Igazából még nem tudom, hogy egyszeri alkalom volt-e, de körülbelül egy-másfél hete egy csomó képet töltöttem fel a fórumra, melyeknek majd' fele elveszett, így kb. 3-4 topikom törlésre is került, amikben az üzenet elküldésekor még megvoltak a képek.
Példa rá ez a topik, ahol utólag már újból feltöltöttem a képeket. Mi lehet a gond?
Kérdés
2011. január 23. 19:01
Idézet (duracell @ 2011.01.23. 18:49)
Igazából még nem tudom, hogy egyszeri alkalom volt-e, de körülbelül egy-másfél hete egy csomó képet töltöttem fel a fórumra, melyeknek majd' fele elveszett, így kb. 3-4 topikom törlésre is került, amikben az üzenet elküldésekor még megvoltak a képek.
Példa rá ez a topik, ahol utólag már újból feltöltöttem a képeket. Mi lehet a gond?
Én ugyanígy jártam, majdnem 2000 feltöltött képem (de talán volt is annyi) veszett oda
2011. január 25. 12:09
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline |
Idézet (duracell @ 2011.01.23. 18:49)
Nálam is előfordult egy feltöltéssel kapcsolatban, de nem tudtak rá magyarázattal szolgálni a moderátor topikban.
2011. január 27. 16:45
Idézet (Hesztia @ 2011.01.25. 12:09)
Nálam is előfordult egy feltöltéssel kapcsolatban, de nem tudtak rá magyarázattal szolgálni a moderátor topikban.
Szerintem elég sok embertől vesztek el képek, többek között tőlem is. Volt, akinél elég szépen a hozzászólások is megcsappantak. Szóval szerintem a rendszerrel történt anno valami :
2011. január 28. 10:02
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline |
Mi ez az új menet a képeknél?
A starity ezentúl a képtároló szerverére tárolja a feltöltött képeket? miért?
Mikor ki akartam nagyítani egy képet, hát látom, hogy nem egyből zoomol, hanem a keptárolón még egyszer kell nagyítani.
A starity ezentúl a képtároló szerverére tárolja a feltöltött képeket? miért?
Mikor ki akartam nagyítani egy képet, hát látom, hogy nem egyből zoomol, hanem a keptárolón még egyszer kell nagyítani.
2011. január 28. 18:30
szabbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 118 Csatolások: 118 Azonosító: 103966 offline |
Azt szeretném kérdezni.. hogy én már kétszer létre akartam hozni egy sztáradatlapot. Mind a kétszer nem engedélyeztétek, vagy nem is tudom, de az adatlapomon a statisztikánál megjelent, hogy eggyel több adatlapot szerkesztem, de még sincs ott az adatlapjaim között, a keresőőben sem találom. Ilyenkor mivan? Miért nem lehet küldeni egy levelet, hogy engedélyeztétek vagy sem, és ha nem, akkor egy indokot megadni ? Komolyan már végigolvastam az egész moderátor topikot, de semmit sem találtam erről. Választ! Köszönöm.
2011. január 28. 18:48
wolf12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.19. Hozzászólás: 70 Csatolások: 61 Azonosító: 2255 offline |
Sziasztok.
Próbáltam képet lementeni de sehogy sem engedi.
Ezt megmagyaráznátok?
Képtároló.hu?...Kell a reklám pénz az oldalnak gondolom, persze megértem meg hogy így ne lehessen több képet egyszerre letölteni letöltésvezérlőkkel ok még ez is DE, hogy se jobb klikk-> kép megjelenítésével se engedi az már tényleg pofátlanságnak tartom.
"a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni."
Valamikor megfog szabadulni az oldal a 16 éves lányoknak való színektől?Vagy végleg befellegzett az egyszerű visszafogott oldal dizájnnak?
köszi wolf12
Ezt megmagyaráznátok?
Képtároló.hu?...Kell a reklám pénz az oldalnak gondolom, persze megértem meg hogy így ne lehessen több képet egyszerre letölteni letöltésvezérlőkkel ok még ez is DE, hogy se jobb klikk-> kép megjelenítésével se engedi az már tényleg pofátlanságnak tartom.
"a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni."
Valamikor megfog szabadulni az oldal a 16 éves lányoknak való színektől?Vagy végleg befellegzett az egyszerű visszafogott oldal dizájnnak?
köszi wolf12
1 felhasználónak tetszik:
Levente1991
2011. január 28. 19:08
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Idézet (wolf12 @ 2011.01.28. 18:48)
Sziasztok.
Ezt megmagyaráznátok?
köszi wolf12
Ezt megmagyaráznátok?
köszi wolf12
Ezt hogy érted? Én tökéletesen tudok innen az oldalról képeket lementeni. Emellett azt sem értem, amit agnes írt. Nekem ugyanúgy tölti be a képeket, ahogyan eddig. Két böngészőben is megnéztem.
Bessie
2011. január 28. 19:17
wolf12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.19. Hozzászólás: 70 Csatolások: 61 Azonosító: 2255 offline |
Hát nem tudom, én már 35 perce próbálok lementeni kb 10 képet.
Örülök hogy egyedi eset és nektek müködik legalább nem a fórum változik hanem csak velem cseszik ki a technika vagyis a képtároló.hu
Holnap majd megpróbálom újra.
Örülök hogy egyedi eset és nektek müködik legalább nem a fórum változik hanem csak velem cseszik ki a technika vagyis a képtároló.hu
2011. január 28. 19:22
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Idézet (wolf12 @ 2011.01.28. 19:17)
Milyen böngésződ van? Vagy már alapból a képet sem jeleníti meg? Ha megjeleníti, akkor pedig általában Mozillával lehet rendesen jpeg-ben lementeni, mert IE csak bmp-ben engedi.
2011. január 28. 19:23
Idézet (wolf12 @ 2011.01.28. 19:17)
Mi ez a keptarolo.hu?
Letöltésvezérlővel is tudom a képeket menteni, meg egyesével is.
2011. január 28. 19:39
Idézet (Tamás2.0 @ 2011.01.28. 19:27)
IE
Topik megnyitása -> A képen jobb egér klikk -> Cél mentése másként.
ennyi...
Topik megnyitása -> A képen jobb egér klikk -> Cél mentése másként.
ennyi...
Azért használom inkább az MF-et és a kép mentését, mert az nálam gyorsabb, mert ilyenkor (célnél) mindig egyenként kihozza a letöltős vackot. Mindenestre köszi az infóért, a többieknek szerintem nagyon hasznos.
2011. január 28. 20:17
Idézet (Lindsay019 @ 2011.01.28. 19:08)
Ezt hogy érted? Én tökéletesen tudok innen az oldalról képeket lementeni. Emellett azt sem értem, amit agnes írt. Nekem ugyanúgy tölti be a képeket, ahogyan eddig. Két böngészőben is megnéztem.
Nekem is rendesen tölti be a képeket, de pl. a párom gépén már ez a Képtároló szerepel.
Mindketten Mozillát használunk.
2011. január 28. 21:47
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Hiába írom be az adatlapokra a hivatalos Facebook címet, nekem mindig a főoldalt hozza be. Ez feltűnt másnak is, vagy csak én bénázok valamit?
Levente1991
2011. január 28. 21:57
P1eTr0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.17. Hozzászólás: 333 Csatolások: 1045 Azonosító: 5391 offline |
Ez a képtárolósdi most nekem is új. Idáig letöltésvezérlővel kattintottam az oldalra, és 3-4 kattintással lehúztam a téma össze képét. Ha jól látom, most egyesével kell, vagy van erre valami egyszerű(bb) megoldás?
2011. január 28. 22:20
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (P1eTr0 @ 2011.01.28. 21:57)
Ez a képtárolósdi most nekem is új. Idáig letöltésvezérlővel kattintottam az oldalra, és 3-4 kattintással lehúztam a téma össze képét. Ha jól látom, most egyesével kell, vagy van erre valami egyszerű(bb) megoldás?
Free Download Manager
2011. január 28. 23:29
Idézet (Bessie @ 2011.01.28. 21:47)
Hiába írom be az adatlapokra a hivatalos Facebook címet, nekem mindig a főoldalt hozza be. Ez feltűnt másnak is, vagy csak én bénázok valamit?
Nem, a legutolsó adatlapfrissítésnél én is így jártam. Sőt, ha egy felhasználó teszemazt' weblapját akarom megnézni, akkor meg maga a profilja jön be, olyan, mintha nem is a teljesen más linkre kattintottam volna, hanem csak az oldalt frissítettem volna.
2011. január 28. 23:31
Idézet (wolf12 @ 2011.01.28. 18:48)
Állítólag nem, de én már nem tudok hinni, bízni.
2011. január 29. 14:21
Kérdésem így hangzana:
- miért nem engedi, hogy feltöltsek a fórumra képeket? Mármint kiírja, hogy a feltöltés befejeződött, de nincs nekem kirakva ahhoz, hogy ezek lettek feltöltve (nem tudom mi a neve, mivel régen töltöttem fel képet, most akartam...). És avatarom is le akartam cserélni, de szintúgy csinálta, hogy kiírta, hogy a feltöltés befejeződött, de nem akarja kirakni.
Mivel tudom helyreállítani? Mi az oka?
- miért nem engedi, hogy feltöltsek a fórumra képeket? Mármint kiírja, hogy a feltöltés befejeződött, de nincs nekem kirakva ahhoz, hogy ezek lettek feltöltve (nem tudom mi a neve, mivel régen töltöttem fel képet, most akartam...). És avatarom is le akartam cserélni, de szintúgy csinálta, hogy kiírta, hogy a feltöltés befejeződött, de nem akarja kirakni.
Mivel tudom helyreállítani? Mi az oka?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.