Ez egy nagyon jó és ingyenes bannerkészítõ oldal: www.bannermakersite.com
De van egy kis gondom vele. Addig eljutok, hogy megcsinálom a bannert, elmentem és bekerül a félkész bannerek közé. Utána a bannereimnél megtalálom és eddig minden rendben van. Ezután viszont nem jutok tovább. Elolvastam az utasítást, de nem mûködik. Rákattintok, hogy minta, de folyamatosan hibaüzenetet kapok: A banner nem készült el, a generálás közben hiba lépett fel. Pedig ilyenkor a következõ táblázatban meg kéne jelennie a bannerem mintájának. Aztán csak a letöltésre kéne kattintani. Valaki kipróbálná, hogy neki jól mûködik-e? Aztán ha sikerül, akkor segítsetek, hogy hol ronthattam el. Elõre is köszi a segítséget.
Bannerkészítõ
2010. november 11. 13:12
|
will11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 138452 offline
|
Próbáld ki a http://www.banner4five.com oldalt. Az nagyon egyszerű... már másoknak is ajánlottam. Nekem bevált. Jó munkát!
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: