Idézet (Black Hearth2 @ 2012.05.14. 09:41)
Üdv!!
Elnézést a zavarásért, csak egy-két kérdésem lenne, de mindegyik egy témával kapcsolatosan.Lehet, hogy ez bunkóságnak fog tűnni és azért is előre bocsánat, mert nem akarom, hogy annak tűnjön, de hogy lehet az, hogy pl. Harry Styles a 32. helyen van 1970 rajongóval, míg Lindsay Lohan 2556 rajongóval a 38. helyen van? Vagy ugyan ez van Christina Aguilera-nál, hogy ő a 39. helyen van 3013 rajongóval míg Lindsay eggyel előtte 2556 rajongóval? De még ugyanez van sok sztárnál is, pl.:Zayn Malik 1961 rajongóval a 37. helyen van.
Még egyszer elnézést, hogyha faragatlannak v. bunkónak tűntem nem akartam az lenni.
Csak érdekel, hogy ez mind azért lehet, mert sok sztárnál csökkent a rajongók száma, mert kiléptek v. le lettek törölve, és emiatt még nincsenek sorrendbe rakva v. csak az én gépemmel van a gond és rosszul mutatja.
Elnézést a zavarásért, és még egyszer nem akartam a kérdésemmel faragatlan lenni.
Starity helyezést nemcsak a rajongók teszik ki, de több szempontot is figyelembe vesznek rangsoroláskor. Pl.: feltöltött képek száma.
De hogy pontos legyek a sztárok helyének alakulását befolyásolják:
- rajongók száma
- rajongók egyéni listáján lévő helyezés
- vélemények száma
- utolsó félévben indított fórumtémák száma
- utolsó félévben indított hírek száma