Idézet (NikcyChan @ 2011.08.13. 15:07)
Sziasztok , lenne egy kerdesem
Van egy adatlap amit regebben megakartam csinalni de valaki mar megcsinalta es mar tobb mint 6 honapja nem szerkeztetem irtam is neki , hogy szerkesze meg , de nem irt vissza es az adatlapot se szerkeztete ... Igy azt szeretnem megtudni , hogy tudom elvenni az adatlapot ^^
Van egy adatlap amit regebben megakartam csinalni de valaki mar megcsinalta es mar tobb mint 6 honapja nem szerkeztetem irtam is neki , hogy szerkesze meg , de nem irt vissza es az adatlapot se szerkeztete ... Igy azt szeretnem megtudni , hogy tudom elvenni az adatlapot ^^
Először is: te nem tudod tőle elvenni! Itt a visszabeszélőben megtalálod ToTo adatlapos topikját. Oda írj. Ott van minden adatlap elhelyezéssel kapcsolatos észrevétel.
MÁS:
az,hogy ki hogyan szerkeszti az adatlapját, az nem attól függ, hogy ki milyen régi, vagy új tag. A "régieknek" csupán annyi előnyük van,hogy ők már tudják mi a szabály, és mit hogyan kell szerkeszteni. Egyébként ahány ember, annyi féle adatlap szerkesztést láthatsz itt.
Egyébként engem is felhúz néhány dolog az adatlap szerkesztéssel kapcsolatban, de ez már az én problémám.