Kérdés
2011. június 21. 16:22
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet (Fanni00 @ 2011.06.21. 16:19)
Nekem lenne egy nem fórummal kapcsolatos kérdésem. Pontosan az,hogy egy 'png' formátumú képet nem lehet valahogy "átalakítani" 'jpg' formátumúvá?
Nagyon könnyen átalakíthatod. Megnyitod valamelyik képszerkesztőt (Paint is jó) és ott a 'mentés másként' opciót választod. Akkor át tudod állítani a formátumot.
2011. június 21. 16:23
Nekem lenne egy nem fórummal kapcsolatos kérdésem. Pontosan az,hogy egy 'png' formátumú képet nem lehet valahogy "átalakítani" 'jpg' formátumúvá?
Bármilyen formátum bármivé konvertálható akár egy egyszerű, ingyenes képnézővel is. Én az irfanview-t használom: www.irfanview.com, van hozzá magyar nyelvű felület is (azt külön kell letölteni).
2011. június 21. 18:36
Én a FormatFactory konvertálóprogramot szoktam erre használni.
2 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
Adel007
2011. június 21. 18:41
anna21blackbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 3766 Csatolások: 81 Azonosító: 142236 offline |
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.06.01. 15:42)
Jelentéktelen, de csak nekem van a fenti hírdetés alatt közvetlenül középen egy ilyen? : *}>
Nekem is ez volt, de csak más Profiljánál, aztán eltűnt.
2011. június 25. 18:17
Idézet (Fanni00 @ 2011.06.23. 16:06)
Értem,és köszönöm szépen mindhármótoknak.
Van egy még egyszerűbb módja. Paintben megnyitod az adott képet, aztán mentés másként, és a felugró ablakban ki lehet választani a formátumát.
Nekem is lenne egy kérdésem: most már be lettek tiltva az összehasonlítgatós topikok? A modtopikban többször is láttam, hogy olyat "jelentettek"... Félreértés ne essék, nem azért kérdem, mert olyat akarok nyitni. Csak érdekelt.
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2011. június 25. 18:20
Azt hiszem, igen, mivel semmi értelmük, legalábbis a java részüknek.
Idézet (thunderbird @ 2011.06.25. 18:17)
Van egy még egyszerűbb módja. Paintben megnyitod az adott képet, aztán mentés másként, és a felugró ablakban ki lehet választani a formátumát.
Nekem is lenne egy kérdésem: most már be lettek tiltva az összehasonlítgatós topikok? A modtopikban többször is láttam, hogy olyat "jelentettek"... Félreértés ne essék, nem azért kérdem, mert olyat akarok nyitni. Csak érdekelt.
2011. június 25. 18:21
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.25. 18:20)
Azt hiszem, igen, mivel semmi értelmük, legalábbis a java részüknek.
Tudom, hogy semmi értelmük, de eddig nem tiltotta semmilyen szabály.
2011. június 25. 18:58
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (thunderbird @ 2011.06.25. 18:21)
Tudom, hogy semmi értelmük, de eddig nem tiltotta semmilyen szabály.
Valóban, de kábé odáig jutottunk, hogy már összehasonlítják a paprikát Miley Cyrussal. Amely összehasonlításnak van valamennyi értelme, azok maradhatnak, de a többi csak útban van.
10 felhasználónak tetszik:
thunderbird,
Boscorelli,
duracell,
Rap4ever8,
Bessie,
Grace Benning,
Lady Suzy,
DreamerGirl,
zsofeeh,
Lindsay019
2011. június 26. 15:58
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Nekem az a kérdésem lenne a hírmoderátorokhoz, hogy az miként lehetséges, hogy én beküldeni sem tudom a cikket, amit írtam, mert aznap már volt a sztárról egy cikk, de más meg simán be tudja küldeni és ki is rakják?
A cikknél is feltettem tegnap a kérdést, de nem érkezett válasz. Itt vártam, hogy éjfél legyen, hogy beküldhessem a cikket, erre még korábban szembejön velem a kérdéses cikk. Arra is gondoltam, hogy az illető cikkíró hírmoderátor és magának fogadta el a cikket (elég sok cikket írt már, sőt)...Így is, úgy is felvetődik az a kérdés is, hogy a szabály nem mindenkire vonatkozik?
Nem szoktam az ilyen dolgokon sokat idegeskedni, ha nem jelenik meg, hát nem jelenik meg, de azért ez így kiborította a bilit.
A cikknél is feltettem tegnap a kérdést, de nem érkezett válasz. Itt vártam, hogy éjfél legyen, hogy beküldhessem a cikket, erre még korábban szembejön velem a kérdéses cikk. Arra is gondoltam, hogy az illető cikkíró hírmoderátor és magának fogadta el a cikket (elég sok cikket írt már, sőt)...Így is, úgy is felvetődik az a kérdés is, hogy a szabály nem mindenkire vonatkozik?
Nem szoktam az ilyen dolgokon sokat idegeskedni, ha nem jelenik meg, hát nem jelenik meg, de azért ez így kiborította a bilit.
Christo
2011. június 26. 16:16
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (Domcicc @ 2011.06.26. 15:58)
Nekem az a kérdésem lenne a hírmoderátorokhoz, hogy az miként lehetséges, hogy én beküldeni sem tudom a cikket, amit írtam, mert aznap már volt a sztárról egy cikk, de más meg simán be tudja küldeni és ki is rakják?
Én is jártam már úgy, hogy nem engedte beküldeni, mert már volt az adott sztárról 24 órán belül cikk. Ilyenkor nem csatotlam hozzá senkit, és úgy engedi beküldeni. Majd az illetékesek csatolják a sztárokat a cikkhez mielőtt kitennék.
2011. június 26. 17:03
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (szavy @ 2011.06.26. 16:16)
Én is jártam már úgy, hogy nem engedte beküldeni, mert már volt az adott sztárról 24 órán belül cikk. Ilyenkor nem csatotlam hozzá senkit, és úgy engedi beküldeni. Majd az illetékesek csatolják a sztárokat a cikkhez mielőtt kitennék.
Legközelebb, ha ilyen lesz, így járok el, csak azért ez tényleg idegesítő volt, én tényleg jól akartam cselekedni és kivárni a sorom, aztán jött ez.
Christo
2011. június 26. 17:09
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Domcicc @ 2011.06.26. 17:03)
Legközelebb, ha ilyen lesz, így járok el, csak azért ez tényleg idegesítő volt, én tényleg jól akartam cselekedni és kivárni a sorom, aztán jött ez.
Nos, itt nem biztos, hogy érdemes jól cselekedni és kivárni a sorod. Meg akartam csinálni egy nagy kedvencem adatlapját májusban, de azt beszéltem egy modival, hogy várok még, mert túl kevés róla az infó. Aztán mire megcsináltam volna, megdöbbenve tapasztaltam, hogy valaki beelőzött. Persze ettől még továbbra is ésszerűen fogok eljárni itt a fórumon, de borzasztóan rosszul esett, attól függetlenül, hogy nem halok bele, ha nem az enyém az adatlap.
2011. július 01. 15:24
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
Honnan jött ez a név, hogy Starity??? És mit jelent?
2011. július 02. 21:38
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Idézet (balazsbp @ 2011.07.02. 20:27)
Sziasztok! Azt el tudná mondani vki h a népszerűség hogyan jön egy embernél? Mert biztos h nem a %-os értékelés átlaga!
A %-os értékeléstől is függ, de szerintem nem ez adja a többségét. Inkább a rajongók száma, az adott sztárról fent lévő HQ képek, témák és hírek száma.
2 felhasználónak tetszik:
Twilight6,
Lindsay019
2011. július 02. 22:04
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (duracell @ 2011.07.02. 21:38)
A %-os értékeléstől is függ, de szerintem nem ez adja a többségét. Inkább a rajongók száma, az adott sztárról fent lévő HQ képek, témák és hírek száma.
A rajongók száma, a vélemények száma, a cikkek, és a vele kapcsolatos témaindítások szerintem.
A százalékok csak a véleményekből vannak, szerintem egyéb jelentősége nincs.
A HQ képeket pedig azért zárnám ki, mert az első száz között van olyan előadó, akiről még 10 nagy méretű kép sincs fent, és mögötte meg rengeteg olyan van, akiről ezresével vannak fent a HQ-k.
2011. július 02. 22:09
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Idézet (szavy @ 2011.07.02. 22:04)
A rajongók száma, a vélemények száma, a cikkek, és a vele kapcsolatos témaindítások szerintem.
A HQ képeket pedig azért zárnám ki, mert az első száz között van olyan előadó, akiről még 10 nagy méretű kép sincs fent, és mögötte meg rengeteg olyan van, akiről ezresével vannak fent a HQ-k.
Á, így már értem én is Akkor lehet, hogy mégiscsak a témák nyomják itt a nagyot a latban. Igazából a képekre azért gondoltam, mert általában ugye együtt jár a témával, és volt már rá példa, hogy adott sztárról több témát is indítottam egy nap (pl. paparazzi képeket töltöttem róla) és másnapra majd' 100 helyet előrébb ugrott. Bár abban kicsit csalódtam, hogy a rajongók értékelése nem számít, csak a száma Köszi az infot!
Lindsay019
2011. július 02. 22:13
szavy |
Idézet (duracell @ 2011.07.02. 22:09)
Á, így már értem én is Akkor lehet, hogy mégiscsak a témák nyomják itt a nagyot a latban. Igazából a képekre azért gondoltam, mert általában ugye együtt jár a témával, és volt már rá példa, hogy adott sztárról több témát is indítottam egy nap (pl. paparazzi képeket töltöttem róla) és másnapra majd' 100 helyet előrébb ugrott. Bár abban kicsit csalódtam, hogy a rajongók értékelése nem számít, csak a száma Köszi az infot!
Én nem biztosra mondom, csak tipp. Biztosat csak tudjuk ki tudna mondani, de úgysem fog.
A témaindítást is mondtam, szóval azért ugrott előre az a valaki 100 helyet. Szóval az biztosan számít.
A képeket pedig teljes mértékben kizárnám, ugyanis a képszámlálással eléggé bajba van a fórum. Van olyan topik ahol 30 képet ír ki, és csak 15 van benne, de fordítva is láttam már.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.