Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 19. 17:06 #4741
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.06.19. 16:51)
Azzal, hogy fél órát voltam kint a napon(városba kellett mennem), és ezalatt az idő alatt sikeresen leégtem, és olyan rosszul voltam, miután hazaértem, hogy azt hittem, elájulok.  dry.gif

Én cirka öt percet voltam ma kinn, és facsarni lehetett volna a ruhámból a vizet, úgy leizzadtam.
7 felhasználónak tetszik: TheDanush, MadHatter, Luckie, coke., Beyla, Guitarist, Carol
2013. június 19. 17:25 #4742
- törölt felhasználó -    
Most mivel?Azzal,hogy délelőtt elkezdtem a youtube-on videót nézni.Látom,hogy a felkapott kategóriába tartozik az a hirős Mr. Busta vagy ki a fene... Gondoltam,na jól van egyszer meghallgatom... már bánom is.A legtöbb szó ami elhangzik,hogy k*rva.Van értelme.És vajon miről énekelt?A pávákról.Azok a fiúk nem tehetnek rőla,hogy "pávák",sokan nem szeretik,de el kell fogadni rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Hayley.5
2013. június 20. 00:40 #4743
- törölt felhasználó -    
perpill' a tenyérbemászó emberkékkel az oldalon rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: coke., hayley4, Beyla
2013. június 20. 01:04 #4744
- törölt felhasználó -    
Idézet (luluuu @ 2013.06.18. 21:55)
Ezzel a két képpel :
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m67rdm0vMN1qlavlio1_250.png
Fogadok,hogy a kis pózer azt sem tudja,mi az a Nirvana vagy a Guns N' Roses. Legfeljebb hírből hallott róluk...Nem azért hordja,mert szereti őket,vagy valami fontos jelentőséggel bír számára,hanem mert a stylist ezt aggatta rá.A sok elvakult rajongó pedig nyálcsorgatva írogatja az irritáló kommenteket,pl: " Ahw,Zayn olyan szexii,úristen*-* Olyan jó az a felsője ,nekem is kell <33 "
Amikor viszont megtudják,hogy ők nem azt a tucatf*st játsszák,amihez az ő fülük van szokva,akkor a "GNR giccses rocktatákból áll,akik talán csak a nyolcvanas években voltak menők,de csak talán.."
Felidegesítettem magam..

ujabb divatfan, gyanaszto latvany -.-
2 felhasználónak tetszik: coke., MadHatter
2013. június 20. 02:05 #4745
- törölt felhasználó -    
Idézet (luluuu @ 2013.06.18. 21:55)
Ezzel a két képpel :
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m67rdm0vMN1qlavlio1_250.png
Fogadok,hogy a kis pózer azt sem tudja,mi az a Nirvana vagy a Guns N' Roses. Legfeljebb hírből hallott róluk...Nem azért hordja,mert szereti őket,vagy valami fontos jelentőséggel bír számára,hanem mert a stylist ezt aggatta rá.A sok elvakult rajongó pedig nyálcsorgatva írogatja az irritáló kommenteket,pl: " Ahw,Zayn olyan szexii,úristen*-* Olyan jó az a felsője ,nekem is kell <33 "
Amikor viszont megtudják,hogy ők nem azt a tucatf*st játsszák,amihez az ő fülük van szokva,akkor a "GNR giccses rocktatákból áll,akik talán csak a nyolcvanas években voltak menők,de csak talán.."
Felidegesítettem magam..

Erről jut eszembe, amit soha nem fogok elfelejteni:
Tavaly járt egy lány a suliba, hát az a tipikus plázacica fajta. Erre egyik nap, nagy meglepetésemre mejelenik egy rmmsteinos pólóban. Mivel gondoltam, hogy egyik napról a másikra nem fog 180 fokos fordulatot venni, és Bibör helyett Rammstent hallgatni, gondoltam "letesztelem".
Odamentem hozzá, és kicsit beszélgettünk és rájuk tereltem a témát. Kérdeztem, hogy ki a kedvence, és mondtam, hogy az én kedvencem az énekes, Richard Kruspe. És mondta, hogy igen, igen, neki is. És hogy imádja a hangját.. 110.gif 110.gif
Nekem ennyi elég is volt, pont az történt amire számítottam. Fölálltam és szó nélkül otthagytam. Még arra se vettem a fáradságot, hogy fölhúzzam magam rajta, vagy hogy magyarázzam, hogy ki kicsoda a bandában. Csak azt sajnáltam, hogy ez nem az egész iskola előtt történt, vagy legalább azok előtt akik ismerik a Rammstein. (mint késöbb megtudtam, csak azért volt ez a színjáték, mert tetszett neki egy srác...)

On: Azzal, hogy megcsípett valami, de nem tudom, hogy mi. Már tegnap óta egy jó nagy piros folt van a lábamon és a közepén egy aprócska fekete folt. Remélem nem pók volt az, vagy valami fertőzött szúnyog.. sad.gif
6 felhasználónak tetszik: Luckie, luluuu, hayley4, MadHatter, icarlyluv, itsjustme
2013. június 20. 09:13 #4746
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

StátuszI belive,that we all fall down sometimes.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 413
Csatolások: 0
Azonosító: 195771
Idézet (wiky96 @ 2013.06.20. 02:05)
Tavaly járt egy lány a suliba, hát az a tipikus plázacica fajta. Erre egyik nap, nagy meglepetésemre mejelenik egy rmmsteinos pólóban. Mivel gondoltam, hogy egyik napról a másikra nem fog 180 fokos fordulatot venni, és Bibör helyett Rammstent hallgatni, gondoltam "letesztelem".
Odamentem hozzá, és kicsit beszélgettünk és rájuk tereltem a témát. Kérdeztem, hogy ki a kedvence, és mondtam, hogy az én kedvencem az énekes, Richard Kruspe. És mondta, hogy igen, igen, neki is. És hogy imádja a hangját.. 110.gif  110.gif 
Nekem ennyi elég is volt, pont az történt amire számítottam. Fölálltam és szó nélkül otthagytam. Még arra se vettem a fáradságot, hogy fölhúzzam magam rajta, vagy hogy magyarázzam, hogy ki kicsoda a bandában. Csak azt sajnáltam, hogy ez nem az egész iskola előtt történt, vagy legalább azok előtt akik ismerik a Rammstein. (mint késöbb megtudtam, csak azért volt ez a színjáték, mert tetszett neki egy srác...)
On: Azzal, hogy megcsípett valami, de nem tudom, hogy mi. Már tegnap óta egy jó nagy piros folt van a lábamon és a közepén egy aprócska fekete folt. Remélem nem pók volt az, vagy valami fertőzött szúnyog..  sad.gif

Jézus isten... 110.gif Ennél többet nem tudok mondani..
2013. június 20. 09:22 #4747
- törölt felhasználó -    
Meleg van sorry.gif
2013. június 20. 09:43 #4748
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

Nem meglepő módon ismét a drága One Direction-nal..
Lehúzzák a rajongóikat minden sz*rral : parfüm,könyv,film,új lemez.
És nekik - a rajongóknak - fel sem tűnik ,hogy az egész banda a pénzcsinálásról szól.Érdekes,az én kedvenc bandáim miért nem csinálják ezt? Ja,azért,mert ez nekik a zenéről szól,nem a pénzről.
A nagy karrierjük alatt már kiadtak minden sz*rt a kezük közül,csak zenét nem.Mert az a nyekergés nem nevezhető annak.
A csillagászati árakról pedig ne is beszéljünk ; a parfüm előreláthatólag 13.000 ft lesz. A sok kis elvakult csitri kikönyörög mindent a szüleitől..
Merem állítani,hogy az egydimenzió pénzeszsáknak látja a rajongóit.Kissé nagyra vannak magukkal,nemde?

Nem nagy a valószínűsége,de remélem,hogy felnyílik a szemetek,directionerek.

u.i.: Szívből kívánom,hogy minnél előbb tűnjenek el a süllyesztőbe.
11 felhasználónak tetszik: coke., hayley4, MadHatter, icarlyluv, Saeder, Bad Girl40, itsjustme, Luckie, Jolie_77, Beyla, Vampiregirl1
2013. június 20. 17:55 #4749
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

Belépek a Facebook-ra,és mivel találom szembe magam?
Az egyik kevésbé értelmes ismerősöm (Aki nem mellesleg lány) ezt tette ki :

"A lánynak az a dolga,hogy szép legyen,a fiú dolga meg,hogy büszke legyen a lányra"

Már nem azért,de hogy lehet valaki ennyire hímsoviniszta,és unintelligens?
Mi az,hogy egy lánynak az a dolga,hogy szép legyen?! Ez most olyan,minthogy a nőnek a konyhában a helye? Istenem...
Látszik,hogy egyeseket csak a külsőségek érdeklik.Személy szerint én nem járnék olyannal,aki azért van velem mert olyan csinike meg cukika vagyok.. De ennek a lánynak amúgy is 2 naposak a kapcsolatai,szóval..
5 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla, Luckie, coke., MadHatter
2013. június 20. 18:22 #4750
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Idézet (wiky96 @ 2013.06.20. 02:05)
Odamentem hozzá, és kicsit beszélgettünk és rájuk tereltem a témát. Kérdeztem, hogy ki a kedvence, és mondtam, hogy az én kedvencem az énekes, Richard Kruspe. És mondta, hogy igen, igen, neki is. És hogy imádja a hangját.. 110.gif  110.gif 
On: Azzal, hogy megcsípett valami, de nem tudom, hogy mi. Már tegnap óta egy jó nagy piros folt van a lábamon és a közepén egy aprócska fekete folt. Remélem nem pók volt az, vagy valami fertőzött szúnyog..  sad.gif

Hasonló történt velem is a suliban nemrég... egy csaj elkezdett csesztetni a folyosón, mert hogy én másolom a stílusát azzal, hogy koncertpólókban járok, és metálzenét hallgatok (wtf.gif). Megkérdeztem tőle h mégis miket hallgat metál címén... mondja, Metallica, Nirvana, One Direction...

on:
meleg van és halszag reklamalo.gif
6 felhasználónak tetszik: coke., icarlyluv, hayley4, Beyla, Luckie, MadHatter
2013. június 20. 18:23 #4751
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
A szomszédainkkal. Nemrég költöztek ide, egy elvált anyuka, két gyerek, meg az új pali. Sokáig mást se hallgattunk, csak azt, hogy hogyan ordibál válogatott trágárságokat a mostohagyerekeinek és a feleségének. Szép. DE még az is jobb volt, mint most, mert most kitalálta - hogy csókolná lábujjpercen az ördög -, hogy a házukhoz hozzáépít egy teraszt meg egy pincét. Ha kinyitom az ablakomat, szerintetek mit hallok? Madárcsicsergést? Lóf@szt. "Add már ide azt a k*rva téglát, Pista, nem látod b@zdmeg, hogy mindjárt ledőlök a létráról?" Elnézést a csúnya szavakért, de idéztem. EGÉSZ NYÁRON EZ FOG MENNI, ÉN MEG MÁR MOST SZÉTPATTANOK AZ IDEGTŐL. Meg lehet idebent dögleni, legalább minimális levegőt akarnék beengedni a lakásba, de neeem, nem lehet, mert akkor meg hallgathatom, hogy Pista hogyan nem adja oda azt a k*rva téglát. Szüleimet is idegesíti, és a többi szomszédot is, de nem tudunk sajnos mit tenni, pedig győzködtem anyát, hogy jelentsük fel csendháborításért, de mivel az építkezéssel semmi illegálisat nem csinál, ezért csak tűrni lehet, és bizonyos időközönként felrobbanni a sok idegtől. ARRGGH.
10 felhasználónak tetszik: coke., itsjustme, Bad Girl40, MadHatter, icarlyluv, hayley4, Vampire Lady, luluuu, Beyla, Luckie
2013. június 20. 19:58 #4752
- törölt felhasználó -    
"A metalt azért nem szeretem, mert folyton hörögnek benne", "a rock zene nálam a zaj kategóriába tartozik" Sosem volt abból bajom, sőt, sosem zavart az, hogyha valaki nem szereti ezt a két műfajt. Csakis az zavar, hogy a zene ismerete nélkül beszélnek hülyeségeket. A metalon belül is száz meg száz kategória van. Trash, nu, szimfonikus, power, heavy, death, black, viking, white... Még a zúzósabb kategóriákban is akadnak lágyabb dallamok, a lightos alfajoknál pedig vannak igen sötét, depresszív dalok is. Ezt a műfajt nem lehet korlátokhoz kötni, mindig más és más. A rock zene pedig sokkal lágyabb, általában punkkal keverve, úgyhogy nem is tudom, egy ilyen vagy egy ilyen miért sértené akárki fülét is. Én sem alkotok véleményt egyetlen műfajról úgy, hogy egyáltalán nem ismerem és nem próbálok kicsit a szavak mögé nézni. Ha rock, az már csak katyvasz lehet? Ha metal, már csak hörgés? Elmehet a francba aki ilyet mond, most már tényleg elegem van belőle, naponta vagy öt ilyenbe botlok. Nem kell szeretni. Csak elfogadni és tisztelni. Mert akik ebben az iparban dolgoznak, bizony mind keményen megdolgoztak a sikerükért...
10 felhasználónak tetszik: Jolie_77, nothingcanstopme, MadHatter, icarlyluv, hayley4, luluuu, Beyla, Luckie, coke., Vampiregirl1
2013. június 20. 20:01 #4753
- törölt felhasználó -    
Az idővel. Ma olyan szinten meleg van a szobámban, hogy rosszul lettem, szédültem. Sajnos a szoba télen hideg és nyáron forró, valahogy megpróbáljuk lehűteni. Hála az égnek ma nem alszom itthon. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, coke.
2013. június 20. 20:04 #4754
- törölt felhasználó -    
Az időjárással.Reggel is és délután is olyan meleg volt,a tanévzárón nem tudtam,hogy legyezzem magam.Hazajöttem 5-6 vagy több pár perc múlva elkezdett esni,utána nem csak,hogy esett,de még jégeső is volt.Ja meg reggel úgy fejbe ütöttem magam,hogy még mindig fáj a fejem
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, Vampire Lady, Beyla, coke.
2013. június 20. 20:16 #4755
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
A hőséggel.
Azzal, hogy megfürdök és mire beérek a szobámba, ismét leizzadtam.
Hogy az emberek ostoba birkák. (Tisztelet a kevés kivételnek.) Mai kedvencem: Che Guevaráról olvasgattam, erre látom, hogy több cikkben (magyar és külföldi) is felhozzák, hogy AIDS-fertőzötteket küldött haláltáborokba. Most komolyan, hogyan lehetnek egyesek ennyire ostobák? Az AIDS a 80-as évek elején jelent meg a köztudatban - addigra Che már legalább 13 éve halott volt.
És a hőséggel.
6 felhasználónak tetszik: itsjustme, MadHatter, Vampire Lady, Beyla, Luckie, icarlyluv
2013. június 20. 20:37 #4756
- törölt felhasználó -    
A rohadtul szánalmas életemmel.
2013. június 20. 21:40 #4757
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (MsDeadpool @ 2013.06.18. 22:32)
fúúú... de szeretem az ilyet. -.-
még ha ez a gyerek tudja is kik ők (bár legfeljebb a nevüket hallotta), de a sok kiscsaj rajongója már nem és csak miatta vennének fel ilyen pólót, miközben sz..t se tudnak róluk, vagy hogy ez egy együttes, csak a "szerelmükhöz" tudják kötni. pont egyik nap panaszkodtam valakinek arról, hogy milyen sokan vesznek fel Nirvana, Rolling Stones, Ramones, stb pólót, miközben azt se tudják mi az, esetleg azt hiszik ez valami márka.
szá
nal
mas

Szerintem külsőre hiába próbálnak kinézni úgy mint egy rocker (neadjisten' punk), ha egyszerűen nem élik át és bele magukat, ha nincs az ember vérében. Így semmit sem ér. Ezeket a stílusokat élni kell. Valahonnan innen ered az, hogy néha ENGEM is divatfannak néznek, ha bandás pólót veszek fel, mert annyi már a pózer, hogy kezdi elveszíteni a jelentőségét a műfaj, de főleg az öltözködési kultúra. Nem egyszer láttam már olyat, hogy a kiscsaj Ramones vagy Led Zeppelin pólóban nyomult, nem is emlékszem már, közben egyetlen dalt sem tudott tőlük, tulajdonképpen még nem is hallott az együttesről. Mikor meg nagy rockernek vallják magukat, én félholtra röhögöm magam. rohog.gif Már csak azért is, mert kiöregedett tehetségtelen tatáknak tartják azokat, akik művészi szinten művélték/művelik a stílust, meg ordibálással vegyített hörgésnek a dalokat. Röhejes.
6 felhasználónak tetszik: Jolie_77, hayley4, Beyla, Luckie, coke., icarlyluv
2013. június 20. 21:48 #4758
- törölt felhasználó -    
Idézet (MadHatter @ 2013.06.20. 21:40)
Szerintem külsőre hiába próbálnak kinézni úgy mint egy rocker (neadjisten' punk), ha egyszerűen nem élik át és bele magukat, ha nincs az ember vérében. Így semmit sem ér. Ezeket a stílusokat élni kell. Valahonnan innen ered az, hogy néha ENGEM is divatfannak néznek, ha bandás pólót veszek fel, mert annyi már a pózer, hogy kezdi elveszíteni a jelentőségét a műfaj, de főleg az öltözködési kultúra. Nem egyszer láttam már olyat, hogy a kiscsaj Ramones vagy Led Zeppelin pólóban nyomult, nem is emlékszem már, közben egyetlen dalt sem tudott tőlük, tulajdonképpen még nem is hallott az együttesről. Mikor meg nagy rockernek vallják magukat, én félholtra röhögöm magam. rohog.gif Már csak azért is, mert kiöregedett tehetségtelen tatáknak tartják azokat, akik művészi szinten művélték/művelik a stílust, meg ordibálással vegyített hörgésnek a dalokat. Röhejes.

Amúgy el tudnám ezt intézni annyival, hogy egy jót röhögök az ilyen tudatlanokon, csak az zavar, hogy lassan annyian pózerkednek ilyen pólókban, hogy már senkiről se hiszik el, hogy tényleg szereti azt a zenekart, ami a pólóján van... Hallottam már olyanról is, hogy ismerte a zenekart, de utálta, de azért olyan pólóban mászkált, mert tetszett neki. blink.gif
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, hayley4, Beyla, Luckie, coke., icarlyluv, luluuu
2013. június 20. 21:51 #4759
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Ezzel a tetű meleggel. Komolyan lassan kifolyik az agyam a fülemen keresztül. Meg a sok értelmes hozzászólással, arról, hogy "jézusom Selena ne járjon Eddel, mert NEM NÉZ KI JÓL". dry.gif
8 felhasználónak tetszik: MadHatter, Jolie_77, Vampire Lady, hayley4, Beyla, Luckie, coke., icarlyluv
2013. június 20. 22:12 #4760
- törölt felhasználó -    
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.06.20. 21:51)
"jézusom Selena ne járjon Eddel, mert NEM NÉZ KI JÓL".  dry.gif

Igen, felszínesség a köbön! dry.gif
Annyira szeretem az ilyen embereket, komolyan. Őszintén, én nem ismerem a fickót, nem is tetszik úgy, mint pasi, DE nem fogom teleoffolni a cikkeket, hogy mennyire csúnya és hasonlók, mert más attól szeretheti. Ez nálam is le tudja csapni a biztosítékot! bolond.gif
8 felhasználónak tetszik: TizzyHeart, chelseagirl18, Destiny015, hayley4, Beyla, Luckie, coke., MadHatter
540 oldal 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!