Idézet (dave095 @ 2011.06.20. 23:02)
És meddig tart a profilban megváltoztatni a születési dátumot?
Mondjuk, ha van olyan lökött gyermek, aki azért megváltoztatja, hogy nunis képeket nézhessen, hát egészségére.
Semeddig.
De két-három értelmes hozzászólás után úgyis le lehet szűrni, hogy kb. mennyi idős az illető.
Valamint elég, ha csak a profilba beír egy-két dolgot, nekem már az is elég, hogy ha nagyon kedvem támad, akkor csak a google, az iwiw, a myvip, és a twitter segítségével megtaláljam. És ott rendszerint a valós adatok találhatóak, nem a kozmetikázottak.
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.20. 23:11)
Mennyiben rosszabb, ha itt látja, mintha google-ba keres képet? Aki emiatt képes megváltoztatni a születési dátumát annak olyan mindegy, mert nyilván máshol is ezeket nézi.
Semennyiben nem rosszabb. Éppen ezért is került ki a feltöltési ablak környékén olvasható szöveg közül a 18+-ra irányuló tiltás.
Az egésznek annyi értelme volt ugyan, hogy a sok noname netmodelleket, akikről csak ilyen sorok jelentek meg, sem paparazzi, sem event, sem újság képek, azokat gyorsan kiszórtuk. De nagyon sok megmaradt, illetve visszakerült, mert egyébként a képek igényesek, és nálam a 18+ nem ott kezdődik, ha látok két, egyébként szép női mellet.
És rengetegen átestek a lónak arra a bizonyos "B" oldalára is, amikor olyan képeket, topikokat naveztek ki 18+-nak, amin bikiniben/fehérneműben, esetleg ugyan teljsen meztelenül, de mondjuk hason fekve volt látható az illető. Na ott rágtam be nagyon, és nem töröltem, sőt, sok esetben vissza is helyeztem a kukából ilyen topikokat, mert ez már a hülyeség teteje volt.