Úgy általánosságban azzal, hogy már nem tudsz úgy véleményt nyilvánítani, hogy ne szólnának be. Egy rossz szót is szólsz bármelyik hírességről, legalább egy fangörl Neked támad... Régen én se szerettem ezeket, de az elmúlt fél évben már nem érdekelt, szeretek mindenféle kritikát hallani. Engem nem zavar, mikor valaki rosszat mond, mert végül is nem szeret mindenki mindenkit. Még csak nem is durván mondjuk el a véleményünket, már akkor is jönnek. Legyen már mindenkiben egy kis elfogadás ezzel kapcsolatban, mert annyira unalmas már, hogy mindenki azzal jön, hogy biztos mindenki féltékeny és/vagy ha nem szereti az adott sztárt, akkor ne olvasson róla, és ne szóljon hozzá...
Ismét tisztelet a kivételnek
Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. december 13. 16:52
Ööö péntek 13. Nagyon nem vagyok babonás, de ma nagyon balszerencsés napom volt! Reggel minden OK, kezdem a bonyodalmat! a hasam fáj, néha kevésbé, néha jobban! anya szerint egy ilyenért nem lehet kihagyni az iskolát, ÉS tesiből se mentett fel. ez az alaphelyzet! matek: tanárnő bejelenti kedd TZ!, angol tanárnő bejelenti: hétfőn TZ! nem is lenne vele gond, de nekünk csak holnap, 14-én kell menni, és egy kicsit rövid a hétvége. tesi: végig kidobóztunk. lányok a fiúk ellen. a fiúk nagy mellénnyel álltak hozzá, nyertek is, de én maradtam benn utoljára és abból állt, hogy körbe-körbe futottam. szúrni kezdet az oldalam, és pont gyomron dobtak ahol fáj! jó oké, túl élem. Utána sikerül a falba verni a kezem, ami nagyon-nagyon fáj! utána folytatódik az unalmas napom... nincs is probléma, utána összefutok egy évfolyam-társammal akinek egyből össze kell velem vesznie, mert a "barinője" mondott neki valami pletykát, amit ő talált ki. "nagyot estél a szemembe" jó, hazavergődök, anya nem vett villamos bérletet, mert most rövid a hónap, és gyalog megyek. a busz tele volt, álltam, de erre is számítottam.. hazaérek, anya otthon. ebédelek, megyünk vásárolni. itt kezdődik a tragédia sorozat a bevásárló központ-posta rész oké volt.. utána jött a ruhás bolt a kis városunkban. az árkos oldalon ülök, nem láttam, hogy lesz árok. hát nem beleesek? de igen! hát nem vérezni kezd az orrom? de igen! jó oké, bejutok a bolt előtti lépcsőig, nem veszem észre. hát nem belerúgok? de! a bal lábam már tesi óta fájt egy picit, főleg a kisujjam (lá.. bekeveredünk, minden oké, ruhapróbák kezdődnek.. amikor lehajolok vérezni kezd az orrom. eláll a vérzés, minden oké lesz tovább. anya vásárolt sok-sok mindent, és nem vagyok az a "mennyünk shoppingolni" lány.. sikerül félre lépnem ott, a lépcsőnél. már jobb nem is lehetne! Ilyen szerencsétlen nap volt a mai??
2013. december 13. 16:56
Azzal, hogy mindig megfázok, mindig van valami bajom, és a mikulás is pont akkor látogat meg, amikor lovagolni mennék, ráadásnak a hasam is fáj, így a lovaglást azt hiszem, lemondom, ugyanis két hete nem ültem lovon, plusz még ez is, okot adna arra, hogy leessek.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 13. 16:59
anna89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 724 Csatolások: 3 Azonosító: 147061 offline |
Van egy oszt.társam, aki egyszer előállt azzal, hogy folyton egy másik haverommal vagyok, nem vele, ezért mindenhova magával ráncigál, hogy egy pillanatot se lehessek mással, ha meg mondom neki, hogy nem, egyből lebasz, vagy elmegy, és mindenkinek elmondja. Elmondtam neki, hogy ez baj, erre most kiállhatatlanul viselkedik, az ereimet akarom felvágni, ha mellette vagyok.. És még ez egy jó darabig fog menni, mivel oszt.társak vagyunk.. ><
2013. december 15. 19:17
ProudRockervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 224 Csatolások: 2 Azonosító: 213038 offline |
Azzal,hogy vannak,akik nem fogják fel,hogy bár jó móka lehet neki,hogy minden nap szánt szándékkal,belém köt,mert "vicces nézni,hogy ideges vagyok",azt nem tudja,hogy nekem tényleg nincs idegrendszerem,ahhoz,hogy minden nap fecs*sszék az agyamat,mert még egy csepp és tele a poharam,nekem hamar tele lesz,ez van de ez le nem esne neki,viszont ha egyszer ott lesz mikor kiborul a bili,akkor nagyon rá fog b*szni,mert olyat ordítok vele,hogy helyben sírógörcsöt kap.Még egyszer megkérdi,hogy "még mindig nincs idegrendszered?"vagy megint kijelenti,hogy"ha nem lenne idegrendszered nem lennél,itt",akkor esküszöm ketté töröm a biológus "kis" karjait,majd folytatom a lábainál,és aztán már csak az maradt,hogy a kisujjammal hajítsam ki a p*csába!!Engem 3 szóval is a sírba lehet kergetni,de nem érti,meg hogy ez nekem nem játék,hanem tényleg nem bírom stresszt,ilyen mennyiségben.
2013. december 16. 08:45
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Azzal, hogy az már nem is ember, akinek nincs jogsija és/vagy útlevele. Lejárt a személyim, kaptam igazolólapot és be kellett mennem a bankba ügyeket intézni. A pult mögött ülő nőci meg fintorgott, hogy ezzel nem volna szabad csinálnom semmit a bankban.
2013. december 16. 12:27
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Az egész estém oly remekül telt, hogy egy két órát ha aludtam, mert valami nagyon nincs/nem volt rendben a gyomrommal, és hét alkalommal is visszajött az enni/innivaló, és mikor meg nem hánytam, akkor meg szimplán csak hányingerem volt és fájt a hasam, és egyszerűen csak szenvedtem az ágyban, nem bírtam elaludni Bár most úgy tűnik jobban vagyok, miután aludtam még plusz 2-3 órácskát meg bevettem egy b6-ot, de nem merem biztosan állítani hogy nem kezdődik az egész előröl
2013. december 16. 13:07
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline |
a hangfalammal ami gondol egyét és nem szól!
2013. december 16. 15:34
ProudRockervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 224 Csatolások: 2 Azonosító: 213038 offline |
Azzal,hogy már két(vagy több) hónapja görcsölök,azon,hogy az egyik (volt(?)) legjobb barátnőm,utál-e vagy sem...Egyszer azt mondja,hogy utál,meg hogy természetesen,ki fog nyírni,mert ki nem állhat,máskor,meg azt hogy már nem utál,egész nyári szünetben együtt mászkáltunk,meg dumáltunk meg minden és most hirtelen egy hónap alatt kitalálta,hogy utál,majd újabb egy hónap kellett,hogy kijelentse,hogy már nem utál.De én nem szeretném,ha nem szeretne,mert azelőtt,olyan jóban voltunk,és ez most hülyén fog hangzani,de ha lehetne karácsonyra azt kérném,tőle,hogy megint megöleljen,mint tavaly,és hogy azt tudja mondani őszintén,hogy most sem utál,mert olyan vacak egész nap azt figyelni,hogy amikor hozzám beszél,akkor azt milyen hangsúllyal mondja,hátha abból ki találhatom utál-e vagy sem.Csak azt akarom,hogy úgy legyünk egymással,mint öt hónapja,mert szerintem ez alatt az öt hónap,alatt én nem változtam,meg állítólag ő sem,akkor nem látom okát,hogy miért is utál...
Nettigirl
2013. december 16. 15:40
Celine Caledonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.18. Hozzászólás: 104 Csatolások: 1 Azonosító: 215507 offline |
Unalmas életemből
2013. december 16. 15:46
Azzal,a dolgozat típussal,amit a töri tanárunk minden órán,sőt minden nap,írat.Ez a csaj,képes bejelenteni,hogy pénteken írjuk a tz-t de ma hiányzott a matek tanár,bejön helyettesíteni,erre megíratja MATEK ÓRÁN a töri témazárót...R*hadt anyját!És mi az,hogy olyan dogát írat,aminek van 30 kérdése,és vagy ötös a doga vagy egyes...Magyarul,ha van egy hibád,akkor az egyes,és ha hibátlan ötös.De,hogy is lehetne hibátlan,amikor a háromnegyede kérdésre a választ csak maga alatt dörmögte az órán,és ha visszakérdezel,esetleg,hogy mondjuk tudd majd a dogában,akkor,"Hogy merészelek feleselni?"Hát,mondjuk sok mindent mondtam már tanárnak,de az "elnézést,tanárnő,mit tetszett mondani az előbb?"-öt én nem tekintettem annak...
2013. december 16. 16:13
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Az egyik osztálytársammal, aki folyton mindenbe belep*fázik, beleszól, diligál stb.
Meg a ma érkezett, új osztálytársammal, aki ma, hogyha a termünkbe voltunk, akkor szinte egyfolytában engem stírölt. Egyik irritálóbb, mint a másik...
Meg a ma érkezett, új osztálytársammal, aki ma, hogyha a termünkbe voltunk, akkor szinte egyfolytában engem stírölt. Egyik irritálóbb, mint a másik...
2013. december 16. 16:16
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Azzal,hogy holnap nyelvtan tézét írok,aztán szerdán töri és kémia tézét is:\\
JadeB
2013. december 16. 18:08
A nővéremmel és a húgommal a Claire's-ben voltunk, ahol nagyon sokan voltak, alig lehetett elférni. Bejött egy hidrogénezett hajú, plasztikcica nő a túlgyúrt pasijával és elállva az utat panaszkodott, hogy 'Fúj, de utálom ezt a tömeget' meg 'Ajj, haladjunk már'. Gondoltam, mi már úgyis megvettük, ami kellett, menjünk ki. Csak hogy nem tudtunk, mert a nőtől egyszerűen nem fértünk ki, ő meg csak nyomult befelé, másokat nem engedett elmenni. Végül ő is rájött, hogy ez így nem lesz jó, és szólt a pasinak, hogy 'Na jó menjünk arrébb, ezektől nem férünk el'. Szeretem az ilyen elkényeztetett sznobokat.
2013. december 16. 20:03
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
a kedves Gemenc Volánnal meg úgy egybevéve az összes Volántársasággal... kiszedték azt a szekszárdi buszt, ami innen Cecéről 10:02-kor indult és pont jó volt, mert így nem kellett annyit várni, amíg elkezdődött a képzés (így is mindig volt másfél óránk)... de hát nem, ez a buszjárat túl jó volt, így be kell mennünk Fehérvárra a 8:55-ös busszal, aminek köszönhetően "csupán" két és fél óra megy el a semmivel
pedig azzal nem lehetett gond, hogy szinte mindig kongott a busz, mert állandóan tele volt... hülyék
pedig azzal nem lehetett gond, hogy szinte mindig kongott a busz, mert állandóan tele volt... hülyék
2013. december 17. 06:26
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
azzal, hogy a VH1 megpróbálja úgy megszerettetni velem az Avicii-gyerek Wake me up-ját meg Robin Thicke Blurred lines-át, hogy minden egyes órában lenyomja a torkomon, van, amikor többször is... már kiakasztanak
2013. december 17. 15:19
A hideggel. Reggel negyedórát kellett várnom a barátnőmre, kesztyűt elfelejtettem vinni, a kabát zsebem meg semmit sem ért. Nem is beszélve arról, hogy még fél négy sincs, de már most ég az összes villany a házban.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!