Arra, hogy ő mennyire aww én meg mennyire eww vagyok.
Meg arra, hogy túl sokat költök. Múltkor megsajnáltam egy tusfürdőt, mert fini volt az illata de senki nem vett még belőle, mostanság egyre furcsább vagyok, pedig nem is depressziózok, mint tavaly nyáron.
miregondoltokmost?
2015. július 19. 04:54
Végre főműsoridőben is leigáztam az oldalt.
2015. július 19. 14:20
Mi ütött a szüleimbe, hogy ennyire felkeltették az érdeklődésüket a kedvenc bandáim? Igaz ott ugráltam előttük a Lindemannos poszterrel, de sosem kérdeztek semmit. Főleg, hogy csörömpölésnek nevezik az általam hallgatott muzsikát.
2015. július 19. 15:29
végre abbahagytam a zenesulit. annyira az agyamra ment már, amit ott tanítottak, hogy egy olyan egyszerű számot, mint a For Whom the Bell Tolls, teljesen más ritmusban kezdtem játszani, aztán megtorpantam, hogy várjunk csak egy percet, most teljesen mást pengetek. lesz mit bepótolnom a nyáron.
2015. július 19. 17:40
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
pontosan mire is gondoltam miután elolvastam a miregondoltokmost "szót"? lel
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Konvektor
2015. július 19. 22:46
bahh, ha arra gondolok, hogy három hónappal ezelőtt még lazán játszottam olyan Megadeth-számokat, mint a Tornado of Souls, egyből begörcsölnek az ujjaim, nagyon bemerevedtek ettől a kis kihagyástól. ilyen többet nem fordulhat elő.
2015. július 19. 23:39
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
arra, hogy fárasztó ilyen időtájban gépelni. hosszan. (nem kell aggódni, írok)
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. július 19. 23:58
Arra, hogy télre szereznem kell egy bakancsot, meg pár kitűzőt, amiben mehetek a mamámékhoz karácsonyozni.
Tudom, szezonhoz illő.
Tudom, szezonhoz illő.
Bátor Ventillátor,
Konvektor
2015. július 20. 00:54
már viszket a karom, annyira elvonási tüneteim vannak a Kill 'Em All-hátfelvarró hiányától. ja, meg attól is, hogy a két kcsög besztfrendem (mert minket maga a tornatanár avatott szvegjolóvá) közül egyik sem ír vissza.
2015. július 20. 09:44
Idézet (RockMe @ 2015.07.20. 00:54)
már viszket a karom, annyira elvonási tüneteim vannak a Kill 'Em All-hátfelvarró hiányától. ja, meg attól is, hogy a két kcsög besztfrendem (mert minket maga a tornatanár avatott szvegjolóvá) közül egyik sem ír vissza.
lol, tegnap este nagyon nem lehettem magamnál, ha ilyeneket írkáltam.
ON: na igen, már szinte minden kész egy garázszenekarhoz, csak tagokat is kéne találni... sokuk pedig inkább elutasít, mert riasztó számukra, hogy személyemben egy lány is lesz az együttesben, hiszen "ez milyen már"...
2015. július 20. 22:40
márpedig nekem lesz töltényövem. akkor is, ha mindenki rosszul van tőle. muszáj. szereznem. egyet.
amúgy a rhadt életbe, de megint meginogtam lehet, hogy mégse Kill 'Em All-hátfelvarró kéne, hanem Sodom vagy Kreator :'(
olyan döntésképtelen vagyok, valaki segítsen
de komolyan mondom, jöhetnek a tippek & tanácsok & ötletek
ez életem döntése, fontos lenne (lool de szánalmas vagyok)
amúgy a rhadt életbe, de megint meginogtam lehet, hogy mégse Kill 'Em All-hátfelvarró kéne, hanem Sodom vagy Kreator :'(
olyan döntésképtelen vagyok, valaki segítsen
de komolyan mondom, jöhetnek a tippek & tanácsok & ötletek
ez életem döntése, fontos lenne (lool de szánalmas vagyok)
Bátor Ventillátor,
Konvektor
2015. július 20. 23:13
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
arra, hogy egy egyáltalán nem üres pizzásdoboz van a szekrényemen és 2 nagy táblás és még 4 fajta más milka a szobában elszórva. de ételelvonóra tettem magam. ezt a szadomazo életmódot amit művelek. egész nap csak kekszet ettem, direkt mert holnap strand, erre hát nem hozzák nekem a kaját, hogy 'éhen ne halj'? direkte csinálják szerintem.
Bátor Ventillátor
2015. július 20. 23:14
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline |
Sosem értettem igazából ezt a félig beszólók félig benyalok dolgot. Ma az egyik "ismerősöm" közölte, hogy mennyire „mocskos” az a stílus amit képviselek és hogy valószínűleg drogokkal karöltve fogok meghalni. Majd ezt követően már arról beszélt, hogy nekem jól áll illik hozzám ez a stílus és „menőnek” tart mert nem adok mások véleményére és hogy milyen jól öltözködöm. (eközben azon gondolkodtam nem arról van-e szó, hogy ő él hallucinogén drogok társaságában) Egyrészt kicsit kiborultam, mert a kutya bal heréje sem kérdezte és nem is kíváncsi a szánalmas előítéletes baromságaira, másrészt meg cs*ssze meg. Szóval épp azon gondolkodtam, hogy kéne eltenni láb alól. c:
Bátor Ventillátor,
Konvektor
2015. július 20. 23:16
öm. megöltem a legjobb barátomat azzal, hogy elárultam neki, szoktam Megadeth-számokat gitározni. amúgy jól van, köszöni szépen, csak lesokkolódott egy kicsit... nagyon.
ja, és rólam miért terjednek olyan pletykák, hogy az összes ellenkező nemű haverommal összeszűrtem a levet, ergo r.banc vagyok? annyira szeretem az embereket, tényleg. <3
ja, és rólam miért terjednek olyan pletykák, hogy az összes ellenkező nemű haverommal összeszűrtem a levet, ergo r.banc vagyok? annyira szeretem az embereket, tényleg. <3
Bátor Ventillátor
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.