Idézet (joe_r @ 2011.05.31. 12:41)
Én most a saját állásfogalásomat fogom leírni, ami vagy egyezik, vagy nem Freeze véleményével, de akkor majd ő javítja, ha akarja.
Tehát, nálam a 18+ kép ott kezdődik, hogy a Stúdiófotókhpz feltöltött netmodellek vonaglanak a képeken, máshol még soha meg nem jelentek, és és látható mindenük. Mert az, hogy egy képen van egy nő, aki a példa kedvéért meztelen ugyan, de hason fekszik, és maximum a a fenékíve látható, az minden, csak nem 18+. Tehát ami bikini, fehérnemű, az eleve nem lehete 18+.
És még egy megjegyzés. A modtopikban az eddig belinkelt topikok minimum fele olyan képeket tartalmaz, amikor a fentebb említett bikini, vagy fehérnemű van az illetőn. Szóval ne keverjük már össze a szezont a fazonnal, mert én ugyan egyetlen olyan témát nem fogok törölni, mint amiből a linkek fele áll (gyk.: CKM, FHM, vagy az angol újságok, mint Nuts, Zoo, és társaik).
Tehát akkor továbbra is lehet olyat feltölteni amiben bikiniben vagy fehérneműben vannak. Azért a biztonság kedvéért megkérdeztem.
A modtopikba javarészt én linkeltem be azokat amiket még anno én indítottam, de úgy rémlik, hogy csak olyat linkeltem ahol volt olyan kép is ahol a nő melle is kint volt. Ezek szerint akkor lehet került bele másmilyen is, talán nem figyeltem eléggé. Ha így volt, akkor elnézést kérek
CKM, FHM, Nuts stb. újságokból is csak olyat linkeltem be amit fentebb is leírtam.