Azon, hogy három nyomorúságos év után még mindig nem vették le a fogszabályzómat, pedig ez az egyetlen dolog, ami rombolja az önbizalmam. Nem az a gáz, hogy mások piszkálnak miatta, mert egyáltalán nem. Csak én látom miatta csúnyának magamat, és mivel a saját véleményem az egyetlen, ami 100% - ig érdekel, ez nagyon bánt.
Valamint azzal is, hogy többórányi tanulás után a kémia javítóra nem kaptam meg az ötöst, de a tanár ebbe nem nyugodott bele, még jövő órán feleltet... mondjuk ez jó, de idegesít, hogy ha még rászánok egy negyed órát, akkor ennyivel kevesebb dolgom lenne... na mindegy.
Végül pedig, hogy a fizikadogám valószínűleg négyes lesz, ami az én szüleimnél kb. a 8. főbűn. És rohadtul nem fogja őket érdekelni, hogy erre is rászántam egy egész estét, hogy megtanuljam, mert ameddig nem ötös, addig nem volt elég...
Ma éppen mivel van tele a tököd?
2014. január 10. 08:53
Azzal, hogy a főnök megint engem b*szott le az egyik csoporttársam miatt, aki nem volt kegyes bemenni a megbeszélt időpontjára gyakorlatra, és hogy nekünk kellett volna megbeszélni. A fene fog vele beszélgetni. Bedurcizott azért, mert nem rendeltem magam alá neki(k), mert hogy nekik vannak gyerekeik, nekem nincsenek. Éééééés? A gyerek nem kibúvó, hanem ha van, akkor vállalja amellett ugyan azt és ugyan annyit, mintha nem lenne neki, én nem fogok miatta szívni, ha szemét vagyok, ha nem.
Érdekes dolog azért, hogy nekem kéne kb 3-ból kétszer vinni az esti műszakot csak azért, mert nekik gyerekeik vannak. Egyre jobban elegem van ebből az egész szarból. A többi csoporttársammal már nem is beszélek, ezekkel is csak azért, mert nagyon muszáj. Komolyan, a fiúk a legnormálisabbak, nincs sz*rkavarás, másik kibeszélése a háta mögött, rinyálás, hiszti. Aztán lehet csodálkozni, hogy rajtuk kívül köszönésre is alig méltatok mindenkit
Érdekes dolog azért, hogy nekem kéne kb 3-ból kétszer vinni az esti műszakot csak azért, mert nekik gyerekeik vannak. Egyre jobban elegem van ebből az egész szarból. A többi csoporttársammal már nem is beszélek, ezekkel is csak azért, mert nagyon muszáj. Komolyan, a fiúk a legnormálisabbak, nincs sz*rkavarás, másik kibeszélése a háta mögött, rinyálás, hiszti. Aztán lehet csodálkozni, hogy rajtuk kívül köszönésre is alig méltatok mindenkit
2014. január 10. 12:57
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Az olyan emberekkel, akik abban lelik a boldogságukat, hogyha másokat szekálhatnak. Annyira undorító viselkedésnek tartom azt, amikor valakit csak azért bántanak, közösítenek ki, csak mert szegény, vagy éppen visszahúzódó. Eddig is ez volt a véleményem, de még nagyobb ellenszenvet váltott ki belőlem ez a viselkedés, miután a Székesfehérvári Árpádba öngyilkos akart lenni egy fiú. Egyre undorítóbb lesz az emberiség..
2014. január 10. 13:55
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Tulajdonképpen? A bunkó autósokból! Én bevallom őszintén, álmomban nem gondoltam volna, ami ma történt. Épp édesanyámmal mentünk be a városba, betartva a sebességkorlátozást, hiszen emiatt a rendőrök nagyon szeretnek büntetni, mikor egy fekete kocsi elkezdett minket dudálni. Hát, ha annyira sietett – amiben én nem kételkedek, akkor miért nem előzött ki a másik sávban. Ha ő annyira menni akart volna, ott volt rá a lehetőség, a másik sáv, ment volna oda. De nem, neki kezdett dudálgatni nekünk, hogy menjünk gyorsabban. Persze, mi nem mentünk. Erre, és komolyan még most sem merem elhinni, a drága fekete Audi kocsis hirtelen átment a másik sávba, mellénk lassított, lehúzta a sötétített ablakát, és egy fa baseball ütővel, egy az egyben letörte a tükrünket! Hát én csak néztem wtf tekintettel, hogy mi a sz..r? Hogy az anyámba volt képes leütni a tükrünket csak azért, mert annyival mentünk, amennyi a sebességkorlátozás? Hol élünk agresszív falván? Bocsánat, hogy én nem értek agresszívül, hogy tulajdonképpen ez mit is jelent?! Fel nem tudom fogni, hogy miért kellett egy másik ember autójának a tükrét leütnie, mert az nem ment 70-nel, egy 50-es sebességkorlátozásnál. És én is csak arra eszméltem fel, láttam a vaskos kigyúrt kezét és már ütötte az én oldalamon lévő tükröt! Meg vagyok döbbenve. Én nem vágom, hogy egyes felnőtt férfiak, mert az volt, mit képzelnek magukról, hogy ilyet tesznek! Fel nem fogható, hogy egy társalomban élünk, magyarok vagyunk és egymás kocsiját tesszük tönkre baseball ütővel! Engem az is megdöbbent, hogy mi az anyámnak tart valaki a kocsijában baseball ütőt és kéznél hogy lehet az? Tehát már nem azért, de egy értelmes ember, anyázik vagy valamit csinál, de nem üti le eszetlenül a másiknak a tükrét. Még csak az hiányzott volna, hogy az ajtó ablakjának az üvegjét veri ki teljesen rám. Nem tudom, ezeknek az embereknek ilyen mi játszódik le a fejükben? Mit éreznek egyáltalán? Mert hogy nem valami jót az is biztos! Persze, szerintem a rémület maga nagyobb volt, mint az eseményen, de kellett volna, hogy összetörjük magunkat, mert ijedségben elrántjuk a kormányt?? Tehát ez eszméletlen. És ez a generációnk! Ebben élünk mi! Az ember ma már a saját kocsijában sincsen biztonságban! Mikor változik meg ez? Tehát már nem azért, de most az ember agyonveri az autós társát, mert neki nem tetszett, amiért jobbra kanyarodott?
A másik a továbbtanulás. ma voltam nyílt napon és nagyon ki vagyok akadva rajta, és nem tudom felfogni. Évvesztes vagyok, öt éevs iskolába mentem, és a mai törvények szerint, aki így tett, nem mehet el OKJ-s képzésre, vagy ESTIN és ráadásul fizetősön! A szakok 90%-át – köztük amit én is bejelöltem már jóval előbb – fizetősre tették és körülbelül a szakok 10% - divattervező, nyomtatvány, grafika stb – maradt meg államilag fínanszírozottra! És nem értem. ha nem jutok be eggyetemre, hová mehetek továbbtanulni? És nem rétem, hogy ez visszamenőlegesen például rám miért vonatkozik! Nekünk, anno mikor jelentkeztünk gimnáziumba – ami semmit nem ad!!! – nem mondták, hogy x év múlva már lehetőséged sem elsz elmenni OKJ-ra, merthogy a két éves szakképzés scak úgy lehetséges, ha nem töltöd be az utolsó évbe a 21. életévet. És én ezt nem értem, és nem is értek egyet vele. Tehát most miért nem azokra vonatkozik, akik ebben az évben kezdték meg a középiskolai tanulmányait? Ha egyetemre, nem keürlnek be a fiatalok, akkor csak 300 ezer forintos tandíjas oktatásban vehetnek részt!!! Ez nem fair! Ez az egész ország egy nem fair!!
A másik a továbbtanulás. ma voltam nyílt napon és nagyon ki vagyok akadva rajta, és nem tudom felfogni. Évvesztes vagyok, öt éevs iskolába mentem, és a mai törvények szerint, aki így tett, nem mehet el OKJ-s képzésre, vagy ESTIN és ráadásul fizetősön! A szakok 90%-át – köztük amit én is bejelöltem már jóval előbb – fizetősre tették és körülbelül a szakok 10% - divattervező, nyomtatvány, grafika stb – maradt meg államilag fínanszírozottra! És nem értem. ha nem jutok be eggyetemre, hová mehetek továbbtanulni? És nem rétem, hogy ez visszamenőlegesen például rám miért vonatkozik! Nekünk, anno mikor jelentkeztünk gimnáziumba – ami semmit nem ad!!! – nem mondták, hogy x év múlva már lehetőséged sem elsz elmenni OKJ-ra, merthogy a két éves szakképzés scak úgy lehetséges, ha nem töltöd be az utolsó évbe a 21. életévet. És én ezt nem értem, és nem is értek egyet vele. Tehát most miért nem azokra vonatkozik, akik ebben az évben kezdték meg a középiskolai tanulmányait? Ha egyetemre, nem keürlnek be a fiatalok, akkor csak 300 ezer forintos tandíjas oktatásban vehetnek részt!!! Ez nem fair! Ez az egész ország egy nem fair!!
2014. január 10. 15:46
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline |
A fogszabályzómmal. Tegnap reggel voltam fogszabályzáson, meg kellett húzni meg minden hogy szorosabb legyen, és még mindig annyira fáj a fogam, hogy enni is alig tudok.
2014. január 10. 16:21
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline |
Idézet (TheDanush @ 2014.01.10. 12:57)
Az olyan emberekkel, akik abban lelik a boldogságukat, hogyha másokat szekálhatnak. Annyira undorító viselkedésnek tartom azt, amikor valakit csak azért bántanak, közösítenek ki, csak mert szegény, vagy éppen visszahúzódó. Eddig is ez volt a véleményem, de még nagyobb ellenszenvet váltott ki belőlem ez a viselkedés, miután a Székesfehérvári Árpádba öngyilkos akart lenni egy fiú. Egyre undorítóbb lesz az emberiség..
A legdurvább az, hogy ennél az esetnél senki nem csinált semmit, még a tanárok se, pedig ott voltak és láták mi történik a sráccal. Legalábbis én úgy tudom, de nem akarok hülyeséget mondani, én is csak úgy hallottam dolgokat.
2014. január 10. 17:04
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (icarlyluv @ 2014.01.10. 16:21)
A legdurvább az, hogy ennél az esetnél senki nem csinált semmit, még a tanárok se, pedig ott voltak és láták mi történik a sráccal. Legalábbis én úgy tudom, de nem akarok hülyeséget mondani, én is csak úgy hallottam dolgokat.
Nekem abból az iskolából nagyon sok ismerősöm van, és azt mondták, hogy kedd reggel első óra előtt kiugrott egy ablakon és az aulában landolt - na mivel az aula betonból készült, így érthető az a sok sérülés, amit elszenvedett. Persze, igen voltak ügyeletes tanárok, de már hallottam egy-két dolgot, hogy mennyire szeretik lesz@rni a diákokat. Szerintem senki sem gondolta, hogy azért van ott az ablaknál, hogy leugorjon, mert azért eddig ilyen esetre nem nagyon volt példa. Mindenesetre elég elszomorító, hogy idáig hagyták a tanárok elfajulni a dolgokat.
Elnézést az offért.
2014. január 11. 21:30
Idézet (AmyVie @ 2014.01.10. 13:55)
Én a fentebb leírt dolgok miatt azon gondolkodom, hogy a mostani képzésből kibukok (munkaügyis, EU-s támogatásos szar, nem rendes OKJ), és sima, nappali, keresztféléves OKJ-ra mennék. Gyanítom '93-as vagy, nem igaz? Most olvastam, hogy állítólag a 2013/14-es tanévben (szeptemberben is) a '93-ban születettek még ingyenesen mehetnek OKJ-ra nappali, ingyenes képzésen, legalábbis nekem így jött le. Szeptemberben is voltak hasonló törekvéseim, akkor azt mondták (vagy úgy volt még, mert manapság a törvények is egyik napról a másikra változnak), hogy az lett volna az utolsó ilyen tanév, ami nekem ingyenes. Nyilván az iskolától kellene megkérdezni, de én még kivárok, hogy mi lesz.
A fizetős szakokat egyetemen értetted egyébként? Gazdasági, természettudományi szakok között nem kutakodtam, mert hülye vagyok hozzájuk, de pl. bölcsész karon mindenből van államis is, legalábbis tavaly volt. Az idei felvételis könyv meg még nem jött meg nekem, jövő héten akarom elintézni.
Plusz akkor egy kis ON: A divatfanokkal. Pedig még el sem kezdődött a VB, akkor jönnek csőstül. Ráadásul most nem is a focival kapcsolatos.
2014. január 11. 22:07
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (Cynthia @ 2014.01.11. 21:30)
Én a fentebb leírt dolgok miatt azon gondolkodom, hogy a mostani képzésből kibukok (munkaügyis, EU-s támogatásos szar, nem rendes OKJ), és sima, nappali, keresztféléves OKJ-ra mennék. Gyanítom '93-as vagy, nem igaz? Most olvastam, hogy állítólag a 2013/14-es tanévben (szeptemberben is) a '93-ban születettek még ingyenesen mehetnek OKJ-ra nappali, ingyenes képzésen, legalábbis nekem így jött le. Szeptemberben is voltak hasonló törekvéseim, akkor azt mondták (vagy úgy volt még, mert manapság a törvények is egyik napról a másikra változnak), hogy az lett volna az utolsó ilyen tanév, ami nekem ingyenes. Nyilván az iskolától kellene megkérdezni, de én még kivárok, hogy mi lesz.
akkor ez azt jelenti, ha én a huszonegyedik életévemet évvesztés és nulladik évfolyam miatt még az OKJ-s oktatás első évében betölteném, nem is mehetek oda? ez lehetséges? hiszen én ha nem nulladikra jelentkezem is betöltöttem volna a huszonegyet, mielőtt a második év befejeződik, az meg már nem az én hibám, hogy az év elején születtem.
csodálatos, akkor ennyit arról, hogy ha megbukok a matek érettségin, ott maradok felnőttképzésen, és úgy csinálom meg ősszel a újra...
on: egésznap fájt a fejem, nem ettem egy falatot sem, de leerőltettem négy különböző fájdalomcsillapítót is, abban bízva, valamelyik hat is. most, hogy végre elmúlt a fejfájásom, és a hányingerem, és végre bírnék enni, kiderül, hogy nincs itthon semmi, amit én este 10-kor megehetnék anélkül, hogy ne forgolódjak egész éjszaka gyomorfájás miatt. megkértem anyámékat, hogy hozzanak már valami könnyű kaját - már sokadszor a mai nap folyamán -, mert én éjszaka biztos nem gyaloglok le a város másik végébe, nekik meg öt perc kocsival, és mintha nem is léteznék, ők leülnek enni, mert éhesek. az nem számít, hogy utoljára tegnap délután hat körül ettem, akkor is épphogy falatoztam, mivel az elmúlt napokban semmi sem maradt meg bennem. de természetesen én biztosan nem vagyok éhes, miért is lennék? mit számít, hogy éhgyomorra teletömtem magam gyógyszerekkel, amihez tudomásom szerint kötelező lenne enni, mert károsítja a gyomor... akármijét. már nem merem bevenni a fogamzásgátlómat, amiből ígyis most pótoltam három napnyi kihagyást, hogy a gyomorsavra való gyógyszeremről ne is beszéljünk. köszönöm, kib*szott jólesik, remélem ha már egész éjszaka a gyomorsavam fogom öklendezni, legalább ők sem alszanak egy rohadt percet sem... szeretem, ha számítok az embereknek.
2014. január 11. 22:56
Idézet (itsjustme @ 2014.01.11. 22:07)
akkor ez azt jelenti, ha én a huszonegyedik életévemet évvesztés és nulladik évfolyam miatt még az OKJ-s oktatás első évében betölteném, nem is mehetek oda? ez lehetséges? hiszen én ha nem nulladikra jelentkezem is betöltöttem volna a huszonegyet, mielőtt a második év befejeződik, az meg már nem az én hibám, hogy az év elején születtem.
csodálatos, akkor ennyit arról, hogy ha megbukok a matek érettségin, ott maradok felnőttképzésen, és úgy csinálom meg ősszel a újra...
Szerintem te is, és AmyVie is akkor járnátok a legjobban, ha a sulitokban a továbbtanulásért felelős tanártól (nálunk ez az igazgatóhelyettes volt) kérdeznétek meg. Mivel én nem rögtön mentem egyetemre érettségi után, és kell egy emelt angol is (hogy egyáltalán jelentkezhessek), így írtam neki e-mail-t, és nagyon segítőkész és aranyos volt. Én csak erről a tanárnőről tudok nyilatkozni, de ő minden jogszabállyal és aktuális felvételis dologgal tisztában van, ha kell, 26x elmagyarázza, mert tényleg nem mindig érthető. Szóval első körben szerintem kérdezzétek meg ott, hátha tudják
2014. január 12. 03:42
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nekem már egy jó ideje a szomszédom b*szott hangos lakásriasztójával. Én elhiszem, hogy fél a betörőktől, hiszen egyszer már kipakolták, de aki annyira be akar törni valahova, az úgyis megoldja. Minap fél kettőkor még nem aludtam, mert a riasztója vagy éjszaka háromig szólt, míg ezzel szemben ötkor kelnem kellett a meló miatt. Nagyjából úgy néztem ki, mint a mosott sz*r. Úgyhogy kénytelen voltam éhgyomorra feketét inni, hogy ne ásítsak bele a kedves főnök nőci arcába, aki amúgy egész jófej. Esküszöm, megszólal még egyszer éjszaka az a sz*r, előveszem apám légpuskáját és szétlövöm, aztán szórakozhat a b*zi riasztójával. A legszebb amúgy az egészben az, hogy van két kutyája és egyik sem éppen hú, de öreg annyira. Mindenesetre idegesítő tud ám lenni, ha az ember éppen aludna, de nem tud. Pedig akkor már nagy nehezen álom jött a szememre a három órás forgolódást követően. Pazar.
2014. január 12. 15:52
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Idézet (Cynthia @ 2014.01.11. 21:30)
A fizetős szakokat egyetemen értetted egyébként? Gazdasági, természettudományi szakok között nem kutakodtam, mert hülye vagyok hozzájuk, de pl. bölcsész karon mindenből van államis is, legalábbis tavaly volt. Az idei felvételis könyv meg még nem jött meg nekem, jövő héten akarom elintézni.
Plusz akkor egy kis ON: A divatfanokkal. Pedig még el sem kezdődött a VB, akkor jönnek csőstül. Ráadásul most nem is a focival kapcsolatos.
Igazából csak egy oldalról hallottam még ezt, hogy addig kell betölteni a 21. életévedet, míg elvégzed azt a két évet. Tehát mivel én év vesztes vagyok és öt évesbe mentem, kiesek a korhatárból. De barátnőmmel nézelődtünk neten kormányrendeletet keresve és ezt sehol nem találtuk meg. Most lehet, hogy vagy ott értelmezték ezt félre, és a 21 az arra szól, hogy azt nem szabad betölteni, míg elkezded az OKJ-t, vagy pedig később fogják behozni. Cynthia, a fizetős azaz OKJ-ra vonatkozik, ezen van kb mindenki kiakadva. Eddig ugye arról volt szó, hogyha 21 alatt kezded el és ez az első OKj-d, az ingyenes. Na most a kormány december 31-ével – vágjátok dec 31-gyel!! – behozta az 562-2013-as rendeletet, hogy a szakok 90%-a fizetős január 8-tól! Tehát ez már rám, mint aki idén érettségiző és aki a 2014/2015-ös tanévben szeretne tovább menni arra már ráesik ez. Én idegenforgalmat néztem ki, 20 hónapon keresztül 15 ezer forint (=300 ezer forint összesen) És az olyan szakokat hagyták meg nem fizetősre, mint a divattervező (aki nem tudom hol az anyámba fog elhelyezkedni ) vagy a bőrdíszműs vagy grafikás.Volt egy lista, ami tandíj mentes van rajta kb 10 foglalkozás és a tandíjas az meg kb 30 foglalkozás (köztük a gyógymasszőr, és az idegenforgalom is) És persze, hogy mindenki a plafonon van, mert eddig a kormány azt mondta, hogy az első OKJ ingyenes. És most kiderül, hogy nem az! Még ha a korhatár alatt benne vagy akkor sem biztos, hogy tovább tudsz menni tanulni, ha nincs rá pénzed. És én ezt nem tartom fairnek. Az OKJ épp azért volt jó, hogy aki nem akart, vagy nem volt olyan jó tanuló, hogy egyetemre menjen, az mehetett OKJ-ra és lett szakmája. na most az átlag gyerekek gimnáziumba mentek, ahonnét vagy egyetemre vagy OKJ-ra tudott tovább menni. És most az lesz, hogy akinek van pénze és hülye az bekerülhet, lehet OKJ-ja, aki meg netán okosabb, van sütnivalója, de szegényebb, annak meg nincs lehetősége még OKJ-ra sem menni. Ez az egész egy nagy vicc! Nem tudom, hogy az ország nincs már elég nagy nyomorban? Az átlag szülők örülnek, hogy van munkájuk és fent tudják magukat tartani épphogy, azok hogy fogják kiperkálni azt a sok pénzt? Szerintem sehogy. Ebből tényleg az elsz, hogy akinek van pénze az tovább tud tanulni, magyarul az elitebb réteg, akinek meg nincs, az meg így járt. Amúgy utána érdeklődök én is holnap az iskolába, hogy erről a korhatárról mit tudnak, de a fizetős rész az 100! Még a kormányrendeletet is megtaláltam neten és tényleg lebontja megyékre, hogy melyik iskola hogy kapott ingyenes helyet. És a legszomorúbb az, hogy ott, ahol voltam nyílt napon, a férfi elmondta, hogy az Oktatási törvény leírja, hogy a minimum fő a 28, max a 38. na most ha a suli kapott 12 tandíjmentes helyet idegenvezetőre, és nem gyűlik össze a 28 fő, magyarul a 16 fizetős emberke, akkor el sem indítják a szakot és bocsánat a kifejezésért, de cseszheti a kormány, hagy adott 12 tandíjmentes helyet mert el sem indul!!
ON: A magyar tételekből, mikor azt sem tudom, hogy mit tanulok egyáltalán. Értem én, hogy érettségi év, de hat oldalnyi kemény olyan szöveg, ami egy kézikönyvből lett kimásolva, és meg sem értem! Nyelvi eszközök kiválasztásában megnyilvánuló igényesség. Nem értem, hogy miért nem lehetett volna „magyarra” átfordítani, hogy még értsem is, amit tanulok.
2014. január 12. 17:00
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Már megint az a lány idegesít, aki szokott is. Nem bírja ki, hogy ne tegyen folyamatosan valami megjegyzést rám, és már nagyon kezdi tépkedni az idegeimet. Legszörnyűbb ez az irigység, amit nem tud magában tartani. Még decemberben kémián dokumentumfilmet néztünk egy sötétlila laptopról, és én halkan megjegyzem magamnak, hogy jé, nekem is ilyen színű gépem van, mint a tanárnőnek, erre a csaj elkezdi hajtogatni, hogy "na, akiknek jól megy...", vagy amikor kaptam egy új pólót a kanadai nagynénimtől szülinapomra, akkor is leszögezte, hogy nem is érdemelném meg a márkás ruhákat, mert nekem van egy rakás otthon. Folyamatosan beszólogat olyanokat, hogy látszik rajtam, hogy "tejbe-vajba fürdök" és még a széltől is óvnak. Szerinte én egy tipikus nagyvárosi (mert neki egy 25 ezer fős város nagynak számít, hát jó...) lány vagyok, aki mindent megkap, amit csak kiejt a száján. Múltkor is olyat szólt, hogy inkább hallgassak, mert nekem úgyis mindenem megvan, mégis szomorú vagyok. A téli szünetben összetalálkoztam vele a városban, és akkor is ugyanaz a duma ment, mint eddig; hogy a ruháim és a cuccaim alapján azt lehet levonni, hogy gazdagok a szüleim. Eleinte még azt hittem, hogy csak poénkodik, és a vállamat vonogattam, de ez az irigykedés a részéről egyre durvább, ráadásul én és a tesóim is elég távol állunk az elényeztetettségtől... Egyszerűen nem értem az ilyen embereket, akik azért szólják le a másikat, mert mindkét szülője munkaviszonyban van (a szüleimre is tett már megjegyzéseket, és közel voltam hozzá, hogy az iskola folyosóján adjak a csajnak egy nyaklevest). Hosszú évek elég nézek ezzel az osztálytársnőmmel. Nagyon hosszú évek elé.
2014. január 12. 23:24
Azzal hogy éppen vacsoráztam és gondoltam felmegyek a netre miközben eszek. Eszembe jutott ezen az oldalon a levelezőtársam és amint feljöttem láttam hogy 1 üzenet, gondoltam ez ő lesz. De nem: helyette 50 pornókép egy törölt őrülttől
Tény hogy férfiból vagyok de itt nem akarok ilyeneket nézegetni , plánes evés közbe.. Meg ez hol való ide ?
És ez már nem is az első eset , valaki megfékezhetné ezeket a veszett trollokat..
Tény hogy férfiból vagyok de itt nem akarok ilyeneket nézegetni , plánes evés közbe.. Meg ez hol való ide ?
És ez már nem is az első eset , valaki megfékezhetné ezeket a veszett trollokat..
2014. január 13. 08:53
Bejöttem a suliba de megyek is haza, mivel sikeresen balesetet szenvedtem. Tudniillik napok óta hóvihar dúl, ezért a hókotrók ezerrel dolgoznak. Igen ám, de nekem a buszhoz vezető utamat vágta el ezért gondoltam, gyorsan átrohanok az úton, amíg van időm, nehogy elüssön az a traktor micsoda. Erre persze elcsúsztam, ráestem a bal csuklómra ami annyira fáj hogy majd besz@rok, be is kellett kötnie az iskolai nővèrkének, meg hazaküldenie. Valószínűleg megyek rendes dokihoz is szóval izgalmas hétfőnek nézek elébe...
2014. január 13. 12:19
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Azzal, hogy jövő héten 2 órával tovább bent kell lennem, mert felvételit kell mutogatnom a szülőknek. De pont ezen a napon lesz a párom kerek!!! szülinapja, amire csináltatok neki egy különleges tortát és most fogalmam sincs, hogyan kapja meg. Ide nem hozathatom a munkahelyre, mert nincs hűtő, ha meg otthonra viszik, akkor haza kell érte mennem és aztán átvinni, de -2 óra csúszásszal, amikor kb. már ott van mindenki és mindenki megköszönti, kivéve engem. Annyira, de annyira tudtam, hogy beszerveznek nekem PONT AZNAPRA valami húzósabb programot. Kisfőnök meg mondta, hogy majd máskor előbb elmehetek. Köszi, azzal, akkor sokra megyek.
2014. január 13. 18:51
Miért mindig az a jó, az a szuper, az a menő és az van körülugrálva, aki (elvileg) intelligens lány létére annyira alpári, hogy mi szégyelljük magunkat helyette? Nem kétszáz évvel ezelőtt élünk, szoktam káromkodni én is, de nem küldök el valakit a bús p*csába csak azért, mert esetleg nem azt teszi, ami nekem tetszik, vagy nem adja kölcsön az egyik tollát (!). Ez megy a tavalyi év közepe óta. És az a gond, hogy az osztályunk borzasztóan értelmes fiútagjai ebből semmit nem is vesznek észre. Nem hívnám ezt lányos rivalizálásnak, mert én pont nem olyan vagyok, de ez már nem kicsit szánalmas. Az anyázás, egymás pocskondiázása, az ordibálás megy arról a részről, de azért baromira kíváncsi lennék, hogy ő mit szólna ahhoz, ha visszakapná azt a temérdek gyönyörűséget, amit okok nélkül a fejünkhöz vágott. Rohadtul nem értem, hogy egyes emberek hogy tudnak ekkorákat változni hetek, hónapok alatt. Lehet, hogy csak én vagyok hozzá túl hülye.
2014. január 14. 07:17
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
Holnap gitárvizsga, de olyan izomlázam van már a tegnapi gyakorlástól, hogy nem tudom, hogy fog menni.. Ráadásul az egyik rész már félév gyakorlás után sem megy úgy, ahogy kellene...
2 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Vampiregirl1
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!