Ma éppen mivel van tele a tököd?
2010. november 12. 11:46
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline |
Idézet (sammo @ 2010.11.12. 05:26)
Az élettel!
Mivel is? Ja megvan...a Fomra 1-gyel, meg Alonso-val, Mark Webberrel, meg azzal a hü*e Hornerrel... Még jól indul a nap, nem kell suliba menni, tudom hallgatni a Morning Show-t, erre amikor etetem a macskákat, hallom a Forma 1 híreket a rádióban. Először Alonsoról pof*znak hogy jaj, nagyon bizakodva álla a hétvége előtt meg akarja előzni mindkét Red Bullt, meg szeretne nyerni...Hát any*dat már nem azért...Aztán meg jön a Vettel nyilatkozat. Olyasmira számítottam tőle, hogy igen, mindent bele fogok adni, mindent megteszek azért, hogy menyerjem a világbajnokságot. Elvégre van vér a p*cájában rendesen... Erre mit mond???: "Mindenben támogatni fogom a csapattársamat, elvégre a csapatért versenyzek és nem magamért..." Mi baja van neki, elment az esze?? Azok után, hogy Webber egész évben gy*lázta megfele, most még segíteni fog neki...Még ha csapatfőnöki utasítás is...megmondanám annak a m*rhának, hogy szeretnéd ha segítenék? Minek p*fáztál össze-vissza egész évben, mi te hü*e? Akkor gondoltál volna arra, hogy mi lesz az uccsó futamon... Ilyenkor bezzeg jó a kis t*knyos osztrák hü*e a csapatban Webbernek, mi?? Hát ny*mja fel magának a légelhárítóját ott ahol van...De ha az a sz*rencsétlen segítséggel sem fog nyerni, és emiatt Sebastian tök feleslegesen mondott le a VB címről, akkor neki küldök levélbombát és nem Hornernek...Webber is már mehetne a fr*ncba nyugdíjba, vagy ha a páylán akar majd végelgyengülésben meghalni, akkor menjen át másik csapathoz és hagyja végre békén Vettelt!!!
2010. november 12. 11:47
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline |
Idézet (cseszt @ 2010.11.12. 11:46)
Mivel is? Ja megvan...a Fomra 1-gyel, meg Alonso-val, Mark Webberrel, meg azzal a hü*e Hornerrel... Még jól indul a nap, nem kell suliba menni, tudom hallgatni a Morning Show-t, erre amikor etetem a macskákat, hallom a Forma 1 híreket a rádióban. Először Alonsoról pof*znak hogy jaj, nagyon bizakodva álla a hétvége előtt meg akarja előzni mindkét Red Bullt, meg szeretne nyerni...Hát any*dat már nem azért...Aztán meg jön a Vettel nyilatkozat. Olyasmira számítottam tőle, hogy igen, mindent bele fogok adni, mindent megteszek azért, hogy menyerjem a világbajnokságot. Elvégre van vér a p*cájában rendesen... Erre mit mond???: "Mindenben támogatni fogom a csapattársamat, elvégre a csapatért versenyzek és nem magamért..." Mi baja van neki, elment az esze?? Azok után, hogy Webber egész évben gy*lázta megfele, most még segíteni fog neki...Még ha csapatfőnöki utasítás is...megmondanám annak a m*rhának, hogy szeretnéd ha segítenék? Minek p*fáztál össze-vissza egész évben, mi te hü*e? Akkor gondoltál volna arra, hogy mi lesz az uccsó futamon... Ilyenkor bezzeg jó a kis t*knyos osztrák hü*e a csapatban Webbernek, mi?? Hát ny*mja fel magának a légelhárítóját ott ahol van...De ha az a sz*rencsétlen segítséggel sem fog nyerni, és emiatt Sebastian tök feleslegesen mondott le a VB címről, akkor neki küldök levélbombát és nem Hornernek...Webber is már mehetne a fr*ncba nyugdíjba, vagy ha a páylán akar majd végelgyengülésben meghalni, akkor menjen át másik csapathoz és hagyja végre békén Vettelt!!!
Ja, meg mostmár a fórumon nemkívánatos szavakkal is, mert már harmadjára dobta vissza ez a sz*r...Na így már jobban tetszik? ki*ozok én nektek mindent drágáim, de a szó akkor is ott lesz amit gondolok...
2010. november 13. 10:55
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2470 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
Hogy megfaztam, faj a torkom, es a kohoges miatt nem sokat aludtam.
1 felhasználónak tetszik:
xxangi20xx
2010. november 16. 06:06
Lehet hogy túl személyes de a stukámmal...összesen 4 órát tudtam aludni.
2010. november 16. 10:29
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
A Télapó dallal!
2010. november 17. 13:37
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
A sok aljas, pletykálós, előszeretettel hátba szurkálós, ferdítgetős barmokkal, meg úgy általában mindennel...
2010. november 19. 12:05
eh, alföldi roberta még mindig a Nemzeti élén, ez egy rossz álom?!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.