Nálunk mindig volt tánc, de azt kívánom, bárcsak ne is táncolnék. Csak a gond van vele. Bankett meg ballagás is lesz majd, már alig várom, hogy itt hagyjam ezt az osztályt.
ON: régen a barátnőmmel poénból elkezdtünk játszani egy játékkal, nem tudom ki ismeri, Transformice a neve, egerekkel játszol benne, kb. a 11-12 évesek a célcsoportja. Már amikor régebben játszottunk, akkor is csak bosszankodni tudtam, hogy milyen rosszindulatú mindenki, és most újra felmentem párszor, és voilá! Még mindig csak oltogatás és sértegetés megy. Ha az illető nem elsőként viszi be a sajtot a lyukba, akkor máris elküld mindenkit a francba, amiért "meg merte előzni" vagy ilyesmi. Meg persze ok nélkül bénázzák le egymást, azt a tényt figyelmen kívül hagyják, hogy ők is voltak kezdők, és nem várható el egy gyerektől, aki szórakozásból megy fel játszani, hogy az első pillanattól a játék minden lépését ismerje és profi módszereket alkalmazzon. Plusz megy a káromkodás ezerrel, és ha valakire ráírok, hogy higgadjon le, mert nem éri meg ezen felhúznia magát, akkor kétszer olyan erőszakosan ír vissza. Tudom, none of my business, de akkor is elég rossz tudni, hogy az új generációnak nincs jobb szórakozása, mint gyerekeknek készült játékokon sértegetni valakit, és olyan fogalmakkal dobálózni, amiről azt sem tudják, mit jelent. Tényleg, nem is tudom, miért húzom fel magam ezen, de egyszerűen bánt, hogy csak a rosszindulat fröcsög mindenkiből...
Ma éppen mivel van tele a tököd?
2014. december 23. 15:26
Csak én vagyok ennyire totálisan nyomorult?! Mármint ki tud olyan szinten megbetegedni pont a téli szünetre ,hogy még az ágyból is alig tudjak felkelni. Annyi tervem volt, meg hát őszintén még tanulni sem tudok,ami a vizsgáim miatt nekem nagyon is fontos lenne most. De azt túlélem,ha nem kell szétmagolni az agyam. De,hogy egész nap egy zombi legyek?! Ez szörnyű!
2014. december 25. 00:33
Azzal, hogy akiknek elvileg támogatniuk kellene a legjobban, nem azt csinálják. Újra meg újra az arcomba vágják, hogy hibáztam, ami persze igaz, de nem kell egy nap ötmilliószor elmondani... Elítélnek, miközben képtelenek megérteni egy picit is az én álláspontomat. Ki vannak akadva, mert nem fogadtam meg a tanácsukat, pedig én csak egy másik utat választottam, ami nehezebb is, utólag már látom, de szerintem jogom van nekem eldönteni... Fel vannak háborodva azért, mert évek óta most először van egy mélypontom, amikor nem vagyok a toppon.
De igazuk van, nekem nyilván nincs jogom magamba zuhanni, vagy ahhoz, hogy rossz kedvem legyen, mert eddig folyton örültem minden kis sz*rnak.
De igazuk van, nekem nyilván nincs jogom magamba zuhanni, vagy ahhoz, hogy rossz kedvem legyen, mert eddig folyton örültem minden kis sz*rnak.
2014. december 25. 16:09
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
Idézet (Little Pixie @ 2014.12.23. 15:22)
Nálunk mindig volt tánc, de azt kívánom, bárcsak ne is táncolnék. Csak a gond van vele. Bankett meg ballagás is lesz majd, már alig várom, hogy itt hagyjam ezt az osztályt.
ON: régen a barátnőmmel poénból elkezdtünk játszani egy játékkal, nem tudom ki ismeri, Transformice a neve, egerekkel játszol benne, kb. a 11-12 évesek a célcsoportja. Már amikor régebben játszottunk, akkor is csak bosszankodni tudtam, hogy milyen rosszindulatú mindenki, és most újra felmentem párszor, és voilá! Még mindig csak oltogatás és sértegetés megy. Ha az illető nem elsőként viszi be a sajtot a lyukba, akkor máris elküld mindenkit a francba, amiért "meg merte előzni" vagy ilyesmi. Meg persze ok nélkül bénázzák le egymást, azt a tényt figyelmen kívül hagyják, hogy ők is voltak kezdők, és nem várható el egy gyerektől, aki szórakozásból megy fel játszani, hogy az első pillanattól a játék minden lépését ismerje és profi módszereket alkalmazzon. Plusz megy a káromkodás ezerrel, és ha valakire ráírok, hogy higgadjon le, mert nem éri meg ezen felhúznia magát, akkor kétszer olyan erőszakosan ír vissza. Tudom, none of my business, de akkor is elég rossz tudni, hogy az új generációnak nincs jobb szórakozása, mint gyerekeknek készült játékokon sértegetni valakit, és olyan fogalmakkal dobálózni, amiről azt sem tudják, mit jelent. Tényleg, nem is tudom, miért húzom fel magam ezen, de egyszerűen bánt, hogy csak a rosszindulat fröcsög mindenkiből...
Ismerős minecraft szervereken is ez megy, de hát mindenki tudja, hogy ez a játék is az előbb említett célcsoportjak van kitalálva. Mindenki nub, meg béna sz.rkupac, de amin a legjobban kiakadtam, hogy valaki a következő üzenetet írta be nyilvános csetbe: "remélem holnapra anyád megdöglik te mocskos b.zi". Később kiderült, hogy az illető 9 éves volt. GRATULÁLOK. Szóval itt tartunk!
ON: itt a cikkek alatt kommentelő egyedekkel, akik azt se tudják, mit beszélnek ha tudnák, miről beszélnek, nem hazuttolnák meg magukat minden második mondattal. De azért lökik a sódert Jáj de szeretem az ilyeneket.
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2014. december 26. 09:32
Idézet (drfan @ 2014.12.25. 16:09)
Ismerős minecraft szervereken is ez megy, de hát mindenki tudja, hogy ez a játék is az előbb említett célcsoportjak van kitalálva. Mindenki nub, meg béna sz.rkupac, de amin a legjobban kiakadtam, hogy valaki a következő üzenetet írta be nyilvános csetbe: "remélem holnapra anyád megdöglik te mocskos b.zi". Később kiderült, hogy az illető 9 éves volt. GRATULÁLOK. Szóval itt tartunk!
Jaj, az meg a másik... emlékszem anno amikor játszottam, mindig azért léptem ki, mert elegem volt az egész közösségből.
ON: ez a karácsony nekem egy érzelmi mélypont volt. Nem részletezem... mintha anyára hirtelen rájött volna az 'ott sértegessük a lányunkat és keltsünk benne lelkiismeret-furdalást, ahol csak lehet' roham. Persze a vége az lett, hogy szerda este egyedül sírtam órákig a szobámban, a szokásos 'nem vagyok elég jó senkinek, és mindenkinek csak csalódást okozok' gondolataimmal. Ami egyébként igaz. Hagyjuk.
fun fact: miközben ezt a szöveget írtam, a tablet 'szótára' automatikusan kihozta javaslatnak a waste szót. köszi.
2014. december 26. 11:41
Leginkább a társadalommal.
ApusztákBoszorkánya
2014. december 26. 19:48
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline |
Minden bizonnyal az én problémám eltörpül a többi fórumosé mellett, de muszáj valahol kiöntenem a szívemet-lelkemet. Más úgysem hallgatná meg a nyomorom.
Nos, ez az egész úgy kezdődött, hogy amióta elkezdtem az iskolát, azaz hat éves korom óta egyfolytában volt valami, ami megnehezítette az életemet. A sok költözés mellett igazi barátokra sem volt időm - tiszta Violettás történet... -, energiám, és különben is? Az ország az egyik feléből a másikba üzengessek valakinek interneten, hogy hébe-hóba egy évben összefussunk tíz percre? Nem, ezt senkinek sem kívánnám. Aztán most, 16 évesen jött rám az, hogy ez a probléma kinőtte magát vitatárggyá. Ez a probléma pedig nem más, mint az, hogy mindenkinek rajtam kell levezetnie a fölös energiáit, de persze ha én vagyok dühös, és valakin ki kell töltenem a dühömet, akkor fél évig felém sem szagolnak, mert azt hiszik, veszélyeztetem az embereket. A legrosszabb, hogy már vagy két hete ez az osztályunkban a fő téma, hogy én mekkora egy őrült vagyok, hogy leüvöltöm valakinek a fejét. Ennek több oka is lehet: először is, lehetséges, hogy utálom az illetőt, akivel veszekszek, és semmi kedvem ahhoz, hogy kiszívja a lelkemet, amikor van más problémám rajta kívül is. A második, hogy k*rvára nincsen jó napom. Nem egyszer keltem már ballábbal az évek folyamán, éves átlagban a 365-ből 70-szer, ami lehet, hogy valakinek elenyésző, de nekem nagyon rossz, mivel ott vannak az igen értékes tanulmányaim, amikre oda kéne figyelnem, hogy majd két év múlva egyetemre járhassak, akár külföldön. Azonban már nagyon idegesítő, hogy néhány kevés agysejttel született d*generált répa ( ) ezt képtelen felfogni. Mindig csak az ő elenyésző problémáik, hogy holnap milyen tütükében villantson s*gget, vagy hogy éppen melyik pasival kavarjon a felsőből. Ezekkel a marhaságokkal engem fárasztanak, és nagyon nem érdekli őket. Persze, amikor Hédi kel ballábbal, és valamelyik ilyen répafejen tölti ki az idegeit, akkor forduljanak el tőlem a "barátnőim". Alap.
Nos, ez az egész úgy kezdődött, hogy amióta elkezdtem az iskolát, azaz hat éves korom óta egyfolytában volt valami, ami megnehezítette az életemet. A sok költözés mellett igazi barátokra sem volt időm - tiszta Violettás történet... -, energiám, és különben is? Az ország az egyik feléből a másikba üzengessek valakinek interneten, hogy hébe-hóba egy évben összefussunk tíz percre? Nem, ezt senkinek sem kívánnám. Aztán most, 16 évesen jött rám az, hogy ez a probléma kinőtte magát vitatárggyá. Ez a probléma pedig nem más, mint az, hogy mindenkinek rajtam kell levezetnie a fölös energiáit, de persze ha én vagyok dühös, és valakin ki kell töltenem a dühömet, akkor fél évig felém sem szagolnak, mert azt hiszik, veszélyeztetem az embereket. A legrosszabb, hogy már vagy két hete ez az osztályunkban a fő téma, hogy én mekkora egy őrült vagyok, hogy leüvöltöm valakinek a fejét. Ennek több oka is lehet: először is, lehetséges, hogy utálom az illetőt, akivel veszekszek, és semmi kedvem ahhoz, hogy kiszívja a lelkemet, amikor van más problémám rajta kívül is. A második, hogy k*rvára nincsen jó napom. Nem egyszer keltem már ballábbal az évek folyamán, éves átlagban a 365-ből 70-szer, ami lehet, hogy valakinek elenyésző, de nekem nagyon rossz, mivel ott vannak az igen értékes tanulmányaim, amikre oda kéne figyelnem, hogy majd két év múlva egyetemre járhassak, akár külföldön. Azonban már nagyon idegesítő, hogy néhány kevés agysejttel született d*generált répa ( ) ezt képtelen felfogni. Mindig csak az ő elenyésző problémáik, hogy holnap milyen tütükében villantson s*gget, vagy hogy éppen melyik pasival kavarjon a felsőből. Ezekkel a marhaságokkal engem fárasztanak, és nagyon nem érdekli őket. Persze, amikor Hédi kel ballábbal, és valamelyik ilyen répafejen tölti ki az idegeit, akkor forduljanak el tőlem a "barátnőim". Alap.
2014. december 27. 01:18
Az életemmel...Mindig minden bajom van... Ennyi az egész!
2014. december 27. 11:19
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Mostanában nincs olyan, amivel ne lenne...
A szünet előtti héten minden tanár kellemes pihenést kívánt, holott temérdek házit, beadandót és egyéb dolgokat adtak fel, ráadásul vissza sem érünk a szünetről kb. 10 dolgozat az első héten... az egyik dolgozatot ráadásul azért vittük át, mert egyesek nem akartak kb. 3 oldalnyi anyagból írni ...
Aztán ez az egész karácsonyi mizéria... nekem már októberben felfordul a gyomrom az egésztől, és utána csak rosszabb. Mindenki jön azzal, hogy ennek meg annak mit vegyek, ez meg az lesz. Én évek óta gyűlölöm ezt az ünnepet, szívem szerint ha tehetném átaludnám az egészet... ha úgy adódik el tudok lépni itthonról, és máshol töltöm, de amikor nem megy folyamatosan csak a veszekedéseket hallgatom, azt, hogy senki nem jó semmire. Szerintem ez egy csodás ünnep (annak ellenére, hogy rühellem...) és a szeretet ünnepe, de engem nagyon megvisel az egész... vége lehetne már ennek az évnek... kezdem unni a tanulást is, és az itthon létet is...
A szünet előtti héten minden tanár kellemes pihenést kívánt, holott temérdek házit, beadandót és egyéb dolgokat adtak fel, ráadásul vissza sem érünk a szünetről kb. 10 dolgozat az első héten... az egyik dolgozatot ráadásul azért vittük át, mert egyesek nem akartak kb. 3 oldalnyi anyagból írni ...
Aztán ez az egész karácsonyi mizéria... nekem már októberben felfordul a gyomrom az egésztől, és utána csak rosszabb. Mindenki jön azzal, hogy ennek meg annak mit vegyek, ez meg az lesz. Én évek óta gyűlölöm ezt az ünnepet, szívem szerint ha tehetném átaludnám az egészet... ha úgy adódik el tudok lépni itthonról, és máshol töltöm, de amikor nem megy folyamatosan csak a veszekedéseket hallgatom, azt, hogy senki nem jó semmire. Szerintem ez egy csodás ünnep (annak ellenére, hogy rühellem...) és a szeretet ünnepe, de engem nagyon megvisel az egész... vége lehetne már ennek az évnek... kezdem unni a tanulást is, és az itthon létet is...
Lil98
2014. december 27. 11:31
A nagyképű és képmutató társadalommal. Beszélgetek az egyik osztálytársammal ,de nem ez a lényeg. És valamelyik barátnőm közbeszól , hogy "de szép az a lány". És tényleg az volt a maga módján. Főként a sűrű és fenékig érő vörös haja fogott meg mindenkit. És a kedves beszélgető társam leszólja a lány véleményét , mert , hogy annak akire az előbb rámutatott nincs teljesen fullos alakja. Mert kicsi a m.ll. De lényegben az idegesít , hogy emberek szerint csak az lehet szép aki szupermodell módra néz ki. És ,hát szerintem meg nem. Nem is az,de a maga módján mindenki szép. Mellesleg nem mindenkinem lehet D kosaras melle vagy éppen nyakig érő lába , és vékony csípője. De nem ez teszi a szépséget szerintem. És idegesít, hogy emberek annyira szűk látókörűek és ,ha elmondom a véleményem lecsesz. Mert szépnek gondolok valakit aki nem Palvin Barbi. Előre is bocs...
2014. december 28. 01:20
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Az alvás soha nem tartozott az erősségeim közé, ezért általában olvasással szoktam fárasztani a szemem, hogy el tudjak aludni. De itt, a nagyszüleimnél ez nem lehetséges, mert a szobák úgy helyezkednek el, hogy a lámpa fénye átszűrődne a többiekhez, zavarná őket. Így viszont az Istennek se tudok kifáradni, és már órák óta csak bámulom a plafont. Itt fogok megőrülni.
2014. december 28. 18:02
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
Utálom azt,ahová járok iskolába,és már a szakot is ki nem állhatom,de nem hagyhatom csak úgy ott,mert nem vagyunk gazdagok,és fontos,hogy addig is legalább fizetik a tb-t,családi pótlékot stb.munkát errefelé amúgy sem találnék.Munkanélküli segély meg azt mondják,nem sokára nem is fog majd járni senkinek.na szép.és úgy vártam már 2 hónapon keresztül ezt a szünetet,hogy végre jó lesz nekem,de nem lett jó,ugyanis eleve testvéremmel vagyok egy szobában,(nem csak szünetben,hanem mindig)de még az anyám élettársának az egyik lánya is egy szobában alszik velünk,mert jött ide karácsonyozni stb,mert külföldön él amúgy,(kb 30 éves)úgyhogy alig van hely.Eleve társaságkerülő vagyok,és szeretek szünetben csak úgy el lenni,sorozatozni,megnyugodni(köztudottan idegbeteg vagyok emberek között,és sokan utálnak),de így meg semmit sem tudok csinálni,hogy ennyi ember vesz körül,csak azt várom,hogy legyen már vége a szünetnek,pedig ezt a nyamvadt szünetet vártam már mióta.és ez a nő csak lámpafénynél tud aludni,mert egy óvódás,és mindig hajnalban még IPad-ezik az ágyán,és még az is bevilágítja az egész szobát,aztán meg korán kel,és már kiabál,zajong,egyszerűen 5 óránál többet nem tudok még szünetben sem aludni.pedig ha ő nem lenne itt,olyan jó lenne,anya is finom kajákat csinált,gyönyörű lett a fa,aránylag kevés pénzből kijöttünk,és ma a hó is esett,akár kellemes,jó karácsony is lehetett volna,de jött még egy másik lánya ,aki köztudottan nagyon buta,és most terhes,és közben cigizik,meg alkholot vedel állandóan,és anya már nem bírta,és kiosztotta,és akkor még anyát nevezi szarnak,meg bunkónak,úgy sajnálom őt,mindent megtesz,hogy mindenkinek jó legyen,ha ki is oktat,akkor is jóindulatúan,és egyébként is olyan aranyos,és ezt kapja vissza.Az a nő meg a hapsija úgy ordítoztak egész karácsonykor,mint a cigányok.Mondjuk a nőben szerintem van is egy vonóval.Így is elcseszett már egy gyereket,minek kihordania még a másikat?Nem is nevel,csak ordít,meg ráhagy mindent a gyerekre.Közben meg ha ideges vagyok,és legszívesebben elmenekülnék,és ezt mondom is valakinek,akkor azt mondja,hogy mentális problémáim vannak,amiért nem tudok alkalmazkodni az emberekhez.xD és tényleg elmenekülnék,de az a nagy helyzet,hogy nincsen hová.de tényleg.Úgy érzem,mintha megfulladnék.(mondjuk ez már tart egy ideje,és nem csak ezek miatt,de az már más téma),és úgy volt,hogy megy az a nő az anyjához,aki nálunk van,de kiderült,hogy összeveszett vele,és marad.HURRÁ.xD meg mondja,hogy legszívesebben hazamenne,mert nem érzi jól magát,meg beleszól abba,hogy hogy bánnak a kutyákkal meg ilyenek,folyton nyavalyog minden szar miatt,hát akkor MENJEN MÁR HAZA.meg nem csak ez,más is van még,de akkor már túl sok lenne a szöveg,ellepné az egész oldalt. Igazából ilyen személyesebb dolgokat nem szívesen írok le egy közösségi oldalra,mert felismerhetnek,de már annyira elegem volt.A mentálisan problémás csajt olvashattátok.Már aki,elolvasta.
2014. december 28. 18:23
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
A tumblrön történő sz.rsággal. Több blogger is kapott halálriogatást, van aki kórházba került, van aki meghalt ezek miatt. Komolyan, néha magunkba kéne néznünk, kiknek az életét tesszük tönkre pár rossz szóval.
2014. december 28. 18:47
Hát már megint ki van az egész ezzel a hülye világgal szóval ismét jöttem meglátogatni a topikot. Elegem van belőle amikor emberek hazug pletykákat kezdenek el terjeszteni a másikról. Mert az menő. Hát csak úgy mondom ,meg minden,de szerintem nem menő. Miért lenne az? És amikor a másiknak már semmilyen esélye nincs arra ,hogy megmagyarázza mi történt, vagy ,hogy az egész hazugság csak felejteni akar. De nem engedik. Képesek ugyan azon az eszetlen marhaságon lovagolni az emberek akár hetekig is. És észre sem veszik, hogy tönkretettek egy csodálatos embert. *most nem magamra gondolok mielőtt egoistának tűnnék *. Egy szép lelket. Egy erős szívet. Mert azt hiszik ez vicces. Beleröhög a képembe a hülye pojénával és észre sem vesz , hogy a már ott van a könny a szemem sarkába és a számat harapdálom ,hogy ne fakadjak ki a nagyvilág előtt....
7 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya,
Beyla,
Lil98,
Cute girl 998,
Rocket,
Nina 10,
icarlyluv
2014. december 28. 22:29
Nem igazán értem, hogy aki nem ért az állatokhoz, minek foglalkozik velük? Komolyan, néhány ember kezébe egyszerűen nem való állat. Pláne egy 600 kilós, önálló akarattal rendelkező, igen érzékeny teremtmény, amit lónak hívnak. Egyszerűen aki nem bír érte felelősséget vállalni, vagy normálisan tanítani valakit, az ne foglalkozzon vele... Az emberek annyira nem értik meg, hogy a ló nem játék. És más meg ezért szívja meg, meg ezért esik... szerencsétlen ember nem tehet róla, hogy csak fel akar ülni, és úgy leesett basszus, hogy ha beveri a fejét, tuti elveszti az eszméletét. No comment.
Azt meg végképp nem értem, és ez a másik, hogyha az embereknek nem tetszik valami, mi a francnak kell rögtön kövekkel megdobálni a szerencsétlen delikvenst? De sok hülye van a világban, istenem...
Azt meg végképp nem értem, és ez a másik, hogyha az embereknek nem tetszik valami, mi a francnak kell rögtön kövekkel megdobálni a szerencsétlen delikvenst? De sok hülye van a világban, istenem...
2014. december 29. 00:52
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nem nagy dolog ugyan, de nagyon kezdem unni azt, hogy állandóan sápadt vagyok és úgy nézek ki, mint egy hulla. Ezerszer megfogadtam, hogy elkezdem szedni a vasat, mindig hanyagoltam, aminek a vége az lett, hogy a gasztrósom kiírt plusz vizsgálatokat. Ezzel nem is lenne probléma, de az ambuláns lapon csak egy vérvételt írt, ami ugyebár a szokásos laborkontroll az Imuran miatt. Esélyem sincs, hogy a háziorvos kiírjon egy olyan beutalót, amiben van vas, tvk, folsav és b-12 vitamin. Kénytelen vagyok megvárni a január végét, így a teljes rutinnal együtt lesz levéve. A vasat meg nem merem szedni, mert folsavval kombinált, tehát ezzel csak becsapnám magamat. Most már kibekkelem valahogy ezt a pár hetet, mert ténylegesen érdekel, hogy szimpla vashiányról vagy vészes vérszegénységről van e szó. Lassan a fejfájás, a fáradság és az aluszékonyság az életem részévé válik. Érdekes, hogy régebben elég volt maximum öt óra alvás, most meg tízzel is olyan vagyok, mint a mosott sz*r.
2014. december 29. 10:37
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
A náthámmal, tudom nem nagy dolog, de elegem van abból, hogy ebben a hónapban megettem két csomag, azaz 40 darab Mucoprontot, ettem gyümölcsöt, kétféle orrsprayt használok, napi kettő kamillateát iszok, sőt, még Aspirin pezsgőtablettát is iszok szinte minden nap, és még így is, ennyi gyógyszerrel is már három hete náthás vagyok. Tegnap annyira rosszul voltam, hogy aludni sem tudtam, plusz tisztára kiidegel, hogy hetek óta nem tudok levegőt venni az orromon. Más bezzeg néhány nap alatt kigyógyul a náthából, de komolyan, eldobom az agyamat.
Sajnálom, de annyira kikívánkozott.
Sajnálom, de annyira kikívánkozott.
2014. december 29. 14:19
Talán velem van a baj. De nem bírom ezt a kamaszodás dolgot a fiúk körében. Miért kell az öcsémnek megjátszania magát,a mikor jön egy nála három évvel idősebb hímnemű? Miért kell? Nő fejjel talán soha nem is fogom megérteni... De elegem van belőle, hogy mások előtt csak a hülye megjátszás és hasonló megy. Annyira csak nem bonyolult amikor valakinek önmagának kéne maradnia?! Mert nekem példádul soha nem is ment ez a játsszuk meg magunk. Mamám szerint szörnyű színész lennék , mert mindig minden az arcomra van írva és még eljátszani sem tudom ,hogy nem úgy van. De akkor az egy szem öcsém ,hogy lehet ennyire az ellentétem ,és miért? Talán az utóbbi a fontos kérdés. Ha meg esetleg szólok neki én vagyok a Nyugati Boszorkány....
2014. december 29. 15:38
Két lány összeveszett. Nevezzük őket nevükön. Anna és Kinga. Anna egy teljesen normális lány, meg rendes is; Kinga meg dívának képzeli magát, uraskodik mindenki felett (úgy értem csicskáztat mindenkit), és elég erős feltűnési viszketegségben szenved. Ebbe én is benne voltam, mint szerencsétlen egyed. Régen barátnők voltunk Kingával. Megkérdeztem, hogy miért vesztek össze Annával. Azt mondta titok. Megkérdeztem Annát. (Akkoriban Kingával voltam jobban, most gyűlöljük egymást.) Azt mondta, azért mert megmondta Kingának a leírtakat. Kinga berágott, és olyanokat kezdett terjeszteni Annáról, hogy őt Anna kihasználta, összetörte a szívét, és Anna visszaél a népszerűségével. Hozzátartozik a történethez, hogy ha én odamentem Kingához, akkor beszéltünk Kingával. Ha nem mentem oda.. Akkor nem. Anna elmesélt mindent, Kinga meg csak csatlósaként használt. 1 hónapig nem mentem oda Kingához, aki csak kiabált nekem, hogy "Héj xy! mit tudsz erről és erről az ügyről? " Amire én mondtam, hogy semmit, ő meg vigyorogva mondta, hogy ne hazudjak. Aztán 1 hónap után megpróbáltam neki elmondani a bajomat, ő mindig kiröhögött. Írtam neki egy levelet, hogy nem használhat ki, ő meg megszégyenített a fiúk előtt, felolvasta a levelem. A fiúk folyamatosan röhögtek rajtam, meg azt mondták múlt századi vagyok, meg, hogy Kinga milyen szép és irigykedek rá. De mondtak durvább dolgokat is, egész angolon rajtam vihogtak. Felmentem az ofőhöz és elmondtam neki, így ezt. Azt nem, hogy Kinga páwa, csak, hogy nem hallgatott meg, írtam egy levelet, és így megalázott ezért kigúnyoltak a fiúk. Azt mondta, hogy hirtelen haragú vagyok, Kingára ne legyek mérges, mert ő, mint mindig csak jót akart nekem, ő milyen segítőkész, és mondjam, hogy kik voltak a fiúk. Egy fiú, egy Marci nevű meghallgatott. Szerelmes Kingába (pedig okos, szóval ez fura), mégis kiállt mellettem, és elmondta a fiúknak az én szemszögemből. Mind bocsánatot kértek tőlem, és azt mondták, hogy elhamarkodottan ítélkeztek, nem érdemeltem meg. Másnap Kinga a görögöknek (rómaiak, görögök külön templomba mennek adventkor rorate-ra (hajnali mise) ), hogy én egy hálátlan kis idióta vagyok, és baromira buta vagyok, mert nem tudom, hogy kivel keveredtem harcba. Mennyit segített rajtam, erre én "elárulom őt a fiúknak". Ezt magyarázta egész úton. Felértek a tanterembe, félrehívott, én elmondtam neki amit eddig neked leírtam, egészen a másnapig mire közölte, hogy "Neki szüksége van rám, mindenkire szüksége van az osztályban, hogy neki jó legyen, szép legyen, és még a legnagyobb idiótákra is." Amire megkérdeztem tőle, hogy most én vagyok az ő segédmunkása? Vagy ő a hangyaboly királynője, és én csak egy egyszer hangya vagyok a bolyból? Amire azt mondta, hogy félreértem. ... (Itt elmeséli az élettörténetét addig, amíg Annával össze nem vesztek.) Én mondom neki, hogy nem érdekel az önéletrajza, ezzel nekem nem lesz jobb. Mire közölte, hogy nélkülem megbomlana a rendszer (???), és én segítettem át élete legnagyobb csalódásán, mikor összevesztek Annával. Én mondtam, hogy el sem mondta nekem, és ott hagytam (volna), ha utánam nem szól, hogy azért tartsam már titokba, mert emberi életeket tesz tönkre a lepcses szám. Amire mondtam neki, hogy akiknek elmondhatnám is elvette tőlem. De ,ár visszapártolt egy lány. Annával jóban vagyok.Azóta attól félek, hogy ez megismétlődik, és megint a lányok Kingát fogják védeni, és az ő oldalára fognak állni. unsure.gif Az ofő meg semmit az ég világon nem tett senkivel, még beírást sem adott, Kinga pedig azóta is boldogan él, és boldogan kínoz a ruháim miatt. Mert ő vegyíti ezt a rappes stílust, a kifinomult öltözködéssel.
Azóta ettől félek, hogy ez megismétlődik velem. Közeledik a farsang, és érzem, hogy baj lesz, mert tavaly is az én ötletemet használták, egy Zsófi nevű lánnyal, úgy, hogy engem benne hagytak cikiben. (1 produkció, egy kínos, 2. menő. a menőt én találtam ki, és kizártak belőle.)
És kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő lépése, azután, hogy két évig kihasznált, aztán nyilvánosan megalázott. Azt is mondta, hogy elhíztam, pedig 1,5 fejjel magasabb vagyok nála, és ugyanannyi a súlyunk. (Nem mindegy, hogy 150 vagy 166 centisen vagy 50 kiló)
Azóta ettől félek, hogy ez megismétlődik velem. Közeledik a farsang, és érzem, hogy baj lesz, mert tavaly is az én ötletemet használták, egy Zsófi nevű lánnyal, úgy, hogy engem benne hagytak cikiben. (1 produkció, egy kínos, 2. menő. a menőt én találtam ki, és kizártak belőle.)
És kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő lépése, azután, hogy két évig kihasznált, aztán nyilvánosan megalázott. Azt is mondta, hogy elhíztam, pedig 1,5 fejjel magasabb vagyok nála, és ugyanannyi a súlyunk. (Nem mindegy, hogy 150 vagy 166 centisen vagy 50 kiló)
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.