Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 13. 16:29 #6941
- törölt felhasználó -    
Úgy általánosságban azzal, hogy már nem tudsz úgy véleményt nyilvánítani, hogy ne szólnának be. Egy rossz szót is szólsz bármelyik hírességről, legalább egy fangörl Neked támad... Régen én se szerettem ezeket, de az elmúlt fél évben már nem érdekelt, szeretek mindenféle kritikát hallani. Engem nem zavar, mikor valaki rosszat mond, mert végül is nem szeret mindenki mindenkit. Még csak nem is durván mondjuk el a véleményünket, már akkor is jönnek. Legyen már mindenkiben egy kis elfogadás ezzel kapcsolatban, mert annyira unalmas már, hogy mindenki azzal jön, hogy biztos mindenki féltékeny és/vagy ha nem szereti az adott sztárt, akkor ne olvasson róla, és ne szóljon hozzá...
Ismét tisztelet a kivételnek
7 felhasználónak tetszik: Lil98, icarlyluv, CandUs, Bella99, Beyla, JadeB, Szandi0820
2013. december 13. 16:52 #6942
- törölt felhasználó -    
Ööö péntek 13. Nagyon nem vagyok babonás, de ma nagyon balszerencsés napom volt! Reggel minden OK, kezdem a bonyodalmat! sad.gif a hasam fáj, néha kevésbé, néha jobban! anya szerint egy ilyenért nem lehet kihagyni az iskolát, ÉS tesiből se mentett fel. sad.gif ez az alaphelyzet! matek: tanárnő bejelenti kedd TZ!, angol tanárnő bejelenti: hétfőn TZ! nem is lenne vele gond, de nekünk csak holnap, 14-én kell menni, és egy kicsit rövid a hétvége. tesi: végig kidobóztunk. lányok a fiúk ellen. a fiúk nagy mellénnyel álltak hozzá, nyertek is, de én maradtam benn utoljára és abból állt, hogy körbe-körbe futottam. szúrni kezdet az oldalam, és pont gyomron dobtak ahol fáj! jó oké, túl élem. Utána sikerül a falba verni a kezem, ami nagyon-nagyon fáj! utána folytatódik az unalmas napom... nincs is probléma, utána összefutok egy évfolyam-társammal akinek egyből össze kell velem vesznie, mert a "barinője" mondott neki valami pletykát, amit ő talált ki. "nagyot estél a szemembe" jó, hazavergődök, anya nem vett villamos bérletet, mert most rövid a hónap, és gyalog megyek. a busz tele volt, álltam, de erre is számítottam.. hazaérek, anya otthon. ebédelek, megyünk vásárolni. itt kezdődik a tragédia sorozat a bevásárló központ-posta rész oké volt.. utána jött a ruhás bolt a kis városunkban. az árkos oldalon ülök, nem láttam, hogy lesz árok. hát nem beleesek? de igen! hát nem vérezni kezd az orrom? de igen! jó oké, bejutok a bolt előtti lépcsőig, nem veszem észre. hát nem belerúgok? de! a bal lábam már tesi óta fájt egy picit, főleg a kisujjam (lácool.gif.. bekeveredünk, minden oké, ruhapróbák kezdődnek.. amikor lehajolok vérezni kezd az orrom. eláll a vérzés, minden oké lesz tovább. anya vásárolt sok-sok mindent, és nem vagyok az a "mennyünk shoppingolni" lány.. sikerül félre lépnem ott, a lépcsőnél. már jobb nem is lehetne! unsure.gif Ilyen szerencsétlen nap volt a mai??
4 felhasználónak tetszik: CandUs, Beyla, JadeB, Corby
2013. december 13. 16:56 #6943
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy mindig megfázok, mindig van valami bajom, és a mikulás is pont akkor látogat meg, amikor lovagolni mennék, ráadásnak a hasam is fáj, így a lovaglást azt hiszem, lemondom, ugyanis két hete nem ültem lovon, plusz még ez is, okot adna arra, hogy leessek.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. december 13. 16:59 #6944
anna89
anna89

StátuszAz ember oly szelíd alak! Ha nem piszkálják nem harap.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 724
Csatolások: 3
Azonosító: 147061
Van egy oszt.társam, aki egyszer előállt azzal, hogy folyton egy másik haverommal vagyok, nem vele, ezért mindenhova magával ráncigál, hogy egy pillanatot se lehessek mással, ha meg mondom neki, hogy nem, egyből lebasz, vagy elmegy, és mindenkinek elmondja. Elmondtam neki, hogy ez baj, erre most kiállhatatlanul viselkedik, az ereimet akarom felvágni, ha mellette vagyok.. És még ez egy jó darabig fog menni, mivel oszt.társak vagyunk.. ><
2013. december 15. 19:17 #6945
ProudRocker
ProudRocker
visszatérő vendég

StátuszPeople=Shit
Hozzászólás: 224
Csatolások: 2
Azonosító: 213038
Azzal,hogy vannak,akik nem fogják fel,hogy bár jó móka lehet neki,hogy minden nap szánt szándékkal,belém köt,mert "vicces nézni,hogy ideges vagyok",azt nem tudja,hogy nekem tényleg nincs idegrendszerem,ahhoz,hogy minden nap fecs*sszék az agyamat,mert még egy csepp és tele a poharam,nekem hamar tele lesz,ez van de ez le nem esne neki,viszont ha egyszer ott lesz mikor kiborul a bili,akkor nagyon rá fog b*szni,mert olyat ordítok vele,hogy helyben sírógörcsöt kap.Még egyszer megkérdi,hogy "még mindig nincs idegrendszered?"vagy megint kijelenti,hogy"ha nem lenne idegrendszered nem lennél,itt",akkor esküszöm ketté töröm a biológus "kis" karjait,majd folytatom a lábainál,és aztán már csak az maradt,hogy a kisujjammal hajítsam ki a p*csába!!Engem 3 szóval is a sírba lehet kergetni,de nem érti,meg hogy ez nekem nem játék,hanem tényleg nem bírom stresszt,ilyen mennyiségben.
4 felhasználónak tetszik: AFCfan, drfan, JadeB, Beyla
2013. december 16. 08:45 #6946
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Azzal, hogy az már nem is ember, akinek nincs jogsija és/vagy útlevele. Lejárt a személyim, kaptam igazolólapot és be kellett mennem a bankba ügyeket intézni. A pult mögött ülő nőci meg fintorgott, hogy ezzel nem volna szabad csinálnom semmit a bankban. mad.gif
6 felhasználónak tetszik: Nettigirl, JadeB, Lil98, Szandi0820, Beyla, Corby
2013. december 16. 12:27 #6947
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Az egész estém oly remekül telt, hogy egy két órát ha aludtam, mert valami nagyon nincs/nem volt rendben a gyomrommal, és hét alkalommal is visszajött az enni/innivaló, és mikor meg nem hánytam, akkor meg szimplán csak hányingerem volt és fájt a hasam, és egyszerűen csak szenvedtem az ágyban, nem bírtam elaludni dry.gif Bár most úgy tűnik jobban vagyok, miután aludtam még plusz 2-3 órácskát meg bevettem egy b6-ot, de nem merem biztosan állítani hogy nem kezdődik az egész előröl sad.gif
6 felhasználónak tetszik: Nettigirl, Alexis_0504, Genevieve, JadeB, Lil98, Beyla
2013. december 16. 12:32 #6948
Nettigirl
Nettigirl
*winehouse*

StátuszI'll take you to the candy shop ♥(50 Cent)
Hozzászólás: 1287
Csatolások: 66
Azonosító: 213453
Megfáztam. dry.gif Kb.:2 hete gyógyultam meg és kezdődik újra az egész.
(Valamint a k betű nagyon nagyon nehezen nyomódik le a laptopomon unsure.gif )
3 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla, WWE Dorka
2013. december 16. 13:07 #6949
fviktória95
fviktória95

StátuszCrazy people don't know they are crazy, I know i'm crazy therefore i'm not crazy
Hozzászólás: 1425
Csatolások: 206
Azonosító: 139411
a hangfalammal ami gondol egyét és nem szól! sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Nettigirl, Beyla
2013. december 16. 15:34 #6950
ProudRocker
ProudRocker
visszatérő vendég

StátuszPeople=Shit
Hozzászólás: 224
Csatolások: 2
Azonosító: 213038
Azzal,hogy már két(vagy több) hónapja görcsölök,azon,hogy az egyik (volt(?)) legjobb barátnőm,utál-e vagy sem...Egyszer azt mondja,hogy utál,meg hogy természetesen,ki fog nyírni,mert ki nem állhat,máskor,meg azt hogy már nem utál,egész nyári szünetben együtt mászkáltunk,meg dumáltunk meg minden és most hirtelen egy hónap alatt kitalálta,hogy utál,majd újabb egy hónap kellett,hogy kijelentse,hogy már nem utál.De én nem szeretném,ha nem szeretne,mert azelőtt,olyan jóban voltunk,és ez most hülyén fog hangzani,de ha lehetne karácsonyra azt kérném,tőle,hogy megint megöleljen,mint tavaly,és hogy azt tudja mondani őszintén,hogy most sem utál,mert olyan vacak egész nap azt figyelni,hogy amikor hozzám beszél,akkor azt milyen hangsúllyal mondja,hátha abból ki találhatom utál-e vagy sem.Csak azt akarom,hogy úgy legyünk egymással,mint öt hónapja,mert szerintem ez alatt az öt hónap,alatt én nem változtam,meg állítólag ő sem,akkor nem látom okát,hogy miért is utál...
1 felhasználónak tetszik: Nettigirl
2013. december 16. 15:40 #6951
Celine Caledon
Celine Caledon
visszatérő vendég
Hozzászólás: 104
Csatolások: 1
Azonosító: 215507
Unalmas életemből mad.gif
2013. december 16. 15:46 #6952
- törölt felhasználó -    
Azzal,a dolgozat típussal,amit a töri tanárunk minden órán,sőt minden nap,írat.Ez a csaj,képes bejelenteni,hogy pénteken írjuk a tz-t de ma hiányzott a matek tanár,bejön helyettesíteni,erre megíratja MATEK ÓRÁN a töri témazárót...R*hadt anyját!És mi az,hogy olyan dogát írat,aminek van 30 kérdése,és vagy ötös a doga vagy egyes...Magyarul,ha van egy hibád,akkor az egyes,és ha hibátlan ötös.De,hogy is lehetne hibátlan,amikor a háromnegyede kérdésre a választ csak maga alatt dörmögte az órán,és ha visszakérdezel,esetleg,hogy mondjuk tudd majd a dogában,akkor,"Hogy merészelek feleselni?"Hát,mondjuk sok mindent mondtam már tanárnak,de az "elnézést,tanárnő,mit tetszett mondani az előbb?"-öt én nem tekintettem annak...
4 felhasználónak tetszik: JadeB, Beyla, Nettigirl, Kittisz
2013. december 16. 16:13 #6953
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Az egyik osztálytársammal, aki folyton mindenbe belep*fázik, beleszól, diligál stb.
Meg a ma érkezett, új osztálytársammal, aki ma, hogyha a termünkbe voltunk, akkor szinte egyfolytában engem stírölt. Egyik irritálóbb, mint a másik... furesz.gif
2013. december 16. 16:16 #6954
sarika2001
sarika2001
Hozzászólás: 3762
Csatolások: 0
Azonosító: 171194
Azzal,hogy holnap nyelvtan tézét írok,aztán szerdán töri és kémia tézét is:\\
1 felhasználónak tetszik: JadeB
2013. december 16. 18:08 #6955
- törölt felhasználó -    
A nővéremmel és a húgommal a Claire's-ben voltunk, ahol nagyon sokan voltak, alig lehetett elférni. Bejött egy hidrogénezett hajú, plasztikcica nő a túlgyúrt pasijával és elállva az utat panaszkodott, hogy 'Fúj, de utálom ezt a tömeget' meg 'Ajj, haladjunk már'. Gondoltam, mi már úgyis megvettük, ami kellett, menjünk ki. Csak hogy nem tudtunk, mert a nőtől egyszerűen nem fértünk ki, ő meg csak nyomult befelé, másokat nem engedett elmenni. Végül ő is rájött, hogy ez így nem lesz jó, és szólt a pasinak, hogy 'Na jó menjünk arrébb, ezektől nem férünk el'. Szeretem az ilyen elkényeztetett sznobokat. mellow.gif
7 felhasználónak tetszik: Genevieve, JadeB, Lil98, Beyla, Nettigirl, Corby, icarlyluv
2013. december 16. 20:03 #6956
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8818
Csatolások: 219475
Azonosító: 59785
a kedves Gemenc Volánnal meg úgy egybevéve az összes Volántársasággal... kiszedték azt a szekszárdi buszt, ami innen Cecéről 10:02-kor indult és pont jó volt, mert így nem kellett annyit várni, amíg elkezdődött a képzés (így is mindig volt másfél óránk)... de hát nem, ez a buszjárat túl jó volt, így be kell mennünk Fehérvárra a 8:55-ös busszal, aminek köszönhetően "csupán" két és fél óra megy el a semmivel furesz.gif
pedig azzal nem lehetett gond, hogy szinte mindig kongott a busz, mert állandóan tele volt... hülyék bolond.gif
2 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla
2013. december 17. 06:26 #6957
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8818
Csatolások: 219475
Azonosító: 59785
azzal, hogy a VH1 megpróbálja úgy megszerettetni velem az Avicii-gyerek Wake me up-ját meg Robin Thicke Blurred lines-át, hogy minden egyes órában lenyomja a torkomon, van, amikor többször is... már kiakasztanak furesz.gif
2 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla
2013. december 17. 15:19 #6958
- törölt felhasználó -    
A hideggel. Reggel negyedórát kellett várnom a barátnőmre, kesztyűt elfelejtettem vinni, a kabát zsebem meg semmit sem ért. Nem is beszélve arról, hogy még fél négy sincs, de már most ég az összes villany a házban. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla, Szandi0820
2013. december 17. 15:20 #6959
WWE Dorka
WWE Dorka
Fallen Angel

Státuszechte liebe
Hozzászólás: 1144
Csatolások: 99
Azonosító: 177495
Meg vagyok fázva már megint.. mad.gif mad.gif
2013. december 17. 16:12 #6960
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Hiába gürizek annyit, nem fizetődik ki az a sok munka..
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, JadeB, Beyla
540 oldal 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!