Starity

Kérdés

116 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. november 21. 14:06 #881
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, h a mai nap folyamán többször előfordult, h fel akartam tölteni egy pár képet, kiírta, h már fent van. Rákattintottam a linkre, és kidobta, h a rendszer nem találja az elérési utat.
Ez másnál is így van, h törölték azokat a témákat, amik elméletileg fent vannak?
Válaszaitokat megköszönöm!
2011. november 21. 14:09 #882
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.21. 14:06)
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, h a mai nap folyamán többször előfordult, h fel akartam tölteni egy pár képet, kiírta, h már fent van. Rákattintottam a linkre, és kidobta, h a rendszer nem találja az elérési utat.
Ez másnál is így van, h törölték azokat a témákat, amik elméletileg fent vannak?

Ezek nyilván az elveszett/függőben lévő képek.
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, Sally Sparrow, kriszti145
2011. november 21. 14:10 #883
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36078
Csatolások: 1849807
Azonosító: 6038
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.21. 14:06)
Sziasztok!

Ez nálam is így van, de szerintem még nem tökéletes a rendszer, azért van. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, kriszti145
2011. november 21. 14:37 #884
- törölt felhasználó -    
Köszönöm a válaszokat ^^
2011. november 21. 16:28 #885
- törölt felhasználó -    
Idézet (Emily O. @ 2011.11.20. 18:56)
Nem csak Neked! Néha nálam is olyan lassan hozza be az oldalt/oldalon dolgokat! Azt hittem ez saját probléma,de úgy látszik mégse!
Amúgy most jó a képfeltöltés! Legalább is én most tudtam feltenni képeket!

Most aránylag már normálisan behozza az oldalt, nem kell neki 4 perc.

A Képtárolós témára reagálva, nekem eddig még sosem hozta be a képet Képtárolón, de a páromnak a másik gépen viszont állandóan azt hozza be, pedig mindig be van jelentkezve.
2011. november 22. 19:02 #886
- törölt felhasználó -    
Idézet (Juanita @ 2011.11.21. 16:28)

A Képtárolós témára reagálva, nekem eddig még sosem hozta be a képet Képtárolón...

Ezt az állításomat visszavonom. Az előbb nekem is a képtárolón jött be a kép, ill. nem jött be, mert azt írja a képfeltöltés nem működik, gyere vissza később. mellow.gif
2011. november 24. 19:22 #887
mileyviki
mileyviki
visszatérő vendég

Státuszaz ég zöld, a fű kék, mi kéne még bzad+?xD
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 279
Csatolások: 43
Azonosító: 132650
Telefonrol is szeretnek feltenni kepet csak nem tudok ert niincs ott a jel! Hogy lehet megoldani?
2011. november 24. 20:06 #888
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (mileyviki @ 2011.11.24. 19:22)
Telefonrol is szeretnek feltenni kepet csak nem tudok ert niincs ott a jel! Hogy lehet megoldani?

szerintem sehogy, de szóljatok, ha tévedek. unsure.gif
2011. november 24. 20:15 #889
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7115
Csatolások: 43451
Azonosító: 19754
Idézet (mileyviki @ 2011.11.24. 19:22)

Képet? Talán inkább bélyeget. dry.gif
2011. november 29. 17:52 #890
Emily O.
Emily O.
Osminator™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2577
Csatolások: 676
Azonosító: 139156
Egy olyan aprócska kérdésem lenne,hogy: Ha van pár képem és fel szeretném tenni, de már fel vannak téve, de kis felbontásban (az enyéim HQ-k) . Nyissak nekik új témát vagy a kis képekhez töltsem fel?

(gondolom/úgy tudom ilyen esetben újat kell nyitni,de inkább a biztosra megyek)
2011. november 29. 17:53 #891
- törölt felhasználó -    
Idézet (Emily O. @ 2011.11.29. 17:52)
Egy olyan aprócska kérdésem lenne,hogy: Ha van pár képem és fel szeretném tenni, de már fel vannak téve, de kis felbontásban (az enyéim HQ-k) . Nyissak nekik új témát vagy a kis képekhez töltsem fel?

Jól gondolod,újat kell nyitni neki. wink.gif Az MQ és HQ képeket nem szabad keverni. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Emily O.
2011. november 29. 17:55 #892
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15117
Csatolások: 6682
Azonosító: 44
Idézet (Emily O. @ 2011.11.29. 17:52)

Ha nagy felbontású a kép, akkor minden esetben külön témába, és a megfelelő szekcióba kell feltölteni. Tehát a kérdésedre a válasz, igen, jól tudod, új témát kell nyitni. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Emily O.
2011. november 30. 10:00 #893
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Miért kell minden tagnak egyenként "Boldog szülinapot!" témát nyitni? dry.gif Idegesítő, ráadásul teljesen felesleges és fárasztó végiglapozgatni a millió meg egy ilyen címet... dry.gif Nem lehetne egybevonni az összes ilyet egyetlen Boldog születésnapot! témába?!, ha már muszáj ilyennek is lenni? dry.gif
2011. november 30. 10:11 #894
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15117
Csatolások: 6682
Azonosító: 44
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.30. 10:00)

Miért kell minden tagnak egyenként "Boldog szülinapot!" témát nyitni? dry.gif Idegesítő, ráadásul teljesen felesleges és fárasztó végiglapozgatni a millió meg egy ilyen címet... dry.gif Nem lehetne egybevonni az összes ilyet egyetlen Boldog születésnapot! témába?!, ha már muszáj ilyennek is lenni? dry.gif

Annak idején eredetileg csak azonknak nyílt születésnapos topik, akik tettek is valamit az oldal érdekében. Manapság viszont egyesek sportot űznek belőle, hogy boldog-boldogtalannak születésnapi topikot nyitnak.

Erősen gondolkodok azon, hogy megszavaztatom azt az ötletem, miszerint a továbbiakban csak annak nyitható ilyen topik, aki minimum egy éve az oldal tagja, a születési dátuma a profilján a valóságnak felel meg, csinált is valami érdemlegeset itt, és nem az a kedvenc időtöltése, hogy három-négy havonta új profilt készít magának.
9 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow, Boscorelli, kriszti145, Marlita, szavy, Tamás2.0, duracell, UnhappyMeals
2011. november 30. 10:13 #895
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Sosem szoktam lapozni. biggrin.gif Ha véletlenül meglátom a közösségeknél, hogy éppen egy kedves ismerősömnek van szülinapja, egyszerűen beleírom a nevét a társalgó keresőjébe, és ott rögtön kidobja a topikot. Ha van. biggrin.gif

Egyébként ha engem kérdezel, engem jobban zavar az a tömérdek felesleges topik ami a társalgóban (sztárok, zene, gumiszoba, etc.) van. A kis felbontású képeknél is úgy volt, hogy magazin, vagy stúdiókép tölthető fel. Eseményt csak akkor lehet oda feltölteni, ha az adott sztárról kevés a kép (HQ). Eredetileg ez volt a terv. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2011. november 30. 10:22 #896
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Bessie @ 2011.11.30. 10:13)
Sosem szoktam lapozni. biggrin.gif Ha véletlenül meglátom a közösségeknél, hogy éppen egy kedves ismerősömnek van szülinapja, egyszerűen beleírom a nevét a társalgó keresőjébe, és ott rögtön kidobja a topikot. Ha van. biggrin.gif
Egyébként ha engem kérdezel, engem jobban zavar az a tömérdek felesleges topik ami a társalgóban (sztárok, zene, gumiszoba, etc.) van. A kis felbontású képeknél is úgy volt, hogy magazin, vagy stúdiókép tölthető fel. Eseményt csak akkor lehet oda feltölteni, ha az adott sztárról kevés a kép (HQ). Eredetileg ez volt a terv. mellow.gif

Értem. De ennyiből beírhatnád a Tagok keresőjébe is és írhatnál neki privát üzenetet vagy egy levélkét az üzenőfalra...
Én most épp a nagyon régi témáktól nézegetek visszafelé, és elképesztő, hogy nagyjából minden 2. (!) téma ilyen szülinapos sz*r, már bocsánat. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Marlita
2011. november 30. 10:24 #897
- törölt felhasználó -    
Idézet (joe_r @ 2011.11.30. 10:11)
Annak idején eredetileg csak azonknak nyílt születésnapos topik, akik tettek is valamit az oldal érdekében. Manapság viszont egyesek sportot űznek belőle, hogy boldog-boldogtalannak születésnapi topikot nyitnak.
Erősen gondolkodok azon, hogy megszavaztatom azt az ötletem, miszerint a továbbiakban csak annak nyitható ilyen topik, aki minimum egy éve az oldal tagja, a születési dátuma a profilján a valóságnak felel meg, csinált is valami érdemlegeset itt, és nem az a kedvenc időtöltése, hogy három-négy havonta új profilt készít magának.

Ez esetben már van minimum egy támogatód smileeee.gif
Viszont szerintem meg lehetne törölni azokat a témákat, amik az általad említett feltételeknek nem felelt meg, illetve kb 2 hozzászólás érkezett bele. Az ilyenek a következő szülinapjukat nem hiszem hogy ugyan azzal a profillal ünneplik az oldalon.
6 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kriszti145, Bessie, szavy, Boscorelli, duracell
2011. november 30. 10:24 #898
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (joe_r @ 2011.11.30. 10:11)

Nem rossz ötlet, bár szerintem még mindig praktikusabb lenne EGYETLEN EGY darab "Boldog születésnapot!" topik, amiben mindenkit, akinél aktuális, fel lehetne köszönteni. És akkor a kis brokkolik sem sértődnének meg (bár nem mintha ez bárkit is érdekelne laugh.gif ). De ahogy írtam Bessie levelére is, éppen a régi témák között böngészek, és tényleg legalább minden 2. vagy 3. topik ilyen születésnapos. RENGETEG. blink.gif
2011. november 30. 10:26 #899
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.30. 10:24)
Nem rossz ötlet, bár szerintem még mindig praktikusabb lenne EGYETLEN EGY darab "Boldog születésnapot!" topik, amiben mindenkit, akinél aktuális, fel lehetne köszönteni. És akkor a kis brokkolik sem sértődnének meg (bár nem mintha ez bárkit is érdekelne laugh.gif ). De ahogy írtam Bessie levelére is, éppen a régi témák között böngészek, és tényleg legalább minden 2. vagy 3. topik ilyen születésnapos. RENGETEG. blink.gif

Na ezt viszont nem támogatnám és nem tetszik. Kérdem én, pl egy olyan tag topikja aki tett is már le valamit arra a bizonyos asztalra miért legyen összevonva 2 napja regisztrált 10 éves senkikével?
Ez már megint a dolgok túlkomplikálása..
8 felhasználónak tetszik: Boscorelli, joe_r, kriszti145, Grace Benning, szavy, UnhappyMeals, Emily O., Lady Suzy
2011. november 30. 10:30 #900
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Cynthia @ 2011.11.30. 10:26)
Na ezt viszont nem támogatnám és nem tetszik. Kérdem én, pl egy olyan tag topikja aki tett is már le valamit arra a bizonyos asztalra miért legyen összevonva 2 napja regisztrált 10 éves senkikével?
Ez már megint a dolgok túlkomplikálása..

Kérdem én, miért kell túlmisztifikálni egy portálon egy szülinapot? Intézzétek privátban, úgyis magánügy egy születésnap és nem tartozik a fél világra. Ez az én véleményem. pardon.gif (amúgy azt sem értem, hogy egyesek miért adják meg a születési adataikat - nem tartozik senkire - akire meg igen, az úgyis tudja)
116 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!