Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 14. 21:34 #9501
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Én értem, hogy sok ember elkeseredett és elege van már a hazugságokból, a politikai játszmákból; de az, hogy megvertek ma egy tv bemondót, csak azért, mert a köztévénél dolgozik... Hát ez több a sok(k)nál! Az erőszak nem megoldás! Ne a köztévést, a köztévét utáljuk könyörgöm! Most ha mindenkit megvernénk azért, mert olyan a munkája, hogy az elferdített igazságot kell mondania, akkor már régen kihalt volna a magyar nemzet.
6 felhasználónak tetszik: Lizania, IQninja99, Cute girl 998, Szandi0820, Bátor Ventillátor, icarlyluv
2015. április 14. 22:35 #9502
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Mindennel, de tényleg. sad.gif Első sorban nagyon unom már a suliban azt a bizonyos semmittevést. Értem én, hogy két hét múlva tényleg finish, és kész, vége az egésznek. De akkor miért várják el azt, hogy kilenc órán keresztül bent zsibbasszuk semittevéssel magunkat? Ennél még az a gyakorlat is jobb, ami miatt az előző oldalon nyafogtam. Pluszban utálom azt, hogy fáradékony vagyok, és ahhoz, hogy talpon tudjak 110%-osan lenni, legalább nyolc órát kell aludnom, pedig amúgy anno elvoltam ennek a felével is. Még átadás előtt gyorsan összedobtam a vacsikat a gyerekeknek, és szabályosan megerőltető volt megkenni három zsömlét és két szelet kenyeret. Gyere már vizsgaidőszak, nagyon-nagyon várlak már! sad.gif
6 felhasználónak tetszik: IQninja99, Szandi0820, Bátor Ventillátor, CandUs, TarjaNightwish, icarlyluv
2015. április 14. 22:49 #9503
- törölt felhasználó -    
A sulival. Hétfőn mentünk először (akkor ért véget a szünet), de a tanárok már tárt karokkal vártak és feleltettek minket olyan anyagokból, amiket amúgy már mindenki elfelejtett, és/vagy fel sem adták tanulni. Egetrengető problémák, tudom...
5 felhasználónak tetszik: IQninja99, Szandi0820, Bátor Ventillátor, Beyla, Lizania
2015. április 14. 23:31 #9504
ApusztákBoszorkánya
ApusztákBoszorkánya
♥Alexandra♥xD

StátuszNézd meg mama a sminkem,szép lettem,éljen!!
Hozzászólás: 5000
Csatolások: 0
Azonosító: 228068
Basszus egyszerűen nem tudok időben lefeküdni és csak úgy aludni,hiába alszom csak 5-6 órákat,akkor sem megy,mert azt érzem hogy minden olyan felesleges,és muszáj sorozatokat néznem,egy csomót olvasgatnom neten dolgokról amiket érdekesnek találok,és ezzel elmegy több óra..esküszöm őrület.A minap is nekimentem egy biciklis nőnek,annyira álmos vagyok mindig,de mégsem tudok aludni rendesen,mert valamiért úgy érzem időpocsékolás,és netfüggő is vagyok,meg képes vagyok órákig jegyzetelni a gondolataimat egy jegyzettömbben...azt hiszem megőrültem.Az már a mélypont volt,hogy nekimentem a biciklisnek...mondjuk rendesen leoltott,leüvöltötte a fejemet,már majdnem sírtam,nagyon durva volt az öreglány.
6 felhasználónak tetszik: Ria1997, IQninja99, Cute girl 998, Bátor Ventillátor, icarlyluv, Beyla
2015. április 15. 11:21 #9505
Good Girl1999
Good Girl1999
új tag
Hozzászólás: 28
Csatolások: 0
Azonosító: 235397
Az írástudatlanokkal de azok nagyon tele van a nem létezőm kiírnak valamit a facebookra hát egyetlen egy helyesen leírt szó nincsen benne ilyeneknek nem a facebookon lenne a helye hanem az iskolapadban. Ez még hagyján de vannak olyanok akik már felnőttek és még mindig nem tudnak egyetlen szót se leírni azért ez egy kicsit gáz! dry.gif
10 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Konvektor, IQninja99, AFCfan, Cute girl 998, Szandi0820, Bátor Ventillátor, icarlyluv, Beyla, Lizania
2015. április 15. 16:37 #9506
- törölt felhasználó -    
Na szupi,megint itt kötöttem ki,de egyszerűen muszáj valahol kivinnyognom eget rengető világfájdalmamat,ugyanis már kezd eltörőfélben lenni az a bizonyos mécses a hittantanáromat illetően.
Állíthatna magán egy keveset.Ezalatt a hét alatt ugyanis kétszer íratott a csoporttal bejelentés nélküli dogát,oda se neki,de akkor miért közli ma oly' nagy kelletlenül,miszerint nem írhatom meg a javítót,amit hétfő óta ígérget nekem?B*sszus,persze,nehogy szóljon,a végén még olyan tárgyra készülök,aminek értelme is lett volna... dry.gif Mellesleg nem értem,miért nem érti meg a kedves tanár úr,hogy ha valakit a rosszullét kerülget,okkal nem akaródzik a templomban szenvednie.
Ráadásul valamelyik szünetben valami magát roppant szellemesnek képzelő "kicsi" nagyon diszkréten mindenki tudtára adta,hogy neki éppen piros betűs ünnep van érvényben.Mivel a szóban forgó egyed ezt egy használt betét falra ragasztásával adta tudtunkra.Agyam eldobom,mik mennek mostanság. blink.gif
9 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, IQninja99, drfan, AFCfan, Cute girl 998, Szandi0820, icarlyluv, Beyla, Lizania
2015. április 15. 20:26 #9507
- törölt felhasználó -    

Tökre bírom az olyan embereket, akiknek semmi problémájuk, ennek ellenére mindig kitalálják, hogy nekik mennyire szar életük van, tumblira is teszik fel az eretvágós képeket...de tényleg, az ilyen miért nem örül inkább annak, hogy szuperül telik az élete? Az is jó, amikor valakinek ugyancsak semmi problémája, ezért csinál magának, és kiselőadást tart arról, hogy már fel fogja kötni magát. Az ilyet nem értem. Manapság már az is divat, hogy híresztelhetem, hogy nekem a legszarabb az egész kontinensen, vagy mi a fene?
Oké, ez talán kissé úgy hangzott, mintha valami túliskolázott háromdiplomás nyugdíjas lennék 60 év élettapasztalattal, de mindegy.

Elég régen jártam itt, természetesen nekem is megvannak a magam világfájdalmai. Szerény lényemet a némettanárnak sikerült kiborítania, de nagyon. Május elején lenne a vizsga, igaz nincs sok tétel, de azok baromi nehezek, legalábbis azt belekalkulálva, hogy majd 13 percen keresztül kell beszélnem németül, megszakítás nélkül. Szinte az össze órán a versenyzőkkel foglalkozott (természetesen mindent megtett, hogy én ne lehessek közöttük, de az már egy régebbi történet) és tojt a tananyagra, itt lett volna az egész tavaszi szünet a tételekre, már minden tanár kiosztotta, neki pedig véletlenül csak szünet után sikerült elmondania (persze a fészbukozás az ment) nehogy már legyen időnk készülni a vizsgára a sok házi mellett, amiről azt sem tudni, hol lesz rolleyes.gif azt is bírom, amikor lehord minket, hogy nem vagyunk az órán aktívak, és amikor én aktív vagyok, úgy tesz mintha ott se lennék, bezzeg ha más tudja a válaszokat, akkor meg húszpercen keresztül ajnározza, meg mondja hogy akár mi is lehetnénk ilyen ügyesek. Meg az is jó, hogy ha nincs kész a házim, azt beírja ugyan, de még leáll velem veszekedni. De most komolyan, ha már egyszer beírta, minek kell még le is hordani? És utána meg ő állítja, hogy ez nem az ő napja...

Idézet (Sydney Adams @ 2015.04.15. 16:37)
Na szupi,megint itt kötöttem ki,de egyszerűen muszáj valahol kivinnyognom eget rengető világfájdalmamat,ugyanis már kezd eltörőfélben lenni az a bizonyos mécses a hittantanáromat illetően.
Állíthatna magán egy keveset.Ezalatt a hét alatt ugyanis kétszer íratott a csoporttal bejelentés nélküli dogát,oda se neki,de akkor miért közli ma oly' nagy kelletlenül,miszerint nem írhatom meg a javítót,amit hétfő óta ígérget nekem?B*sszus,persze,nehogy szóljon,a végén még olyan tárgyra készülök,aminek értelme is lett volna... dry.gif Mellesleg nem értem,miért nem érti meg a kedves tanár úr,hogy ha valakit a rosszullét kerülget,okkal nem akaródzik a templomban szenvednie.

Egyházi suli, igaz? Sajna én is ilyenbe járok, szívesen elhúznék melegebb tájakra én is, csakhogy nem lehet. A mi hittantanárunkat errefelé inkább csak 'szent szűz'-nek emlegetik. Mindig garbóba jár, nyáron is, hogy a nyaka egy milliméternyire se látszódjon ki, mert az olyan szemérmetlen. Nem is tudom, az ilyen miért nem ment inkább apácának. Eleve azt hirdeti, hogy el kéne fogadni mindenkit, és közben ő az, aki mindenkiben csak a hibát látja. Meg úgy állítja be a hittant, mintha csak az az egy tantárgy létezne. Már ne haragudjon meg, de amellett, hogy matekból ikszféle házidogát kell írnom, meg egyebek, miért várja el, hogy még a hittannal is foglalkozzak? Templomba már nem is járok egy ideje, semmi kedvem ezzel tölteni a vasárnapi délelőttömet, ugyanis elég fárasztó végighallgatni a sok hülyeséget.
9 felhasználónak tetszik: Klauflau, Bátor Ventillátor, Konvektor, IQninja99, drfan, Szandi0820, icarlyluv, Beyla, Lizania
2015. április 15. 22:37 #9508
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Ugye ez csak egy vicc, hogy most már kettő hirdető banner is van fent? Lassan már begörcsöl az ujjam, hogy értelmes anyaghoz tudjak tekerni, és ne a hirdetések villogjanak az arcomba.
8 felhasználónak tetszik: Klauflau, ApusztákBoszorkánya, Cute girl 998, Bátor Ventillátor, AFCfan, Szandi0820, icarlyluv, Lizania
2015. április 15. 22:47 #9509
Lucy12
Lucy12
♛♏ Queen ♌♛

Státusz❤❤❤
Hozzászólás: 5074
Csatolások: 3034
Azonosító: 238224
Az egész sulival....
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2015. április 16. 18:43 #9510
- törölt felhasználó -    
Azt hiszem,valamiféle rinyálási rekordot sikerült felállítanom.Szinte mindennap írogatok ide,de pozitívum,hogy ma nem az idióta tanárom,hanem a család verte a ki a biztosítékot...Egyszerűen képtelen vagyok felfogni,mikor lett a húgom "ilyen",amilyen mostanság.Az hagyján,milyen nyakkiszívogatós képeket pakolgat kifelé magáról a fészre 13(!) évesen,ellenben anya b@sz csinálni bármit is.Sőt még asszisztál hozzá...Mindig értékeltem benne,miszerint elvileg lazára fogta a gyeplőt velünk kapcsolatban,azonban néha kezdem megkérdőjelezni ennek a gyereknevelési módszernek a helyességét.Természetesen mivel mással lenne elfoglalva Ő is,mint a társkereső oldalakkal,mivel szégyen,nem szégyen,rólam lepereg-a barátja nem elég jó Neki.Ráadásul mintha kezdtek volna Nála jelentkezni a kapuzárási pánik jelei...Egy lány legjobb barátja az anyja.-tartja egy rendkívül bölcs mondás.Valahol ebben is van valami,viszont könyörgöm;ne viselkedjen már úgy,mintha valami haver lennék számára.Nem vagyok sem a barátnője,sem a haverja,de még a padtársa sem,csak a rühes lánya.Örülnék néha,ha olyan hangnem beszélgetne velem,ahol érzem ennek a súlyát.Annyira kiborít.Képtelen feltenni egy olyan hótegyszerű kérdést Milyen napod volt?,ámde a mittomén milyen hűde érdekes/vicces/meghökkentő hülyeségeit küldözgeti Messengeren,habár ott van tőlem méterekre a szobája.Olyan kétségbeejtően nehéz lenne normális emberek módjára kommunikálni?Próbáltam már beszélni mindekettejük fejével,egyik sem fogadta jól a szentfazekoskodásomat,a testvérem egyenesen gyűlöl.Mellesleg elszomorít,hogy a kis takony többre tartja azt a feslett,mérhetetlenül szvegjoló barátnőjét,aki annyira,de annyira szuperfantasztikus,hogy mellette engem lehet mindenféle undorító jelzővel hívogatni a nevem helyett.Egyáltalán honnan vesz olyan szavakat,mint például r*ngyók*rva?Ezen annyira el vagyok keseredve.
Éljen,hivatalosan is beléptem a megnemértett tinik világába.Tapsot nekem.Bocsi a sok fárasztásért annak aki olvassa.
11 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Bátor Ventillátor, CandUs, Konvektor, IQninja99, Szandi0820, AFCfan, icarlyluv, Genevieve, Beyla, Lizania
2015. április 16. 19:09 #9511
- törölt felhasználó -    
Most éppen egy osztálytársammal. Beértem a suliba, és már rögtön mondja nekem a haverom, hogy lek*urváztak. Nem is akárki...pár hónapja még a legjobb barátom volt az a csaj. Az a legszánalmasabb az egészben, hogy nem csak engem, hanem a többi barátait is ezzel a szóval illette. Annyira nem bírom az ilyen embereket! Ez még nem minden. Ha jól tudom, akkor azért mondott ránk ilyet, mert kivan festve a körmünk. Basszus ezért? Jó nagyot csalódtam benne. Neki nincs minden héten más színűre kifestve? Amikor meg barátok voltunk, akkor meg mindig azt akarta, hogy én is fessem ki. Nem értem ezt a lányt, de aki hülye, az is marad rolleyes.gif
A másik nagy problémám...sajnos a tanulmányi átlagom is romokban hever. Persze én vagyok a 3. legjobb az osztályban, de egyre több 3-t, 4-t hozok. Elég lusta vagyok, de muszáj megtartanom mindenből az 5-t, mert nem akarok olyan lenni, mint egyesek...
És az utolsó nagy problémám természetesen néhány tanárral van. Annyi házit adnak fel, hogy 2 óra se elég rá. Kompetencia felmérésre készülünk, na de ennyire? Minden héten kapunk 6-8 oldalas gyakorló feladatlapokat, amire egy hetet se adnak.
Tudom, hogy ezek eléggé kis gondok, de nekem ennyi elég, hogy ideges legyek.
2 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, IQninja99
2015. április 16. 19:16 #9512
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Idézet (violettatini @ 2015.04.16. 19:09)
Most éppen egy osztálytársammal. Beértem a suliba, és már rögtön mondja nekem a haverom, hogy lek*urváztak. Nem is akárki...pár hónapja még a legjobb barátom volt az a csaj. Az a legszánalmasabb az egészben, hogy nem csak engem, hanem a többi barátait is ezzel a szóval illette. Annyira nem bírom az ilyen embereket! Ez még nem minden. Ha jól tudom, akkor azért mondott ránk ilyet, mert kivan festve a körmünk. Basszus ezért? Jó nagyot csalódtam benne. Neki nincs minden héten más színűre kifestve? Amikor meg barátok voltunk, akkor meg mindig azt akarta, hogy én is fessem ki. Nem értem ezt a lányt, de aki hülye, az is marad rolleyes.gif

Huh, én ezt tökre nem értem... légyszi, magyarázd már el, hogy miért akadtok ennyire ki azon, ha lekrváznak? Soha nem értettem, még ha rokon mondja, szvsz teljesen jogos a kiakadás, de az osztálytársad, vagy kvázi egy idegen mondja rád, az miért baj? Meg minek veszitek magatokra? Ezt nem csak így személy szerint tőled kérdezem és nem szőrszálhasogató akarok lenni, csak láttam, hogy többen panaszkodtok erről, és nem értem a kiakadást meg hogy minek foglalkoztok egyáltalán az idiótákkal, akik ilyen jelzőkkel illetnek pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: IQninja99, Bátor Ventillátor, Szandi0820, Lizania
2015. április 16. 19:20 #9513
- törölt felhasználó -    
A tesóm újabban egyáltalán nem is beszél velem, és még csak nem is arról van szó, hogy nem kezdeményezek, vagy nem érdeklődöm. Mindenre csak a válasza, hogy nincs semmi, jól van, aztán elvonul. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: IQninja99
2015. április 16. 20:40 #9514
Konvektor
Konvektor
hálni jár belém az életkedv
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 3520
Azonosító: 236767
Azzal, hogy - meseidő, nem lesz hosszú, remélem -
hazajövök, a kutya eléggé nyomorog, aztán mint mindig, hátravágja magát és kéri, hogy simogasd a pociját. Na már most, simizem, egyszer csak látom, hogy vérzik, vagy legalábbis sebes. Azonnal keresek kötést, zsepit, és nagy nehezen egy ideiglenes kötést csinálok rá. Rohanok anyához, - éjszakai műszak után - alszik, később lebattyog, majd szépen megkávézik, aztán gondolja, azért ránéz az én sebesültemre.
Kicsit felszisszen, majd hagyja ahogy van. Én meg csak pislogok, és kint az udvaron pátyolgatom tovább.
Később nagyszülők is hazakerülnek, és sztorizok a kutyáról. Papa tök természetesen bevallja, hogy éppen tolatott ki, és a kutya a rosszkor-rosszhelyen csapdájába esett.
De állatorvoshoz nem megyünk, mert: drága, anya ápoló, és a kutya tiszta csatak. Kozmetikushoz nem visszük megnyíratni, hogy elvihessük dokihoz, mert: drága, és előbb orvoshoz kéne vinni.
Ördögi kör.
És senki le sem sz.rná szegényemet.
De én nem intézkedhetek.
Sántított is.
'De majd jobban lesz.'
omg.gif #elnemhiszem,őisérezb.sszátokmeg omg.gif
9 felhasználónak tetszik: IQninja99, Cute girl 998, Bátor Ventillátor, Szandi0820, AFCfan, icarlyluv, Genevieve, Beyla, Lizania
2015. április 17. 15:08 #9515
- törölt felhasználó -    
Egész nap fáj a fejem, és alig tudtam festeni is gyakorlaton, mert majd szét hasadt. Ah, csak feküdjek már le aludni...
5 felhasználónak tetszik: IQninja99, AFCfan, Szandi0820, icarlyluv, Beyla
2015. április 17. 16:55 #9516
sg1992
sg1992
☾ cold hands

Státuszwe're just lost, damaged souls
Hozzászólás: 15257
Csatolások: 8754
Azonosító: 215855
reklám, reklám, reklám, reklám mindenütt reklamalo.gif
4 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Cute girl 998, Szandi0820, icarlyluv
2015. április 17. 17:01 #9517
- törölt felhasználó -    
Ittam a teámat ártatlanul, és leégettem a nyelvem! Még most is fáj. Na meg:
A barátaimnak mondtam ezt a szót: p*rverz...
Elkezdenek simongatni (két csaj)..., meg ilyeneket, és én meg mondom:
-Leszbikusak vagytok? rohog.gif
És ők nem, mert ők "fiút játszanak"! mad.gif Nagyon undorítoak voltak, de nem is akarom kipublikálni, a többit csak ezt még: Teljes terrorban tartottak!!! Na meg persze molesztáltak! mad.gif
2 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, sg1992
2015. április 17. 17:07 #9518
- törölt felhasználó -    
Az osztálytársaim ma megmondták, hogy a rock és a metal nem zene, mert hörögnek benne. Ja, én arról vagyok híres, hogy hörgést hallgatok... például a Metallica is nagyon brutál, James nagyon keményen tolja... ilyen hörgést, aztamindenitneki ohmy.gif
Ezen inkább csak röhögtem, de egy kicsit azért felbosszantott, hogy nem tudnak leszállni rólam
9 felhasználónak tetszik: IQninja99, AFCfan, Bátor Ventillátor, Jody, ApusztákBoszorkánya, Harleen, Konvektor, Szandi0820, icarlyluv
2015. április 17. 22:19 #9519
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.04.17. 17:07)
Az osztálytársaim ma megmondták, hogy a rock és a metal nem zene, mert hörögnek benne. Ja, én arról vagyok híres, hogy hörgést hallgatok... például a Metallica is nagyon brutál, James nagyon keményen tolja... ilyen hörgést, aztamindenitneki ohmy.gif 
Ezen inkább csak röhögtem, de egy kicsit azért felbosszantott, hogy nem tudnak leszállni rólam

Valszeg' azért nem bírják elviselni a stílusodat,mert Ők az ilyen "birkazenéket" tartják sokra,nem a "minőségit" és mekkora ciki má',ha valakinek van önálló stílusa. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, AFCfan, Bátor Ventillátor
2015. április 17. 22:24 #9520
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.04.17. 22:19)
Valszeg' azért nem bírják elviselni a stílusodat,mert Ők az ilyen "birkazenéket" tartják sokra,nem a "minőségit" és mekkora ciki má',ha valakinek van önálló stílusa. rolleyes.gif

...és tényleg biggrin.gif Valóban ezt hallgatják (na meg persze további gyöngyszemeket).
Mindannyiuktól kaptam negatív megjegyzéseket, én kérek elnézést, hogy azt merészelem hallgatni, amit szeretek. Többet nem fordul elő, megyek is letölteni pár Fluor Tomi-számot.
6 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Szandi0820, IQninja99, AFCfan, Bátor Ventillátor, icarlyluv
540 oldal 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!