Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 14. 20:25 #9301
- törölt felhasználó -    
Már baromira idegesít, hogy facebookon minden második kép, vagy bejegyzés ilyen valentin napi értelmetlen nyáladzás. Délután be kellett mennem a plázába valamiért, minden padon csücsültek a párocskák, egy platinaszőke nőcske pofán is vágott a szívecskés lufijával, mert a 20 centis magassarkújában ott tántorgott össze-vissza.

Sajnos egyházi suliba járok, és gyakorlatilag kötelezővé tették a templomba járást, éljen a szabad akarat. A pap 20 percen keresztül azt ecsetelte, hogy a melegek mennyire undorítóak, és "hogy a primitív szó dicséret rájuk", meg hogy kezeltetniük kéne a "betegségüket" satöbbi, olyan szinten felb*szta az agyam, holott elvileg mindenkit elkéne fogadnunk olyannak, amilyen, pont ők mondják.. Ironikus.

Anyuék újabban megint napi szinten nyírják egymást értelmetlen fszságokon, viszont ha valamit rosszul csinálok, amiért le lehetne b*szni, akkor már újra nagy az egyetértés, és csudijól megvannak.
15 felhasználónak tetszik: IQninja99, AFCfan, Mrs.Jack Frost, CandUs, sg1992, Jolie_77, Szandi0820, Nina 10, Cute girl 998, Good Girl1999, Lil98, Angel, Genevieve, Reni005, menthol
2015. február 14. 22:51 #9302
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Vettem tegnap egy k.rva jó könyvet, nem tudom ki olvasta innen, de teljes szívvel ajánlom mindenkinek -Andy Weir: A masri című történetét. Annyira magával ragadott a sztori, hogy képtelen vagyok letenni a kezemből, és már 200 oldalt elolvastam, és 150 oldal múlva vége a könyvnek, amit nem akarok, mert nagyon tetszik sad.gif A pozitív része viszont, hogy jön belőle a film, amit nálunk!!! forgattak és sok olyan színész van benne, akiket kedvelek: Jessica Chastain, Kate Mara, Sean Bean, Sebastian Stan!!!444!!! Szóval, ez a könyv -és a jövendőbeli film egy kicsit öröm az ürömben. Ja, és olyan rossz, hogy buta vagyok a tudományokhoz, a Marssal kapcsolatos dolgok és űrkutatás mindig is érdekelt :I
7 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, IQninja99, Lil98, Angel, Harleen, Beyla, menthol
2015. február 14. 22:56 #9303
sg1992
sg1992
☾ cold hands

Státuszwe're just lost, damaged souls
Hozzászólás: 15257
Csatolások: 8754
Azonosító: 215855
Azzal hogy szombaton is voolt ma suli ismétlem szombaton ohmy.gif
2 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Beyla
2015. február 15. 19:21 #9304
- törölt felhasználó -    
Itt egyesek nagyon nem bírnak elülni a p*csájukon és halál komolyan mondom néha már a dedósok között érzem magam. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: olsenfan.., CandUs
2015. február 15. 20:51 #9305
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1972
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
A sulimmal,elmebetegekkel,és a "nagyon nem vicces" tanárokkal.. pardon.gif

2.Egy 'volt' barátnőmmel!:Kiteszek magamról egy tök normális képet,erre jön egy csaj :Nem vagy rossz Rib..c,csak jó rib..c lehetsz wink.gif
(Honnan veszik az ilyeneket..)
1 felhasználónak tetszik: IQninja99
2015. február 15. 21:01 #9306
ApusztákBoszorkánya
ApusztákBoszorkánya
♥Alexandra♥xD

StátuszNézd meg mama a sminkem,szép lettem,éljen!!
Hozzászólás: 5000
Csatolások: 0
Azonosító: 228068
Azzal,hogy még egy egyszerű bemutatkozást sem tudok írni,ami megfelelne nekem....és azzal is,hogy az idő nagyon gyorsan halad,és mindig halasztok mindent...halogatós vagyok.A hajam meg 2-3 év,mire megnő...és egyébként is mondhatni,hogy romokban az életem.
5 felhasználónak tetszik: IQninja99, Angel, CandUs, Cute girl 998, Beyla
2015. február 15. 21:02 #9307
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cindy @ 2015.02.14. 20:25)
platinaszőke nőcske pofán is vágott a szívecskés lufijával, mert a 20 centis magassarkújában ott tántorgott össze-vissza. 

minden amire haragudtam ma, most elillant rohog.gif

egyébként az érzéseimmel. mármint amikor kialakítasz egy komolyabb kapcsolatot azt valamiért teszed, de itt van ez a két srác és nem tudom eldönteni így meg nem látom értelmét, hogy ecc-pecc valamelyiket hazaviszem. még a nevük is ugyanaz. (nem tudom elrontani xDDD)
8 felhasználónak tetszik: AFCfan, Lil98, IQninja99, Szandi0820, Angel, CandUs, Cute girl 998, Beyla
2015. február 15. 21:04 #9308
amanda2000
amanda2000
₩αяяıסя†

Státusz✘and when you're mad, you cease to exist✘
Hozzászólás: 5952
Csatolások: 116
Azonosító: 201753
Hogy holnap suliii bad.gif glare.gif
3 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Cute girl 998, Mrs.Jack Frost
2015. február 15. 21:08 #9309
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 17626
Csatolások: 18427
Azonosító: 168141
A folyamatos 38 fok feletti lázzal, azzal, hogy úgy érzem kiszakad a tüdőm és már nem csak akkor, mikor köhögök, a mandulámat, mintha tűkkel szurkálnák, fáj az orrom és nincs étvágyam... sad.gif
5 felhasználónak tetszik: IQninja99, AFCfan, Szandi0820, CandUs, Beyla
2015. február 15. 21:49 #9310
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Előre is elnézést az oldal hímnemű használóitól de... a női bajommal. Illetve azzal is. Egyszerűen leszakad a derekam, a méhem ki akar szakadni a helyéről, ideges és frusztrált vagyok, emiatt összevesztem a párommal is, akivel egyébként napok óta nem beszéltem, előtte meg non-stop veszekedtünk. F@sza. Nagyon gyilkos volt ez a hétvége a tegnapi svábbállal meg az össze-vissza rohangálásokkal, holnap iskola előtt össze kéne vakarnom magam, de már most bele tudnék borulni fejjel a vacsimba. Nem vagyok kész a rajzokkal a felvételire, és csütörtökön is kell szerepelnem. Meg szombaton. Alig állok a lábamon és lassan már ott tartok hogy minden szabad öt percemben el tudnék aludni... nem mintha abból is olyan sok lenne...
9 felhasználónak tetszik: Lil98, Angel, Good Girl1999, Szandi0820, IQninja99, CandUs, Cute girl 998, Beyla, menthol
2015. február 15. 21:55 #9311
Csillagoség
Csillagoség
visszatérő vendég

StátuszAll You Need Is Love~Beatles
Hozzászólás: 272
Csatolások: 0
Azonosító: 217280
A betegséggel. Folyik az orrom, köhögök, bedugul az orrom, rosszul vagyok már egy hete. És még a farsangra sem tudtam elmenni. Pedig azt mondják tök jó volt....! reklamalo.gif
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Good Girl1999, Szandi0820, IQninja99, Beyla
2015. február 15. 22:08 #9312
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Nincs annyi hely, ahova leírhatnám. Egyébként pedig a technikával...

Imádok dvd-t nézni, és ha elmegyek itthonról az az első, megtámadom a dvd állványt, hogy mi az, amit még nem láttam. Azonban a régi Orion dvd lejátszó sz*rrá ment, szóval kellett vennünk másikat. Vettünk egy úgy szint Oriont, ami hát... egy kalap.... igen elég gagyi volt. 110.gif Aztán nézegettünk másikat, hogy hátha. Igen ám, de ami kellett volna nekünk ahhoz kellett volna optikai bemenet, ami egyiken sem volt. Csak kib*szott internet elérhetőség. Na most. Kérdezem én: ott a k*rva asztali számítógép/laptop, tablet, mobiltelefon. Minek még a tévébe, és a dvd lejátszóba is az az ........... internet?! Egyre jobban fejlődik a technika. Aláírom. Egyre nagyobb szükségünk van rá. Aláírom. De azt, hogy egy embernek már a géphez se kelljen odaülnie, mert a tévén rögtön tud facebook-ozni meg különböző videókat nézegetni... röhejes. dry.gif Én is szoktam telefonon, tableten lógni órákat, de akkor abban benne van az is, hogy tanulok (mivel tabletre szoktam rá rakni azt a tananyagot, amit nem sikerült kinyomtatnom...), meg egyeztetem a napi programokat. De igazából már a hócipellőm tele van az internettel... csak elidegeníti az embereket egymástól. Persze sok embert, barátot is szerzünk vele, de... akkor is... Én már fogtam a fejemet, amikor a tévéknél is azt láttam, hogy már lehet rajta netezni, arrébb mászok 2-3 métert, és még mindig. A dvd-nél ugyanez. Azt mondják, az internet butítja az embereket, stb... de azért mindenhova beépítik... taps.gif _nevet.gif

Elegem van a technikából néha. Jó lenne, ha olyan lenne az élet, mint 10 éve. Amikor mindenki kijött az első szóra, és együtt róttuk az utcákat sötétedésig. Én sem vagyok valami öreg, de hiányoznak ezek a dolgok. Hiányzik, amikor mindenki egymással beszélte meg a problémáját, nem egymás háta mögött, egy 3. személlyel... sorry.gif
9 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Lil98, AFCfan, Szandi0820, IQninja99, CandUs, Rocket, Beyla, menthol
2015. február 16. 15:16 #9313
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
A "smacizó" párocskákkal. Egyszerűen elegem van abból, hogy ha kimozdulok tutira látok 1 vagy 2 olyan párt, akik majd' megerőszakolják egymást az utcán/buszon, stb. Nem, nem vagyok irigy, de miért kell mindenki orra alá dörgölni, hogy k*rváraszerelmeshepivagyok? Ilyenkor döbbenek rá kb. hogy MENNYIRE nincsenek tekintettel az emberek a másikra. Szerintem senki nem kíváncsi a dolgaikra. Akik ennyire nem bírnak a hormonszintjükkel menjenek szobára. Mindegy. Bocs, hogy ennyire kifakadtam...
11 felhasználónak tetszik: Good Girl1999, Lil98, Szandi0820, Angel, Jolie_77, CandUs, AFCfan, icarlyluv, ApusztákBoszorkánya, Rocket, menthol
2015. február 16. 20:58 #9314
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
A sorozatok atyjával: Amerikával... Imádom a sorozatokat. Ha nem lennének sorozatok, meghalnék (na jó azért ez túlzás... laugh.gif ). Viccet félre téve: Amerika amerikacentrikusságából van elegem. Amióta benőtt a fejem lágya Amerika mindig is csak magával törődött, törődik, csak a saját történelmüket tanulják, jó részt nem igazán tudják, hogy van más földrész. A sorozatok, filmek szülőatyja. Ha úgy tartja kedvük, eladnak egy-két filmes jogot ide hozzánk is. Rengeteg olyan sorozat van azonban, aminek nem, pedig itt jobban megélne. Eddig legalább 3 olyan sorozatot néztem, amit itt nem adtak tovább, mert az amerikaiaknak nem tetszett, és abbahagyták. De kérdezem én: mi lenne, ha egyszer nem csak rájuk, magukra gondolnának, hanem ránk európai nézőkre is, akik élünk halunk egy-egy sorozatért?! Revolution: imádtam, most petíció indult a 3. évadért, hogy ne fejezzék be. Emberi tényezők: a legjobb robotos sorozat évek óta, és 13 rész után elkaszálták. Missing: 10 rész után abbahagyták, mert nem ragadta meg a figyelmüket. Én személy szerint egytől egyig imádtam őket. Fantasztikusak, és abbahagyták. De persze a Vámpírnaplók meg hasonló sz*rságok (már bocsánat) futnak x évadon keresztül dry.gif ... Amerika, én így szeretlek... s, hogy ne csak Amerika: miért van mindenki az ázsiaiak ellen?! Annyira... rühellem, hogy 1-2 ember annyira előítéletes velük szemben. Pedig 5x jobbak, mint az amerikai népség. Nem azt mondom, hogy tökéletesek, és szeresse mindenki. Csak annyira utálom, hogy ha valakinek megemlítem, hogy 'képzeld, koreai zenét hallgatok...' rám néz kikerekedett szemekkel, és közli, hogy ne hallgassak ilyet, mert nem vagyok ázsiai... wtf.gif bolond.gif Elhiszem, hogy nekünk európai embereknek csak Európa, és Amerika, de azért ennyire nem szabadna előítéletesnek lennünk... rtfm.gif

A másik pedig: az állandó fejfájásom megszűnt. Valamennyire. Azonban most jött helyette a 'ha jön egy front, akkor össze fogod magad sz*rni, úgy fogok fájni' fejezet az életbe. Örülök, hogy nap mint nap már nem fáj a fejem, de az, hogy mikor jön a meleg én össze esek, és a gyógyszer sem hat, és a hidegfrontnál is ez van... kajak kikészülök. Ma haza kellett jönnöm suliból, mert hiába vettem be gyógyszert: az a gyomromat marta szét ahelyett, hogy elmulasztotta volna a fejfájásomat taps.gif Orvoshoz nem szeretnék menni, de ha nem változik, szerintem kénytelen leszek. Ez nekem már sok. Van enélkül is elég gondom... dry.gif

Azt hiszem egyelőre ennyi... laugh.gif
7 felhasználónak tetszik: Harleen, Lizania, CandUs, Lil98, Rocket, ApusztákBoszorkánya, IQninja99
2015. február 16. 22:47 #9315
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Annyi minden felgyűlt már bennem az elmúlt hetekben, de telefonról utálok ide írni, szóval most már azt mondtam, hogy elegem van, bekapcsolom a gépet és kész rolleyes.gif
1. A legapróbb. Volt szerencsém egy új kiadású 5.-es irodalom tankönyvet megcsodálni. Ott kezdődik, hogy kicsi lett és mesésebb, mint a miénk volt, de nem ez akasztott ki. Hanem amikor megláttam J. K. Rowling nevét ott ahol azokat sorolják fel akikről tanulni fognak az évben ohmy.gif És komolyan kötelezően el kell olvastatni a gyerekekkel egy Harry Potter részletet és Rowlingról tanulni kell. Nanebammeg omg.gif A mi könyvünkben J. R. R. Tolkien van benne meg a Gyűrűk Ura, de még az is elfogadhatóbb, mert a pasi nem ma írta azért azt a könyvet, bár elolvasni úgyse fogjuk. De a Harry Potter?! Az Alkonyatról mikor fognak tanulni szerencsétlen kisgyerekek? blink.gif
2. Az iskolámmal. Jó már csak 4 hónap és a félévi bizim minden idők legjobb bizonyítványa volt, de akkor se tudok örülni, mert a felvételimet elkúrtam (ettől még fel fognak venni, de többre is képes vagyok ennél...), a diáktársaim nagyját utálom, néhány tanárt is. Unom, hogy tömegnyomor van, hogy folyton dolgozatokat írunk és, hogy szar érzés kikapni az egyes dogámat, de amikor egyszerre ennyi tárgy és doga van, lehetetlen mindegyiket megtanulni. Óh és a félévvel változott az órarend, nekünk úgy néz ki csak a teremrend, de erről mi semmit nem tudunk még, és olyan rohadt jó reggel arra menni, hogy fingod nincs hol van amúgy az osztályod omg.gif
Ja és megváltoztatták a wifit amit pont az én szuper kis osztályom szerzett meg és terjesztette el, 3 fiút elő is vett az igazgató, ezért büntetésből az ofő nem tartotta meg a farsangunkat, pedig rohadtul ő a hibás, mert ő tartotta kint látható helyen és nem figyelt arra ki mit csinál ott. De persze ezt is verjék ránk rolleyes.gif A 3 osztályból csak a B-seknek volt, nekik bezzeg lehetett. Nekik lehet farsangjuk, bankettük, kiharcolhatják a legjobb színt a ballagásra, nekik minden jár dry.gif Oké...
3. Úgy érzem, hogy ha valaki beszélget vagy hülyéskedik velem, azt csak azért teszi, mert valaki pótléka vagyok épp (hiányzó barátnő stb). Igazi barátaim nincsenek is és ez rohadt szar érzés. Aki van azzal havonta veszek össze, egyre távolabb vagyunk egymástól, de nem is bánom, mert rohadtul mások vagyunk, bár ezt nem ártott volna 6.-ban is látni de már ez van. Alig várom a középsulit w00t.gif
4. Miért kell ilyen sokat várni még arra a nyamvadt ideiglenes rangsorra is?! unsure.gif És akkor még hol van az, hogy kiküldjék felvettek-e...
6 felhasználónak tetszik: Lil98, AFCfan, Rocket, sg1992, Cute girl 998, Szandi0820
2015. február 16. 23:10 #9316
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
1.: Most a felsőoktatásban tanuló Starity-s bagázshoz szólok először -bár, ha jobban belegondolok, ez már gimiben és általánosban is igaz. Van egy előadás, ami kifejezetten unalmas, az emberek viszont konstans beszélnek. Mi a búbánatért nem tudnak csendben maradni, olvasni, rejtvényt fejteni vagy esetleg aludni? Miért kell pofázni? Legalább egy kis tisztelet lenne szerencsétlen előadó irányába. Nem mindegyik oktató akar oktatni, csak az egyetemi állás megkívánja. Szóval tényleg örülnék, ha csönd lenne, vagy akkor azok az emberek inkább be sem jönnének órára, úgy sincs katalógus, senkinek nem tűnik fel, ha hiányoznak. Természetesen én is halálra untam magam, de olvastam meg nyomkodtam a táblagépet -tehát elfoglaltam magam.

2.: könyörgöm, könyörgöm, mondjátok, hogy nem velem van a baj, hogy a lentebb csatolt hölgyemény ruhájáról az a véleményem, hogy minden, csak stílusos nem. Egyes emberek szerint "Ő JLO, bármit megtehet, bármit felvehet". Kérdem én? Ha Budapest utcáin egy ilyen ízléstelenül felöltözött embert látnának, akkor is ez lenne a véleményük? A stílus szerintem egy Blake Lively-nál, Emma Stone/Watson nál, Ashley Tisdale-nél, Julianne Moore -nál és Kate Middleton -nál kezdődik, nem ilyen öregedő celebnőknél, akik a klimaxuk kellős közepén vannak és a saját testük mutogatásával akarnak a bulvármagazin címlapjaira kerülni.

3.: Még 9 hónap Andy Weir: A marsi című kibecseszettjókönyv filmverziójáig, amit konkrétan már tűkön ülve várok. Ez az egyetlen ok, hogy várom a következő telet.
5 felhasználónak tetszik: Lizania, AFCfan, Angel, Beyla, IQninja99
2015. február 17. 16:08 #9317
- törölt felhasználó -    
A rendőrségi helikopterekkel, amik itt köröznek a fejem felett, állandóan megijesztik a galambokat, szerencsétlen állatok azt sem tudják, merre repüljenek, ráadásul olyan olyan hangosak (mármint a gépek), hogy a zajszűrős fülhallgatómon is átjön. sad.gif
5 felhasználónak tetszik: Good Girl1999, CandUs, Lil98, Angel, IQninja99
2015. február 17. 19:07 #9318
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
A közlekedéssel és ezzel a nyomorék Putyin-Orbán talikával. Én elhiszem, hogy ez az ember olyan kibeb*szott übermega fontos, hogy neki mentőkből, rendőrségből álló díszkíséret kell ráadásul limóval (!!), hiszen a normál személygépkocsi egy ilyennek olyan proli, mint a hétköznapi embereknek a traktor. Na, de, hogy emiatt sz*passák egész Pestet és tizennégy kerületet lezárjanak, hát ne haragudjanak, de enyhén szólva túlzásnak tartom. Leállították a villamost is, Isten sem tudja, hogy mi okból kifolyólag, oszt' gyalogolhattam egy csomót ebben a hideg időben. Ez még hagyján, de a vonat az orrom előtt ment el, így fél órát álltam és vártam szintén hidegben a következőre. Megjegyzem, ha felvett volna egy farmert, a fejébe baseball sapkát húzott volna és beült volna egy Opelbe vagy egy Skodába, még az atya úristen sem mondta volna meg, hogy ő éppen arrafelé közlekedik. Sok hűhó, a nagy semmiért, és még lehet, hogy beteg is leszek. Aztán meg még a kedves BKV-sok elirányítanak az Isten p*csájába. Na akkor döntöttem úgy, hogy inkább gyalogolok. Ja, és a bérletem árát mikor fizetik vissza?! mellow.gif
7 felhasználónak tetszik: AFCfan, CandUs, Szandi0820, Lil98, An_d_a, Angel, IQninja99
2015. február 17. 20:32 #9319
- törölt felhasználó -    
Mostanában mindig az van a fejemben, hogy a jó dolgok sem tartanak örökké és így mindenre így reagálok, sajnos. Minek próbálkozzak, hogyha mondjuk már csak pár hónapig lenne rá esélyem (konkrét dolog)? Vagy minek kezdjek bele bármibe is, mikor akár holnap is vége lehet?
2 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Good Girl1999
2015. február 17. 22:27 #9320
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 17626
Csatolások: 18427
Azonosító: 168141
Megfertőztem anyut ezzel a szrral, s míg én egyre jobban vagyok, Ő 38,5 fokos lázzal fekszik az ágyban... sorry.gif De legalább nekem már csak 37,5 körül van, így tudom ápolni... Plusz ez az istenverte tüdőfájdalom sem akar elmúlni, mondjuk az ezt okozó köhögés sem csillapodott, sőt. unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs, Nina 10, IQninja99, Cute girl 998
540 oldal 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!