Sziasztok!
1 kérdésem lenne. Hogyan lehet vidót beilleszteni a profilomra? Rengetegszer próbáltam de egyszerűen nem megy. Köszönöm annak aki segít ebben.
Kérdés
2013. december 29. 20:22
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. december 30. 12:25
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Idézet (miss anathomy @ 2013.12.29. 12:04)
Próbáld meg azt, hogy nem csatolod hozzá a sztárt, hanem simán elküldöd, majd szerkeszd a hozzászólást. Ha így sem jön össze, akkor maximum megkéred az egyik moderátort, hogy csatolja hozzá.
Nagyon köszönöm a segítségedet!
2013. december 30. 12:32
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Dorina1024 @ 2013.12.29. 20:22)
Sziasztok!
1 kérdésem lenne. Hogyan lehet vidót beilleszteni a profilomra? Rengetegszer próbáltam de egyszerűen nem megy. Köszönöm annak aki segít ebben.
Ott van a kép és szimbólum beillesztés közt a videó beszúrása. Katt arra és majd oda kell bemásolnod a kódot, amit majd leírok, hogy hogyan találsz meg.
Az adott videó alatt menj rá a Leírás - ott van a Tetszi gombbal egy vonalban - mellett megtalálható Megosztásra és kijön három választási lehetsőség. Menj a másodikra, a Beágyazásra. Másold ki az ott lévő kódot és szúrd be a Videó beszúrásánál. Okézd le és kész is.
2013. december 31. 08:26
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (demili @ 2013.12.30. 18:42)
Sziasztok!
Mi lett azzal a témával, amit nem találok az ennek megfelelő részben (pl. Csajos dolgok), nem láttam, hogy a Moderátorok topikjában valaki kérte volna, hogy töröljék, és az Archivumban sincs benne?
Mi lett azzal a témával, amit nem találok az ennek megfelelő részben (pl. Csajos dolgok), nem láttam, hogy a Moderátorok topikjában valaki kérte volna, hogy töröljék, és az Archivumban sincs benne?
Mi a szóban forgó téma?
Egyébként megeshet, hogy egy moderátor magától találta meg és törölte. De ez csak egy feltételezés.
2014. január 02. 15:25
dana246új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 215421 offline |
Idézet (Jolie_77 @ 2013.12.29. 20:13)
Kijelölöd a tag linkjét (címét), másolod, utána a profilodon leírod a nevet, kijelölöd, balról az ötödik ikonra (két láncszem) rákattintasz, oda bemásolod a linket, leokézod és kész.
Remélem, én is érhető voltam.
Remélem, én is érhető voltam.
Nagyon nagyon köszönöm!
2014. január 02. 20:40
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy egy általam szerkesztett sztárnak szeretnék felrakni egy képet, de nem jelenik meg sem a képfeltötés gomb, sem az, hogy kiválasszam a gépemről a fotót. Most mit csináljak?
Előre is köszi a segítséget!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy egy általam szerkesztett sztárnak szeretnék felrakni egy képet, de nem jelenik meg sem a képfeltötés gomb, sem az, hogy kiválasszam a gépemről a fotót. Most mit csináljak?
2014. január 02. 20:46
Idézet (Törpemókus @ 2014.01.02. 20:40)
Sziasztok!
Ilyet még nem tapasztaltam, de fórumoknál már volt hasonló, akkor megnyitottam egy másik böngészőt, abban pedig működött. Próbáld meg úgy, hátha!
2014. január 02. 21:01
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Idézet (LittleWalker @ 2014.01.02. 20:46)
Ilyet még nem tapasztaltam, de fórumoknál már volt hasonló, akkor megnyitottam egy másik böngészőt, abban pedig működött. Próbáld meg úgy, hátha!
Hát az a helyzet, hogy megnyitottam egy másik böngészőt, ahogy tanácsoltad. Az elején valami beakaródzott jönni, de végül nem sikerült. Úgyhogy nem tudom, hogy hogyan fogom lecserélni majd a profilképeket, de köszi a segítséget.
2014. január 05. 20:29
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Helló!
Lenne egy kérdésem: meglehet változtatni a nevet? Mivel az enyémben sok 'leírhatatlan' karakter van, és ugyanez lenne a nevem, csak nem ezekkel a karakterekkel, hanem rendes betűkkel. Ezt meg lehet oldani valahogyan? Írjak a moderátoroknak?
Lenne egy kérdésem: meglehet változtatni a nevet? Mivel az enyémben sok 'leírhatatlan' karakter van, és ugyanez lenne a nevem, csak nem ezekkel a karakterekkel, hanem rendes betűkkel. Ezt meg lehet oldani valahogyan? Írjak a moderátoroknak?
2014. január 05. 22:43
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Idézet (*αηɢєℓ @ 2014.01.05. 20:29)
Helló!
Ha jól tudom, nevet nem lehet megváltoztatni. Sajnos csak úgy tudod megcsinálni, ha törlöd a mostani profilod és készítesz egy újat.
Bár az is igaz, hogy a Te eseted elég különleges, hiszen ugyanazt a nevet szeretnéd, csak más karakterekkel.
2014. január 06. 11:55
AngelSt☆rlight™ |
Idézet (Lindsay019 @ 2014.01.05. 22:43)
Ha jól tudom, nevet nem lehet megváltoztatni. Sajnos csak úgy tudod megcsinálni, ha törlöd a mostani profilod és készítesz egy újat.
Bár az is igaz, hogy a Te eseted elég különleges, hiszen ugyanazt a nevet szeretnéd, csak más karakterekkel.
Igen, erre gondoltam, hogy törlöm, csak már ennyi minden után nem szeretném. Szóval elég érdekes igen. Ha nem lehet akkor élek tovább ezzel a névvel
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. január 06. 12:17
AngelSt☆rlight™ |
Lenne még egy kérdésem: a múltkoriban kaptam 3 adatlapot, és kellett várnom egy hetet, hogy feltudjam venni J.R. Ward-ot. Miután sikerült, reméltem, hogy feltudnék venni mégegy adatlapot. Most próbálgatom, de nem megy. Azt írja ki, hogy egy héten csak 3-at vehetek fel. Akkor most ezt a másikat miért nem engedi?
2014. január 06. 23:50
Sziasztok ! Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy hozzászóláson belül, hogy tudok több más személy hozzászólásaira válaszolni? Mármint úgy kell ezt értelmezni, hogy tegyük fel rákattint a válasz opcióra, és válaszol 1 személynek, utána például válaszol 2 személynek még, amit majd úgy küld el, hogy mind a 3 válasza egy hozzászólásába szűkült, na és ez az a kombináció amire még a mai napig nem jöttem rá. Ez hogyan oldható meg? Vagy csak egy bizonyos idő eltelte után lehet - például mikor 1 éve tagja leszek az oldalnak? Mert a múltkor a véleményeknél pont ez volt, hogy csak fél év eltelte után tudtam mások véleményét értékelni. Ez is ilyen "dolog", vagy csak én vagyok ilyen tudatlan, hogy nem jövök rá?
Eközben eszembe jutott egy másik kérdés is, hogy a hirszerkesztők úgy teszik ki a cikkeket - persze amik megfeleltek a követelésnek - ahogy azt ők sorjába megkapják? De itt a máris felmerül az, hogy ők sorrendben, beküldés alapján kapják-e meg vagy sem? Csak mert én ismételten irtam egy cikket még pont új év napján, ami hosszabb szöveget tartalmazott, nem ilyen 10-15 sort, és még azóta se jelent meg és igen aggódom, mert 2 napot dolgoztam rajta. Pedig a nyáron is volt, hogy másfél hét után jelent meg, de számomra hihetetlen, hogy annyi cikket küldenek be nap mint nap, hogy ennyit késik a megjelenés? Vagy nincs az oldalnak sok hirmoderátora? Ja és még ezen belül az is megfordult a fejemben, hogy először a rövidebb cikkeket rakosgatják ki esetleg, mert könnyebben kijavitható, áttekinthető, vagy ez badarság? Csak mert a hosszabb cikk több időt igényel - gondolom én - és talán részenként nézik át és egy nap úgy kiteszik, hogy végeztek?
Na ha valaki megértette az éjjeli "hisztériám", annak igazán örülnék, főleg ha választ is tudna irni. Aki megteszi, annak előre is nagyon szépen köszönöm !
Eközben eszembe jutott egy másik kérdés is, hogy a hirszerkesztők úgy teszik ki a cikkeket - persze amik megfeleltek a követelésnek - ahogy azt ők sorjába megkapják? De itt a máris felmerül az, hogy ők sorrendben, beküldés alapján kapják-e meg vagy sem? Csak mert én ismételten irtam egy cikket még pont új év napján, ami hosszabb szöveget tartalmazott, nem ilyen 10-15 sort, és még azóta se jelent meg és igen aggódom, mert 2 napot dolgoztam rajta. Pedig a nyáron is volt, hogy másfél hét után jelent meg, de számomra hihetetlen, hogy annyi cikket küldenek be nap mint nap, hogy ennyit késik a megjelenés? Vagy nincs az oldalnak sok hirmoderátora? Ja és még ezen belül az is megfordult a fejemben, hogy először a rövidebb cikkeket rakosgatják ki esetleg, mert könnyebben kijavitható, áttekinthető, vagy ez badarság? Csak mert a hosszabb cikk több időt igényel - gondolom én - és talán részenként nézik át és egy nap úgy kiteszik, hogy végeztek?
Na ha valaki megértette az éjjeli "hisztériám", annak igazán örülnék, főleg ha választ is tudna irni. Aki megteszi, annak előre is nagyon szépen köszönöm !
2014. január 07. 11:12
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Levin @ 2014.01.06. 23:50)
Sziasztok ! Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy hozzászóláson belül, hogy tudok több más személy hozzászólásaira válaszolni? Mármint úgy kell ezt értelmezni, hogy tegyük fel rákattint a válasz opcióra, és válaszol 1 személynek, utána például válaszol 2 személynek még, amit majd úgy küld el, hogy mind a 3 válasza egy hozzászólásába szűkült, na és ez az a kombináció amire még a mai napig nem jöttem rá. Ez hogyan oldható meg? Vagy csak egy bizonyos idő eltelte után lehet - például mikor 1 éve tagja leszek az oldalnak? Mert a múltkor a véleményeknél pont ez volt, hogy csak fél év eltelte után tudtam mások véleményét értékelni. Ez is ilyen "dolog", vagy csak én vagyok ilyen tudatlan, hogy nem jövök rá?
1. Úgy tudsz egy kommentben több embernek válaszolni, ha veszed a fáradtságot, hogy minden kommentre, amire válaszolni kívánsz, nyomsz egy válaszolok gombot és bemásolod őket egymás alá, egy felületre. Azt az egyet elküldöd, a többi ablakot meg bezárod. Ennyi.
2. Nem, a cikkek tetszőlegesen kerülnek ki. Ami nagyon aktuális, az előbb, ami annyira nem, az később. Illetve ha pl. az életvitel témában nagyon sok cikk van bent, akkor meg szokták csinálni, hogy csak napi 1-2 hírt tesznek ki és akkor hónapokig lehet várni a megjelenésre. (én is jártam már így ) Abban is van igazság, hogy a rövidebb hírek ilyen szempontból gyorsabban készen vannak, előbb sorra kerülhetnek. Tudtommal az oldalon két darab hírmoderátor van, ami szerintem is borzalmasan kevés. Pörgősebb lehetne az oldal, ha több hírszerkesztő lenne. De hát erről nem mi döntünk. Vagy el lehet árasztani panaszlevelekkel Freeze-t, hátha megunja és lép az ügyben.
2014. január 07. 23:33
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.07. 11:12)
1. Úgy tudsz egy kommentben több embernek válaszolni, ha veszed a fáradtságot, hogy minden kommentre, amire válaszolni kívánsz, nyomsz egy válaszolok gombot és bemásolod őket egymás alá, egy felületre. Azt az egyet elküldöd, a többi ablakot meg bezárod. Ennyi.
2. Nem, a cikkek tetszőlegesen kerülnek ki. Ami nagyon aktuális, az előbb, ami annyira nem, az később. Illetve ha pl. az életvitel témában nagyon sok cikk van bent, akkor meg szokták csinálni, hogy csak napi 1-2 hírt tesznek ki és akkor hónapokig lehet várni a megjelenésre. (én is jártam már így ) Abban is van igazság, hogy a rövidebb hírek ilyen szempontból gyorsabban készen vannak, előbb sorra kerülhetnek. Tudtommal az oldalon két darab hírmoderátor van, ami szerintem is borzalmasan kevés. Pörgősebb lehetne az oldal, ha több hírszerkesztő lenne. De hát erről nem mi döntünk. Vagy el lehet árasztani panaszlevelekkel Freeze-t, hátha megunja és lép az ügyben.
Köszi szépen a válaszod. Minden világos számomra. Bár sajnálom, hogy olyan soká került ki a cikked, mert azért csak idegőrlő lehet, ha nem láttad kint sokáig - főleg ha nem pár sorból állt össze. Ketten dolgoznak csak a cikkeken? Ez meglepett. Akkor úgy nem igazán hibáztatom őket. Én azt hittem azért többen akadnak eme pozicióra. Akkor ezért késik a cikkem részben - ha késésnek mondhatom - mert csak 1 hét telt el, és volt, hogy másfél hét után jelent meg 1 cikkem, ami hosszabb volt, tehát még nincs veszve a remény, csak ilyen aggodalmaskodó vagyok, hogy vajon mi a fenét ronthattam el esetleg.. Áh, nem áll szándékomban panaszkodni, még a végén hiszti miatt kicsapnának innen, mivel alsórendűbb vagyok.
2014. január 09. 13:19
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Fura kérdésem lenne. EZ milyen fajta kutya? Máltai? Segítsetek, mert az ölebekhez nem nagyon értek szakszerűen.
2014. január 09. 15:43
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.09. 13:19)
Fura kérdésem lenne. EZ milyen fajta kutya? Máltai? Segítsetek, mert az ölebekhez nem nagyon értek szakszerűen.
West Higland White - Westie
2014. január 09. 20:31
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha bármilyen sorozatról készítek témát miért lesz törölve? Direkt megnézem, hogy van-e róla már téma, de sose dobja ki.
Előre is köszönöm a választ/válszokat!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha bármilyen sorozatról készítek témát miért lesz törölve? Direkt megnézem, hogy van-e róla már téma, de sose dobja ki.
2014. január 09. 20:56
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline |
Idézet (Lilla06 @ 2014.01.09. 20:31)
Sziasztok!
Attól is függ, hogy van e róla kép feltéve, vagy a szereplők le vannak e írva, szóval nem csak attól függ, hogy ilyen témát még nem csinált senki.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.