Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 06. 23:48 #7521
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Az osztálytársaimmal. Vicc, hogy 20-23 éves felnőtt nőkről (?) van szó és a többségük kábé úgy viselkedik, mint ahogyan itt a 10-14 éves fórumozók többsége. Lényegében kell alakítani két csoportot a nyári gyakorlatra, és én az egyik helyre nem akarok menni, mert nagyon rossz volt. Nos, ebből ők versenyt csináltak fészbukk csoportban. Állításuk szerint azaz x ember megy az általam is hőn áhított helyre, akik elsőnek írtak oda. Nézek, hogy most ez komoly? Annyira nincsen társasági és magánéletük, hogy a vasárnapjukat 20-23 évesen pasi, barátok és bulizás nélkül otthon a fészbukk előtt töltik? blink.gif Én sem vagyok partiarc, sőt otthonülős típus vagyok, de valahogy a hétvégéimen jobban érdekel a párom, mint a mobilom és a fészbukk fiókom. Nem korrekt, hogy azért szívjon az osztály másik fele, mert nem az okostelefonjuk előtt nünüznek 0-24-ben. Még belegondolni is rossz abba, hogy az ilyeneknek milyen sz*r életük lehet. Felhoztam a sorsolásos dolgot, és már ment a hisztéria az osztálytársam által. Szánalmas. Mindenesetre jól esett elküldeni moderált megfogalmazási stílussal tulajdonképpen a retkes k*rva anyjába nyílt csoportban. Érdekes, mindenki rühelli őt és az öribariját is, de rajtam kívül senki sem írta le vagy mondta a szemükbe a problémát. Kedden bemegyek, valószínűleg hajtépés lesz, de kábé lesz*rom. Nehogy már egy IQ nuku, céklafejű ostoba p*csa miatt sz*pjak a nyári gyakorlatom alatt. Valószínűleg nem mozdítottam előrébb önmagamat a listán, de ma este egy új információval lettem gazdagabb - a többségük elvégezni sem fogja, vagy, ha igen, akkor olyan sz*r ápoló lesz belőlük, hogy minden szülőnek ki fog nyílni a bicska a zsebében. Mindenféle rosszindulat nélkül mondom, de a többségük annyira buta, ostoba, felelőtlen és gyerekes, hogy még a kutyámat sem bíznám rájuk, nemhogy a gyerekemet. Amikor eszembe jut az, hogy pár hónapja egy fél óránkénti görcsölős babát bíztak rám és el tudtam végezni a feladatomat, akkor jövök rá, hogy mennyivel jobb vagyok abban amit csinálok. Kerülhetek ide vagy kerülhetek oda (magunk között szólva már ezt is lesz*rom), akkor sem változtat azon, hogy ez a szakma nem nekik való.
8 felhasználónak tetszik: icarlyluv, Szandi0820, Jody, JadeB, Lil98, Kyra99, WhiteRosee, MadHatter
2014. április 07. 05:36 #7522
- törölt felhasználó -    
A koránkeléssel. Mindig hat, vagy hét órám van. Itt nincs lőjetek le hangulatjel? mega_shok.gif
2 felhasználónak tetszik: drfan, MadHatter
2014. április 07. 07:33 #7523
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista
 
StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.05.26.
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Offline offline
Ezzel a hülye, birka országgal. reklamalo.gif
9 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Jody, Beyla, *αηɢєℓ, Lil98, Jolie_77, drfan, Kyra99, MadHatter
2014. április 07. 12:58 #7524
- törölt felhasználó -    
Jelenleg pár lánnyal az osztályból. smileeee.gif
Ma a szünetben elkezdtünk beszélgetni egy filmről. Valahogy szóba került, hogy melyik a kedvenc betétdalod, erre az egyik csaj rávágta, hogy ... majd mikor elindította az egyik barátnőm, odajött még két lány, akik leszólták ezt az egészet, mert nem tetszett. De nem is ezzel van a baj, hanem azzal a csajjal, aki mondta, hogy ez a kedvence. Miután odajöttek és leszólták, azonnal az ő pártjukat fogta. Hogy ez tényleg, ennyire sz*r, meg kapcsolja már ki... úgy imádom az ilyeneket biggrin.gif Csak az jó nekik, amiket a "menők" mondanak. Meg, hogy a lassú dalok már operának számítanak (mint pl. ez, tényleg opera, vagy ez, amik nem is annyira lassúak glare.gif )
Pluszba igazából ugyan ezekkel a lányokkal, akik mondják, hogy "ahhww, mennyire szeretem a One Directiont, ... a kedvencem" csak ebben az a bökkenő, hogy maximum az ő nevét tudják, a többit nem, ha meg pl. berakják egy régebbi számukat (mint például a Kiss You-t) "az már rég lejárt lemez, senki sem hallgatja". Ez a nagy rajongó? Mikor azt sem tudják, hány évesek, hogy hogy hívják a tagokat... csak a legújabb számukat tudják hallgatni, mert más nem jó... -.-" Szóval ezekkel a nagy rajongókkal és a csicskákkal.
Pluszban még ezzel az idióta korán keléssel. Plusz a nulladikokkal, és azzal, hogy ebben az évben most jön az első osztálykirándulás (valószínűleg az utolsó is)
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, WhiteRosee
2014. április 07. 17:51 #7525
- törölt felhasználó -    
hogy lusta vagyok tanulni!!! reklamalo.gif
2014. április 07. 17:54 #7526
- törölt felhasználó -    
Sok mindennel.
Az egyik osztálytársammal
A nővérének gyereke született - meglepetésként és még saját maga sem tudott róla - és azóta folyton a képemhez vágja hogy Én festettem ki a Hajni szobáját! Semmi közöd a Hajnihoz! Nagynéni lettem! és hasonlók.
Korán keléssel
Én lennék a legboldogabb hogy 9-kor vagy 10-kor kezdődne a suli és csak 1-2 óránk lenne. (vagy nem is lenne _nevet.gif )
6 felhasználónak tetszik: Beyla, icarlyluv, Lil98, drfan, Récy98, MadHatter
2014. április 07. 18:39 #7527
- törölt felhasználó -    
Ma reggel felszállt mögöttem egy cigány (félreértés ne essék, messziről elkerülöm a rasszizmust), és odanyomta a koszos, poros pulóverét a képembe, és dögszaga volt. Folyt a hapsi orra, a hajában nagyobb korpadarabok voltak, és csak azon imádkoztam, hogy amikor a zsebébe rakja a koszos zsebkendőt, ne érintse a bőrömhöz. Alig vártam, hogy leszálljak. grrr.gif
5 felhasználónak tetszik: Beyla, icarlyluv, JadeB, drfan, MadHatter
2014. április 07. 19:06 #7528
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fannycska999 @ 2014.03.30. 19:29)
A "természet rendjével". Miért nem fér még két kandúrmacska egymás mellett? Miért kell fújniuk egymásra, és verekedni, amíg az egyik el nem kóborol a háztól? Hogy miért? Mert ez a "természet rendje". Tudhattam volna, hogy megint ez lesz (tavalyelőtt is ehhez hasonló történt, de akkor tovább megvoltak egymás mellett...). 
Konkrétabban: még tavaly nyár végén kezdett el hozzánk járni egy kiscica. Ez, ugye, nem olyan nagy dolog, örömmel adok kaját akármilyen macskának (nem mintha ennek a szüleim annyira örülnének). Ezt a kiscicát viszont nagyon megszerettem, és talán ezt ő is érezte, mert ideszokott hozzánk, itt volt egész ősszel, télen... egészen eddig a hétig. Egyik délután az öregebb kandúrunk rátámadott, durván összeverekedtek, és azóta nem láttam. Mondjuk, éreztem, hogy ez lesz, mert ugyebár egyszer már megtörtént, és mert ez a "természet rendje"... Na mindegy. Csak az bánt, hogy nem tudom, mi lesz vele. Kis bamba macska, volt hogy inkább bezártam egész napra a házba, mert féltem, hogy elüti egy autó, vagy valami, olyan kis hülye, a saját fején át tud esni... Legutóbb, amikor ez történt (az idősebb macskám elűzte az akkori fiatalabbat), az akkori macskát csak egyszer láttam utána, akkor is teljesen le volt soványodva, senki sem etette, és nem tudott kaját szerezni magának (mondjuk az is hozzátartozik a történethez, hogy annak a régebbi cicának csak három lába volt).
Azt hiszem soha nem látom már azt a macskát, és emiatt nagyon szomorú vagyok  cry.gif és mit mondanak erre a szüleim? Hogy fogadjam el, mert ez a "természet rendje".

Nem tudom, megkerült-e már a cica, de csak azt tudom mondani, ne add fel a reményt... az én cicám két héttel ezelőtt egyik reggel nem jött haza. Azóta sem láttuk. 5 éve, hogy velünk él, idén lenne 6. El sem tudom mondani, mennyi mindent éltünk át együtt. Az életem szerves részét képezte, ő volt a mentsváram, az egyetlen biztos pont a családomon és talán a barátaimon kívül, akire bármikor számíthattam. A leghűségesebb társat, a legcsodálatosabb barátot testesítette meg. Ő tényleg családtag volt, nem az a cica, akit arra tartanak az emberek, hogy legyen, meg mert hogy egerésszen. Sohasem ment el tőlünk, ezért fura ez az egész... Már az eltűnésének második napján ígéretet tettem arra, hogy akár 10 év múlva is várni fogok rá. Semmi nyomát nem láttuk, hogy elpusztult volna, mert körülnéztünk. És mindig is ez marad az otthona, ahová bármikor bejöhet. Bármikor felugorhat az ablakba, hogy beengedjük ,bármikor kérhet tőlem enni, ha éhes, bármikor felfeküdhet az ágyamba és bármikor okozhat bosszúságot, mert ő a legtökéletesebb macska a világon.
Annyit tudok mondani, hogy várj rá, mert egyáltalán nem biztos, hogy nem jön haza.
És még annyit, hogy soha nem fogom elfogadni a tényt, hogy a cicám nincs. Tudom, meg kell tanulni elengedni vagy elveszíteni valakit. De ő örök nyomot hagyott szerintem a család minden tagjában. Sosem lehet tudni, lehet, hogy egy nap még hazajön.
5 felhasználónak tetszik: Lizania, Beyla, Szandi0820, Lil98, MadHatter
2014. április 09. 07:43 #7529
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista
 
StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.05.26.
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Offline offline
Azzal, hogy bejövök dolgozni, s a betévedő fiatalember reggel egy szót nem szól, csak leül az egyik géphez. Köszönni luxus, pedig jól láthatóan szem előtt vagyok... Micsoda pofátlanság... Mire tanítják ezeket otthon? Nálam alap, hogyha bemegyek valahová, első dolgom, hogy köszönök. mad.gif
9 felhasználónak tetszik: Jody, *αηɢєℓ, Szandi0820, JadeB, Lil98, drfan, Beyla, Kyra99, MadHatter
2014. április 09. 15:50 #7530
- törölt felhasználó -    
Kimentem a parkba tanulni és fújt a szél. Egy idő után borzasztó bosszantó biggrin.gif Főleg szaladgálni a jegyzetek után dry.gif
2014. április 09. 15:52 #7531
Angel
Angel
St☆rlight™
 
Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.02.21.
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Offline offline
Az osztály...

Adózási alapismereteket tanulunk, és nem sok mindenkinek megy olyan kíválóan.. erre ma még az orrunk alá is dörgölték plusz még egyik legjobb bnőm is... Kb ez játszódott le:

Megyünk ki az ajtón
'Mindegy, mi itt maradunk legalább, és minket fog tanítani jövőre is'
'Mi legalább tudjuk, és átmegyünk, nem úgy mint ők. Majd meg tanulják!' ...a legjobb bnőm.. hát most én nem értem.

Van aki gyengébben teljesít de ezért nem kéne lenézni a másikat, mert ő nehezebben ért meg dolgokat.. angry.gif mamba.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif

Aztán a másik: beszélek x-szel és y-nal. Votl amire x-nél nem tértünk, de y-nak elmondtam. Na most y elmondta x-nek, x pedig elkezdte, hogy megint milyen dilis, őt senki nem szereti mert y sokkal cukibb.. komolyan..nem értem a fiatalokat.. (pedig én sem vagyok öreg o.o) de a 13-14 éves korosztály egy csúcs komolyan.. mad.gif
2014. április 09. 19:52 #7532
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™
 
Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.02.
Hozzászólás: 8797
Csatolások: 218127
Azonosító: 59785
Offline offline
Először is azzal, hogy egyszerűen nem lehet időpontot kérni Sárbogárdon az orvoshoz, mert csesznek felvenni a telefont. Illetve ma sikerült már anyunak: kb. két hét után.
Ehhez kapcsolódik a másik dolog is, ami miatt kivagyok. Mivel sikerült elérni az SzTK-t, ma megtudtam, hogy a kedvenc dokikám meghalt három hónapja, mindössze 42 évesen. cry.gif Tudom, idióta vagyok, amiért ez megvisel, mivel nem igazán ismertem, de ő volt a legeslegjobb neurológus a földön és tényleg nagyon imádom/imádtam. Nagyon értett a szakmájához, ugyanakkor a betegekkel normálisan viselkedett, legutóbbi rendelésen még csipkelődtünk is egymással. Amikor elmondta anyu, egy pillanatig azt hittem, hogy hülyéskedik, hiszen november végén még láttam (igaz, hogy akkor nem nála voltam) és nem látszott rajta semmi. Ha pedig tényleg az történt, amit Ági hallott, akkor egy kórházban hogy a csudába nem veszik észre, hogy nagy a baj? cray.gif
3 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla, MadHatter
2014. április 09. 20:12 #7533
- törölt felhasználó -    
A bécsi kirándulás (amit csak úgy megjegyzek, marha jól hangzik, mivel egy olyan múzeumba megyünk, ahol hírességek vasszobrai vannak, és tök érdekes lenne + valami csokigyár) elmarad, csak mert kevesen jelentkeztek és a kisbusz meg háromszor annyiba kerül. reklamalo.gif Úgy elmentem volna, szerintem nagyon jól hangzott. Na meg ez lett volna az év olyan napja, amit KIRÁNDULÁSnak nevezhető.
2 felhasználónak tetszik: drfan, MadHatter
2014. április 09. 22:26 #7534
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™
 
StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.01.29.
Hozzászólás: 17324
Csatolások: 18066
Azonosító: 168141
Offline offline
Az iskolával. Meg a tanárokkal. Az egész múlt héten kezdődött, ugyanis az én jó Headway tanárom feladta, hogy 50 nemzetiséget + azok többesszámait írjuk le egy lapra, majd az összes leírt melléknévhez írjunk 5-5 mondatot. Mire ezt megcsináltam fásliztam és borogattam a bedagadt és lila kezem, mert ínhüvelygyulladást kaptam. Aztán múlt héten feleltem Londonból és magából Angliából kommunikáción, tök jó volt meg minden, ötös. Ez eddig oké is volt. A baj a mostani héttel van. A hétfő még rendben volt, kedden már szinte zombiként keltem - nem való nekem a 6 órakor kelés - kicaplattam a buszmegállóba, majd az uszodához. Mivel "beteg" vagyok nem úszhattam, így hát Csónakázó-tó köröket futottam pár osztálytársammal. Megjegyzem görcsölő hassal felemelő érzés körbe-körbe futkosni. A poén az, hogy már csak 1 igazolásom van, amire valószínűleg még májusban szükségem lesz, viszont még egy kihagyott úszás egyenlő azzal, hogy délután kell bemennem. Na, azt viszont köszönöm szépen kihagyom, inkább buktasson meg! Következő órán nem volt tanár, nem tudtunk bemenni a terembe, így a földön ülve tanultunk. Este úgy feküdtem le, hogy na most kialszom magam és holnap fitten kelek. Na meg azt, ahogy én megálmodtam... Konkrétan szenvedtem a görcsök miatt, amin egy egész görcsoldó sem tudott segíteni. Reggel újfent úgy keltem, mint egy élőhalott, elmentem a suliba, megint ültem egyet a folyosón - az infó tanár megint nem volt iskolában - írtam egy ritka sz/r dogát matekból - pedig tanultam, csak nem tudtam a gyakorlatba beépíteni a megtanult képletet -, majd feleltem kommunikáción az USA-ból. Utána pedig írtam egy nyelvtan dolgozatot a függő beszédből. Amint hazaértem nekiálltam leírni Magyarországot és Budapestet, mert holnap megint én kezdem a kommunikáció felelést, most már a fent leírtakból. Éljen! Nem tudom,hogy magyarból felelünk-e, senki nem tudta azok közül,akiket kérdeztem, holnap ezen kívül vár még rám egy német szódolgozat, és egy Headway felelés, plusz egy kínzó testnevelés óra Mrs Szadistával... Pénteken pedig 4 csodálatos angol nyelvtan boldogít majd.
Nem tudom mi van most a tanárokkal, de r/hadtul elegem van abból, hogy mindenki most akar feleltetni/íratni, így a tavaszi szünet előtt, mikor a legtöbb diák már agyilag zokni. blink.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, JadeB, MadHatter
2014. április 10. 06:41 #7535
- törölt felhasználó -    
Szokásosan a sulival. Ma 3 témazárót kell megírjak. >.<"
3 felhasználónak tetszik: Lil98, JadeB, MadHatter
2014. április 10. 17:03 #7536
Récy98
Récy98
 
StátuszWake me up when September ends
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.18.
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
Offline offline
avval,hogy senki se ért meg!
Idézet (,)
anya:mi a baj?
én:semmi
anya:látom,hogy baj van
én:(elmondom)
anya:a te hibád stb. stb. (körítve ezt mondta)


barátnők:nem akarom terhelni őket
2014. április 10. 19:28 #7537
Kyra99
Kyra99
 
StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.03.
Hozzászólás: 3653
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Offline offline
Azzal, hogy ma este hatig a suliban kellett, hogy verjem a fejemet a falba. shout.gif
Órák után tablófotózás volt, és kábé személyenként volt negyed óra a dolog. Amíg egyszerre hárman bent voltak a fotós-teremben, addig nekünk, többieknek kint kellett szenvednünk. Fantasztikus volt. (Viszont ha ezek után nem készültek rólam über-fantasztikus képek, beperelek mindenkit rohog.gif)
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Lil98, Szandi0820, JadeB, MadHatter
2014. április 10. 20:11 #7538
- törölt felhasználó -    
A karommal. Idegesítően fáj..
2014. április 11. 07:17 #7539
- törölt felhasználó -    
Nem nagy baj, de azért kicsit kiakaszt, mikor egy kutyát a test méretei alapján ítélnek meg, ítélik el, és általánosítanak folyton. A csivavákat nem házőrzésért tenyésztették ki, hanem olyan volt régen, mint a csau-csau a kínaiaknál, megették Őket. Elég durván hangzik, de ez az igazság. A kiskutyák nem azért kicsik, mert Ők így szerették volna, hanem más volt a feladatok, a yorkiek például patkányvadászok voltak. Nem Ők tehetnek arról, hogy túl tenyésztették Őket, elkényeztették Őket, emiatt pedig némelyik olyan lett, amilyen. mad.gif
1 felhasználónak tetszik: drfan
2014. április 11. 07:39 #7540
- törölt felhasználó -    
Egyszerű: megint a tanárommal. blink.gif
540 oldal 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!