Állati volt a Rise Against, egész éjjel a Prayer of the refugee ment a fülemben, zuhany alatt is ezt énekeltem, pedig közös zuhanyzónk van az emeleten:D
A pár órával későbbi Bastille-ra viszont csak a többiek miatt jöttem ki, na az továbbra sem az én világom, de legalább ezt is megértem.
A fesztiválokról meg csak annyit, hogy rühellem a részeg douchbageket.
miregondoltokmost?
2015. július 03. 18:51
Lassan r*hadt gyorsan kezdenem kéne valamit a fittségem kérdésével, mivel addig minden oké, hogy majd' megháromszorozódik a testnevelésóráink száma szeptembertől (edzésekkel együtt meg pláne hajtás lesz, amit ugye elvárnak), de hogy fogom én ezt kibírni?
2015. július 03. 20:21
Valahogy ki kell nyírnom magam, vagy az érzéseim július 29. előtt... egy évtizednyi hiábavaló várakozás... egy álomnak kellett volna valóra válnia...
2015. július 03. 20:48
Hogy miért szerencsétlenkedem előtte? Miért nem tudok egy normális mondatot kibökni? Bukta az egész.. A végére tényleg csak ketten maradunk, én és a fantáziám
7 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Wyrd,
LaDySmIth,
Fannycska999,
Konvektor,
Phaedra,
Jody
2015. július 03. 22:44
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Arra, hogy valószínűleg leghamarabb az egyetemen fogok járni valakivel (szóval legkorábban kb. 3 év múlva), mert azt az egy srácot, aki esélyes volt a környezetemben élők közül, egy beszélgetéssel kiábrándítottam magamból. Félreértés ne essék, a kesergésen már túl vagyok, és beláttam, hogy én voltam a hülye, hogy egyáltalán reménykedtem.
2015. július 03. 23:16
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Idézet (Fannycska999 @ 2015.07.03. 22:44)
Arra, hogy valószínűleg leghamarabb az egyetemen fogok járni valakivel (szóval legkorábban kb. 3 év múlva), mert azt az egy srácot, aki esélyes volt a környezetemben élők közül, egy beszélgetéssel kiábrándítottam magamból. Félreértés ne essék, a kesergésen már túl vagyok, és beláttam, hogy én voltam a hülye, hogy egyáltalán reménykedtem.
én is ezt mondogattam magamnak, de így hogy szeptemberben kezdek, egyre esélytelenebbnek tűnik az egész :"D
sose szoktam az érzelmeim miatt siránkozni de ha már itt vagyok és ez a téma, hát bizony rohadtul elegem van abból, hogy mindig a rossz srácnak kellek, nekem meg a rossz, elérhetetlen kell. mások hogy csinálják, hogy viszonozzák az érzéseiket? most is itt szerencsétlenkedek távol hazulról, és én baromnak a srác gondolata okoz örömöt, mintha ő egyáltalán tudná, ki a pitsa vagyok. miért születtünk érző lelkeknek? és mi, egyesek, miért vagyunk szenvedésre kárhoztatva?
2015. július 04. 09:08
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline |
Még csak 9 óra, de már meguntam az életem. Szép lesz ez a mai nap, hiába
Bátor Ventillátor,
LaDySmIth,
Konvektor,
Jody,
Fannycska999,
Blackheart.com,
Phaedra
2015. július 04. 10:07
mi a francnak kell idecsődíteni két nap leforgása alatt ötmilliárd embert, akikről nagyon azt sem tudom, kicsodák, de ott kell jópofizni előttük? bár nekem ettől függetlenül ugyanúgy beszólogatnak. agyf@sz.
Wyrd,
Bátor Ventillátor,
LaDySmIth,
Konvektor,
Jody,
Blackheart.com,
Phaedra
2015. július 04. 12:47
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
Most úgy ahogy megcsináltam a wififogóvarázsmikkentyűmet, hogy normálisan működjék itt nekem, ennek reményében fel is néztem az állandóan befagyó tumblr-re. És tele van az egész Happy 97th Birthday Steve Rogers posztokkal. Nem tudom röhögjek-e, vagy csináljak egy új tumblit (hogy miért? mert azokat a marvelb.zi énem követi, most más szakaszomat élem = hót nem tud érdekelni, tiszta fail vagyok), mert sok mindenem benne van; a követéseket 3 élet volt összeszedni, meg a sok beszívecskézett kép, az meg 6,5. Ezen gondolkozom már egy jó ideje. :')
nem tudom ebből mennyi jött át, tiszta idegroncs vagyok, de nem emiatt ;D
nem tudom ebből mennyi jött át, tiszta idegroncs vagyok, de nem emiatt ;D
2015. július 04. 17:13
az érzés, amikor Ő azt mondja, kicsit eleinte riasztó számára, ha egy lány baráti körét főleg fiúk teszik ki, mire elkezd rángatózni az alsó szemhéjad, és földhöz vágod magad. elhúzhat a búsba, inkább hozzámegyek Sziszához. (amúgy szeretném végre megtudni, mit vétettem)
2015. július 04. 17:22
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline |
Idézet (Wyrd @ 2015.07.02. 12:23)
Miért mentem én ebbe bele? Miért kell állandóan magamat szívatnom??
Nem is tudom, miről beszélsz. de amúgy még mindig nincs meeeg. még szerencse, hogy nem tudod, kiről van szó.
Hogy miért vagyok ekkora improduktív (?) kis xar, aki a gépezésen kívül másra sem képes, ha nem iszik energiaitalt, vagy egyéb valamit.
2015. július 04. 22:49
Hogy ezt a szerelmesdit egy időre ki kell diszkriminálnom az életemből. A szingli kancák kifutóján pörgök még egy ideig. Nem kell nekem most semmilyen Overdose.
nem teregetem többet ki a magánéletem kis érdektelen porszemeit
nem teregetem többet ki a magánéletem kis érdektelen porszemeit
2015. július 04. 23:30
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline |
Arra, hogy már igazán feltölthetne a telefonom!
1 felhasználónak tetszik:
Konvektor
2015. július 04. 23:36
ő mindig megtesz MINDENT. a lányok bezzeg csak hisztiznek, és rengeteget várnak el tőle. de ez a leányzó legyen magas, ugyanakkor alacsonyabb, mint ő, gyönyörű, dekoratív, természetes szépség, adjon magára, etcetc. nem, neki nincsenek feltételei, tényleg. hogy ő mit nyújt ezekért cserébe? várjunk csak... semmit. de nem is kell, mert egy szépfiú, aki gitározni is tud. aha, hogyne. ó, azt kihagytam, hogy a szerelme legyen elviselhető, lehetőleg kussoljon egész nap, járjon vele inni, viselje el a barátait kivétel nélkül, legyen azért humoros is, valamint homofób ("nincs bajom velük, elfogadom mindannyiukat, DE...") és maradi, mint ő. ja, és ne vágyjon karrierre a zeneiparban, mert egy nőnek a konyhában a helye, nem metalzenekarban. sőt, egy nő nem is játszhat ilyesmi zenét! utálom, gyűlölöm, megverném, de k.rva jól néz ki.
ez jó hosszú lett
ez jó hosszú lett
2015. július 05. 00:05
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Két dolog nem hagy nyugodni így hajnalban:
1. Egy boltban, ha nem megy a sor, miért hiszik egyesek, hogy ha folyamatosan tolják előre a bevásárlókocsit az előtte állónak, akkor az megindul.
2. Egy vendéglőben miért nem adnak éles evőeszközöket? Már dagadt az ér a kezemben, de még mindig nem tudtam elvágni az ételt.
1. Egy boltban, ha nem megy a sor, miért hiszik egyesek, hogy ha folyamatosan tolják előre a bevásárlókocsit az előtte állónak, akkor az megindul.
2. Egy vendéglőben miért nem adnak éles evőeszközöket? Már dagadt az ér a kezemben, de még mindig nem tudtam elvágni az ételt.
2 felhasználónak tetszik:
Konvektor,
Bátor Ventillátor
2015. július 05. 02:03
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline |
Idézet (Phaedra @ 2015.07.04. 17:22)
Nem is tudom, miről beszélsz. de amúgy még mindig nincs meeeg. még szerencse, hogy nem tudod, kiről van szó.
Hogy miért vagyok ekkora improduktív (?) kis xar, aki a gépezésen kívül másra sem képes, ha nem iszik energiaitalt, vagy egyéb valamit.
Még szerencse, hogy lehet leszek olyan jóarc, és kitolom a határidőt.. megint
Egyeseknek miért jó, ha illuminált állapotban lévő, félmeztelen, büdös kanokat bámulhat valami hiper-mega-giga-anyámkínja partin?
2015. július 05. 02:30
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1972 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline |
Aludnom kéne...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.