Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 03. 19:23 #5261
- törölt felhasználó -    
Az elvetemült Szelíná rajongókkal.Elegem van,hogy az embernek nem lehet saját véleménye,mert akkor már elküldenek sz@rba!
18 felhasználónak tetszik: Törpemókus, Lucky5, Destiny015, Alison Lerman, ilus1996, Nessuna, iannina, Luckie, silenc, MadHatter, Beyla, Pöttömke, icarlyluv, dijansalihu, Bella99, Elody, Jody, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 03. 20:19 #5262
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2397
Csatolások: 151
Azonosító: 156029
Most pillanatnyilag anyuval.Aki ismer engem tudja,hogy nem vagyok olyan mint a velem egykorú lányok 90%-a,nem megyek bulizni éjszakénként,nem volt temérdek fiúm és nem öltözök úgy,mint egy,khm,rib@nc.(bocs a kifejezésért rolleyes.gif )
Ennek ellenére nagyon szigorú velem.A barátaimmal ki szoktunk menni a suli udvarába focizni,nagyon szeretek ott lenni.Viszont ha egy héten több,mint kétszer megyek ki,már pukkad.Pedig szerintem elég sokat is segítek neki otthon,amit csak tudok,és nem inni meg cigizni megyek,hanem futni,focizni.Néha már tényleg nem tudom mi a baja.. dry.gif
11 felhasználónak tetszik: Lucky5, iannina, Luckie, MadHatter, Sztár Mániás, Pöttömke, icarlyluv, Bella99, Elody, Jody, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 03. 20:19 #5263
Lucky5
Lucky5
state of grace
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
A bunkó emberekkel. Ma amikor bementem a boltba, az eladónő még csak annyira sem méltatott hogy rám nézzen, nemhogy még köszönjön, mert azt ugye luxus. blink.gif Csak elmondta, mennyibe kerül az áru, és ennyi. Majd amikor mentem ki, és elköszöntem (mert engem megtanítottak...) szintén még csak rám sem nézett. Utána pedig láttam, hogy nem csak nekem nem hajlandó annyit kinyögni, hogy 'Szia' vagy 'Jó napot', hanem a többi vásárlónak sem. A másik meg, hogy amikor mentem haza és vártam hogy zöldre váltson a lámpa, egy pasi kidugott egy vízipisztolyt a kocsija ablakából, lespriccelt, majd tovább hajtott. blink.gif Ezzel nem is volt igazából nagyobb bajom, csak pislogtam egy párat meglepetésemben, sőt még jól is esett a víz ebben a melegben, de az milyen már, hogy csak úgy szórakozásból lelocsolják az embereket az utcán? unsure.gif Ráadásul hallottam, ahogy röhögnek a haverjaival... Igazi suttyók.
19 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, Destiny015, Alison Lerman, ilus1996, minibogárka, Carol, iannina, Luckie, MadHatter, Beyla, silenc, Pöttömke, icarlyluv, Sztár Mániás, dijansalihu, Bella99, Elody, Shawool Lilla, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 03. 20:23 #5264
sztárfan
sztárfan
♥Telenovellafan
Hozzászólás: 960
Csatolások: 588
Azonosító: 141947
az unalommal...
1 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan.
2013. augusztus 03. 20:56 #5265
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
A rohadt meleggel...ma strandolni voltam és az egészben nem lett volna semmi gond, ha a meleg nem lett volna ilyen nagy hatással rám. Haza fele is éreztem, hogy nem vagyok jó formában. Hát mikor ledőltem fél órára. Úgy hasított a fejembe a fájás, mintha kést szúrtak volna bele. Ráadásul olyan ólom súlyt éreztem az egész testemen, nehéz koncentrációm is volt, hányingerem is. Borzalmasan éreztem magam, szinte észnél se voltam csak azt tudtam, hogy én teljesen lebénultam. Végül vettem magamon erőt, ami nehéz volt, mert minden egyes lépéstől fájt a fejem és a lábam is. De az algopyrin csak megtudta hozni a hatását, na meg, hogy a vizes VB-n sikerült egy ezüstöt nyernünk. Úgy 4 óra alatt sikerült kikúrálnom, de azelőtt szinte alig éltem.
10 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, Lucky5, Destiny015, helloblaze, Luckie, MadHatter, Beyla, Pöttömke, icarlyluv, Bella99
2013. augusztus 03. 21:07 #5266
minibogárka
minibogárka
Miss Pond

Státuszred hair... must be a weasley
Hozzászólás: 1018
Csatolások: 4
Azonosító: 139036
1. A fogszabályzómmal. Általában egyáltalán nem zavar, de most kijött belőle egy drót, és feltépte a fél számat. Ráadásul a viaszt se találom, ami még segíthetne...
2. Az én átkozott jóindulatommal, hogy hagyom, hogy mások bunkón viselkedjenek velem, ha tudom (vagy sejtem), épp milyen nehéz időszakon mennek keresztül. Persze, hogy akkor is én járok rosszul, ha másokkal történnek rossz dolgok... mellow.gif
13 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Vampire Lady, Lucky5, Luckie, MadHatter, Beyla, ilus1996, Pöttömke, Sztár Mániás, Bella99, icarlyluv, Jody, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 03. 21:29 #5267
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy ma már nyolckor sötétedett!! És ez csak azt jelenti, hogy közeleg a hideg, a suli, vele együtt pedig a koránkelés, a tanulás, a hajnali bkv-zás, és minden rémség. Olyan gyorsan eltelt ez a nyár. sad.gif Igaz, még van (majdnem) egy hónap, de a napjaim nagyon hamar elúsznak, és a terveim felét -melyeket a szünetre terveztem - még nem is sikerült megvalósítanom. És míg az elmúlt években legalább a barátok miatt volt értelme az iskolának, most már ezt se mondhatom. Mi lesz velem?? mellow.gif
13 felhasználónak tetszik: Lucky5, Luckie, MadHatter, Beyla, Pöttömke, Sztár Mániás, Bella99, itscandice, Elody, icarlyluv, Carol, xMilesss, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 04. 00:45 #5268
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6376
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Saját magammal. blink.gif Honfoglalóztunk anyáékkal biggrin.gif illetve én ők pedig csöppet besegítettek, erre jött egy kérdés, hogy melyik művész dobos az alábbiak közül?! Fel volt sorolva pár emberke, és úgy telt az időm, megjegyzem ez volt az első játszmám az új honfoglalóval, erre kikapok egy ilyen kérdést. Annyira bepánikoltam, hogy Slashre kattintottam. ohmy.gif Egy másodperc töredéke alatt a fejemhez csaptam, mert a hülye az, aki nem tudja, hogy Slash gitárművész, szinte össze van vele nőve. A családom is ordibált, hogy mit csinálsz?! De az óra ketyegése borzasztóan frusztrál! tongue.gif
9 felhasználónak tetszik: Beyla, ilus1996, silenc, Luckie, Pöttömke, dijansalihu, MadHatter, Bella99, Jody
2013. augusztus 04. 12:30 #5269
Pezzie92
Pezzie92
*Flower Power*

StátuszI am done adulting | Let's be mermaids
Hozzászólás: 7088
Csatolások: 417077
Azonosító: 206112
Próbáltatok már ilyen dögmelegben forró főtt ételt ebédelni? Hát elárulom,hogy már a láthatatlan bajuszom is izzad tőle. Csak az a baj,hogy ha kihűl,az már száraz és kemény tészta lesz,ezért szeretem csak melegen.
Azt hallottam,hogy a szépségért meg kell szenvedni (bár én azért nem,mert nem hat meg),de hogy még a jóllakottságért is,az már fáj. biggrin.gif
+ Náthás lettem. blink.gif Van még 1 ekkora szerencsétlenség aki ilyen melegben megtud fázni? blink.gif
14 felhasználónak tetszik: Luckie, Pöttömke, minibogárka, MadHatter, SsciorLuv, Destiny015, Alison Lerman, Vampire Lady, Elody, Beyla, icarlyluv, Carol, ilus1996, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 04. 12:39 #5270
- törölt felhasználó -    
A Dzsásztín Bíbőr fanokkal akik nem bírják felfogni hogy az a kölyök egy kis nyomorult csicska és továbbra is védik...meg hogy olyan hülyék hogyha mondasz arról a buznyákról vmi negatív véleményt egyből ugranak és vmi alpári és hozzáteszem kicsit se fantáziadúsan el kezdenek oltogatni és istenítik azt a púpot az emberiség hátán. Ja és ha ezt elolvassa egy belieber vagy isten se tudja minek nevezik magukat, üzenném hogy jöjjön és elbeszélgetünk egy jót az igényes zene fogalmáról. wink.gif
6 felhasználónak tetszik: icarlyluv, Sztár Mániás, Beyla, ilus1996, Luckie, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 04. 12:40 #5271
SsciorLuv
SsciorLuv
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 585
Azonosító: 183769
A régi trolikkal. rolleyes.gif Múlt héten anyukámmal úgy döntöttünk benézünk a Müllerbe a Blahán.Nem voltam valami lelkes,mert a legtöbb ember folyamatosan fellök a tömegközlekedési járműveken,ezért nem is utazom sokat,csak gyaloglok. rohog.gif
Miután megjártuk a Müllert kezdtem örülni,hogy semmi sem történt,de az én formám,hogy a trolira felszállva nem értem el a kapaszkodót ohmy.gif
Természetesen elindult a busz és majdnem olyat estem,de hála istennek a mögöttem lévő megfogott...mondanom sem kell,hogy röhögve kapott utánnam... rohog.gif
De amin kiakadtam,az az hogy 168 cm vagyok..
2013. augusztus 04. 12:46 #5272
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
mint ahogy a többilénynek,nekem is ezzel az undorító meleggel. és persze azzal hogy este,éjjel és reggel is arra kel az ember hogy néhány sötét bőrű folyton üvöltözik az utcán.ha nem az a kérdés hogy kié a gyerek,akkor a gyereket püfölik aki ordít,és a megoldás hogy mégjobban verik.annak a nőnek a hangját nem lehet összetéveszteni senkiével.. nem vagyok egy rasszista ember,mert nem bőrszín alapján ítélek. de már nagyon unalmas úgy tölteni a nyaralást hogy ha a meleg nem akadályoz meg az alvásba,akkor Kalányosék megteszik..
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. augusztus 04. 15:22 #5273
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy olyan szinten fáj a derekam, hogy a legnagyobb ellenségemnek sem kívánom. Levegőt sem bírok venni (!!!), és 10-15 perc mire kikászálódok az ágyból. Semmimet nem bírom mozgatni, olyan vagyok, mint egy mozgássérült. Borzalmas. És még csak 18 éves vagyok.
9 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Bella99, Jody, MadHatter, Beyla, TizzyHeart, ilus1996, Luckie, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 04. 19:17 #5274
pixie1013
pixie1013
cheeky

StátuszEverything is OK in the end. If it's not OK, then it's not the end...
Hozzászólás: 2570
Csatolások: 3842
Azonosító: 154469
Nem szoktam panaszkodni, így ennek a topiknak se vagyok aktív tagja, csupán olvasgatni szoktam, de most nekem is ki kell írnom magamból a gondomat.

Nekem azzal van tele a tököm, hogy nem vagyok magamban biztos. Augusztus 15.-én lesz a forgalmi vizsgám, és egyre jobban félek, mert még mindig bénázok. Hiába szedem össze magam előtte, és mondogatom magamnak, hogy menni fog, még mindig csinálok hibákat. És félek attól is hogy apának csalódást okozok. Így is ő fizeti ki az egészet, és ha megbukok az újabb vizsgák, plusz költséget jelentenek ugye. unsure.gif
8 felhasználónak tetszik: Beyla, Jody, Alison Lerman, ilus1996, Bella99, Luckie, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 04. 19:20 #5275
- törölt felhasználó -    
Apámmal nem vesz nekem fagyit mert kell a pénz másra.. furesz.gif
2013. augusztus 04. 21:06 #5276
- törölt felhasználó -    
Nekem ma azzal - vagyis többször is -, hogy mikor este sétáltatom a kutyáimat (1 yorkie, aki kb. akkora, mint a cipőm, talán kicsit nagyobb, a másik 1 foxi, aki a térdem alá ér pár cm-rel), és a foxi odamegy farok csóválva egy kisgyerekhez - a házunk mögött van játszótér, oda szoktam vinni őket, mert óriás füves rész is van ott, így el tudom engedni Őket, mindenki ismer mindenkit, és mindenki elengedi a kutyáját -, aki sikítozva rohan el, mintha egy vérengző vadállat támadta volna le... És ilyenkor elgondolkozom, hogy egy gyerek hogy félhet ennyire egy kutyától, aki még csak meg sem szimatolta, csak elindult felé?! Ennyire antiszociálisak lennének? Mert szinte az összes gyerek "sírva" rohan el. És ezt szinte minden esti sétánál eljátsszuk, ami annyira rosszl esik a hangulatomnak. A mai 5-7 évesek ilyenek lennének? Igaz én se vagyok sokkal idősebb - most megyek 8.-ba -, de szerintem régen sem voltam ilyen...
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. augusztus 04. 22:17 #5277
- törölt felhasználó -    
Eddig még nem nagyon írtam ide, ez lesz a második, de ezt le kell írnom... Most van 22:15, csukott ablaknál ülök, az ajtóm is csukva, a ventilátor megy egyedül és még a villany is le van kapcsolva, és csak fórumozgatok... Akkor hogy kerülnek a szobámba szúnyogok v. mik? Már vagy az ötödik jön nekem, megy a képernyőmre és utána rám... De ezt hogy? Annyira idegesít...
4 felhasználónak tetszik: ilus1996, Pöttömke, Destiny015, MadHatter
2013. augusztus 04. 22:28 #5278
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (dijansalihu @ 2013.08.04. 15:22)
Azzal, hogy olyan szinten fáj a derekam, hogy a legnagyobb ellenségemnek sem kívánom. Levegőt sem bírok venni (!!!), és 10-15 perc mire kikászálódok az ágyból. Semmimet nem bírom mozgatni, olyan vagyok, mint egy mozgássérült. Borzalmas. És még csak 18 éves vagyok.

Szegény nagypapa wub.gif

Nekem a nemlétezőm van tele:
1. a hőséggel
2. a szomszéddal, aki felszereltetett egy vasrácsot az ajtaja elé és naponta legalább háromszor nekivágja a falnak, ami ugyanaz a fal, aminek éber állapotban nekidőlök, ha a szobámban vagyok
3. az állítólagos barátnőmmel, aki hirtelen hanyagolni kezd, majd pár hét után hozzámvágja, hogy hatalmas változások történtek az életében, de nincs ideje elmondani... érdekes. nincs időd elmondani, noha eddig 10-kor már lementél a netről, most meg még éjfél után is fenn vagy (hiszen akkor írta az egyik üzenetét nekem)
4. hogy nem tudok képet feltölteni a fórumra 2 napja
12 felhasználónak tetszik: dijansalihu, ilus1996, Alison Lerman, TizzyHeart, Pöttömke, Bella99, Luckie, icarlyluv, Destiny015, MadHatter, Jody, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 04. 22:54 #5279
- törölt felhasználó -    
Ma nagy élvezettel kénytelen voltam hallgatni néhány igen alacsony intelligenciaszinttel rendelkező ember párbeszédét, amiben többek között olyanok hangzottak el, hogy "ilyen melegben úgy sem lehet..." közösülni. Mondjuk így. Ezt egy rendezvény kellős közepén, millió ember füle hallatára kell megbeszélni? Persze, nem zavartatták magukat, tovább ordítoztak, többeknek nagyon elegük volt belőlük, azt vártam, hogy mikor kapnak egy büdös nagy pofont. Szégyen, hogy valaki harminc-harmincöt éves felnőtt létére itt tart, és ország-világ hallatára tárgyalja meg a haverjaival a privát életét, és úgy tesz, mintha mi sem történne közben. Na meg dögmeleg van, a nyakam még mindig iszonyatosan fáj (kellett nekem zúzni este tizenegykor, francba), napok óta rossz a közérzetem és ráadásul holnap megint kezdődik egy hét, aztán gyorsan el is telik, mint ez, mire észbekapok, addigra pedig ott állok majd a suli lépcsője előtt. Bár ezen nem lepődöm meg... A szomszédra pedig megint most jött rá a kiabálhatnék, idegesítsük fel még jobban Zitát, bevetés indul rolleyes.gif
8 felhasználónak tetszik: ilus1996, Alison Lerman, Pöttömke, Luckie, icarlyluv, Destiny015, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 05. 11:02 #5280
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.03. 19:14)
Ne már. _nevet.gif Akkor hány éves is ő? think.gif 

18 unsure.gif

ON: azzal, hogy nemsokára mennem kell suliba. Délutáni tanítás, óje, utálom.
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Alison Lerman, Nórii. SelFan.
540 oldal 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!