miregondoltokmost?
2015. augusztus 22. 15:38
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
délutáni program xdd
épp fedem a füzeteim hello kittysre. egységesek lesznek és cukik
lol. utoljára kb 5.-ikben csináltunk ilyet anyával, mikor még együtt laktunk xddd
visszafelé fejlődök
épp fedem a füzeteim hello kittysre. egységesek lesznek és cukik
lol. utoljára kb 5.-ikben csináltunk ilyet anyával, mikor még együtt laktunk xddd
visszafelé fejlődök
2 felhasználónak tetszik:
exoverdose,
Ritya
2015. augusztus 22. 15:45
nem tudom, milyen hátfelvarrót rendeljek, és ez így elég nevetségesen hangzik, valójában viszont egy égető kérdés. kezdjük ott, hogy a választék gyatra, pedig vannak bevált oldalaim. ráadásul ha már ilyenek között bóklászom, mindig elkezdek szenvedni, hogy miért nem rendelhetek akkor egyből tizenöt kisebbet is, jaj, az élet problémái.
ha meg látok egyet, ami megtetszik, mindenki kiakad, hogy én ilyenben járnék suliba, na azt már nem, gyorsan csapjuk le a gyereket
ha meg látok egyet, ami megtetszik, mindenki kiakad, hogy én ilyenben járnék suliba, na azt már nem, gyorsan csapjuk le a gyereket
2015. augusztus 22. 17:46
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Idézet (jawbreaker @ 2015.08.22. 15:45)
nem tudom, milyen hátfelvarrót rendeljek, és ez így elég nevetségesen hangzik, valójában viszont egy égető kérdés. kezdjük ott, hogy a választék gyatra, pedig vannak bevált oldalaim. ráadásul ha már ilyenek között bóklászom, mindig elkezdek szenvedni, hogy miért nem rendelhetek akkor egyből tizenöt kisebbet is, jaj, az élet problémái.
ebay/amazon? sajátom amazonról van (mondjuk a túl nagy választék nem sokat segít) és ja, az iskola nem igazán tolerálja, de nembaj
miért csak én szeretem a nyers bacont a környezetemben? mindenki mindig túlsüti... #firstworldproblem
2 felhasználónak tetszik:
Jody,
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 22. 18:24
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
valahol, valamelyik ablakom környékén darázsfész(k)ek található(ak), a minap folyamán úgy 6-8 példányt sikerült kinyírnom a szobámon belül, és sejtelmem sincs, hogy a fészkes francba jutnak házon belülre a chemotox meg lassan elfogy, és előre érzem, hogy ma éjjel is üldözni fognak azok a rohadványok
2015. augusztus 22. 18:36
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Arra, hogy mindjárt itt a suli, és az időjárás elég szar. Na, de megint egy évfolyammal feljebb megyek. Hurrá!
2015. augusztus 22. 18:54
Idézet (nothingcanstopme @ 2015.08.22. 17:46)
ebay/amazon? sajátom amazonról van (mondjuk a túl nagy választék nem sokat segít) és ja, az iskola nem igazán tolerálja, de nembaj
ott is nézegettem, de nem tudom olyan nehéz xd meg hát így is utálnak a suliban (amit én személy szerint bóknak veszek) de én akkor is rendelek. höhö.
on: 9 nap, és kezdődnek elölről a kínok. lehet, addig össze kéne törnöm magam, hogy ne tudjak menni.
2015. augusztus 22. 20:26
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline |
Egész délutános 3-5 kilós farönkpakolászásom során sikerült rájönnöm, hogy még akkor sem jó buli az, ha megölelsz egy csupa szálka fadarabot, ha azt véletlenül teszed. (Közérdekű közlemény... xD)
1 felhasználónak tetszik:
Wyrd
2015. augusztus 22. 21:42
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline |
Arra, hogy 1 hét és megyek a Miskolci Egyetemre. Kicsit parázok. Bár az megnyugtat, hogy barátosném velem lesz, bár nem ugyanazon a szakon, de vele leszek koliba vagy albérletben. 1 hét és kezdünk de ez még nincs eldöntve, de nembaj. xdd Félek, de örülök, hogy elszabadulok itthonról végre.
2015. augusztus 22. 22:09
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline |
Idézet (Nesha @ 2015.08.22. 22:06)
Hogy miért okoz akkora örömöt az, hogy ma egy pasason Behemothos felsöt láttam..
Úristen... én is akarok olyat.
2015. augusztus 22. 22:11
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Paintbe megrajzoltam magam ahogy Jongdae nyakát csókolgatom és most saját magamon vinnyogok, hogy miért égetem magam minél jobban a nép előtt. De akkor is vicces
2015. augusztus 22. 22:11
nem akarom a sulit. nagyon nem. ma majdnem a sírógörcs jött rám miatta. rohadtul félek a középiskolától, de senkivel se tudom megbeszélni, mert úgy állnak hozzá hogy 'majd kinövi/megszokja'. shit. vissza akarok menni oviba pls
2015. augusztus 22. 22:45
Szomszéd utcában valamelyik Gazdasszony 2 napja folyamatosan hét rétre üvölti:
Kevin, még, még
már csak 10 centi kell és...
mindjárt meglesz,
gyerünk kicsim, toljad meg anyuci kedvéért
...És a fej, amikor megtudod, mi módon a Család egyébként a lakását rendezi át.
+ Van itt ez a halálcukker' 2-3 hónapos "Pindur Mátyás" becenévre hallgató kis egyed, aki érdekes módon még nem vágta ki a magas c-t & a pinceablakot, mikor a kezembe fogtam... NANÁ, HOGY METALHEAD-ET CSINÁLOK BELŐLE!
Idézet
Kevin, még, még
már csak 10 centi kell és...
mindjárt meglesz,
gyerünk kicsim, toljad meg anyuci kedvéért
...És a fej, amikor megtudod, mi módon a Család egyébként a lakását rendezi át.
+ Van itt ez a halálcukker' 2-3 hónapos "Pindur Mátyás" becenévre hallgató kis egyed, aki érdekes módon még nem vágta ki a magas c-t & a pinceablakot, mikor a kezembe fogtam... NANÁ, HOGY METALHEAD-ET CSINÁLOK BELŐLE!
2015. augusztus 22. 23:52
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline |
Álmos vagyok, aludni nem tudok, félek a .....-től, sötétben is félek , paranojas vagyok (tudom, hogy rosszul irtam le a paranojast, de lusta vagyok megnézni a googleban, hogy hogyan kell)
2015. augusztus 23. 09:35
Vettem egy magassarkút, hogy elöhozzam nöi énemet és ne egész évben bakancsban rohadjak. Erre jön anyu, az illúzionista aki szeret álmokat rombolni, hogy minek vettem, úgy sem fogok tudni benne járni és úgy sem veszem fel sehova. Úgy eltudják venni az ember kedvét. Inkább k...zom a cipöt...
2015. augusztus 23. 15:00
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline |
Olyan jó lenne, ha jönne az osztályunkba egy új csaj. Nem is akármilyen, olyan, aki rokonlélek: mindig feketét hord, néha cinikus, legalább egy kicsit intelligens (ez az osztályunkban nem valami gyakori), lehet vele beszélni értelmes dolgokról (jólvan, ebben nem hasonlítanánk...). Szóval valaki, akivel együtt lophatnánk a napot, és nem röhögne ki a zenéim, a stílusom, a hülyeségeim, és a férjeim ( ) miatt, nem gúnyolódna. Akivel én is egyszer a sok páwa és miniribi pofájába röhöghetnék, én is boldog lehetnék, adhatnám neki önmagamat. Ajhh. Hiú ábrándok, ekkora mázlim nincs...
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.