Ma éppen mivel van tele a tököd?
2015. március 26. 18:59
Kiderült, hogy a lezuhant német repülőgépet a pszichotikus másodpilóta szándékosan vezette a hegynek, elvéve 150 ember életét. Megnyugtató, mit ne mondjak, ezentúl boldogabban fogok repülőre szállni.
2015. március 26. 19:05
Az éves mérésekkel a suliban. Mint kiderült, 179 centi vagyok, úgyhogy a délelőtt nagyja azzal telt az osztálytársaim számára, hogy új gúnyneveket kreáltak nekem. Basszus, egy magas ember! Ennél nagyobb sokk ne érje őket az életük során.
óriási emberek óriási problémái - első rész, köszönöm a figyelmet
óriási emberek óriási problémái - első rész, köszönöm a figyelmet
9 felhasználónak tetszik:
Fannycska999,
CandUs,
Jody,
Lizania,
icarlyluv,
Earth Song,
Lil98,
Cute girl 998,
IQninja99
2015. március 27. 14:06
Nos, én már akkor sem jártam ide, mikor másik profilom volt, mert nem akartam a kis történeteimmel untatni másokat. Ma viszont betelt a pohár, úgy érzem. Kezdjük ott, hogy reggel elaludtam, szó szerint rohannom kellet és természetesen pont akkor kellet a lábamnak is megfájdulnia. Mindegy lényeg, hogy beértem. Az első óra magyar, ami köztudott, hogy csak üvöltésből áll, mivel az osztály tagjai elég sügérek. Második óra töri, kibírható, még szeretem is, legfőképpen a tanár miatt. Harmadik óra fizika és témazárót írunk. Nagyszerű. Nem lehetett egész órán írni természetesen. Na, itt kezdődött el a baj, mivel én voltam az utolsó, aki beadta a lapot-mert még számoltam-, ezáltal az enyém került a tanár kezébe. A válaszokat pedig, mint mindig meg kellet beszélni és az enyémet úgymond el is kezdte javítani. A baj csak az, hogy mivel paranoiás vagyok még a kétszer kettőt is hatvanszor átszámolom. És mivel nem akartam hülyeséget írni, a lap aljára elkezdtem felírni a számokat. A tanár meg volt olyan kedves és felolvasta az egész osztály előtt, ráadásul meg is kérdezte, hogy én így számolok-e. Egy szó jutott az eszembe, de nem akarok csillagozni. Nem elég, hogy megfelelési kényszerem van, ezért állandóan feszengek, szar kedvem van, sosem tudok koncentrálni, szóval az, hogy az osztály előtt ilyen helyzetbe hozott nagyon jólesett. És én vagyok aki a legtöbb tantárgyból jól teljesít, meg viszonylag normális is, tehát én mégis, hogy a büdös pi*ába képzelem, hogy nem rögtön fejben számolok, mint a többiek. Hát tényleg köszönöm a megértést a kedvességet. Innentől kezdve, megint depressziós kedvem lett, nem akartam senkivel beszélni. Hazajöttem és kb. szétvertem a kezem. Mindegy már megszoktam, hogy itt csak ezt kapom. És akkor csodálkoznak néhányan, hogy miért van állandóan hányingerem és miért görcsölök.
2015. március 27. 15:54
Alig egy éve, hogy meghalt papám, nagyanyám máris talált valami hozzá illő, hasonlóan irritáló bácsikát, ami igazából engem pont nem érdekel, de az már baromira idegesít, ha rámúszítja a pasija családját is. Menjek át hozzájuk vigyázni az unokáira, mert hogy ők nem bírnak el két ötévessel, akikről amúgy fingom sincs, hogy kicsodák. Aztán áthívta a bácsika nagyobb unokáit, meg unokatesómat, hogy majd mi milyen jól kijövünk, amiből annyi lett, hogy mindenki ült, és a telefonján kockult. Miután elmentek, rámertem kérdezni, hogy ennyire nem érdekli-e az, hogy papa csak nemrég halt meg, amire igazából annyit mondott, hogy mivel papa elég sokat cigizett, meg tüdőrákban halt meg, ő nyírta ki magát, és hogy neki ezzel miért kéne foglalkoznia. Egyik az, hogy nagyanyám mellett ezen a verzión sem lepődnék meg, de egyébként igazgatóhelyettes volt nagyapám, szóval rengeteget idegeskedett, inkább attól, mint a cigitől.
Itthon pedig ismét az megy, hogy hazajövök, anya itthon bőg, de elválni meg nem akar, mivel apa kirakna minket simán, minden nélkül, anyának a családja meg az ország másik végén lakik.
Imádom a családomat..
Itthon pedig ismét az megy, hogy hazajövök, anya itthon bőg, de elválni meg nem akar, mivel apa kirakna minket simán, minden nélkül, anyának a családja meg az ország másik végén lakik.
Imádom a családomat..
2015. március 27. 20:55
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
Azzal, hogy megint beteg vagyok. Két napon belül elhasználtam több, mint 200 zsebkendőt, az orrom a háromszorosára nőtt, a szám is besebesedett, fáj a torkom meg a fejem és lázam is van. A baj az, hogy ha nem gyógyulnék meg hétfőre, akkor is mennem kell iskolába, mert már maximum csak 1 hetet hiányozhatok és ebből két nap minimum elmegy a WWE-re áprilisban...
2015. március 27. 20:59
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Azzal, hogy holnap menni kell valami sz*ros, osztályprogramra, de semmi kedvem...
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2015. március 27. 21:02
Természetesen ezzel a nappal. Nem elég, hogy 1. órán írtam egy dolgozatot, de írhattam 2. órában is, amit nem tudtam befejezni. Örülök, ha meglesz a 3-as. Természetesen nincs még vége. Tesiórán ismét futhattam izomlázzal. Óra végén már elegem volt, hogy ennyire túlhajszolnak minket. Persze most jön a legjobb rész. Anyum visz kocsival a táncra, és lefullad a kocsi. 5 percem volt beérni, és egy hosszú utca állt előttem. Futottam ismét. Nagyon fájt már mindenen, de szerencsére beértem A táncóra maga volt a pokol. Nem elég, hogy a legjobb barátnőm egy másik csajjal hülyéskedett és engem semmibe vett, de még a koreográfia sem ment! És ma tudtam meg, hogy egyáltalán nem jutok ki Párizsba. Bár mondjuk Horvátba biztos elmegyek, szóval egyszer biztos kijutok oda is Őszintén nagyon örülök, hogy itthon vagyok. Iszonyatosan hosszú volt ez a nap...
2015. március 27. 21:48
Idézet (violettatini @ 2015.03.27. 21:02)
Természetesen ezzel a nappal. Nem elég, hogy 1. órán írtam egy dolgozatot, de írhattam 2. órában is, amit nem tudtam befejezni. Örülök, ha meglesz a 3-as. Természetesen nincs még vége. Tesiórán ismét futhattam izomlázzal. Óra végén már elegem volt, hogy ennyire túlhajszolnak minket. Persze most jön a legjobb rész. Anyum visz kocsival a táncra, és lefullad a kocsi. 5 percem volt beérni, és egy hosszú utca állt előttem. Futottam ismét. Nagyon fájt már mindenen, de szerencsére beértem A táncóra maga volt a pokol. Nem elég, hogy a legjobb barátnőm egy másik csajjal hülyéskedett és engem semmibe vett, de még a koreográfia sem ment! És ma tudtam meg, hogy egyáltalán nem jutok ki Párizsba. Bár mondjuk Horvátba biztos elmegyek, szóval egyszer biztos kijutok oda is Őszintén nagyon örülök, hogy itthon vagyok. Iszonyatosan hosszú volt ez a nap...
És még azzal, hogy nem tudom azon az oldalon nézni a PLL-t, ahol szoktam. Már nem találok egy normális oldalt sem
2015. március 27. 21:49
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline |
Azokkal, akik állandóan szelfizgetnek, feltöltik a vészlyukra, és persze 200-an lájkolják a r*hadt képüket, aztán az olyan emberek meg, akiknek épp sok idejük van, még oda is írják, hogy "de cép vagy" meg hogy "imadas van" (igen, pont ilyen bámulatos helyesírással ), pedig a való életben még köszönni sem köszönnek egymásnak. Nem tudom, ki hogy van vele, de ez GÁZ.
10 felhasználónak tetszik:
Genevieve,
ApusztákBoszorkánya,
Lil98,
Szandi0820,
Lizania,
Cute girl 998,
Konvektor,
CandUs,
Nina 10,
icarlyluv
2015. március 28. 14:07
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline |
Talán életem leghosszabb hetével. Hétfőn elmondtam a fiúnak,aki tetszik,hogy mit érzek iránta,amire csak benyögött egy "Jó rendben,elhiszem"-et és továbbállt.Kedden tudtam meg,hogy a fiú nem érez semmit irántam,így az egész napot átbőgtem.Aztán szerdán meg jött újra a lavina.Nem tudom ki mennyire tájékozódott az egész Zayn Malikes ügy kapcsán,de az is rányomta a bélyegét a napomra.Csütörtökön pedig a barátnőm exe cseszte el a kedvem,mert azt mondta,hogy az osztálytársam azt mondta rám,hogy bűnronda vagyok.Pénteken kiderült,hogy az osztálytársam nem mondott ilyet,csak a barátnőm exe nem mert rákattintani a profilképemre,mert a kis kockán keresztül látta már,hogy csúnya vagyok...A másik osztálytársam pedig végig kántálta,hogy "csúnya,csúnya,csúnya" meg azt is mondta,hogy "sajnálom xy-t,hogy szerelmes vagy belé".
2015. március 28. 14:29
sg1992☾ cold hands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.25. Hozzászólás: 15257 Csatolások: 8754 Azonosító: 215855 offline |
Most éppen egy pár fiú oztály társammal mert van egy lány akivel idáig emmi bajuk nem volt de hirtelen elkezték kicsit szekálni meg ilyesmi én meg rá kérdeztem, hogy miért és mi volt a válasz mert csúnya és blatnak teszi magát .És baromira nem értem a lány nem csúnya sőt nagyon is szép mi kell nekik szuper model vagy mi a másik meg nem nem blataskadig egyátalán önmagát agya és mé akkor sem
2015. március 28. 23:58
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Az osztálytársam, akiről el sem tudom dönteni hogy akarva vagy akaratlanul teszi, de folyamatosan összezavar, és már legszívesebben ráborítenék egy adag forró kását a szép kis hajára, annyira idegesít. Áhh.
Nina 10
2015. március 29. 20:45
A k@baszott fura, érthetetlen, idióta érzéseimmel... legszívesebben fejbevágnám magam.
7 felhasználónak tetszik:
Genevieve,
ApusztákBoszorkánya,
Szandi0820,
szenya,
Cute girl 998,
IQninja99,
icarlyluv
2015. március 29. 23:29
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Ma végre eljutottam életem első igazi focimeccsére, és nem nyertünk. Pedig én nagyon szurkoltam, a hangom is fél oktávot mélyült. Tény és való, hogy a görögöktől kezdve a magyarokon át szidtam mindenkit -egy évre előre kikáromkodtam magam-, de akkor is. Olyan jó lett volna nyernünk!
Ja, és holnap 10 órakor ZH-t írok és of course nem tanultam rá semmit sem
Ja, és holnap 10 órakor ZH-t írok és of course nem tanultam rá semmit sem
2015. március 30. 08:45
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
Azzal, hogy éjszaka másfél (!) Frontin után sem tudtam elaludni. Maximum 2 órát aludtam, iskolába se mentem, mert remegett kezem-lábam, a hányingerről nem is beszélve. Elmegyek dokihoz, megmondom neki, hogy holnap már menni szeretnék, de ma egyszerűen lehetetlenség lett volna kicaplatni a buszra háromnegyed hétkor és kibírni az iskolában háromig.
2015. március 30. 15:08
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Lil98 @ 2015.03.30. 08:45)
Azzal, hogy éjszaka másfél (!) Frontin után sem tudtam elaludni. Maximum 2 órát aludtam, iskolába se mentem, mert remegett kezem-lábam, a hányingerről nem is beszélve. Elmegyek dokihoz, megmondom neki, hogy holnap már menni szeretnék, de ma egyszerűen lehetetlenség lett volna kicaplatni a buszra háromnegyed hétkor és kibírni az iskolában háromig.
Frontin? Ilyen fiatalon? Mi a jó büdös francnak kell ilyen szedatívumokat szedni egyáltalán? Szerintem néha napján mindenkivel előfordul, hogy rosszul vagy keveset alszik. Én speciel eléggé rosszalvó vagyok mostanában, és nem kevésszer fordul elő, hogy két óra alvással megyek be a kórházba lehúzni egy tizenkét órás műszakot. Tényleg nem beleszólni akarok, de azért nagyon durva 15-20 évesen ilyeneket szedni, pláne, hogy ezek a szerek függőséghez is vezethetnek. Pár évvel vagyok csak idősebb nálad és nincsenek vaskalapos szüleim, de, ha én ilyet nyögtem volna be, mint amiket leírtál, minimum elzavartak volna suliba. Sokat kell pihenni és nagyon korán lefeküdni aludni. Tíz óra alvás után nem, hogy ilyen bajaid nem lennének, de még csak nyugtatókra sem lenne szükséged.
On:
Nekem jelenleg ezzel az óra állítással. Volt olyan pechem, hogy pont vasárnap kellett melózni menni, és ugye hajnali háromkor állítjuk az órát egy órával előrébb, tehát ténylegesen sikerült egy órával kevesebbet aludnom. Az egy dolog, hogy hulla fáradtan estem haza tegnap, de olyan rohadt fáradt vagyok, hogy én azt elmondani sem tudom, pedig jóval többet aludtam a szokásosnál. Pluszban ez az időjárás sem smafu, szerintem az is rendesen beleszól ebbe a fáradt vagyok és mindenem fáj című történetbe. Még holnap kell lehúznom egy műszakot és utána megkezdődik az egy hetes tavaszi szünetem. Egyedül az a mázlim, hogy szerdára nem osztottak be (mondjuk be is sz*rtam volna, ha dolgozni kéne még szerdán is). Csak ez éltet, és őszintén szólva teljesen kezdek kipurcanni.
IQninja99
2015. március 30. 15:37
Azzal,hogy most céklát akarok enni és nincs itthon!
2015. március 30. 15:44
Újfent az osztálytársam "humorával",persze,ha ezt a megnyilvánulást lehet annak nevezni.Az csak egy dolog,hogy roppant szánalmas,milyen véleménnyel van egy-két nem éppen csontkollekció osztálytársnőmről,de úgy érzem,ma tényleg túl messzire ment!Éppen ebédszünetünk volt,mikor az "áldozat" felbontott egy csomag paprikás pufit,vagy mi a francot,amikor ez a majomfejű olyanokat vágott a fejéhez,mint "akkora a combod,mint egy féldisznó","miért nem állsz már le a zabálással?Azért nézel ki úgy,mert annyit eszel..." és hasonlók.És miért?Mert a "nagymenőket" meg kell nevettetni...Komolyan mondom,akkora ásznak képzeli magát ez a gyerek,holott nem más,mint egy bohóc,aki remegve várja az alkalmat,mikor alázhat valakit porig...Ó,Atyám,miért gyökerezik egyesekben olyan mélyen az önkritika?
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.