miregondoltokmost?
2015. augusztus 28. 22:22
Én is teljesen normális vagyok amúgy, égetem magam twitteren a retardált képeimmel... Bár ez a legkevesebb, ma nagyon kitettem magamért. Eleve a kánikulában kimentem csőnadrágban és fekete pólóban (ami mellesleg Iron Maidenes c': ), bementem a boltba és vettem buborékfújót, majd a városban egy falon ülve, buborékokat fújva énekeltem a "Somewhere over the rainbow" nevezetű dalt. Remélem holnap nem találom meg magam a napiszaron
8 felhasználónak tetszik:
Wyrd,
Shadygirl,
Bátor Ventillátor,
LaDySmIth,
Jody,
MadHatter,
Fannycska999,
Lil98
2015. augusztus 28. 23:24
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (jawbreaker @ 2015.08.28. 23:21)
jé, az osztálytársaim 95%-ával egy szót sem beszéltem a nyáron. vajon élnek még?
Same here, bár ezt én inkább pozitívumként élem meg
2015. augusztus 28. 23:34
Idézet (MadHatter @ 2015.08.28. 23:24)
Same here, bár ezt én inkább pozitívumként élem meg
nekem fel sem tűnt, csak most amúgy sem beszélek velük sokat mondjuk
2015. augusztus 28. 23:42
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (jawbreaker @ 2015.08.28. 23:34)
nekem fel sem tűnt, csak most amúgy sem beszélek velük sokat mondjuk
Nekem van olyan osztálytársam, nem is egy, akivel első nap bemutatkoztunk egymásnak és azóta egy mondatot nem beszélgettünk és kb. a nevén, korán és az osztályzatain kívül semmit sem tudok róla. És 11-edikesek vagyunk, tehát nem tegnap lettünk osztálytársak.
2015. augusztus 28. 23:51
Idézet (MadHatter @ 2015.08.28. 23:42)
Nekem van olyan osztálytársam, nem is egy, akivel első nap bemutatkoztunk egymásnak és azóta egy mondatot nem beszélgettünk és kb. a nevén, korán és az osztályzatain kívül semmit sem tudok róla. És 11-edikesek vagyunk, tehát nem tegnap lettünk osztálytársak.
ejha én nem mutatkoztam be senkinek, mert egy görény vagyok úgy voltam vele, ha valamit akarnak, majd odajönnek, nem mertem megtenni az első lépést a legtöbb osztálytársammal köszönni sem szoktunk egymásnak viszont jobban belegondolva itt is van olyan, akiről semmit nem tudok
2015. augusztus 28. 23:54
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Idézet (MadHatter @ 2015.08.28. 23:42)
Ugyanez. Mondjuk, amiket hallok, nem is akarom ismerni a többi osztálytársamat, párnak meg nem örülök, hogy ismerem és én még relatíve sok emberrel vagyok jóban...
7 felhasználónak tetszik:
Shadygirl,
Jody,
Bátor Ventillátor,
LaDySmIth,
Rory gilmore 12,
MadHatter,
Lil98
2015. augusztus 29. 00:10
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Arra,hogy mennyire nem várom a keddet,hogy újra nézhessem a 2 fruska öntelt arcát amint épp kiválasztanak valakit,és bántják.. De igazából annyi mindenen agyalok,hogy le se bírnám írni,meg igazából jobb is,hogy nem írom le,mert szerintem zakkantnak néznének.. Erről ennyit-no comment.Jaaa és,hogy már aludnom kéne,de nagyon nem izgat..
2015. augusztus 29. 09:55
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline |
Idézet (cemeterygates @ 2015.08.28. 22:22)
Én is teljesen normális vagyok amúgy, égetem magam twitteren a retardált képeimmel... Bár ez a legkevesebb, ma nagyon kitettem magamért. Eleve a kánikulában kimentem csőnadrágban és fekete pólóban (ami mellesleg Iron Maidenes c': ), bementem a boltba és vettem buborékfújót, majd a városban egy falon ülve, buborékokat fújva énekeltem a "Somewhere over the rainbow" nevezetű dalt. Remélem holnap nem találom meg magam a napiszaron
De kúl má corpsepainted nem volt? Epic lett volna XD
2 nap múlva kezdődik a suli, nope, nope, nopenopenopenope
2015. augusztus 29. 10:07
Miért nincs hideg? Én már bakancsban és pulcsiban akarok járni.
2015. augusztus 29. 10:29
Idézet (walessy @ 2015.08.28. 17:07)
köszi
egyik nap monopoly-ztam....egyedül *foreveralone* én voltam asszem a kisautó, és a képzeletbeli partnerem volt a vasaló. és még így is, hogy egyedül játszok, képes vagyok veszteni egy igazi őstehetség rejtőzik bennem
egyik nap monopoly-ztam....egyedül *foreveralone* én voltam asszem a kisautó, és a képzeletbeli partnerem volt a vasaló. és még így is, hogy egyedül játszok, képes vagyok veszteni egy igazi őstehetség rejtőzik bennem
Szívesen.
**
Idézet
Köszönöm a lelki támaszt! wink.gif
Mikor az én családtagjaim berontanak zenebömböltetés közben, akkor csak konstatálják, hogy nem szeretik az ilyen "feminim kinézetű fiúkat" (BVB), és közlik, hogy menjek vacsorázni. rohog.gif
hestegigazságtalanazélet
Mikor az én családtagjaim berontanak zenebömböltetés közben, akkor csak konstatálják, hogy nem szeretik az ilyen "feminim kinézetű fiúkat" (BVB), és közlik, hogy menjek vacsorázni. rohog.gif
hestegigazságtalanazélet
Ohh, nyugi, én mindig azt kapom meg, hogy "ki ez a nyomi gyerek?", "fújj má', hogy néz ki", "MIÉRT HOSSZÚ A HAJA?", és társai. Szegények, nem is tudják, hogy ezzel felkerültek a halállistámra.
Ez csak egy ritka pillanat volt. Szerintem az esküvőmig várhatom a következő pozitív visszajelzést a stílusommal kapcsolatban.
**
Komolyan teljes szívemből áldom a Gugli' Mepszet. Nem fogom kibírni nélküle, ha felkényszerülök nagyvárosba, mikor momentán még itthon is eltévedek.
#szomorú a f.szom, csak marhára életképtelen vagyok
2015. augusztus 29. 12:11
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Idézet (LaDySmIth @ 2015.08.28. 12:21)
két órán át sminkeltem a szemem, ami szemhéjtusból, szempillagöndörítésből és szempillafestékből áll. azt hiszem, izgulok.
megérte annyit vesződnöm, végülis sikerült magamba bolondítanom a srácot, de annyira bénák vagyunk mindketten, hogy összejönni csak a következő talin fogunk.. jóég, milyen szánalmasan hangzik így leírva
2015. augusztus 29. 12:45
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Kimentem buszmegállóba, erre hívott haverom hogy ejön értem kocsival, aztán talizunk páran, erre megyek vissza és most anyáék azzal izélnek, hogy mennyire örültek hogy nem voltam itthon, még pezsgőt is akartak bontatni. Olyan k*csögök.
De amúgy szerintem tényleg örültek.
De amúgy szerintem tényleg örültek.
2015. augusztus 29. 14:58
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline |
Lö én és anyu teregetünk a szomszédunkban lakó nagymamámék kertjében:
-Komoly nehézségekkel kell szembenéznünk. (Anyu)
-Mi, a traktorokkal? (Me)
-Nem, mamának itt vannak ezek a hülye virágai. Ki kéne őket valahogy pusztítani. (Anyu)
Miután végeztünk:
Na, most, hogy beszűkítettük mamáék életterét, mehetünk.
Közben olyan témákról beszéltünk, mint Lars Ulrich, CC, Kai Hansen és a Def Leppard. Mondtam anyunak, hogy az Akinator-on szoktam mostanság szrakodni. Közöltem, hogy más nem jutott eszembe, ezért Rob Halfordra gondoltam, és az Akinator kitalálta. Erre ő (mármint anyu, nem Rob...):
"Amikor már végképp semmi nem jut eszembe, akkor Rob Halfordra gondolok."
Számomra ez a mondat ezentúl örök életű igazság, szóval ha a kémiadogában majd valamit nem tudok, akkor csak odaírom, hogy Rob Halford. (Kele biztos kiakadna...)
-Komoly nehézségekkel kell szembenéznünk. (Anyu)
-Mi, a traktorokkal? (Me)
-Nem, mamának itt vannak ezek a hülye virágai. Ki kéne őket valahogy pusztítani. (Anyu)
Miután végeztünk:
Na, most, hogy beszűkítettük mamáék életterét, mehetünk.
Közben olyan témákról beszéltünk, mint Lars Ulrich, CC, Kai Hansen és a Def Leppard. Mondtam anyunak, hogy az Akinator-on szoktam mostanság szrakodni. Közöltem, hogy más nem jutott eszembe, ezért Rob Halfordra gondoltam, és az Akinator kitalálta. Erre ő (mármint anyu, nem Rob...):
"Amikor már végképp semmi nem jut eszembe, akkor Rob Halfordra gondolok."
Számomra ez a mondat ezentúl örök életű igazság, szóval ha a kémiadogában majd valamit nem tudok, akkor csak odaírom, hogy Rob Halford. (Kele biztos kiakadna...)
2015. augusztus 29. 16:16
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Heti 42 tanóra. dikk. Ja meg kéne heti háromszor járjak edzésre. Meg talán leckét és kéne írni valamikor. Meg 8 órát aludni. (jó vicc) Ki találta ki ezt mégis? (fizetni kéne érte nekünk )
De végre majdnem megvan a 100 követő instagramon, már csak egy hiányzik. Haladok Ez az életcélom
De végre majdnem megvan a 100 követő instagramon, már csak egy hiányzik. Haladok Ez az életcélom
2015. augusztus 29. 18:04
Idézet (Noise. @ 2015.08.29. 10:07)
Miért nincs hideg? Én már bakancsban és pulcsiban akarok járni.
dettó
soha többet nem megyek anyámmal vásárolni. folyton beleszól, hogy: ez nem jó, az nem jó..stb. a kedvencem: EZ NEM A TE STÍLUSOD! honnan a jó édes rákból tudja, hogy mi az én stílusom??? hee??? idén okt. 4.-én leszek 16, hadd döntsem már el én, hogy mit fogok hordani. amint elkezdődik a suli, úgyse fog látni utcai ruhában, mert mire haza ér (ami d.u. 5 óra) addigra én már a pizsimben feszítek szerintem örülni fog, hogy nem kell egész nap a nyávogásomat hallgatnia de legalább vettünk egy virágos bakancsot, egy farmert, úszósapkát, és fürdőruhát
ja igen, jövőre ugyebár 10.-es leszek, és a mi sulinkban a 10.-eseknek úszás. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE remélem a fiúk, meg a lányok nem lesznek együtt, mert én nem fogok a fiúk előtt végig vonulni azzal a nagy combommal
Idézet
ilyen nálam is van. van olyan osztálytársam, akivel egyszer beszéltem, és akkor is csak azért szólt hozzám, mert véletlenül neki jött a padomnak, és mondta, hogy: bocs. azigen
van egy másik osztálytársam (fiú), akivel nem beszélgettem annyit az év folyamán. nőnap alkalmából felköszöntött. később azt hallottam a lányoktól, hogy azokat köszöntötte föl, akik közel állnak hozzá én vagyok az egyetlen, aki ezt nem érti?
2015. augusztus 29. 18:57
- És megint elpazaroltam egy napot gameplay videók nézésére.
- Egyesek miért érzik életcéljuknak azt, hogy összehozzanak minden szembejövö emberrel? Nagyon elfog szakadni a cérna
- Egyesek miért érzik életcéljuknak azt, hogy összehozzanak minden szembejövö emberrel? Nagyon elfog szakadni a cérna
2015. augusztus 29. 20:46
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline |
Apa, mért van olyan közel a Hold?
De komolyan, nézzétek meg, most nagyobb.
De komolyan, nézzétek meg, most nagyobb.
2015. augusztus 29. 21:02
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Semmit nem tanultam elsősegélyre, azt szerdán vizsgázom. És se ma este, se holnap egész nap nem leszek itthon, szóval ez érdekes lesz.
Barátnőm ma azt mondta a leendőbelim tesin velem egy csapatba volt (mert ő feljebb járt, csak több osztály van összevnva és pont velük voltunk ) pedig hívták hogy menjen át de nem ment, mert amúgy mellettem állt. ASSZEM MINDJÁRT SZERELMES LESZEK!!! Egyem meg, annyira édes. Egyértelmű, hogy én ezt nem hallottam meg pedig ott állt mellettem.
Amúgy kezdem azt hinni (inkább beképzelni), hogy van esély hogy bejövök neki, hát még a tesis kinézetem is tetszett ezek szerint és még az is ahogy bénázok röpi közben, készvégem.
Barátnőm ma azt mondta a leendőbelim tesin velem egy csapatba volt (mert ő feljebb járt, csak több osztály van összevnva és pont velük voltunk ) pedig hívták hogy menjen át de nem ment, mert amúgy mellettem állt. ASSZEM MINDJÁRT SZERELMES LESZEK!!! Egyem meg, annyira édes. Egyértelmű, hogy én ezt nem hallottam meg pedig ott állt mellettem.
Amúgy kezdem azt hinni (inkább beképzelni), hogy van esély hogy bejövök neki, hát még a tesis kinézetem is tetszett ezek szerint és még az is ahogy bénázok röpi közben, készvégem.
2015. augusztus 29. 21:38
annyira jó, hogy amikor egy beszélgetés ellaposodik, az első téma, amit feldobnak, én vagyok. köszönöm, én is szeretem, amikor a fülem hallatára beszélnek ki.
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Lil98
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.