Idézet (szavy @ 2011.03.19. 21:59)
Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy amit én indítottam beszélgetős topikot, miért nem kérte senki a törlését? Azon kívül pedig mindegyiket töröltetnétek.
Egy kicsit én is hibásnak érzem magam úgy, hogy ha nem baj akkor én is reagálok.
Ugyanis tegnap egy másik topikban feltettem a kérdést, hogy miért engedik ezeket a témákat amikor majdnem minden héten rendet kell rakni bennük.
Cynthia írta, hogy valaki csak ez miatt jár ide. Én úgy gondolom, hogy ez szomorú annak a tükrében, hogy mi lett a HQ Paradise-ból.
Ne értsetek félre régen is voltak offtopikok és röhögés is rajtuk bőven, amit imádtam én is. De a régi fórumon minden tag kortól függetlenül képes volt felnőttként viselkedni. A moderátorok munkája meg csak annyi volt, hogy néha azt az egy-két eltévedt témát áttegyék a helyére. Nem emlékszem, hogy valaha törölni kellett bárkinek a felhasználóját is.
Viszont ez a mostani helyzet.
Gyakorlatilag percenként, jönnek a válaszok a modok topikjába, hogy ezt meg azt csináljátok meg, tegyétek rendbe. Azt sem tartom normálisnak, hogy egy frissen regisztrált tag pár nap után több, mint 500 hozzászólással rendelkezik.
Lehet, hogy lassan 25 éves fejjel már öregnek számítok és velem van a baj, hogy nem értem meg, hogy változnak az idők és "erre" van igény.
Éppen, ezért arra gondoltam, hogy akiknek ilyen fontos ez a duma topik dolog és szerettek így kommunikálni akkor fogjatok össze és írjatok egy privit az illetékesnek és kérjétek meg, hogy telepítsen a fórum alá egy beépített chat funkciót amire, ha ráklikkelsz akkor egy felugró ablakban beszélgethetsz a többiekkel.
Odaát (a másik celebfórumra gondolok) szerintem még meg is van. Nagyon rég jártam már ott és nem vagyok biztos benne. Én egy olyasvalamire gondoltam.
És így a végére szeretném Szavy neked írni, hogy ez az egész részemről Nem ellened és a többi normális tag ellen irányult.
Én nagyon Tisztellek és számomra te vagy az egyik Példakép a sok ember közül, akiket így virtuálisan megismertem.