Idézet (luluuu @ 2013.06.18. 21:55)
Ezzel a két képpel :
Fogadok,hogy a kis pózer azt sem tudja,mi az a Nirvana vagy a Guns N' Roses. Legfeljebb hírből hallott róluk...Nem azért hordja,mert szereti őket,vagy valami fontos jelentőséggel bír számára,hanem mert a stylist ezt aggatta rá.A sok elvakult rajongó pedig nyálcsorgatva írogatja az irritáló kommenteket,pl: " Ahw,Zayn olyan szexii,úristen*-* Olyan jó az a felsője ,nekem is kell <33 "
Amikor viszont megtudják,hogy ők nem azt a tucatf*st játsszák,amihez az ő fülük van szokva,akkor a "GNR giccses rocktatákból áll,akik talán csak a nyolcvanas években voltak menők,de csak talán.."
Felidegesítettem magam..
Erről jut eszembe, amit soha nem fogok elfelejteni:
Tavaly járt egy lány a suliba, hát az a tipikus plázacica fajta. Erre egyik nap, nagy meglepetésemre mejelenik egy rmmsteinos pólóban. Mivel gondoltam, hogy egyik napról a másikra nem fog 180 fokos fordulatot venni, és Bibör helyett Rammstent hallgatni, gondoltam "letesztelem".
Odamentem hozzá, és kicsit beszélgettünk és rájuk tereltem a témát. Kérdeztem, hogy ki a kedvence, és mondtam, hogy az én kedvencem az énekes, Richard Kruspe. És mondta, hogy igen, igen, neki is. És hogy imádja a hangját..
Nekem ennyi elég is volt, pont az történt amire számítottam. Fölálltam és szó nélkül otthagytam. Még arra se vettem a fáradságot, hogy fölhúzzam magam rajta, vagy hogy magyarázzam, hogy ki kicsoda a bandában. Csak azt sajnáltam, hogy ez nem az egész iskola előtt történt, vagy legalább azok előtt akik ismerik a Rammstein. (mint késöbb megtudtam, csak azért volt ez a színjáték, mert tetszett neki egy srác...)
On: Azzal, hogy megcsípett valami, de nem tudom, hogy mi. Már tegnap óta egy jó nagy piros folt van a lábamon és a közepén egy aprócska fekete folt. Remélem nem pók volt az, vagy valami fertőzött szúnyog..