Ma éppen minek örülsz?
2013. október 13. 08:55
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1972 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline |
Ma azzal , hogy Írány szíp Esztergom Rokonom 18. és hát buli lesz!
2. Nem kell leckét írnom
2. Nem kell leckét írnom
2013. október 13. 13:58
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Anyuék ma végre jönnek haza. Plusz sikerült lefordítanom egy kis angol könyvecskét, ami nem volt hosszú, de legalább sikerült, és még értelmes is lett.
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. október 13. 15:34
Tudom nem nagy dologoknak de azért felsorolnám.
Törpi. aki egy nagyon kedves Staritys egyből átlinkelt nekem néhány Halloweenes képet és annyira jól esett hogy gondolt rám, mert tudta hogy profilt szerkesztek egy ideje és nem találok használható képeket. Köszönöm Törpi.
A második dolog aminek nagyon örülök hogy a barátnőm végre elviselhető lelki állapotban van. ^^
A harmadik, hogy van egy olyan levelezőtársam aki minden hülyeségemet elviseli, még azt is ha tök random és érthetetlen dolgot írok neki vagy ha a napomat körülbelül 10 oldalon keresztül ecsetelem kisebb nagyobb kitérést téve oda nem vágó dolgokra, tehát azt is elviseli ha elkalandozik a figyelmem.^^ Köszönöm neked is Nimrod.
Negyedik (mivel ma szeretet rohamom van és a szívem helyén cukorka van ^^) az hogy kinézek és nagyon szép idő van, szinte tavaszi.⌒.⌒
Az ötödik hogy lesz a PECSAban Road koncert ami mondjuk vészesen közeleg és valószínűleg ha el is engednének akkor sem ismerek olyan embert a környezetemben aki szeretné őket, de a tudat boldogít hogy jönnek.
Hatodik, ami szintén légy puki méretű dolog de engem feldob, az hogy rajzórán miközben koponyát rajzoltam feltűnt hogy Leonardo da Vinci elrajzolta a koponya tanulmányát. *igen engem ez is feldob *
Törpi. aki egy nagyon kedves Staritys egyből átlinkelt nekem néhány Halloweenes képet és annyira jól esett hogy gondolt rám, mert tudta hogy profilt szerkesztek egy ideje és nem találok használható képeket. Köszönöm Törpi.
A második dolog aminek nagyon örülök hogy a barátnőm végre elviselhető lelki állapotban van. ^^
A harmadik, hogy van egy olyan levelezőtársam aki minden hülyeségemet elviseli, még azt is ha tök random és érthetetlen dolgot írok neki vagy ha a napomat körülbelül 10 oldalon keresztül ecsetelem kisebb nagyobb kitérést téve oda nem vágó dolgokra, tehát azt is elviseli ha elkalandozik a figyelmem.^^ Köszönöm neked is Nimrod.
Negyedik (mivel ma szeretet rohamom van és a szívem helyén cukorka van ^^) az hogy kinézek és nagyon szép idő van, szinte tavaszi.⌒.⌒
Az ötödik hogy lesz a PECSAban Road koncert ami mondjuk vészesen közeleg és valószínűleg ha el is engednének akkor sem ismerek olyan embert a környezetemben aki szeretné őket, de a tudat boldogít hogy jönnek.
Hatodik, ami szintén légy puki méretű dolog de engem feldob, az hogy rajzórán miközben koponyát rajzoltam feltűnt hogy Leonardo da Vinci elrajzolta a koponya tanulmányát. *igen engem ez is feldob *
2013. október 13. 15:38
Hogy kezd rendbe jönni a kapcsolatom az egyik barátommal.
2 felhasználónak tetszik:
minibogárka,
Reija
2013. október 13. 22:04
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nem nagy dolgok ugyan, de én meglehetősen örülök nekik. Ma sikerült megtanulnom a gyermekgyógyászat felét, ami számomra nagyon új, mert a tanulás mindig elég nehézkesen nyögve-nyelősen szokott menni. Sokszor órákat görnyedek az anyagok felett tök feleslegesen, ma viszont elég jól fogott az agyam ahhoz képest, hogy a közérzetem irtó pocsék volt, a fejem meg, mint egy ketyegő bomba. Pluszban kedden megyek végre kontrollra vissza az orvosomhoz, és nagyon talán, de végre szépen lassan leépíthetjük életem legrosszabb gyógyszerélményét, a Medrolt. Kegyetlen sok a mellékhatása és brutálisan keserű még úgy is, hogy cukros lötyivel öblítem le. Valamint így kedden még tudom ismételni a dolgokat a gyermekgyógyászat dogára, és amit esetlegesen nem tudtam megtanulni azt megtanulom. Ezúttal tényleg megpróbálok egy értékelhető dogát összehozni, ami minimum négyes, mert a múltkori hármas közel sem adta vissza, pedig iszonyat sokat készültem rá.
Reija
2013. október 14. 13:14
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline |
Ma épp annak hogy összefutottam egy nagyon régi, kedves barátnőmel. Általánosban szinte össze voltunk nőve, aztán külön városban kezdtük a középsulit és ritkán találkoztunk, majd el is költözött. Face-en írtunk néha egymásnak meg ünnepekkor sms-ben köszöntöttük a másikat, de másfél éve csak kétszer találkoztunk akkor is temetéseken. Ezért szépen ellógtam a mai napot és beültünk kávézni meg dumálni. Nagyon jó kis délelőtt volt semmi bűntudatom sincs az órák miatt.
2013. október 14. 13:32
Ma annak, h nem kell visszamenni délutáni tesire. (ez nem gyógytesi)
2013. október 14. 14:14
Annak, hogy letelt a mai nap. (Iskolaidőben értve)
2013. október 14. 16:19
Idézet (Beyla @ 2013.10.13. 22:04)
Pluszban kedden megyek végre kontrollra vissza az orvosomhoz, és nagyon talán, de végre szépen lassan leépíthetjük életem legrosszabb gyógyszerélményét, a Medrolt. Kegyetlen sok a mellékhatása és brutálisan keserű még úgy is, hogy cukros lötyivel öblítem le.
Át tudom érezni a helyzeted, én is szedtem egy ideig medrolt, pár hónapja lehetett elhagyni. Hát, én sok gyógyszert szedtem életemben, de ez volt a legszörnyűbb, úgyhogy eléggé örültem. : )
On: Két hetet hiányoztam, de meglepően jól megy a pótlás, a tanárok is megértőek, úgyhogy a ma délutánom szinte szabad, már csak egy kis kémia vázlatot kell másolnom.
Beyla
2013. október 15. 18:46
Elég rossz napom van ma, de vannak emberek, akikre ilyenkor is számíthatok. Meglepő, hogy ez egy fiú. Örülök, hogy vannak olyan barátaim, akik meghallgatnak, és segítenek. Ennél több nekem nem kell.
2013. október 15. 19:03
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Gyerekek, pozitív élményeim vannak a magyar közegészségügyet illetően! A rendelés pontosan elkezdődött, hát létezik egyáltalán ilyen is? Talán még pár perccel előbb is hívtak be, mint amikorra kaptam időpontot! Ez kész csoda! Pluszban az orvos teljes mértékben kijelentette, hogy a helyzet iszonyatosan sokat javult, és igen is a gyógyuló tendencia felé haladok, aminek hihetetlenül örülök. Elmondani sem tudom milyen érzés azt kimondani, hogy az "Istenit, cs*ssze meg, de meg fogok gyógyulni". Ez egyszerűen felbecsülhetetlen. Imáim pedig meghallgatásra találtak és a Medrolt elkezdjük leépíteni. Oké, most 24 grammal nyomom 32 helyett, de már ez is haladás, nem? El fog tartani még hónapokig, de nem érdekel, gyógyulok és kész! Most már diagnosztizálva lett a betegség - kiderült, hogy a Crohn-betegek táborát erősítem immáron hivatalosan is. Gyógyulok, csinálom és nem adom fel! Segítenek a gyógyszerek, Istenem! Elmondani sem tudom, hogy mennyire boldog vagyok jelenleg! Örökre ugyan nem fogok meggyógyulni, hisz a betegség időnként lángolni fog, ám már most simán be tudok vállalni egy hamburgert anélkül, hogy rögtön rámjönne a hasmars. Még a hetekben hátra van egy CT vizsgálat, mert a vékonybelek állapotát is látni akarja az orvosom, ám remélhetőleg ott nincs nagy gebasz, vagyis hát nem ijesztgetett semmivel sem. Gondolom kontroll gyanánt küld el szimplán.
CandUs
2013. október 15. 20:08
Annak ellenére, hogy úgy gondoltam, ez egy stresszes nap lesz, meglepően könnyed és szórakoztató volt. : D
- Első lettem angolversenyen, és állítólag maximális pontszámmal, szóval wow, álmomban se gondoltam volna. *O*
- A kerületi, Szent István történelemversenyre készültem egész nap, és ugyan a három fős csapatomból a túlbuzgó lány csapattársam (aki nyolcadikos létére is a legnagyobb jóindulattal is csak ötödikesnek néz kis és akinek a kutyája majdnem megevett) rendkívül irritált, ahogy görcsösen próbált az én és another csapattársam gondolatmenetére rácsatlakozni, de ez az another csapattársam, ez a srác, ez egy brutálisan jófej srác. Az gondolatmeneteink nagyjából teljesen megegyeznek, humoros, intelligens és olyan szerencsétlen, hogy szerintem nincs ember, aki ne kedvelné. : D Mellesleg, annak ellenére, hogy egy csomó mindent elszúrtunk, 7.-ek lettünk (jó, a nyolcból...) és legyőztük a szintén a sulinkból indított aranycsapatot! : D
- Fejből el tudom mondani, hogy Istvánt milyen uralkodók követték. Bár, ez nem tudom ez mennyire jó nekem...
- Rájöttem, hogy a történelemtanárom annyi év szapulás után mégiscsak egy überjófej nőszemély. Bármiről lehet vele beszélgetni, és megértő, elnéző, és ma láttam könnyezni a nevetéstől, amiről soha nem hittem volna, hogy lehetséges.
- És ha minden igaz, megyek a Within Temptation koncertre! : DD
- Első lettem angolversenyen, és állítólag maximális pontszámmal, szóval wow, álmomban se gondoltam volna. *O*
- A kerületi, Szent István történelemversenyre készültem egész nap, és ugyan a három fős csapatomból a túlbuzgó lány csapattársam (aki nyolcadikos létére is a legnagyobb jóindulattal is csak ötödikesnek néz kis és akinek a kutyája majdnem megevett) rendkívül irritált, ahogy görcsösen próbált az én és another csapattársam gondolatmenetére rácsatlakozni, de ez az another csapattársam, ez a srác, ez egy brutálisan jófej srác. Az gondolatmeneteink nagyjából teljesen megegyeznek, humoros, intelligens és olyan szerencsétlen, hogy szerintem nincs ember, aki ne kedvelné. : D Mellesleg, annak ellenére, hogy egy csomó mindent elszúrtunk, 7.-ek lettünk (jó, a nyolcból...) és legyőztük a szintén a sulinkból indított aranycsapatot! : D
- Fejből el tudom mondani, hogy Istvánt milyen uralkodók követték. Bár, ez nem tudom ez mennyire jó nekem...
- Rájöttem, hogy a történelemtanárom annyi év szapulás után mégiscsak egy überjófej nőszemély. Bármiről lehet vele beszélgetni, és megértő, elnéző, és ma láttam könnyezni a nevetéstől, amiről soha nem hittem volna, hogy lehetséges.
- És ha minden igaz, megyek a Within Temptation koncertre! : DD
2013. október 15. 20:14
Ma úgy összességébe jó napom volt. Az órák is nyugisak voltak, lehetett jót aludni.
2013. október 16. 13:14
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1972 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline |
Nincs lecke mert Gárdonyi Nap van ma.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.