5:15.kor keltem
miért is? :/ rohadt meleg volt -.-
Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. július 27. 06:45
2013. július 27. 10:41
Azzal, hogy apám velem veszekszik a kutya miatt. Megszökött tegnap és én kergettem órákig, én vigyáztam rá naphosszat a 40 fok melegben, hogy ne ugorja át megint a kerítést, de apám velem üvöltözött, hogy mi a francért nem lehet neki új láncot venni(szegénykém meg van kötve, de futóláncon van, úgyhogy az egész udvaron tud mozogni, csak a kerítésig nem jut el)... Komolyan, mintha nekem lenne bármi pénzem is, hogy vegyek láncot... Hiába magyarázom, hogy egy rohadt forintom sincs jelenleg(eddig sem volt), hallgathatom, hogy anyunak is rég szólt már, de "az is csak ül a fészbúk előtt egész nap" (apám szerint). Már csak azt nem vágom, hogy akkor mi az oka annak, hogy engem b*sz le, és velem üvöltözik úgy, hogy az egész utca hallja.
11 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
Luckie,
Sztár Mániás,
Jody,
Fancsilio,
Eszti0305,
minibogárka,
MadHatter,
Bella99,
Corby,
icarlyluv
2013. július 27. 11:42
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7089 Csatolások: 417089 Azonosító: 206112 online |
Nincs egy normális gatyám,lecsúszik rólam mindegyik,pedig nem vagyok egy elől deszka hátul léc alkatú.
1-2 hete felakartam venni egy rövid gatyát aludni,amit már jó pár éve vettem.Akkor még épp hogy jó volt rám (kissé kövérke voltam),most meg ha nincs bekötve a madzagja,akkor egyet lépek és a bokámnál van.
+1 - 1,5 hete alig eszek valamit.Hiába korog a gyomrom,nem kívánom azt a kaját ami van.
1-2 hete felakartam venni egy rövid gatyát aludni,amit már jó pár éve vettem.Akkor még épp hogy jó volt rám (kissé kövérke voltam),most meg ha nincs bekötve a madzagja,akkor egyet lépek és a bokámnál van.
+1 - 1,5 hete alig eszek valamit.Hiába korog a gyomrom,nem kívánom azt a kaját ami van.
2 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
Luckie
2013. július 27. 12:04
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline |
Szomszédok, majdnem minden egyes nap feltudnak idegesíteni engem... Az egyik szomszédnak a lánya 5éves a fia meg 8 éves... A másik szomszéd meg öregek. Az egyik szomszéd gyerekei mindig idejönnek 8kor ( aargh ne zavarjatok már alszok) azzal az okkal hogy DVD mese kell nekik, most lassan a DVD meséim fele náluk és nem adják vissza most fogom szólni apumnak hogy hozzanak vissza különben nem adjunk tovább.. ( az én szeretett DVD-eim, gyűjtéseim) A másik öregek hiában kedveskedek nekik, segítek nekik bármiben erre a falunak elpletykálkodnak sok hülyeséget ami nem igaz, na most a fél falu ellenem lett. Ennek öregeknek köszönhetően. Na jött unokahugom a Justin Bieber zenével együtt, öregekkel nagyon jobban lett... Engem meg leszarják...
2013. július 27. 14:49
http://www.youtube.com/watch?v=ynIUOYFC_ho
Szánalmas nevelési mód.
Szánalmas nevelési mód.
9 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Luckie,
Fancsilio,
MadHatter,
icarlyluv,
Nórii. SelFan.,
Bella99,
Beyla,
Alison Lerman
2013. július 27. 15:21
Azzal, hogy tanulnom kellene, mert hétfőn vizsga van. Vagyis, puskát kéne írni, de nem visz rá a lélek. Ebben a melegben teljesen off vagyok...
Luckie,
Fancsilio,
Pöttömke,
Beyla,
Corby,
Alison Lerman,
hayley4,
MadHatter,
dijansalihu
2013. július 27. 15:48
az izomlázzal
8 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
Pöttömke,
Beyla,
Luckie,
Corby,
Alison Lerman,
hayley4,
MadHatter
2013. július 27. 23:29
1, Ma délelőtt segítettem anyának megcsinálni az ebédet, és bevállaltam a hagyma szeletelését és megpucolását. Ugye a vöröshagyma enyhén szólva csíp, én már a szememet nem tudtam kinyitni, de voltam akkor barom, hogy szinte csukott szemmel vágtam tovább, így sikerült elintéznem, hogy a kés gyönyörűen beleszaladt két helyen is a kezembe. De szívesen vállon veregetném magam, komolyan. #idiotgirl
2, Kicsit elegem lett egy bizonyos valakiből, de mivel közösségi oldal, nem írok nevet. Az egész azzal kezdődött, hogy regisztráltam Starity-re, erre ő is regisztrált. Aztán megtetszett a Tumblr, ő is csinált magának. Még itt sem szóltam semmit, tényleg. Aztán csináltam egy második Tumblr-t a Fall Out Boy miatt, neki is kellett még egy. Végül készítettem egy harmadikat is, csak úgy, és mily' különös, ő is készített. De ez még semmi. Anno megkedveltem egy kicsit a Guns N' Roses-t, hirtelen "hatalmas gunner" lett belőle. Beleszerettem az FOB-be és ő már mindent tud róluk. De ez ment a Green Day-el, a Fun-nal és minden mással is. Lehet, hogy én vagyok a paranoiás, de ez csak nekem furcsa?
Az bosszant legjobban az egészben, hogy amíg én nem szerettem ezeket, és amíg nekem nem volt, addig neki sem kellett. Na igen, nesze neked eredetiség.
2, Kicsit elegem lett egy bizonyos valakiből, de mivel közösségi oldal, nem írok nevet. Az egész azzal kezdődött, hogy regisztráltam Starity-re, erre ő is regisztrált. Aztán megtetszett a Tumblr, ő is csinált magának. Még itt sem szóltam semmit, tényleg. Aztán csináltam egy második Tumblr-t a Fall Out Boy miatt, neki is kellett még egy. Végül készítettem egy harmadikat is, csak úgy, és mily' különös, ő is készített. De ez még semmi. Anno megkedveltem egy kicsit a Guns N' Roses-t, hirtelen "hatalmas gunner" lett belőle. Beleszerettem az FOB-be és ő már mindent tud róluk. De ez ment a Green Day-el, a Fun-nal és minden mással is. Lehet, hogy én vagyok a paranoiás, de ez csak nekem furcsa?
Az bosszant legjobban az egészben, hogy amíg én nem szerettem ezeket, és amíg nekem nem volt, addig neki sem kellett. Na igen, nesze neked eredetiség.
8 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
Pöttömke,
Beyla,
Luckie,
Corby,
Alison Lerman,
Szandiiii,
MadHatter
2013. július 28. 09:27
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
A nap sztárjával...
12 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
Nórii. SelFan.,
Nessuna,
Pöttömke,
Fancsilio,
Bella99,
dijansalihu,
Luckie,
Corby,
Alison Lerman,
minibogárka,
MadHatter
2013. július 28. 10:36
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7089 Csatolások: 417089 Azonosító: 206112 online |
Az új nyaralókkal,gyerekes család.
Nem elég,hogy ordibált a b*dös kölök,de vagy már 1 órája rohangálnak azon a k** lépcsőn,rohadtul tud idegesíteni.
Komolyan mondom,hogy akkor már a bulizós,ordibálós társaságot kérem vissza,rühellem a gyerekeket.Nekem soha nem is lesz.
Nem elég,hogy ordibált a b*dös kölök,de vagy már 1 órája rohangálnak azon a k** lépcsőn,rohadtul tud idegesíteni.
Komolyan mondom,hogy akkor már a bulizós,ordibálós társaságot kérem vissza,rühellem a gyerekeket.Nekem soha nem is lesz.
2013. július 28. 10:45
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Az elvakult rajongókkal, nagyon tudnak idegesíteni.
Pöttömke,
Beyla,
Nórii. SelFan.,
Luckie,
Nessuna,
Corby,
Alison Lerman,
Jolie_77,
MadHatter
2013. július 28. 11:04
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline |
Azzal hogy anyám kiküldött reggel fél 8kor boltban kenyért meg reggelire vegyek valamit. Visszaérek anyámék és unokahugom már reggeliztek nélkülem, miközben soksok kaját vettem reggelire. Ezek nem tudnak várni engem kajával együtt?
7 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
Corby,
Alison Lerman,
minibogárka,
Bella99,
icarlyluv,
MadHatter
2013. július 28. 11:13
Tudom, mindenki ezt írja, de ebben a hőségben a halál az egyetlen életcélom. Sose szerettem a nyarat, és minden évben egyre jobban gyűlölöm. Elviselhetetlen ez a kánikula. Olyan nagy kort még nem éltem meg, de emlékszem, évekkel ezelőtt még nem volt ennyire durva.
2013. július 28. 12:30
Azzal, hogy valamelyik idióta utcabeli reggel 8-kor el kezdett fűrészelni! kicsit később abba hagyta, egy olyan jó fél órát tudtam aludni, mert utána egy hülye dinnye árus full lassan gurul el a házunk előtt, persze dudál, és hangos bemondón ordítja hogy:DINNYÉT!-.-" Alig aludtam éjszaka, gondoltam majd reggel bepótolom, de nem, mert ezektől nem lehet!
2013. július 28. 12:44
Hogy vagyok képes +40 fokban megfázni?
7 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
Luckie,
Pöttömke,
Szandiiii,
Nórii. SelFan.,
MadHatter,
Carol
2013. július 28. 12:50
Ma egy 12 éves gyerekkel a fórumon aki szinte minden nap kér új avatarokat ha szülinapja van megsértődik ha valakitől nem kap ajándékot ha szólok neki hogy szánalmas rögtön letilt komolyan mondom szánalmas a mai világ.
2013. július 28. 14:11
At egyik szomszéddal.Hogy lehet valaki ennyire b*nkó?3-4 éve laknak ott és a "csodálatos" gyermekei egyszer sem köszönt.Jó ez nem zavar,de volt olyan suli után kint voltam az anyámmal az udvaron és akkor jött haza a szomszéd lány,feljött majdnem a kerítésig és egy r*hadt "Jó napot" "Szia" -t nem tudod kiejteni.A legkisebbik annyira irritál... mit csinál ha meglátom?Bámul.Akkora nagy kertje van,de ők állandóan díszfát vesznek nem,hogy gyümölcsfát.2 éve a kicsi leakarta szedni a szőlőnket,mert a kerítésen van nekünk (sarok teleken lakunk).Tegnapelőtt pedig elkezdett a mellette lévő szomszéddal veszekedni,mert a gyermekei átdobták a labdát.A nő kiment és elkezdett morogni vele,meg mit kiabált? "Birtokháborítás" Ez?Annyira nagyra tartják magukat.És még az a r*hadt parlagfű is nő náluk,ők nem fogják levágni,mert a kerítés kívül 1 méter az övéjüké a többi pedig kétsávos út... WTF? És még neki van "diplomája" vagy mi a fene
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.