantól VV-s témáknál nem szöszölök összevonással, hanem törlöm, ugyanez vonatkozik a beszélgetős topikokra.
9 felhasználónak tetszik: Bessie, thunderbird, duracell, Lindsay019, Grace Benning, wannascream, kriszti145, Lady Suzy, Selly_Milz
2011. március 19. 22:42 #272
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2011.03.19. 22:37)
Őszintén? Mert akkor jön a hiszti rohog.gif 
Egyébként személy szerint az összes ilyen jellegű topikot törölném, csak hát ugye sokan vannak akik csak emiatt járnak ide, tehát nem lehet törölni, pedig már volt róla szó, hogy mi volna, ha...

Engem nem érdekelne a hiszti. pardon.gif Így jártak, nem kell ilyen idétlen topikokat nyitogatni...
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kriszti145
2011. március 19. 23:44 #273
cápa
cápa
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4359
Csatolások: 12883
Azonosító: 8237
Idézet (szavy @ 2011.03.19. 21:59)

Egy kicsit én is hibásnak érzem magam úgy, hogy ha nem baj akkor én is reagálok. sad.gif
Ugyanis tegnap egy másik topikban feltettem a kérdést, hogy miért engedik ezeket a témákat amikor majdnem minden héten rendet kell rakni bennük.
Cynthia írta, hogy valaki csak ez miatt jár ide. Én úgy gondolom, hogy ez szomorú annak a tükrében, hogy mi lett a HQ Paradise-ból. sad.gif
Ne értsetek félre régen is voltak offtopikok és röhögés is rajtuk bőven, amit imádtam én is. De a régi fórumon minden tag kortól függetlenül képes volt felnőttként viselkedni. A moderátorok munkája meg csak annyi volt, hogy néha azt az egy-két eltévedt témát áttegyék a helyére. Nem emlékszem, hogy valaha törölni kellett bárkinek a felhasználóját is. unsure.gif
Viszont ez a mostani helyzet. sad.gif
Gyakorlatilag percenként, jönnek a válaszok a modok topikjába, hogy ezt meg azt csináljátok meg, tegyétek rendbe. Azt sem tartom normálisnak, hogy egy frissen regisztrált tag pár nap után több, mint 500 hozzászólással rendelkezik.
Lehet, hogy lassan 25 éves fejjel már öregnek számítok és velem van a baj, hogy nem értem meg, hogy változnak az idők és "erre" van igény.

Éppen, ezért arra gondoltam, hogy akiknek ilyen fontos ez a duma topik dolog és szerettek így kommunikálni akkor fogjatok össze és írjatok egy privit az illetékesnek és kérjétek meg, hogy telepítsen a fórum alá egy beépített chat funkciót amire, ha ráklikkelsz akkor egy felugró ablakban beszélgethetsz a többiekkel.
Odaát (a másik celebfórumra gondolok) szerintem még meg is van. Nagyon rég jártam már ott és nem vagyok biztos benne. Én egy olyasvalamire gondoltam. wink.gif

És így a végére szeretném Szavy neked írni, hogy ez az egész részemről Nem ellened és a többi normális tag ellen irányult.
Én nagyon Tisztellek és számomra te vagy az egyik Példakép a sok ember közül, akiket így virtuálisan megismertem. wink.gif
8 felhasználónak tetszik: szavy, Bessie, Lindsay019, duracell, Grace Benning, Tamás2.0, Rap4ever8, kriszti145
2011. március 20. 02:14 #274
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (cápa @ 2011.03.19. 23:44)
Éppen, ezért arra gondoltam, hogy akiknek ilyen fontos ez a duma topik dolog és szerettek így kommunikálni akkor fogjatok össze és írjatok egy privit az illetékesnek és kérjétek meg, hogy telepítsen a fórum alá egy beépített chat funkciót amire, ha ráklikkelsz akkor egy felugró ablakban beszélgethetsz a többiekkel.

Az a fő probléma, hogy szerintem kevesen vannak, akik tényleg a társaság, kommunikálás miatt járnak offtopikokba. Ahogy észrevettem a többségük (fiatalabbak, vagy hogy akkor a kort ne nézzük az agyilag éretlenebbek) csak azért írogál, hogy menjen a hsz-szám, a jelvényhez. blink.gif Ha chat lenne, akkor jó háromnegyedét már nem is érdelné...
Ez az egész olyan, mint egy ördögi kör. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: duracell, Grace Benning, thunderbird
2011. március 20. 07:47 #275
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lindsay019 @ 2011.03.20. 02:14)
Az a fő probléma, hogy szerintem kevesen vannak, akik tényleg a társaság, kommunikálás miatt járnak offtopikokba. Ahogy észrevettem a többségük (fiatalabbak, vagy hogy akkor a kort ne nézzük az agyilag éretlenebbek) csak azért írogál, hogy menjen a hsz-szám, a jelvényhez.  blink.gif  Ha chat lenne, akkor jó háromnegyedét már nem is érdelné...
Ez az egész olyan, mint egy ördögi kör.  unsure.gif

Meg kellene szüntetni a jelvényeket hsz-számból. smileeee.gif Már nem lenne olyan sok értelmetlen válasz a cikkeknél. cool.gif
6 felhasználónak tetszik: Tamás2.0, wannascream, Bessie, Lindsay019, thunderbird, duracell
2011. március 20. 09:08 #276
- törölt felhasználó -    
A profiloldalunkon ahol a statisztika rész van, ott a témanyitásra ha rákattolok akkor nekem ezt mutatja:
Idézet

Sajnos nem találtunk a feltételeknek megfelelő témát. Próbáld másképp!

Elképzelhető, hogy ez valamikor helyre fog jönni? Mert őszintén szólva szerettem volna átnézni, hogy milyen témákat indítottam eddig, mert sok helyről odavesztek a képek amiket feltöltöttem amikor volt most legutóbb egy kis probléma a képfeltöltésnél, és így könnyebben tudnám jelizni a modik felé, hogy azokat töröljék.
2011. március 20. 11:12 #277
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7115
Csatolások: 43451
Azonosító: 19754
Idézet (Christo @ 2011.03.19. 22:40)
Ha egy téma már ennyire forgalmas, nem törölhetjük.

Mi alapján nevezünk egy ilyen topikot forgalmasnak? Csak nem azért, mert az a 10-15 figyelemhiányos kistölcsér™ 10 nap alatt több mint 100 oldalt teleírt 1-2 szavas hozzászólásokkal? blink.gif
5 felhasználónak tetszik: Bessie, Grace Benning, Levente1991, thunderbird, duracell
2011. március 20. 12:39 #278
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36078
Csatolások: 1849807
Azonosító: 6038
Idézet (Juanita @ 2011.03.20. 09:08)
A profiloldalunkon ahol a statisztika rész van, ott a témanyitásra ha rákattolok akkor nekem ezt mutatja: 
Elképzelhető, hogy ez valamikor helyre fog jönni? Mert őszintén szólva szerettem volna átnézni, hogy milyen témákat indítottam eddig, mert sok helyről odavesztek a képek amiket feltöltöttem amikor volt most legutóbb egy kis probléma a képfeltöltésnél, és így könnyebben tudnám jelizni a modik felé, hogy azokat töröljék.

Ha a profilodban beállítottad, hogy a Gumiszobát stb ne lásd a főoldalon, akkor a profilodban sem fognak megjelenni az odaírt hozzászólások, és az ott nyitott topikok. Nem csak a saját profilodon, de ha másét nézed, akkor sem.
2011. március 20. 17:22 #279
- törölt felhasználó -    
Idézet (cápa @ 2011.03.19. 23:44)
Gyakorlatilag percenként, jönnek a válaszok a modok topikjába, hogy ezt meg azt csináljátok meg, tegyétek rendbe. Azt sem tartom normálisnak, hogy egy frissen regisztrált tag pár nap után több, mint 500 hozzászólással rendelkezik.

Én a késői regisztrációm miatt már csak pár hetet használhattam HQParadise-ként az oldalt, de ennyi idő alatt is lejött, hogy egy komoly oldalról van szó, mert rendezett volt minden, amit kerestél, azt könnyen meg lehetett találni, segítőkész volt mindenki.

Talán ha nem vált át az oldal erre a gyagyás (bocsánat, nincs rá jobb szó!) designra, ez a hatalmas elváltozás se történt volna meg. Ilyen kinézet után az összes "kiskorú" azt hitte, hogy itt bármit megtehetnek, mert senkit nem érdekel, ez az ő világuk, viszont az oldal múltját és az akkori rendszert szerető embereket magasról letojták.

Korábban elképzelhetetlen volt, hogy 7-8-9 éves gyerek nekimenjen egy másik tagnak, elkezdjen szidkozódni, meg hasonlók, most ez is mindennapos.

És az a legelszomorítóbb, hogy hiába szólalt fel már majdnem a fél fórum ezellen, hogy legalább egy picit legyenek olyanok a dolgok mint akkor, az illetékes elengedi a füle mellett, sőt, szerintem el se olvassa ezeket, pedig vannak ötletek bőven... sad.gif
10 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Beba13, Bessie, Rap4ever8, thunderbird, duracell, dave095, kateblock, Bogi13, funny18
2011. március 20. 20:26 #280
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7115
Csatolások: 43451
Azonosító: 19754
Egy észrevétel:

Vastag Tomi több mint 1500 rajongóval rendelkezik. Ezek a fanok csak pár hónapja ismerhetik, tehát szerintem megrögzött Staritysek. Kikerült egy HQ kép róla, amit eddig a pillanatig 45 ember nézett meg. No comment. dry.gif
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, kateblock, Grace Benning
116 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!