Ma éppen mivel van tele a tököd?
2015. január 18. 01:31
IQninja99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.17. Hozzászólás: 883 Csatolások: 50 Azonosító: 200354 offline |
miért nem tud valaki tetszeni a saját korosztályomból?? miért kell hogy 4-5 évvel idősebb legyen? egyszerűen nem vonzódom a saját korombeli fiúkhoz.. a "páwák" teszik ki ennek jelentős részét,akiktől egyszerűen a hideg kiráz.persze lehetnek köztük rendesek,énis ismerek párat,de a kinézetüket nagyon nem csípem..egy pasi az legyen pasi,legyen erős,legyen férfias! és valahogy az ilyen pasikat mindig a 18-20as korosztályban találom meg..vagy feljebb.most is így vagyok ezzel tetszik egy srác a sulimból,de legalább egy 3 évvel idősebb nálam,az is lehet hogy többel. nemhiszem hogy bármi esélyem van egy ilyen srácnál főleg hogy életemben nem beszéltem vele,és ötletem sincs hogy hogyan ismerhetném meg.pedig ő most nagyon megtetszett,tudtommal nincs barátnője,de lehet hogy tévedek. végzős,sportoló,magas,egyszerű,de férfias stílussal,"mostkeltemfelkócos" barna hajjal,borostával és cuki mosollyal.. amennyire látom a suliban,nagyon kedves,egyáltalán nem nagyképű,és észre se veszi hogy mennyire aranyosan viselkedik..tényleg,nekem ennél nem kell több.csak az ilyen fiúk általában észre sem vesznek
11 felhasználónak tetszik:
AFCfan,
Fannycska999,
everly,
TarjaNightwish,
Seherezade1050,
Beyla,
CandUs,
ApusztákBoszorkánya,
CorneŁia,
Angel,
menthol
2015. január 18. 09:29
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Az osztályomban én vagyok a szar, azért, mert egyedül én mertem előrehozni az angol érettségit. A tanárom szerint is meg tudom csinálni, a feladatokat, amiket ad, jól megoldom a legtöbb esetben, elenyésző hibáim vannak, ennek ellenére is látom a pillantásokat.
Megkérdezik, hogy szerintem sikerülne-e, és nyilván az mondom, hogy igen, hiszen akkor nem is jelentkeztem volna, erre vágják a pofákat, meg azt mondják, nem készít fel eléggé a tanár. Mintha ők tudnák, hog milyen feladatokat ad külön. Nevetséges. Főleg, hogy egy olyan vágja a pofákat, aki egy egyszerű múltidőt nem tud, hebeg-habog, úgy, hogy nyelvi tagozatos és az anyja angoltanár, meg a testvére is elég jól tudja a nyelvet. Oké, nem lehet mindenki jó belőle, de akkor miért itt van? Vagy akkor már miért nem tud kussolni? Szánalmas az ilyen, és még engem néz le, meg rám vágja a grimaszokat. Az agyam eldobom, hogy miért nem foglalkozik mindenki saját magával. Az én bajom lesz, ha nem sikerül, nem az övék, mégis úgy érdekli őket, hogy mi van, mintha róluk lenne szó. A szép még az, hogy aki valóban jogosan vághatná a pofát, mert velem egy szinten áll, vagy még feljebb, le se szarja. Csak azok ugatnak, akik olyan buták, mint a föld. Tojnék rá alapból, de egész héten ezt hallgattam, és most nagyon kikívánkozott.
BTW, az ofőm is ezt csinálja, csak a hátam mögött. Nem képes odajönni, hogy Ramóna, komolyan gondolod-e a dolgot, féltelek, hogy nem fog menni, stb, hanem amikor nem vagyok ott, az osztály németes felének ecseteli, hogy nekem nem fog menni, meg az angol nehéz (mondja ezt az, aki nem tud egy szót sem, mert semmi köze a nyelvhez). Komolyan felbosszantott a dolog, főleg amikor kikapom a 2012-es érettségi feladatsort, és megírom 80%-ra úgy, hogy előtte semmit nem készültem, csak ott voltam órán. Plusz mellé még jön a szóbeli majd... Nem akarom elbízni magam, meg nyilván nem egy éppen ötöst szeretnék, de azért jó lenne, ha nem velem foglalkoznának, mert szerintem rohadtul képes vagyok döntést hozni egymagam vagy a szüleim segítségével (akik támogatnak), plusz adok a nyelvtanárok véleményre is, ami megintcsak pozitív.
Megkérdezik, hogy szerintem sikerülne-e, és nyilván az mondom, hogy igen, hiszen akkor nem is jelentkeztem volna, erre vágják a pofákat, meg azt mondják, nem készít fel eléggé a tanár. Mintha ők tudnák, hog milyen feladatokat ad külön. Nevetséges. Főleg, hogy egy olyan vágja a pofákat, aki egy egyszerű múltidőt nem tud, hebeg-habog, úgy, hogy nyelvi tagozatos és az anyja angoltanár, meg a testvére is elég jól tudja a nyelvet. Oké, nem lehet mindenki jó belőle, de akkor miért itt van? Vagy akkor már miért nem tud kussolni? Szánalmas az ilyen, és még engem néz le, meg rám vágja a grimaszokat. Az agyam eldobom, hogy miért nem foglalkozik mindenki saját magával. Az én bajom lesz, ha nem sikerül, nem az övék, mégis úgy érdekli őket, hogy mi van, mintha róluk lenne szó. A szép még az, hogy aki valóban jogosan vághatná a pofát, mert velem egy szinten áll, vagy még feljebb, le se szarja. Csak azok ugatnak, akik olyan buták, mint a föld. Tojnék rá alapból, de egész héten ezt hallgattam, és most nagyon kikívánkozott.
BTW, az ofőm is ezt csinálja, csak a hátam mögött. Nem képes odajönni, hogy Ramóna, komolyan gondolod-e a dolgot, féltelek, hogy nem fog menni, stb, hanem amikor nem vagyok ott, az osztály németes felének ecseteli, hogy nekem nem fog menni, meg az angol nehéz (mondja ezt az, aki nem tud egy szót sem, mert semmi köze a nyelvhez). Komolyan felbosszantott a dolog, főleg amikor kikapom a 2012-es érettségi feladatsort, és megírom 80%-ra úgy, hogy előtte semmit nem készültem, csak ott voltam órán. Plusz mellé még jön a szóbeli majd... Nem akarom elbízni magam, meg nyilván nem egy éppen ötöst szeretnék, de azért jó lenne, ha nem velem foglalkoznának, mert szerintem rohadtul képes vagyok döntést hozni egymagam vagy a szüleim segítségével (akik támogatnak), plusz adok a nyelvtanárok véleményre is, ami megintcsak pozitív.
10 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998,
Lizania,
AFCfan,
Szandi0820,
Beyla,
Seherezade1050,
IQninja99,
Nina 10,
icarlyluv,
menthol
2015. január 18. 19:35
Vizsgákkal. Még van három vizsgám jövőhéten, de teljesen elfáradtam. Félpercenként adnám fel a .... az egészet. Alig várom, hogy vége legyen. + Saját magammal. Egyszerűen nem tudok belemélyedni a tanulásba, mindig elvonja valami a figyelmemet. Kész vagyok teljesen.
2015. január 18. 20:47
A náthából. És szerintem ezt nem kell részleteznem.
2015. január 19. 16:54
Sokaknak hülyeség és apróság, engem mégis végtelenül sikerült felbosszantania. Egyszerűen felfordul a gyomrom az olyan gerinctelen emberektől, akikben semmi tisztelet nincs a hírességek felé, mert hát ugye ők nem emberek, mert mért is ne. Nem szerethet mindenki mindenkit, ennek ellenére elhiszem, hogy van olyan, aki mégis akar xy-al egy közös képet, ha véletlen úgy hozza a sors, hogy összefut vele valahol, mert ugye ő attól „f*szagyerek” lesz az ismerősei szemében, de akkor legalább legyen már benne annyi, hogy nem kezd el rögtön a közösségi oldalakon csodaszép dolgokat írogatni róla... Főleg az éppen érintett fél esetében, aki valami folytán mindig megérzi, hogy ki az, aki szeretetből szólítja le, és ki az, akinek hátsószándéka van, és onnantól kezdve nem fog vele jópofizni. Egy szó mint száz; elképesztő dühítő, hogy míg vannak, akik éveket várnak egy találkozásra, addig az ilyen kis senkiknek csak úgy megadatik a lehetőség.
8 felhasználónak tetszik:
Seherezade1050,
Jolie_77,
Nina 10,
ApusztákBoszorkánya,
Beyla,
icarlyluv,
Szandi0820,
Midnight Memories
2015. január 19. 17:09
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
A magyar egészségüggyel, természetesen megint. Nemrég voltam a háziorvosomnál az okból, hogy kérjek labor beutalót a közelgő vérvételemre, ugyanis a gyógyszereim miatt folyamatosan kell ellenőrizni a vese- és májfunkciót, valamint a gyulladásos paramétereket (CRP és süllyedés). Erre ma bemegyek vérvételre, közli velem a csaj, hogy B12 és folsav kapásból nem lesz, mert nincs külön beutalón. Nézek rá, mint boci az újkapura, hogy mi a rákról dumál, mikor Budapest egyik állami kórháza csinálja nálunk a laborokat. Hát fel lettem világosítva, hogy ez nem teljesen így van - a rutint és a teljes vérképet megcsinálja a klinika, de mivel a városi SZTK nem áll szerződésben ezzel kapcsolatban a klinikával, ezért Kistarcsára kell küldenie azt a mintát, amiben B12-őt és folsavat néznek. Csak a bökkenő a következő - egy papírt kaptam, így azt nem tudja két helyre elküldeni. Komolyan, lassan a telefonok is okosabbak nálunk és az egészségügy még mindig ott tart, hogy papiruszra firkáljuk a dolgokat? Miért nincsen ez is modernizálva, digitalizálva? Sokkal egyszerűbb lenne, ha beütné a gépbe a TAJ számomat és máris küldhetné tovább abba a két laborba. De nem. Nekünk mindent papírra kell leírnunk. Megjegyzem, sokkal könnyebb lenne a nővérek munkája is, ha nem így lenne. Ugyan még nem hagyták nagyon, hogy az ápolási lapokba és a lázlapokba bele írkáljak, de annyi írásos, papíros dokumentáció van csak egy betegre, hogy én abba fogok belepusztulni. Nem lenne egyszerűbb azt is gépbe begépelni, mintsem fogható papírlapokra firkantani? Annyira nem vágom, hogy miért kell ennyire őskorinak lenni. Ma visszamentem a dokihoz, kaptam külön beutalót és most találgatok, hogy jövő hét keddig hol csináltatom meg. A Péterfybe délután egyig van labor, így oda nem tudok menni, mert dolgozni kell. Nálunk időpont kell a vérvételhez (ami szvsz szánalmas), de már mindegyik foglalt keddig. A klinika ahol dolgozom, meg nem vállal el, mert nem hivatalos alkalmazottja vagyok, de egyébként heti 32 órát gürcölök náluk. Holnap bemegyek gyakszira és megpróbálom kikönyörögni magamnak az egyik csecsemős dokinőtől, hogy írjon már egy kísérőlapot és pecsételje már le. Talán valamelyik megsajnál, és jobb esetben is csak egy ötössel fogom megúszni. F*sz kivan. Ebben a tetves országban soha semmi sem megy gördülékenyen. Elegem van!
8 felhasználónak tetszik:
Seherezade1050,
Nina 10,
IQninja99,
ApusztákBoszorkánya,
Cute girl 998,
Szandi0820,
Angel,
menthol
2015. január 20. 15:40
Azzal, hogy a buszon mindig kifogom az "enyhén" alkoholos lehelletű embereket. Elképesztő, hogy 7 óra előtt már valaki bűzlik az alkoholtól. A legjobb, hogy ahogy leülnek mellém, rányomnak az ablakra és hiába lököm meg, nem reagál semmit. Egész úton a gyomrom majd felfordul az alkohol szagától. Esélyem sincs átülni, mert a buszon olyan tumultus van, hogy ha valaki mélyebb levegőt vesz, akkor bereped a busz ablaka.
Másik dolog, hogy az iskolában elhnyt egy diák és a drága osztálytársaim viccelődtek rajta. Nagy részben az ő hibája volt, de halottról vagy jót vagy semmit...
Másik dolog, hogy az iskolában elhnyt egy diák és a drága osztálytársaim viccelődtek rajta. Nagy részben az ő hibája volt, de halottról vagy jót vagy semmit...
7 felhasználónak tetszik:
Fannycska999,
Seherezade1050,
An_d_a,
Nina 10,
ApusztákBoszorkánya,
IQninja99,
Szandi0820
2015. január 20. 15:46
Abból van elegem,hogy mindenkinek meg kell felelnem.Nem élhetem a saját életem egyedül,anélkül,hogy zavarnak?Könyörgöm
Ha vmit nem tudok,leoltanak,ha vmit tudok,akkor meg azzal van baj!!
Ha vmit nem tudok,leoltanak,ha vmit tudok,akkor meg azzal van baj!!
6 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998,
Seherezade1050,
ApusztákBoszorkánya,
IQninja99,
Szandi0820,
drfan
2015. január 20. 20:50
westher |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 1585 Csatolások: 225 Azonosító: 238307 offline |
Azzal, hogy a dokimhoz busszal kellett mennem és nem volt elég hogy így is beteg vagyok, egy néni még jobban összefertőzött. oké, tudom hogy az én hülyeségem hogy busszal mentem
2015. január 21. 11:53
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Az én csodálatos, csupaszív, jószívű, vidám anyukám ma lenne 46 éves. Remélem hatalmas party-t csapnak odafent, ha már én idelent k.rvaszarul érzem magam.
16 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998,
AFCfan,
everly,
TarjaNightwish,
Seherezade1050,
Mrs.Jack Frost,
Angel,
Jolie_77,
Nina 10,
drfan,
IQninja99,
Szandi0820,
Lizania,
Beyla,
ApusztákBoszorkánya,
menthol
2015. január 21. 21:47
Azzal, hogy itthon kéne feküdnöm arcüreggyulladással, két pofára tömöm magamba az a k*rva antibiotikumot, erre meg már második napja rohangálok a városba, elintézni a ballagási ruhát, mert persze, hogy az osztályfőnök a legutolsó pillanatban szól!!! Oké, beszéltem egy varrónő ismerősömmel, megvan az anyag meg minden, méretet vett rólam, már csak meg kell varrni. Mondom de jó, holnaptól pihenhetek. Erre fel meg nem pont most gyullad be a kutyám szeme?? Úgyhogy holnap állatorvoshoz is rohanhatok el, nagyon örülök neki. A tavalyi évben egyszer sem hiányoztam, az idei első félévben is csak kétszer kellett elkéretőznöm korábban, komolyan ennyire nem érdemlek meg egy rohadt hét pihenést???? Nem baj, letudom a kutyát, és én holnap kikapcsolom a telefonom, és hétfőig be se kapcsolom. Lesz*rom a blúzt, lesz*rom a szalagavatót, a ballagást, a sulit, a gyakorlatot, oldják meg nélkülem, mert most már komolyan elegem van mindenkiből!
Lizania,
AFCfan,
ApusztákBoszorkánya,
Szandi0820,
Seherezade1050,
Angel,
Nina 10,
IQninja99,
menthol,
Beyla
2015. január 22. 12:20
Az osztálytársaimmal. Hogy mindegyik ugyanolyan idegesítő. Egyiket sem érdekli, hogy megbánthat a szavaival. És elegem van abból a tipikus fajtájából. És hogy rengeteg olyan típusú ember van, akikkel nap mint nap kénytelen vagyok szembenézni. És abból, hogy néha olyan kirekesztettnek és kívülállónak érzem magam, máskor meg jól elvagyok velük. És azt is utálom, hogy mások nem látják, ha eredetileg is rossz passzban vagyok, hanem még rátesznek egy lapáttal...
12 felhasználónak tetszik:
Lizania,
ApusztákBoszorkánya,
icarlyluv,
Szandi0820,
Cute girl 998,
Rocket,
everly,
Seherezade1050,
Nina 10,
IQninja99,
menthol,
Beyla
2015. január 22. 17:39
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Két hét múlva lesz kötelező farsangi bál, ami felváltotta a szimpla farsangot. A tanárnő mondta hogy most mindenki csicsába vághatja magát, lányok ruhában, fiúk öltönyben, engem meg már akkor kerülgetett a gyomorgörcs. Az egyik problémám, hogy ilyen helyekre ritkán megyek, és egy ruhám sincs amit fel tudnék venni. Ebay-ről rendelhetnék, de az nem érkezne meg időben, szóval kénytelen lennék anyával vásároltatni valamit a plázában, de azt mondta x összegnél többet nem ad a ruháért, amit meg is értek, de minden más barátnőm azt tervezi hogy elmennek együtt aránylag drágább üzletekbe ruhát vásárolni, szóval...
A másik meg, hogy rettenetesmód nincs kedvem menni erre az egészre. Önbecsülésem a nullán van, szóval nem akarom mínuszba vinni azzal, ahogy nézem a többi szép, sovány lányt a csini ruhájukkal/hajukkal (köztük a barátaimat) ahogy folyamatosan kérik fel őket táncolni, míg én nagy valószínűséggel a büfé mellett fogok ácsorogni és költeni a pénzemet kajára és innivalóra. Ennyi erővel már otthon is maradhatnék és nézhetném valamelyik sorozatomat ahelyett hogy ott bénázzak
A másik meg, hogy rettenetesmód nincs kedvem menni erre az egészre. Önbecsülésem a nullán van, szóval nem akarom mínuszba vinni azzal, ahogy nézem a többi szép, sovány lányt a csini ruhájukkal/hajukkal (köztük a barátaimat) ahogy folyamatosan kérik fel őket táncolni, míg én nagy valószínűséggel a büfé mellett fogok ácsorogni és költeni a pénzemet kajára és innivalóra. Ennyi erővel már otthon is maradhatnék és nézhetném valamelyik sorozatomat ahelyett hogy ott bénázzak
Lizania,
ApusztákBoszorkánya,
AFCfan,
Rocket,
Szandi0820,
everly,
Seherezade1050,
Nina 10,
IQninja99,
menthol
2015. január 24. 11:34
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline |
Idézet (allinone @ 2015.01.22. 12:20)
Az osztálytársaimmal. Hogy mindegyik ugyanolyan idegesítő. Egyiket sem érdekli, hogy megbánthat a szavaival. És elegem van abból a tipikus fajtájából. És hogy rengeteg olyan típusú ember van, akikkel nap mint nap kénytelen vagyok szembenézni. És abból, hogy néha olyan kirekesztettnek és kívülállónak érzem magam, máskor meg jól elvagyok velük. És azt is utálom, hogy mások nem látják, ha eredetileg is rossz passzban vagyok, hanem még rátesznek egy lapáttal...
Ez ismerős, nekem ilyenek voltak az általános sulis osztálytársaim. Tényleg rohadt idegesítőek ezek a fajta emberek. Még most is emlékszem egy-két "kedves" szóra...
2015. január 25. 20:05
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (westher @ 2015.01.25. 10:42)
Azzal hogy nem bírok meggyógyulni. Ugye nem csak az én környékemen van nagy influenza járvány?
Nem csak nálad, abban biztos lehetsz. Nagy eséllyel a csecsemő belen szedtem össze valami cifraságot, de, hogy orrfolyással, izomfájdalommal, torokfájdalommal és magas lázzal jár, az biztos. Már pénteken éreztem, hogy valami nem oké, hiszen csak turkáltam a kajámat a kanállal és a villával. A láz pedig napok óta megkeseríti életemet. Most sikerült lenyomni, de délután nagyon besz*rtam. Ugyanis bevettem a lázcsillapítót és csak egyre jobban kezdett felfele menni. Két Cataflammal végre szalonképes lettem, de vagy órákig fetrengtem az ágyamban. F*sza.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.