Ma éppen minek örülsz?
2013. november 11. 19:27
Edzésen 2-1-re győztünk, és mindkét gólt én rúgtam. Oké, nem nagy öröm, de ahhoz képest, hogy közel egy éve nem fociztam intenzíven, jó teljesítmény. Én, minden esetre örültem magamnak.
2013. november 11. 19:32
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 offline |
Annak, hogy egy ilyen szar nap után még élek.
2013. november 11. 20:30
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Ma nyílt napon voltam abba a középsuliba, amibe tervezek menni és hát nagyon jó volt. Beültünk egy matekórára és annyira jó fej volt a matek tanár. 11. osztályosoknak volt matekja, de olyan jól magyarázott, hogy még valami nekem is megragadt a fejembe, pedig én máskor csak pislogok matek órán. Rendes, közvetlen, kedves. Nagyon remélem, hogy arra az osztályra osztják majd amelyikbe én leszek. Aztán utána még sikerült vennem magamnak egy nagyon jó téli bakancsot, amilyet már régóta keresek. Szerdán pedig ismét nem kell suliba mennem, így lemaradok a biosz tz.-ről.
2013. november 12. 18:39
Értem a matekot jöhet a Tz (osztálytársaim> <én)
2013. november 12. 18:56
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 offline |
Tegnap Ivan & The Parazol - Don't Wanna Die dalpremier volt, úgyhogy ma egész nap azt hallgattam, no meg most is!
2013. november 12. 21:32
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Hogy már csak egyetlen cikk választ el az 500-tól
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Alison Lerman
2013. november 12. 21:46
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Most mértem meg magamat, és már előre féltem az eredménytől. Hogy őszinte legyek, azt hittem, hogy a mandulagyulladás miatt leadtam egy pár kilót, de nem, sőt még híztam is! Szeptember óta felszedtem hét kilót, így jelenleg 46-ot nyomok a mérlegen! Hát azt hittem, hogy megvakultam vagy valami, pedig nem vagyok szemüveges. Mondjuk szerintem a jó kis szteroidnak köszönhetem azt a plusz kis hetest magamon, ám a CT kimutatta, hogy van egy kis hasi ödémám, ami nem valami jó dolog, így kérdéses, hogy az a bizonyos felszedett súly tényleg hájacska vagy csak szimplán a hasamban felgyülemlett víz. Nem vagyok boldog, hogy elkezdtem vizesedni, ám elvileg még nyolc hét ezen kívül és bájbáj Medrol (remélhetőleg örökre).
JadeB,
Alison Lerman
2013. november 13. 19:13
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
A matektanár szerint 'sokat fejlődtem'. Ezt azért jó hallani, főleg úgy, hogy nagyon gyenge vagyok matekból. Viszont múltkor 4-es lett a témazáróm.
1 felhasználónak tetszik:
JadeB
2013. november 13. 19:47
Annak, hogy olyan barátaim vannak akik a legrosszabb napomon is fel tudnak vidítani ♥
2013. november 13. 21:05
Sikerült a matek dolgozat Kínai villamos mérnők egyetem vigyázz mert jövök
Shawool Lilla,
Beyla
2013. november 14. 07:27
Hogy nincs ma első órám És múltkor, pár napja, kaptam egy +-t tesiből, ami azért jó, mert utál a tanár, mindig megpróbál lehúzni, és kénytelen volt beírni
2013. november 15. 12:50
Ma csak egyetlenegy órám volt (kémia), azután mentünk pályaválasztási előadásra a színházba, aztán jöttünk vissza a suliba, és kiderült, hogy tanulószoba se lesz ma! Alig akartam hinni a fülemnek, de péntek van, háromnegyed egy múlt pár perccel és itthon vagyok, egyedül egy csokis pudinggal a kezemben. Ilyen jó péntekem is rég volt már.
1 felhasználónak tetszik:
Nettigirl
2013. november 15. 14:55
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Annak, hogy kikaptuk a matek témazárót és 4-es lett, plusz fizikából kaptam egy ötöst. Lehet, hogy valakinek nem nagy szám, de én még soha a büdös életbe nem kaptam négyesnél jobb jegyet fizikából.
Nettigirl,
Alison Lerman
2013. november 15. 15:16
Fél óra, és indulok a fodrászhoz. Oké, nagy hülyeségnek tűnhet, de nagyon fodrászért kiáltott már a fejemen lévő szénakazal. Anya azt mondta, hogy bármit csinálhatok vele, de nem, sajnos nem festhetem feketére, és nem tetethetek bele pink tincseket sem. Milyen világban élünk.
Ezen kívül pedig, ma totál bearanyozta a napom, hogy reggel vagy három osztálytársam rohant le, és kérdezte, hogy mikor rakom fel végre az irományom kilencedik fejezetét, és egész álló nap arról kérdezgettek. Oké, ez sem olyan világrengető, de annyira jó volt érezni, hogy tényleg érdekli őket, főleg úgy, hogy az egyikük nem is szeret olvasni, de elmondása szerint "ezzel nem tudott leállni". Ja igen, Benji meg elkezdi.. "A végén majdnem elsírtam magam." És még azt hittem, hogy én vagyok labilis idegzetű.
Ezen kívül pedig, ma totál bearanyozta a napom, hogy reggel vagy három osztálytársam rohant le, és kérdezte, hogy mikor rakom fel végre az irományom kilencedik fejezetét, és egész álló nap arról kérdezgettek. Oké, ez sem olyan világrengető, de annyira jó volt érezni, hogy tényleg érdekli őket, főleg úgy, hogy az egyikük nem is szeret olvasni, de elmondása szerint "ezzel nem tudott leállni". Ja igen, Benji meg elkezdi.. "A végén majdnem elsírtam magam." És még azt hittem, hogy én vagyok labilis idegzetű.
2013. november 15. 15:18
Katherine19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.04. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 214761 offline |
Annak h beszéltem avval a fiuval akit szeretek
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.