Idegesítő néhány ember, hogy mindenbe beleköt. Basszus, leszedi egy lány képét Facebookon, amin a lova van, majd feltölti újra, és elkezd okoskodni, hogy ezt nem ilyen felszereléssel kell lovagolni, (megpróbálom lebutítani, hogy értse is valaki, nem kezdek el itt támaszkodásról, meg szár mögött létről beszélni
) mert fáj a lónak, állatkínzás, de konkrétan ilyen szöveggel tette fel, hogy "Jézusom, mennyi sz*r van ezen a lovon!". Hogy jön ahhoz, hogy egyáltalán leszedje olyan képét, akit nem is ismer? Hogy jön ahhoz, hogy belekössön abba, hogy más hogy lovagol a lován, és mivel? Hogy jön ahhoz, hogy egy képről teljesen összetett dolgokat levonjon, amit le sem lehetne? Hogy jön ahhoz egy FELNŐTT, hogy a kommentelő FIATALOKAT olyan mérhetetlen hangnemben leoltsa, hogy én kérek elnézést. Pedig vannak gyerekei, és így beszél másokkal. Na szép. Persze ő a nagy állatvédő, és teljesen nagyon jól tudja, hogy más lovának mi a jó. Ennek tetejébe azokkal a lovakkal meg senki nem foglalkozik, akik soványan, kis helyen, egyedül élnek, vagy két éves korukban már javában nyereg alatt dolgoznak, amikor még csikók, és maradandó sérüléseket okoznak nekik (egy ló 3 éves korig számít csikónak, és 4 éves kora körül KEZDIK belovagolni, mert akkorra lesz a háta és a gerincoszlopa erős és kifejlődött, hogy a nyereg és a lovas súlya ne terhelje nagyon)... És ennek a lónak, akit ő éppenséggel szapult, semmi problémája nem volt, a felszerelés és az azzal való lovaglás teljesen korrekt volt, ezt mindenki látta, érdekes módon csak ő nem, amikor versenyzett... Nem tudom, milyen versenyeken indulhatott. Lehet, hogy ló nélkül ugrált akadályokat gyalogosan.
Undorító, hogy ez a mai lovas társadalom, tényleg, mert elvileg neki is van lova, és ő is versenyzett nem is tudom, hány évig. Csodaszép, ő nem tudom, mivel lovagolt egyébként, mert amibe belekötött, az kb. olyan, hogy minden 2. lovas olyan felszereléssel lovagol...
Hát ennyit arról, hogy a lovasok összetartanak. Széthúz az egész, de rohadtul. Mindenki tudja a tutit, okoskodik világba, a másik véleményét meg nagy ívben letojja, az csak rossz lehet. Szánalmas...
JA természetesen tisztelet a kivételnek, mert vannak apróbb csapatok/csoportok, akik összetartanak!