Starity

Ma éppen minek örülsz?

331 oldal 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 12. 14:38 #3881
kicsikoki
kicsikoki
dragon
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Megvan a Within Temptation koncert jegyem. Erre várok már évek óta, úgy hogy hatalmas boldogság áradatban úszom ♥
4 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, itsjustme, Reija
2013. október 13. 07:35 #3882
- törölt felhasználó -    
Children Of Bodom is coming, fuckyeaah! w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: Reija
2013. október 13. 08:55 #3883
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1972
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Ma azzal , hogy Írány szíp Esztergom Rokonom 18. és hát buli lesz! banana_moonwalk.gif

2. Nem kell leckét írnom new_russian.gif
2013. október 13. 13:58 #3884
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Anyuék ma végre jönnek haza. heart.gif Plusz sikerült lefordítanom egy kis angol könyvecskét, ami nem volt hosszú, de legalább sikerült, és még értelmes is lett. laugh.gif
2013. október 13. 15:34 #3885
- törölt felhasználó -    
Tudom nem nagy dologoknak de azért felsorolnám. biggrin.gif
Törpi. aki egy nagyon kedves Staritys egyből átlinkelt nekem néhány Halloweenes képet és annyira jól esett hogy gondolt rám, mert tudta hogy profilt szerkesztek egy ideje és nem találok használható képeket. Köszönöm Törpi. meghajolo.gif
A második dolog aminek nagyon örülök hogy a barátnőm végre elviselhető lelki állapotban van. ^^
A harmadik, hogy van egy olyan levelezőtársam aki minden hülyeségemet elviseli, még azt is ha tök random és érthetetlen dolgot írok neki vagy ha a napomat körülbelül 10 oldalon keresztül ecsetelem kisebb nagyobb kitérést téve oda nem vágó dolgokra, tehát azt is elviseli ha elkalandozik a figyelmem.^^ Köszönöm neked is Nimrod. meghajolo.gif
Negyedik (mivel ma szeretet rohamom van és a szívem helyén cukorka van ^^) az hogy kinézek és nagyon szép idő van, szinte tavaszi.⌒.⌒
Az ötödik hogy lesz a PECSAban Road koncert ami mondjuk vészesen közeleg és valószínűleg ha el is engednének akkor sem ismerek olyan embert a környezetemben aki szeretné őket, de a tudat boldogít hogy jönnek.
Hatodik, ami szintén légy puki méretű dolog de engem feldob, az hogy rajzórán miközben koponyát rajzoltam feltűnt hogy Leonardo da Vinci elrajzolta a koponya tanulmányát. *igen engem ez is feldob smileeee.gif *
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Reija
2013. október 13. 15:38 #3886
- törölt felhasználó -    
Hogy kezd rendbe jönni a kapcsolatom az egyik barátommal. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: minibogárka, Reija
2013. október 13. 22:04 #3887
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Nem nagy dolgok ugyan, de én meglehetősen örülök nekik. Ma sikerült megtanulnom a gyermekgyógyászat felét, ami számomra nagyon új, mert a tanulás mindig elég nehézkesen nyögve-nyelősen szokott menni. Sokszor órákat görnyedek az anyagok felett tök feleslegesen, ma viszont elég jól fogott az agyam ahhoz képest, hogy a közérzetem irtó pocsék volt, a fejem meg, mint egy ketyegő bomba. Pluszban kedden megyek végre kontrollra vissza az orvosomhoz, és nagyon talán, de végre szépen lassan leépíthetjük életem legrosszabb gyógyszerélményét, a Medrolt. Kegyetlen sok a mellékhatása és brutálisan keserű még úgy is, hogy cukros lötyivel öblítem le. Valamint így kedden még tudom ismételni a dolgokat a gyermekgyógyászat dogára, és amit esetlegesen nem tudtam megtanulni azt megtanulom. Ezúttal tényleg megpróbálok egy értékelhető dogát összehozni, ami minimum négyes, mert a múltkori hármas közel sem adta vissza, pedig iszonyat sokat készültem rá.
2013. október 14. 10:30 #3888
tori123
tori123
Hozzászólás: 1523
Csatolások: 17
Azonosító: 200580
Ma éppen annak hogy beteg vagyok én nem kell mennem suliba tongue.gif
2013. október 14. 13:14 #3889
Reija
Reija
S๓๐๐ηSτץℓε ツ

StátuszValar Morghulis
Hozzászólás: 1526
Csatolások: 31
Azonosító: 201759
Ma épp annak hogy összefutottam egy nagyon régi, kedves barátnőmel. Általánosban szinte össze voltunk nőve, aztán külön városban kezdtük a középsulit és ritkán találkoztunk, majd el is költözött. Face-en írtunk néha egymásnak meg ünnepekkor sms-ben köszöntöttük a másikat, de másfél éve csak kétszer találkoztunk akkor is temetéseken. Ezért szépen ellógtam a mai napot és beültünk kávézni meg dumálni. rolleyes.gif Nagyon jó kis délelőtt volt semmi bűntudatom sincs az órák miatt. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, CandUs
2013. október 14. 13:32 #3890
- törölt felhasználó -    
Ma annak, h nem kell visszamenni délutáni tesire. thumbsup.gif (ez nem gyógytesi)
2013. október 14. 14:14 #3891
- törölt felhasználó -    
Annak, hogy letelt a mai nap. wink.gif (Iskolaidőben értve)
2013. október 14. 16:11 #3892
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Annak, hogy tegnap végre megkaptam Slash életrajzi könyvét. Több, mint egy hónapja vártam rá.
2013. október 14. 16:19 #3893
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.10.13. 22:04)

Pluszban kedden megyek végre kontrollra vissza az orvosomhoz, és nagyon talán, de végre szépen lassan leépíthetjük életem legrosszabb gyógyszerélményét, a Medrolt. Kegyetlen sok a mellékhatása és brutálisan keserű még úgy is, hogy cukros lötyivel öblítem le.

Át tudom érezni a helyzeted, én is szedtem egy ideig medrolt, pár hónapja lehetett elhagyni. Hát, én sok gyógyszert szedtem életemben, de ez volt a legszörnyűbb, úgyhogy eléggé örültem. : )

On: Két hetet hiányoztam, de meglepően jól megy a pótlás, a tanárok is megértőek, úgyhogy a ma délutánom szinte szabad, már csak egy kis kémia vázlatot kell másolnom.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. október 14. 16:26 #3894
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Értem a matekot w00t.gif úgy 4 év után először, és csak azért mert a tanárnak elment a hangja ... biggrin.gif
2013. október 15. 14:56 #3895
- törölt felhasználó -    
Annak, hogy sikerült kinyomtattatni a svéd könyvem úgy, ahogy elterveztem, illetve marha olcsó volt, fűzéssel együtt csak egy ezres w00t.gif Made my day, seriously rolleyes.gif
2013. október 15. 18:46 #3896
- törölt felhasználó -    
Elég rossz napom van ma, de vannak emberek, akikre ilyenkor is számíthatok. Meglepő, hogy ez egy fiú. Örülök, hogy vannak olyan barátaim, akik meghallgatnak, és segítenek. Ennél több nekem nem kell. blush.gif
2013. október 15. 19:03 #3897
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Gyerekek, pozitív élményeim vannak a magyar közegészségügyet illetően! w00t.gif A rendelés pontosan elkezdődött, hát létezik egyáltalán ilyen is? Talán még pár perccel előbb is hívtak be, mint amikorra kaptam időpontot! Ez kész csoda! w00t.gif Pluszban az orvos teljes mértékben kijelentette, hogy a helyzet iszonyatosan sokat javult, és igen is a gyógyuló tendencia felé haladok, aminek hihetetlenül örülök. Elmondani sem tudom milyen érzés azt kimondani, hogy az "Istenit, cs*ssze meg, de meg fogok gyógyulni". Ez egyszerűen felbecsülhetetlen. smileeee.gif Imáim pedig meghallgatásra találtak és a Medrolt elkezdjük leépíteni. Oké, most 24 grammal nyomom 32 helyett, de már ez is haladás, nem? El fog tartani még hónapokig, de nem érdekel, gyógyulok és kész! Most már diagnosztizálva lett a betegség - kiderült, hogy a Crohn-betegek táborát erősítem immáron hivatalosan is. Gyógyulok, csinálom és nem adom fel! Segítenek a gyógyszerek, Istenem! Elmondani sem tudom, hogy mennyire boldog vagyok jelenleg! w00t.gif Örökre ugyan nem fogok meggyógyulni, hisz a betegség időnként lángolni fog, ám már most simán be tudok vállalni egy hamburgert anélkül, hogy rögtön rámjönne a hasmars. Még a hetekben hátra van egy CT vizsgálat, mert a vékonybelek állapotát is látni akarja az orvosom, ám remélhetőleg ott nincs nagy gebasz, vagyis hát nem ijesztgetett semmivel sem. Gondolom kontroll gyanánt küld el szimplán.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2013. október 15. 20:08 #3898
- törölt felhasználó -    
Annak ellenére, hogy úgy gondoltam, ez egy stresszes nap lesz, meglepően könnyed és szórakoztató volt. : D
- Első lettem angolversenyen, és állítólag maximális pontszámmal, szóval wow, álmomban se gondoltam volna. *O*
- A kerületi, Szent István történelemversenyre készültem egész nap, és ugyan a három fős csapatomból a túlbuzgó lány csapattársam (aki nyolcadikos létére is a legnagyobb jóindulattal is csak ötödikesnek néz kis és akinek a kutyája majdnem megevett) rendkívül irritált, ahogy görcsösen próbált az én és another csapattársam gondolatmenetére rácsatlakozni, de ez az another csapattársam, ez a srác, ez egy brutálisan jófej srác. Az gondolatmeneteink nagyjából teljesen megegyeznek, humoros, intelligens és olyan szerencsétlen, hogy szerintem nincs ember, aki ne kedvelné. : D Mellesleg, annak ellenére, hogy egy csomó mindent elszúrtunk, 7.-ek lettünk (jó, a nyolcból...) és legyőztük a szintén a sulinkból indított aranycsapatot! : D
- Fejből el tudom mondani, hogy Istvánt milyen uralkodók követték. Bár, ez nem tudom ez mennyire jó nekem...
- Rájöttem, hogy a történelemtanárom annyi év szapulás után mégiscsak egy überjófej nőszemély. Bármiről lehet vele beszélgetni, és megértő, elnéző, és ma láttam könnyezni a nevetéstől, amiről soha nem hittem volna, hogy lehetséges.
- És ha minden igaz, megyek a Within Temptation koncertre! : DD
2013. október 15. 20:14 #3899
- törölt felhasználó -    
Ma úgy összességébe jó napom volt. Az órák is nyugisak voltak, lehetett jót aludni. thumbsup.gif
2013. október 16. 13:14 #3900
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1972
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Nincs lecke smileeee.gif mert Gárdonyi Nap van ma.
331 oldal 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!