Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. december 11. 17:40
Iskola agymosásával az a legjobb ha mindent elfelejtettek amit az iskolába tanultok.Tök jó zombi társadalmat nevelnek
2 felhasználónak tetszik:
Kazuo,
Vampiregirl1
2013. december 11. 18:42
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
Idézet (Nimrod @ 2013.12.09. 21:54)
Ez a szombathelyi media marktban történt. Riasztókat itt is láttam sok cd-n , de nem mindegyiken , nagyjából inkább a drágábbakon.. A "csajnak" meg gondolom , mielőtt beküldték elmondták hogy milyet "lehet" lopni és milyet nem , vagy a másik lehetőség , hogy már neki is volt annyi "esze" , hogy tudja , hogy ne a riasztóval ellátottakat vigye el , mert egyből lebukik (ami jó lett volna). De erre van két ideillő mondás is: ami késik nem múlik , addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik...
Kb. 2 éve én is vettem az egyik családtagomnak egy CD-t a drágábbikból meg magamnak egyet az olcsóbb kategóriából, szintén Szombathelyen. Valószínűleg elmagyarázhatták neki, hogy milyen lophat, mert az olcsókon tényleg nincs semmi csipogó vagy ilyesmi, míg a drágákat jól ellátják ilyenekkel.
ON: Nagyon sok mindennel, órák tellenének el míg leírnám mindet.
2013. december 11. 20:17
Tudom, hogy nem kéne kiborulnom tájékozatlan és buta gyerekek véleményén, de egyesektől tényleg kedvem lenne a Marsra költözni. Mikor indul a következő űrhajó?
9 felhasználónak tetszik:
JadeB,
Lil98,
Beyla,
Genevieve,
drfan,
Fannycska999,
CandUs,
Jolie_77,
Szandi0820
2013. december 11. 20:23
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Az egész nappal. De konkrétan azzal ,hogy olyan jó szívem volt és oda adtam az osztálytársamnak a töri füzetemet, hogy bepótolja az anyagot. Pedig jól tudtam, hogy csütörtökön írni fogunk és megkértem őt többször is, hogy hozza vissza holnapra. Erre fel reggel oda megyek hozzá, és bocsánatot kér, de elfelejtette hozni. Na ez szép. Ráadásul nem is fogom tudni visszakapni honlapig, mert ő busszal jár be. Na és itt van a bökkenő...holnap írunk töriből és vajon hogy a fenébe szerezzem be az anyagot, amit tanulunk.
Ma mindenkivel bunkó voltam és a gyereket is megcsapkodtam párszor. Annyira lehangolt engem, hogy szinte nem tudtam semmire se koncentrálni. És, ha belegondolok, hogy az én nagy szívemnek és hiszékenységemnek köszönhetem. Tényleg bíztam abban, hogy vissza fogja hozni, erre fel most megszívom a levét. Eddig sose adtam senkinek se oda a füzetem, gondoltam magamba, hogy minek. Hát most meg is van az indok arra, hogy miért is ne adjam soha többé kölcsön a füzetemet másnak. Sokáig haboztam is amúgy az oda adásával. Az utolsó órába vettem rá magamat, hogy végül oda adjam neki. Nagy hiba volt végül.
Szerencse, hogy a barátnőim segítenek rajtam, hogy ne legyek elveszve, ezért az anyagot leírták.
Pluszba magamra is haragszok. Olyan kis nyuszi vagyok. Még mindig nehezemre esik egyes emberekkel beszélgetni, pedig már túl vagyok azon a korszakomon. Szeretnék, de aztán hirtelen benn szakad a hangom, és végül nem tudok megszólalni.
Ma mindenkivel bunkó voltam és a gyereket is megcsapkodtam párszor. Annyira lehangolt engem, hogy szinte nem tudtam semmire se koncentrálni. És, ha belegondolok, hogy az én nagy szívemnek és hiszékenységemnek köszönhetem. Tényleg bíztam abban, hogy vissza fogja hozni, erre fel most megszívom a levét. Eddig sose adtam senkinek se oda a füzetem, gondoltam magamba, hogy minek. Hát most meg is van az indok arra, hogy miért is ne adjam soha többé kölcsön a füzetemet másnak. Sokáig haboztam is amúgy az oda adásával. Az utolsó órába vettem rá magamat, hogy végül oda adjam neki. Nagy hiba volt végül.
Szerencse, hogy a barátnőim segítenek rajtam, hogy ne legyek elveszve, ezért az anyagot leírták.
Pluszba magamra is haragszok. Olyan kis nyuszi vagyok. Még mindig nehezemre esik egyes emberekkel beszélgetni, pedig már túl vagyok azon a korszakomon. Szeretnék, de aztán hirtelen benn szakad a hangom, és végül nem tudok megszólalni.
2013. december 11. 20:53
Ma konkrétan az egyik osztálytársammal aki tegnap éjjfélkor képes volt megcsörgetni azzal az indokkal hogy az egyik osztálytársunknál hagyta a tolltartóját.Eddig nincs is semmi probléma csak azt nem értem nekem mi közöm ehhez és ha már állítólag közöm van hozzá miért nem reggel hív miért az éjszaka közepén?
Utána meg még ő sértődik be hogy nem akarok vele telefonálgatni éjfélkor és hogy merészelek aludni.
Utána meg még ő sértődik be hogy nem akarok vele telefonálgatni éjfélkor és hogy merészelek aludni.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. december 11. 22:03
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
1. a pitagorasz tétellel (mióta vettük, MINDENt azzal kell kiszámolni...)
2. azzal, hogy már alig bírom követni, hogy a két világháború között melyik kormány mondott le éppen (már vagy egy hónapja minden töri órán tanulunk valamelyiknek a lemondásáról, kezd kicsit sok lenni...)
3. azzal, hogy nem nyugodhatok meg, hogy kaptam egy nagy ötöst kémiából, a tanár közölte velem, hogy akkor adja meg az ötöst, ha az egész féléves anyagból írok egy TZ - t... választási lehetőség nincs -> megvan a programom a téli szünetre!
2. azzal, hogy már alig bírom követni, hogy a két világháború között melyik kormány mondott le éppen (már vagy egy hónapja minden töri órán tanulunk valamelyiknek a lemondásáról, kezd kicsit sok lenni...)
3. azzal, hogy nem nyugodhatok meg, hogy kaptam egy nagy ötöst kémiából, a tanár közölte velem, hogy akkor adja meg az ötöst, ha az egész féléves anyagból írok egy TZ - t... választási lehetőség nincs -> megvan a programom a téli szünetre!
2013. december 11. 22:09
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Idézet (ProudRocker @ 2013.12.10. 18:13)
azzal a kis plázaqrvával,aki az osztály 2. legnagyobb r**anca,és elvárja,hogy mindenki ott spanoljon nála,meg sajnálja mert "olyan k**aszott nehéz neki.."hát ja képzelem milyen nehéz lehet napi 24 órában futkározni a pasik után...Ja mondjuk ilyen eredménytelenül,lehet hogy fárasztó...Régen nem a fiúk udvaroltak a lányoknak?Ez ügyesen megfordították,és most már a lányok futnak a fiúk után...Csak meg ne szokják a fiúk ez az "elkényeztetést"!
Nálunk hasonló, és elég kiborító: a nagy népszerűlányt (r*banc) körülrajongják az egyébként tök normális fiúk, és neki nem elég, hogy így is bolondulnak érte: naponta játssza a depresszióst, mert neki olyan "szörnyű az élete", hogy akkor már az egész osztály körülrajongja... mondjuk, mostanában egyre kevésbé jön össze neki, nem tudom miért.
2013. december 12. 08:11
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Britishstore. Direkt korán reggel akartam leadni a rendelést, erre nem elvitték az összes olyan nápolyit, amiből rendelni szerettem volna az ünnepekre??! (tegnap még volt belőle rengeteg, amikor néztem) Plusz a rendelési limitet felemelték 3000 forintra. Akkor sem engedne amúgy kevesebbet, ha csak félre akarnád tetetni a boltban, hogy majd mégy érte... Pedig akkor nekik 0 a posta. Azért ez kicsit pofátlanság.
2013. december 12. 14:45
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
A kölykökkel, akik húzták az időt a rendetlenkedéssel. Ezzel csak azt érték el, hogy sokkal több elmélet lesz a jövő heti A-B csoportos dolgozatukban. Nem maradt elég idő ugyanis a gyakorlati feladatokra, amikre egyébként klassz dolgokat találtam ki.
2013. december 12. 15:36
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.12.12. 14:45)
A kölykökkel, akik húzták az időt a rendetlenkedéssel. Ezzel csak azt érték el, hogy sokkal több elmélet lesz a jövő heti A-B csoportos dolgozatukban. Nem maradt elég idő ugyanis a gyakorlati feladatokra, amikre egyébként klassz dolgokat találtam ki.
Hűha.. De jó a tanár oldaláról látni
ON: a hittannal. Hát nem 35 kérdést kell megtanulnom??! (Eredetileg 5-öt kellett volna, de mivel mikulásbulira kellett mennem múlthéten, feladott hozzá 30-at a pap -.-)
CandUs
2013. december 12. 20:02
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline |
Annyira bírom,amikor 9-10 éves lánykák vekengenek,nyálas szerelmi idézetekkel pakolják tele az egész f@szbukot,látástól vakulásig szenvednek,hogy milyen kegyetlen az élet,meg nem jön a szerelem,meg hogy hiányzik 'élete (kitudjahányadik) nagy szerelme'.Hogy oda ne rohanjak,micsoda problémák.Nézzenek inkább Én kicsi pónimat,azoknak nincs ennyi nyavalyájuk >< -.-'
2013. december 12. 20:03
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
avval, hogy az öcsém állandóan b@szogat.
2013. december 12. 20:05
Azzal, hogy emberek állítanak rólam olyan dolgokat, amikről fogalmuk sincs. És nem először.
Az illető semmit nem tud rólam, nem tudhatja, mit gondolok, mit miért teszek. Nem csak, hogy egyenesen sértő és udvariatlan a hangnem, amivel hozzám szól, követelőzik, leminősíti azt a munkámat, amiért én rengeteget küzdöttem, órákat dolgoztam és legjobb tudásom szerint tökéletesre megcsináltam, lehetőség szerint még meg is gyanusít azzal, hogy olyan sunyi vagyok, aki csak a jutalomra vágyik és azért dolgozik rengeteget. Hát közlöm, hogy nem. Ha ismerne, ha nem csak alaptalanul vádolna, akkor tudhatná, hogy én még egy profillal is hetekig dolgozok, és nem azért, hogy sok szavazatot kapjak, hanem azért, hogy én elégedett legyek vele. És kész. Nem kellenek nekem kitüntetések, nem kell nekem, se arany, se kék csillag.
És akkor is hiányzik. Akkor is, ha továbbra is csak jó, ha 10 mondatot beszéltem vele. Akkor is, ha csak sejtése lehet már arról, ki is vagyok. De itt a karácsony, és tavaly ilyenkor még itt volt, még láttam minden nap, sőt, fontolgattam is, hogy veszek neki ajándékot. Talán ha akkor elég bátor vagyok, akkor ma nem hiányozna, mert velem lenne, és lehet, hogy csodálatos tündérmeseként alakult volna minden. De nem így van. Mert hiányzik...
Az illető semmit nem tud rólam, nem tudhatja, mit gondolok, mit miért teszek. Nem csak, hogy egyenesen sértő és udvariatlan a hangnem, amivel hozzám szól, követelőzik, leminősíti azt a munkámat, amiért én rengeteget küzdöttem, órákat dolgoztam és legjobb tudásom szerint tökéletesre megcsináltam, lehetőség szerint még meg is gyanusít azzal, hogy olyan sunyi vagyok, aki csak a jutalomra vágyik és azért dolgozik rengeteget. Hát közlöm, hogy nem. Ha ismerne, ha nem csak alaptalanul vádolna, akkor tudhatná, hogy én még egy profillal is hetekig dolgozok, és nem azért, hogy sok szavazatot kapjak, hanem azért, hogy én elégedett legyek vele. És kész. Nem kellenek nekem kitüntetések, nem kell nekem, se arany, se kék csillag.
És akkor is hiányzik. Akkor is, ha továbbra is csak jó, ha 10 mondatot beszéltem vele. Akkor is, ha csak sejtése lehet már arról, ki is vagyok. De itt a karácsony, és tavaly ilyenkor még itt volt, még láttam minden nap, sőt, fontolgattam is, hogy veszek neki ajándékot. Talán ha akkor elég bátor vagyok, akkor ma nem hiányozna, mert velem lenne, és lehet, hogy csodálatos tündérmeseként alakult volna minden. De nem így van. Mert hiányzik...
2013. december 12. 20:27
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline |
Azzal,hogy kb több mint egy hete van szemüvegem(a hülyének is leesik,hogy tulajdonképpen miért is!)és vannak egyesek akik szinte nap mint nap megkérdezik,hogy:"miért is van szemüveged","neked most azért van szemüveged mert nem jól látsz?","te szemüveg nélkül tényleg nem látsz semmit?"könyörgöm mikor térnek már észhez nem azért van szemcsim mert nem látok semmit hanem azért mert holyámosan látok azaz nem tökéletesen!
CandUs
2013. december 13. 10:10
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Amikor egy idióta előszed egy régi pletykát, kicsit átírja és tényként tálalja, mert tudja, hogy hatalmas botrányt (és nézettséget) fog vele csapni.
2013. december 13. 12:40
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Ma anyának intézkedtem az önkormányzatnál. Ez könnyen ment, viszont amikor buszoztam hazafelé, a tömegben lefejeltem az egyik kapaszkodórudat. Egész végig úgy ültem a buszon, hogy közben fogtam a fejem. A legjobb az egészben az volt, hogy olyan hányingerem lett, hogy vennem kellett egy Kinleyt, hogy csillapítsa.
2013. december 13. 14:43
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline |
az olyan emberekkel akik nem tudnak saját magukkal foglalkozni!
2013. december 13. 16:23
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
Azzal, hogy ma egy idióta fejberúgott a labdával tesin. Oké, hogy véletlen volt, de akkor is, ez első órában volt, még mindig szédülök. Aztán ez az illető még röhög is rajta. Együttérzés level -1000.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.