Kérdés
2012. július 17. 09:49
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
Az lenne a kérdésem, hogy, ha valaki elindít egy témát, a képekből kis méretbe, akkor a felhasználó elindíthatja ugyanazt a témát nagy méretűbe? Vagy rakja fel hozzá?
2012. július 17. 09:57
Igen, utána lehet témát indítani a nagy méretű képeknek, de ebben az esetben töröltetni kell azt, amiben kis méretű képek vannak.
Idézet (Corby @ 2012.07.17. 09:49)
Az lenne a kérdésem, hogy, ha valaki elindít egy témát, a képekből kis méretbe, akkor a felhasználó elindíthatja ugyanazt a témát nagy méretűbe? Vagy rakja fel hozzá?
2012. július 17. 09:59
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Az MQ-t nem jó szerintem keverni a minőségi HQ-val. Ha előtte pl. egy shootot feltettek a kis felbontású képek közé, akkor fellehet tölteni a stúdiófotókhoz a minőségi HQ-t. Én úgy tudom új téma kell ilyen esetben a megfelelő helyre, és nem szokták a kis felbontásúhoz tölteni a HQ képeket. Remélem tudtam segíteni Neked.
2012. július 17. 16:40
Jaj, csak keverni ne keverjük Mindenképpen külön témába menjenek a különböző méretű képek.
A shootokkal nem tudom mi a helyzet, de szerintem MQ-ban több kép kerül elő mint HQ-ban, így ott két téma marad, viszont paparazzinál és rendezvénynél én személy szerint törlöm az MQ-t ha fent van HQ-ban is. Egyébként jó ötletnek tartanám visszavezetni hogy a kis felbontásúakhoz megint csak shootot és scant lehessen feltenni, mert a candid és a rendezvény úgyis előkerül néhány óra, de legfeljebb néhány nap múlva nagy méretben, akkor meg fölöslegesek a kicsi képek.
Remélem tudtam segíteni
2012. július 17. 17:24
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Cynthia @ 2012.07.17. 16:40)
Egyébként jó ötletnek tartanám visszavezetni hogy a kis felbontásúakhoz megint csak shootot és scant lehessen feltenni, mert a candid és a rendezvény úgyis előkerül néhány óra, de legfeljebb néhány nap múlva nagy méretben, akkor meg fölöslegesek a kicsi képek.
Én azt se tudom, hogy mikor lett bevezetve. Biztos hiányoztam akkor, mert csak azt látom már jó ideje, hogy mindenféle paparazzi és eseményképek is kerülnek a kisfelbontású képekhez.
Egyébként ha már a felbontásról beszélünk, szerintem mindenhol (kivéve a ksi felbontású képekhez) egységesen HQ képeket kéne feltölteni. A csajos, zenés részek tele vannak kicsi képekkel. Azokat kigyomlálni művészet lenne. Több ezer van.
2012. július 17. 18:34
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (Bessie @ 2012.07.17. 17:24)
Én azt se tudom, hogy mikor lett bevezetve. Biztos hiányoztam akkor, mert csak azt látom már jó ideje, hogy mindenféle paparazzi és eseményképek is kerülnek a kisfelbontású képekhez.
Papíron 2010 március 15 után. Mi volt ekkor? Na?
HQ Paradise -> Starity
Tovább nem ragoznám.
Idézet (Bessie @ 2012.07.17. 17:24)
Egyébként ha már a felbontásról beszélünk, szerintem mindenhol (kivéve a ksi felbontású képekhez) egységesen HQ képeket kéne feltölteni. A csajos, zenés részek tele vannak kicsi képekkel. Azokat kigyomlálni művészet lenne. Több ezer van.
Ez a vége az "elfér" hozzáállásnak.
2 felhasználónak tetszik:
Tamás2.0,
Boscorelli
2012. július 17. 18:55
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7115 Csatolások: 43451 Azonosító: 19754 offline |
Tovább ragozva ezt a HQ-MQ-LQ témát:
A Kis méretű képek topik alcímét törölni kellene, mert már rég' nem arról szól a topik, ami a címe.
Kedvencem: személyes képek. Mitől személyes? Attól, hogy a fél világháló látja!
A Kis méretű képek topik alcímét törölni kellene, mert már rég' nem arról szól a topik, ami a címe.
2012. július 19. 17:22
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Tamás2.0 @ 2012.07.17. 18:55)
Hát nem tudom, szerintem a Personal Photos/Személyes Képek Topic címek maradhatnának, elvégre azok valóban személyes képek, attól eltekintve, hogy mindenki látja. Ha egy nem híres ember telenyomja a FaceBook-ját képekkel magáról attól azok még személyes képek, függetlenül attól hány és hány ember látja
A sztároknál azok számítanak személyes képnek amit a barátokkal, vagy rajongókkal készítenek esetleg saját magukról és ők maguk osztják meg őket, és attól személyes képek, nem attól, hogy hányan látják
Legalábbis szerintem ez így dől el
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a "Kedvenc képem, most :-)" nevű Topic-ban, nem lehetne bevezetni egy olyan íratlan szabályt, hogy maximum mindenki csak teszem azt 5 darab képet tölt fel?
Csak mert mikor valaki 20 meg 30 darab képet tölt fel az nem hinném, hogy már a Topic-ba való hozzászólásról szólna
És míg vannak tagok akik rendesen 2-3 képet tesznek fel, annak céljából, hogy tényleg a kedvenc képeiket mutassák meg, mások meg annak céljából, hogy a csatolásaik száma nőjön
2012. július 19. 17:59
Idézet (House Of Wax @ 2012.07.19. 17:22)
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a "Kedvenc képem, most :-)" nevű Topic-ban, nem lehetne bevezetni egy olyan íratlan szabályt, hogy maximum mindenki csak teszem azt 5 darab képet tölt fel?
Csak mert mikor valaki 20 meg 30 darab képet tölt fel az nem hinném, hogy már a Topic-ba való hozzászólásról szólna
És míg vannak tagok akik rendesen 2-3 képet tesznek fel, annak céljából, hogy tényleg a kedvenc képeiket mutassák meg, mások meg annak céljából, hogy a csatolásaik száma nőjön
Most kicsit kigyomlálom, viszont egyszer már én is megjegyeztem hogy sok sügér nem értelmezi annak a 3 szónak a nyelvtanját, mivel a képem szó egyes szám, a többes száma pedig a képeim. Szerintem 5 kép is sok, képem, azaz egy kedvenc kép. Nem képes fórum, így egy darab is elég oda bizonyos időközönként. Csak sajnos ez is olyan mint a többi társalgós alfórum, hogy mindenki tölti föl a bélyegképeket, de a visszabeszélőt nem olvassák ahol meg informálódhatnának. Erre kellene az, ami HQP-n is volt, hogy felül egy állandó üzenet, ami figyelmeztet, hogy az adott fórumban mik a szabályok. De ez is egy emberen múlik.
2012. július 19. 18:08
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Cynthia @ 2012.07.19. 17:59)
Most kicsit kigyomlálom, viszont egyszer már én is megjegyeztem hogy sok sügér nem értelmezi annak a 3 szónak a nyelvtanját, mivel a képem szó egyes szám, a többes száma pedig a képeim. Szerintem 5 kép is sok, képem, azaz egy kedvenc kép. Nem képes fórum, így egy darab is elég oda bizonyos időközönként. Csak sajnos ez is olyan mint a többi társalgós alfórum, hogy mindenki tölti föl a bélyegképeket, de a visszabeszélőt nem olvassák ahol meg informálódhatnának. Erre kellene az, ami HQP-n is volt, hogy felül egy állandó üzenet, ami figyelmeztet, hogy az adott fórumban mik a szabályok. De ez is egy emberen múlik.
Persze, az 5 is sok, de azért a 20-hoz képes javulás
Az tényleg jó lenne, mert így azért egyesével mindig jelenteni meg nektek is kitörölni, azért eléggé időigényes
2012. július 21. 12:54
Idézet (szanii @ 2012.07.21. 12:50)
Emberek,nekem a képfeltöltéssel van problémám,a bemutatkozáshoz szeretnék képet feltölteni, ez rohadt régi képfeltöltő és nem tom hogy hogy kell használni
Azt tudod hogy kell képcímét másolni nem?
Bal egérgomb, képcímének másolása.
A profilod szerkesztésénél:
Van egy kis kép, van benne egy pici fa. (Ha lehet látni)
Arra rákattintasz:
Beilleszted a képet. (Beillesztés)
Már is bent van a kép.
Remélem érthető.
Málnahab.
2012. július 21. 19:46
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Málnahab @ 2012.07.21. 12:54)
Arra rákattintasz:
Már is bent van a kép.
Remélem érthető.
Málnahab.
Arra rákattintasz:
Már is bent van a kép.
Remélem érthető.
Málnahab.
Egyszerűbb ha úgy mondod, hogy linkelje be a képet.
2012. július 24. 10:31
szaniiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 178745 offline |
Idézet (Málnahab @ 2012.07.21. 12:54)
Arra rákattintasz:
Már is bent van a kép.
Remélem érthető.
Málnahab.
Arra rákattintasz:
Már is bent van a kép.
Remélem érthető.
Málnahab.
Ennyire nem vagyok hülye,de miután Beillesztem nem akarja behozni a képet.
2012. július 24. 10:43
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Idézet (szanii @ 2012.07.24. 10:31)
Ennyire nem vagyok hülye,de miután Beillesztem nem akarja behozni a képet.
Próbáld meg ide(regisztrálj) feltölteni, és innen kimásolni a képet.
2012. július 24. 10:58
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Ha már itt vagyok lenne egy kérdésem.
A YouTube-ra szerettem volna feltölteni egy sorozatból az egyik részt, és az 41 perces, de ezt a YouTube nem engedte és a videó hosszúságára utalva, letörölték a videót. Kérdésem hogy ez miért van? van aki egy és fél órás videót tölt fel és azt meg feltölti
A YouTube-ra szerettem volna feltölteni egy sorozatból az egyik részt, és az 41 perces, de ezt a YouTube nem engedte és a videó hosszúságára utalva, letörölték a videót. Kérdésem hogy ez miért van? van aki egy és fél órás videót tölt fel és azt meg feltölti
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. július 24. 11:49
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Évike12 @ 2012.07.24. 10:58)
Ha már itt vagyok lenne egy kérdésem.
Ezen én is törtem már az agyam.
Méretben amúgy stimmelt..?
2012. július 24. 11:53
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.07.24. 11:49)
Ezen én is törtem már az agyam.
Szerintem a szerzői jogokkal lehetett gond, mert láttam már 24 órás videót is fent, a szerzői jogokra viszont nagyon rámennek, akár egy 3 perces videóban is - akár a zene, akár a videó védett.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. július 24. 13:38
Idézet (Cynthia @ 2012.07.24. 11:53)
Szerintem a szerzői jogokkal lehetett gond, mert láttam már 24 órás videót is fent, a szerzői jogokra viszont nagyon rámennek, akár egy 3 perces videóban is - akár a zene, akár a videó védett.
Igen,ezt már én is tapasztaltam.
Egyszerű fanvideóim is tiltották már le több országban is,pusztán az alatta használt zene miatt,szerzői jogokra hivatkozva.
2012. július 24. 14:11
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Cynthia @ 2012.07.24. 11:53)
Hát én anno teljesen saját cuccot akartam felrakni és azt sem engedte. Fene se tudja...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.