Ma éppen mivel van tele a tököd?
2010. augusztus 16. 23:28
bettiua01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 439 Csatolások: 161 Azonosító: 132351 offline |
Idézet (Dancsy @ 2010.08.16. 23:25)
Most éppen azzal, hogy telepítek egy létfontosságú frissítést a Vistához, de legalább fél órája megállt a felénél!!
Hulla fáradt vagyok, mennék már aludni, de ha megszakítom... Áh, én olyan mindent-most-akarok típus vagyok...
Ja meg azzal is, hogy ma is egyre közelebb kerültem a sulikezdéshez. Rögtön az év elején lesz több tárgyból is ismétlő dolgozat, ami a legfontosabb, első jegyem lesz 8.-ban..Még tanulni is kéne rá, az 500 oldalas kötelezőnek meg kb csak a felénél járok. Úh, lőjjön le valaki!!!
Hulla fáradt vagyok, mennék már aludni, de ha megszakítom... Áh, én olyan mindent-most-akarok típus vagyok...
Ja meg azzal is, hogy ma is egyre közelebb kerültem a sulikezdéshez. Rögtön az év elején lesz több tárgyból is ismétlő dolgozat, ami a legfontosabb, első jegyem lesz 8.-ban..Még tanulni is kéne rá, az 500 oldalas kötelezőnek meg kb csak a felénél járok. Úh, lőjjön le valaki!!!
Hát nem irigyellek!4 SZegényke! Ma most álltalánosban leszel nyolcadikos??? Az az osztály nehézz én már csak tudom!!
2010. augusztus 16. 23:36
Idézet (bettiua01 @ 2010.08.16. 23:28)
Hát nem irigyellek!4 SZegényke! Ma most álltalánosban leszel nyolcadikos??? Az az osztály nehézz én már csak tudom!!
sztem a 8. nem volt olyan nehéz..
najó nem volt könnyű az igaz:)
de sztem a 7. nehezebb volt:) na meg az 5. és a 3. is nehéz volt
vagyis nekem ez a 3 volt a legnehezebb
2010. augusztus 16. 23:46
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline |
Idézet (Dancsy @ 2010.08.16. 23:25)
Hát képzelem ez rossz lehet...bár mi utoljára alsóban írtunk ilyen buta ismétlő dolgozatokat de szerintem megéri első félévben hajtani, mert legalább felvesznek oda ahova szeretnéd, aztán a második félévben meg veheted lazábbra a dolgot (szerintem mindenki így csinálja )
500 oldalas? Na az aztán semmi...lesz ez még rosszabb is Bár mondjuk ezen a nyáron nekem is kb annyi, de nekem mindjárt első irodalom órára kell írnom erről a marhaságról egy elemzést aztán még év közben lesz 4 kötelező amiből szintén kell majd írnom (ha szerencsém lesz, akkor itthon, ha nem akkor ott órán )
2010. augusztus 16. 23:50
Idézet (dijja @ 2010.08.16. 23:46)
Hát képzelem ez rossz lehet...bár mi utoljára alsóban írtunk ilyen buta ismétlő dolgozatokat de szerintem megéri első félévben hajtani, mert legalább felvesznek oda ahova szeretnéd, aztán a második félévben meg veheted lazábbra a dolgot (szerintem mindenki így csinálja
Abból a szempontból meg se fog kottyanni ez az év, hogy ez lesz a második évem a gimiben, mert hatosztályosba járok. Legközelebbi ballagásom 18 évesen lesz
2010. augusztus 16. 23:51
Idézet (average girl @ 2010.08.16. 23:36)
sztem a 8. nem volt olyan nehéz..
Nekem az előző, a 7. volt eddig a legnehezebb, mert gimibe kerültem, és nem voltam hozzászokva a magasabb követelményekhez
2010. augusztus 16. 23:55
Ma nekem a nemlétezőtököm a... takarítással van tele!!
2010. augusztus 16. 23:56
Idézet (Dancsy @ 2010.08.16. 23:51)
Nekem az előző, a 7. volt eddig a legnehezebb, mert gimibe kerültem, és nem voltam hozzászokva a magasabb követelményekhez
ti most az általános suliről dumáltok???
2010. augusztus 16. 23:57
Idézet (Sterlingfan @ 2010.08.16. 23:56)
ti most az általános suliről dumáltok???
Mondom, nem általánosba járok.
2010. augusztus 17. 11:28
doomegyesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 250 Csatolások: 62 Azonosító: 124195 offline |
Hát most épp mindennel. Sz*rakodik a net. :@
Meg már szombaton megbeszéltük, hogy tegnap átmegyünk Szeghalomra vásárolni. Na hát abból nem lett semmi, szóval megbeszéltük, hogy ma megyünk.Hát ebből se lesz semmi, mert azt, akivel mentem volna, f*szom se tudja miért, de nem engedik az anyjáék. Meg már a barátommal is rég beszéltem, msnre se jönne fel már 2 napja.
Meg már szombaton megbeszéltük, hogy tegnap átmegyünk Szeghalomra vásárolni. Na hát abból nem lett semmi, szóval megbeszéltük, hogy ma megyünk.Hát ebből se lesz semmi, mert azt, akivel mentem volna, f*szom se tudja miért, de nem engedik az anyjáék. Meg már a barátommal is rég beszéltem, msnre se jönne fel már 2 napja.
2010. augusztus 17. 13:36
Nekem ma jó napom van mert ma megy el a nővérem Budapestre 1 hétre!!
Köszi drága nővérkém
Köszi drága nővérkém
2010. augusztus 17. 19:27
Az olyan sztáradatlap szerkesztőkkel akik felé sem néznek az adatlapjaiknak ill. az életrajzot borzalmasan írják meg. Én végtelenül szégyellném magam, ha úgy néznének ki az adatalapjaim. Minden nap azon rettegek, hogy milyen régen frissítettem az adatlapjaimat, mások meg a sajátjuk felé sem néznek.
2010. augusztus 24. 22:44
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline |
Hogy bátyám szétcseszte a drága alapozómat xD
meg a szájfényem najó..nem nyafogok ezért [:
Szétcseszte a kutyám szőrét, amit 2 órán keresztül fésültem :@ wáá de ideges vagyook
meg a szájfényem najó..nem nyafogok ezért [:
Szétcseszte a kutyám szőrét, amit 2 órán keresztül fésültem :@ wáá de ideges vagyook
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.