Idézet (Lizania @ 2014.01.05. 23:37)
Most olyat teszek amit soha nem tettem eddig. De igen, apámmal van totálisan tele a tököm! Holnaptól munka, iskola, persze a szokásos vasárnapi 6 órás focira el kell menni...Á mindegy, hogy korán kell kelnünk, neki fél 11-kor kell hazaállítania, nem a fociból, hanem a kocsmából! Ráadásul AUTÓVAL, VEZETETT, mikor kb a lábán nem állt meg, olyan részeg volt...Nem normális, mondjuk ezt már 6 éve tudom, a hullarészeg korszaka óta. Erre itthon olyan volt, amilyennek még soha nem láttam. Megütötte anyámat és büdös k*rváknak nevezett minket. Annyira, de annyira elegem van belőle, az egész alkoholista, cigizős személyéből, abból, hogy nem jelentünk semmit neki. Már a születésem másnapján bulizott, minek kellett ennek gyerek, ha még a feleségét sem szerette és tisztelte soha?! Ráadásként anyámtól MOST tudtam meg, hogy kisgyerekkoromban több embert is elütött részegen...Eddig is gyűlöltem, de ez az információ, némiképp felkavarta a róla alkotott képet és a lelkivilágomat is...Anyám kiakarja dobni és elakar válni, de mindig ezt mondja és félek, most is ennyiben hagyja. Elegem van ebből az egészből...Azt is tudom, hogy ezt nem egy fórumon kellene kiteregetnem, de ugyan kinek?! Egy barátom sincs, senkinek nem tudom elmondani...Ha a suli lenne a legnagyobb problémám, na hát azért ölni tudnék...
Ne haragudj, hogy hozzászólok, de egy dolog fúrja az oldalamat: Nem vonták vissza anno a jogsiját? Nem azért, csak nekem az egyik szomszédomnak többször is bevonták ittas vezetésért vagy nyolc éve a jogosítványát, azóta vonattal jár dolgozni, mert vissza sem kapta. Most meg talán, ha jól tudom az a törvény, hogy nem veszik el, de nagyon megb*sznak ittas vezetésért. Elkeserítő, hogy minket megbüntettek egy húszasra, mert anyámék nem kötötték be magukat, de az ilyen meg nem csak, hogy vezet még, de büntetlenül is megússza, valamint nem csak önmaga, de mások életét is veszélyezteti. Ki tudja aztán, hogy hány és hány ilyen ember van a világon, aki piásan vagy betépve ül be a volán mögé.
On:
A kardiológiával, de rendesen. Nem megy, nem tudom megtanulni és úgy érzem, hogy semmit sem tudok. Nem akarok holnap dolgozatot írni belőle, egyszerűen sz*r az egész úgy ahogyan van. Aztán jövőhéten meg jön az újabb, mert lassan szemeszterzárás van. Nem akarom!