miregondoltokmost?
2015. augusztus 23. 19:08
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Kaptam apámtól 300 forintot, mert kinyitottam a garázst. Így kell ezt csinálni!
2015. augusztus 23. 20:03
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline |
Green Day - Know Your Enemy.
Ennek a dalnak a szerzőivel is szívesen kezet ráznék. A szöveg terjedelme és mondanivalója igazán világmegváltó, biztos rengeteget kellett rajta agyalni. (Persze ezt most a nélkül mondom, hogy bántani akarnám a drága Grindajt.)
Mondjuk most, hogy nézem Billie Joe is az írók között van, de ő olyan sok jó szolgálatot tett már nálam (Khmkhm... Ja, megakadályozta, hogy egy fantasztikus osztálykirándulás keretein belül csoportos öngyilkosságot kövessünk el mi, az antipáwák....), hogy őt inkább csak megölelném.
Ennek a dalnak a szerzőivel is szívesen kezet ráznék. A szöveg terjedelme és mondanivalója igazán világmegváltó, biztos rengeteget kellett rajta agyalni. (Persze ezt most a nélkül mondom, hogy bántani akarnám a drága Grindajt.)
Mondjuk most, hogy nézem Billie Joe is az írók között van, de ő olyan sok jó szolgálatot tett már nálam (Khmkhm... Ja, megakadályozta, hogy egy fantasztikus osztálykirándulás keretein belül csoportos öngyilkosságot kövessünk el mi, az antipáwák....), hogy őt inkább csak megölelném.
1 felhasználónak tetszik:
Fannycska999
2015. augusztus 23. 21:35
Idézet (Shadygirl @ 2015.08.23. 15:00)
Olyan jó lenne, ha jönne az osztályunkba egy új csaj. Nem is akármilyen, olyan, aki rokonlélek: mindig feketét hord, néha cinikus, legalább egy kicsit intelligens (ez az osztályunkban nem valami gyakori), lehet vele beszélni értelmes dolgokról (jólvan, ebben nem hasonlítanánk...). Szóval valaki, akivel együtt lophatnánk a napot, és nem röhögne ki a zenéim, a stílusom, a hülyeségeim, és a férjeim ( ) miatt, nem gúnyolódna. Akivel én is egyszer a sok páwa és miniribi pofájába röhöghetnék, én is boldog lehetnék, adhatnám neki önmagamat. Ajhh. Hiú ábrándok, ekkora mázlim nincs...
ITT VAGYOK!
Hjaj, kezdődik az ősz. De nem az a meghitt, idilli "falevélfújdogálós" sehidegsemeleg, hanem amikor napközben az agyad is kirohad a helyéről, éjszaka pedig már a Szomszéddal gyújtanál be, annyira hűvös az idő. :')
#szomorúazélet 2. felvonás csapó 2.0
2015. augusztus 23. 21:38
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Idézet (Drágica @ 2015.08.23. 21:35)
ITT VAGYOK!
Hjaj, kezdődik az ősz. De nem az a meghitt, idilli "falevélfújdogálós" sehidegsemeleg, hanem amikor napközben az agyad is kirohad a helyéről, éjszaka pedig már a Szomszéddal gyújtanál be, annyira hűvös az idő. :')
csatlakoznék én is
jönnek random emberek és lájkolgatják a kétéves képeimet instagramon. hát ellehetnek
2015. augusztus 23. 21:40
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline |
...arra, hogy miért engem találnak meg a szúnyogok? meg sem tudom számolni az utóbbi pár napba hányat csaptam le...
2 felhasználónak tetszik:
Shadygirl,
Fannycska999
2015. augusztus 23. 21:41
Bementem a spejzba a Fantáért. Alig töltöttem el bent 30 másodpercet, de sikerült felrúgnom a mosogatótablettát, az ablaktisztítót, egy üres pálinkás üveget és levertem anyám kötényét. Kérlek, mondjatok nálam nagyobb bénát.
8 felhasználónak tetszik:
Shadygirl,
LaDySmIth,
Fannycska999,
Jody,
Wyrd,
MadHatter,
nothingcanstopme,
Phaedra
2015. augusztus 23. 21:47
Idézet (Noise. @ 2015.08.23. 21:41)
Bementem a spejzba a Fantáért. Alig töltöttem el bent 30 másodpercet, de sikerült felrúgnom a mosogatótablettát, az ablaktisztítót, egy üres pálinkás üveget és levertem anyám kötényét. Kérlek, mondjatok nálam nagyobb bénát.
Bella (alias jómagam); mindig lever, felborít, belerúg, átesik, eltör, kárt tesz, ergo nagyon szereti a frissen mosott/vasalt/teregetett/bármiféle-fajta ruhaneműt a jobb világra ítéltetni, attól függetlenül, hogy vagy tehet róla, vagy nem & vagy elkönyvelik egy full mozgáskoordináció teljes hiányában szenvedő idiótának, vagy már el is könyvelték.
2015. augusztus 23. 21:52
én egyszer sétáltam a barátnőmék udvarán, figyeltem, ahogy egyre közeledik az asztal, arra gondoltam, nem ártana kikerülni, de idáig már nem jutottam el, mert olyan szerencsétlen vagyok, hogy természetesen nekimentem és majdnem felborult. ezenkívül estem már el a saját lábamban, bukfenceztem lépcsőről, szakítottam le függönyt, sőt, rendszeresen lefejelem a térdem is (nem tudom, hogyan, lol).
2015. augusztus 23. 21:56
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline |
Nagyrandom eszembe jutott, hogy régen angolórán felhúztam a székre a lábam, és szopkodtam a térdem farmeron keresztül. Látni kellett volna a reakciókat.
2015. augusztus 23. 22:09
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
és megtaláltam azt az egy dalt, ami olyan gyönyörű, mély mondanivalójú (igaz, 4 sor + refrén, de nah, semmisem tökéletes, höm), és lassú, hogy felírtam, ez lesz a temetésemen, nem vicc, ezt szeretném, és ritka (tényleg) alkalom volt bekönnyezni rajta, respect rám, nah.
(kit érdekel? senkit, :c 21p - truce szhomhorúhúhú)
(kit érdekel? senkit, :c 21p - truce szhomhorúhúhú)
2015. augusztus 23. 22:15
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
tavaly ilyenkor még tök happy voltam meg készülődtem elutazni
a suli első hetében én a reptéren várakoztam, majd Olaszban nyaraltam még a többiek az év eleji felmérőket írták, istenem, de jó volt
a suli első hetében én a reptéren várakoztam, majd Olaszban nyaraltam még a többiek az év eleji felmérőket írták, istenem, de jó volt
2015. augusztus 23. 22:46
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline |
Péntek éjjel a metrónál rohantam, hogy elérjem, mert láttam, hogy épp akkor érkezik be az állomásra, amikor még a lépcső felénél voltam. Futottam, elértem, kiderült, hogy az ellenkező irányba megy Aztán végül leszálltam, és visszafelé az ellenőr elől bujkáltam, ne nézzen már ő is hülyének szóval van nálad nagyobb béna is xdd
2015. augusztus 24. 00:30
Istenem, hogy lehetek ilyen.... Ma volt a város 3 napos fesztiváljának utolsó napja (Aszód performansz, bitch pls). Bátyám (aki szintén metalhead) ment, én nem. Most ért haza. Mondta, hogy egy szőkés-barna hajú metalhead pasi jött oda hozzá kezet fogni a Motörheades póló miatt. Elvileg nem nézett ki rosszul. Miért? Miért az ilyeneket hagyom ki? Most kereshetem a képeken... :| xD
2015. augusztus 24. 00:39
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
"Miért?!"
Nagyon nincs jó kedvem...
Nagyon nincs jó kedvem...
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2015. augusztus 24. 01:05
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
megszerettem egy zenekart, konkrétan megláttam egy bizonyos képet, és majdnem hanyatt estem, íróasztallal meg úgy amúgy a komplett házzal együtt. most mennek vissza az usába, most.
2015. augusztus 24. 01:11
ahh, annyira tökéletes ez a szám. szerintem elásom magam, és életem végéig ezt fogom hallgatni. ahh.
*Timi Panterát üvöltet az éjszaka közepén... vagy ezt már nevezhetem hajnalnak?*
*Timi Panterát üvöltet az éjszaka közepén... vagy ezt már nevezhetem hajnalnak?*
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.