Már a Kis Grofóra, a Macarena-ra és a Coco Jambo-ra is bejöttek a szüleim, hogy mi van velem, hogy ilyeneket hallgatok?
miregondoltokmost?
2016. február 07. 11:56
Én ilyeneket miért találok meg?
Már a Kis Grofóra, a Macarena-ra és a Coco Jambo-ra is bejöttek a szüleim, hogy mi van velem, hogy ilyeneket hallgatok?
8 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Szandi0820,
Jody,
thestupidboy96,
Lil98,
Shadygirl,
Bátor Ventillátor,
forever.romanci
2016. február 07. 12:51
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Holnap egy kisebb nyelvvizsgát írok angolból "témazáró dolgozat" címén (mondjuk igazán hozzászokhatnék már), + fogok még írni föciből, kémiából; van egy tonna házim, németből is fordítanom kéne mert egy kukkot sem értek az anyagból, ehhez képest inkább starityzek és a Google Chrome témáját állítgatom. Hogy fogom ezért utálni magam pár nap múlva
Jody,
Lil98,
LaDySmIth,
Shadygirl,
Bátor Ventillátor,
Blackheart.com,
forever.romanci,
MadHatter
2016. február 07. 12:59
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Éppen üvöltözöm a System of a Down Mezmerize albumját, mire anyum bejön a szobába:
"Hallod öcsém, inkább valami Slipknotot nyomjál, vagy Exploitedet, kezd idegesíteni a folyamatos visítozása ennek a szerencsétlennek." Szerintem Daronra gondolt.
Az én anyám.
"Hallod öcsém, inkább valami Slipknotot nyomjál, vagy Exploitedet, kezd idegesíteni a folyamatos visítozása ennek a szerencsétlennek." Szerintem Daronra gondolt.
Az én anyám.
Jody,
Lil98,
Fannycska999,
Shadygirl,
Bátor Ventillátor,
Blackheart.com,
forever.romanci,
MadHatter
2016. február 07. 14:29
Már kisebb sokkot kaptam, hogy az egyik kedvenc bandám (akik itt vannak mellettem pár kilométerre) dobosa megjelölt egy képen, mivel a Facebook kiírta. De nem. Csak kirakott egy képet. A nem létező f.szom belé, komolyan mondom
Én meg már tiszta ideg voltam, hogy miben jelölt meg
11 felhasználónak tetszik:
Fannycska999,
Lil98,
LaDySmIth,
thestupidboy96,
Szandi0820,
Shadygirl,
Bátor Ventillátor,
Blackheart.com,
forever.romanci,
Jody,
MadHatter
2016. február 07. 14:49
Matekórákon mindig kinyílik a csipám. Pénteken óra közepén már nagyon untam a dolgokat és feltettem a kezem.
*tanár felszólít*
Én: Már nem azért, de nem akasztófázunk inkább? Az még mindig izgalmasabb, mint ez...
Utána persze megkaptam, hogy ha gondolom, engem szívesen felakaszt. Jaj, Reni nénivel imádjuk egymást
*tanár felszólít*
Én: Már nem azért, de nem akasztófázunk inkább? Az még mindig izgalmasabb, mint ez...
Utána persze megkaptam, hogy ha gondolom, engem szívesen felakaszt. Jaj, Reni nénivel imádjuk egymást
thestupidboy96,
Shadygirl,
Bátor Ventillátor,
Lil98,
Blackheart.com,
Fannycska999,
forever.romanci,
MadHatter
2016. február 07. 16:06
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
1 hónapja voltam fent tumblrön erre elfejeltem az emailcímem és a jelszavam..NAGYTAPS!
2016. február 07. 17:12
Az érzés, mikor futsz két kutya elől, de az egyik utolér...
Amúgy még élek, meg minden
Amúgy még élek, meg minden
LaDySmIth,
Shadygirl,
Bátor Ventillátor,
Lil98,
adriienn96,
thestupidboy96,
forever.romanci,
MadHatter
2016. február 07. 18:01
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
holnap ilyenkor fog kezdődni az utolsó órám. biztos minden héten bemegyek rá
6 felhasználónak tetszik:
Shadygirl,
Bátor Ventillátor,
Lil98,
Blackheart.com,
forever.romanci,
MadHatter
2016. február 07. 18:37
Nem igazán tudom, hogy mire véljem, hogy a "fényképek a fórumozókról" topikból rejtélyesen eltűnt a képem, amin Drath Vader maszkban vagyok. Elvégre én egy forumozó vagyok, és az egy kép RÓLAM¿¿¿¿????
Mindegy akkor is kiteszem (ezúttal ide) mert badass vagyok
2016. február 07. 18:42
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (thestupidboy96 @ 2016.02.04. 21:44)
Ma apum hozott haza Pécsről, mert holnap szalagtűzőre megyek, és hazafelé a cigi és a drog káros hatásairól beszélt, és remélte, hogy egyiket sem csinálom, és hogy eszembe se jusson a drogokat kirpóbálni...
Hát, nem akartam elszomorítani, ezért inkább lapultam mint szr a gazban, hogy bizony én nem próbáltam semmi olyat. Semmit. 
Na hadd halljam...
2016. február 07. 18:52
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Noise. @ 2016.02.07. 11:56)
Én ilyeneket miért találok meg?
Jhááhá!
ez a jó a fejhallgatóban, úgy büntetlenül hallgathatom a guilty pleasure-jeimet
2016. február 07. 19:23
Bírom, mikor valaki azt mondja, hogy az iPhone nem olyan rossz. Ugyan kérlek, nekem sz.r Samsungom van, aminek mindig zöld lesz a képernyője és csíkos az előlapi kamerája. Mondjuk attól még szeretem, de na.
2016. február 07. 22:09
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Kedves páromnak köszönhetően napok óta ezt énekelgetem
kellett megmutatnia... még a végén magyar zenét is hallgatni fogok
2016. február 08. 06:53
És ismét eljött az a nap amit mindenki utál .
Drága hétfő!
Miért nem lehetne a hétfő is szombat vagy vasárnap? Mert én nem akarok suliba mennnnnnnnnniiiiiiiiii.
Drága hétfő!
Miért nem lehetne a hétfő is szombat vagy vasárnap? Mert én nem akarok suliba mennnnnnnnnniiiiiiiiii.
2016. február 08. 11:28
Bárcsak még óvodás lennék, és nem lenne ennyi problémám egyszerre. :c
Azon filózok, hogy ha már nem leszek kolis, vajon össze fogunk-e még járni a többiekkel... Annyira hiányozna. Nem csak az ivás, meg egyebek, de a lájtos hétvégék is, amikor csak eszünk és filmezünk. Most hétvégén is az egész szombatomat kb. a fiú oldalon töltöttem, és még hajnalban is majdnem átkommandóztam, mert nem volt kajám, és csináltak volna nekem, de már lusta voltam megmozdulni sajnos, ezért alvással nyomtam el az éhségbetegségem.
Ez a dohány meg olyan, mint a fűrészpor. Valaki lőjön le.
Azon filózok, hogy ha már nem leszek kolis, vajon össze fogunk-e még járni a többiekkel... Annyira hiányozna. Nem csak az ivás, meg egyebek, de a lájtos hétvégék is, amikor csak eszünk és filmezünk. Most hétvégén is az egész szombatomat kb. a fiú oldalon töltöttem, és még hajnalban is majdnem átkommandóztam, mert nem volt kajám, és csináltak volna nekem, de már lusta voltam megmozdulni sajnos, ezért alvással nyomtam el az éhségbetegségem.
Ez a dohány meg olyan, mint a fűrészpor. Valaki lőjön le.
Fannycska999,
forever.romanci,
Blackheart.com,
Lil98,
Bátor Ventillátor,
Shadygirl,
Jody,
MadHatter
2016. február 08. 11:36
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2016.02.07. 18:42)
Na hadd halljam...
Mit tolsz? A cigin és alkoholon kívül persze
Bringát
7 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
Blackheart.com,
Phaedra,
Bátor Ventillátor,
Shadygirl,
Jody,
MadHatter
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.