miregondoltokmost?
2014. január 05. 16:56
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Arra, hogy úgy érzem szivacsosra tanultam az agyamat és olyan fáradt vagyok, hogy mindjárt elalszok. Pluszban ráz a hideg, nem érzem jól magamat és iszonyatos késztetést érzek arra, hogy holnap ne menjek be suliba. Én meg fogok halni bent.
1 felhasználónak tetszik:
Nettigirl
2014. január 08. 11:48
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Arra, hogy megint kell 2x2 órát tartanom egy másik osztálynak... Remélem beleférünk az időbe... De legalább csak 16-an vannak összesen. Töredéke az előző bagázsnak.
2014. január 09. 09:00
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Arra, hogy néhány tagok kivettem a barátaim közül. Vagy mert ezer éve nem léptek be és/vagy azért, mert anno csak visszajelöltem, mert új voltam és nem voltak kialakult fogalmaim az oldallal kapcsolatban.
Szóval ha valaki véletlenül felnézne most és azt látja, hogy töröltem a kapcsolatot, elnézést kérek érte, de tényleg nem beszéltünk annyit... Ha pedig ismét visszajön valaki az oldalra, akkor vegye fel velem a kapcsolatot és visszajelölöm. Évek óta inaktív tagokkal nem nagyon lehet mit tenni. Az is lehet, hogy azóta újra regisztráltak más nickkel, vagy valami. Sosem lehet tudni.
Szóval ha valaki véletlenül felnézne most és azt látja, hogy töröltem a kapcsolatot, elnézést kérek érte, de tényleg nem beszéltünk annyit... Ha pedig ismét visszajön valaki az oldalra, akkor vegye fel velem a kapcsolatot és visszajelölöm. Évek óta inaktív tagokkal nem nagyon lehet mit tenni. Az is lehet, hogy azóta újra regisztráltak más nickkel, vagy valami. Sosem lehet tudni.
2014. január 12. 12:56
JapaneseGirl۞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 3498 Csatolások: 168 Azonosító: 215737 offline |
arra,hogy holnap nem akarok korán reggel felkelni csak azért mert suliba kéne mennem.
2014. január 14. 12:47
Arra, hogy dejólesz nekem, mer' most szedek le egy rakás Tobias Moretti filmet, színházi előadást. Bár a többség minősége nem túl jó, de kisebb kütyün, pl. tableten nézve tökéletes lesz. Az előbb éppen a Szöktetés a szerájból című operába pillantottam bele, ahol Tobias Selimet alakítja. Érdekes megközelítés, de nem rossz. És még mindig milyen sármos ez a pasi... (a szeráj 2013-as)
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 20. 12:44
Arra, hogy remélem összejön az óracsere a kolléganőmmel. Egyszerűbb lenne két egymás utáni órán leadni az anyagot, mint 1-1 órán egy hét különbséggel...
2014. január 27. 20:50
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219632 Azonosító: 59785 offline |
Arra, hogy be fogok kattanni, mire elkezdőik az autóverseny-szezon. F1-ig még 45, WTCC-ig 74, DTM-ig 97(!!!) napot kell várnom.
2014. február 06. 11:52
Arra, hogy pontosan 2 évvel ezelőtt halt meg a nagymamám.
2014. február 06. 14:38
ProudRockervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 224 Csatolások: 2 Azonosító: 213038 offline |
A farsangra.Meg arra,hogy biztos vagyok-e abban,hogy ki akarok én állni és egy fehér menyasszonyi ruhácskában keringőt lejteni a tanáraim,a szüleim,a bátyuskám,és még egy csomó ismerősöm előtt.Főleg,hogy a tánctanár szerint borzalmasak vagyunk.Nem úgy konkrétan én meg a párom,hanem mindenki.Nekem,márpedig nincs kedvem borzalmas produkcióval színpadra állni és különben is,ott lesz az egyik tanárom,aki másodpercenkénti 500 kattintásával,szerintem nem csak,hogy rekord sebességgel fogja készíteni a képeket,de még mutogatni is szokott,hogy mosolyogjunk,húzzuk ki magunkat ésatöbbiésatöbbi.Én pedig örülök,ha nem esek ki a kis cipőkémből,ami hálisten nem magassarkú,mert már ebben is kitöröm a lábam.Amúgy sem vagyok egy táncoslábú ember,de úgy,hogy közben millió meg egy dologra kell figyelnem,valószínűleg még annyira sem megy a tánc,mint amúgy...Főleg,hogy van egy lépés,amit ketten együtt,sosem tudunk megcsinálni a párommal-külön-külön megy,de sajnos az nem elég-és mi pont ennél a résznél érünk a színpad legelső részéhez,és a legközepéhez,úgyhogy hacsak nem történik addig valami földöntúli varázslat,biztosan gyönyörűen el fogjuk rontani...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.