Ma éppen minek örülsz?
2013. december 09. 18:01
Hogy a tanár azt mondta, holnap javíthatok matekból! 4-es lett, de már elég rosszul állok.
2013. december 09. 18:01
Idézet (Avie @ 2013.12.09. 16:47)
Elmaradt a 6.-7. órám, irodalmon helyettesítés volt
Plusz, felkerültek a youtube-ra Avril új számainak a fordításai
2013. december 10. 10:12
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Ma csak négy óránk lesz megtartva, mert az egész iskola megy a színházba Moliére A fösvény című művét nézni. Szóval elmarad a tesi, amit kimondottan utálok, elmarad a fizika, amiből felelés lett volna, és elmarad a töri is, abból pedig dolgozatot írtunk volna. Ja, és a tegnapnak is örülök, mivel jó jegyet kaptam anatómiából a szívre és érrendszerre, szintén négyest kaptam a föci ellenőrzőre is, pedig fél percet sem tanultam rá, csak az iskolában elolvastam. Ráadásul a latin sem lett olyan tragikus, mint ahogy az itthon előadtam apának. Azt mondtam neki, hogy készüljön fel, hogy nagyon rossz lesz a dolgozatom, ne lepődjön meg, mert a mondatelemzés egyik nyelven sem megy, még magyarul és szerbül is csak lesek néha, hogy most mi van, nem hogy latinul. Szóval az is jobb lett, mint amire először számítottam.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 10. 16:28
Hát ilyen meglepetés is már régen ért! Épp indultam haza gyakorlatról, és az egyik haverom ott várt a portánál. Hát ez eleve meglepetés volt, mert nem tudtam, hogy tudja, hogy hol vagyok gyakorlaton. Igaz, már ezerszer elmagyaráztam neki, de őt ismerve, nem hittem, hogy egyszer oda is talál. ÉS elhozta nekem ajándékba, azt a II. világháborús poszterét, amire nekem már évek óta fájt a fogam. Már nagyon régóta akartam egy olyat, de lövésem sem volt, hogy honnan szerezzem be, ő meg nem volt képes elárulni senkinek, hogy honnan van. Fogalmam sincs, hogy miért adta nekem, mert ez volt a kedvence, nagyon féltve őrizte és még azt se engedte, hogy hozzá érjünk, most meg csak úgy odaadta.
Jaj, ha tudná, hogy mekkora örömöt szerzett most nekem ezzel...
Jaj, ha tudná, hogy mekkora örömöt szerzett most nekem ezzel...
2013. december 10. 18:05
ProudRockervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 224 Csatolások: 2 Azonosító: 213038 offline |
Az infó tanár azt mondta én vagyok a legjobb az osztályban most infóból,ami r0hadtul nem igaz,de had gondolja csak így!plusz sikerült összeszednem ugyanebből a tantárgyból egy ötöst!/VÉGRE!!!/
2013. december 10. 18:09
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
hát máma úgy nincs aminek annyira tudnék örülni:\ talán az ötös irodalomnak
2013. december 10. 18:11
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Túl vagyok a féléves fuvola vizsgán. Nem egy könnyű darabot kaptam zongorásnak, de ahhoz képest, hogy két és fél hete voltam először a zongorakísérőnél próbán... Ez egy sikertörténet!
MadHatter
2013. december 11. 17:45
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Én jelenleg a fórum ostoba tagjain vidulok. Valaki (van sejtésem, hogy ki vagy, hogy kinek a kije ) írt nekem egy olyan privátot, hogy azt hittem leesek a székről röhögésemben.XD Annyira hihetetlen számomra, hogy bulvár fórumon a legtöbb kislányka szemét az szúrja, hogy milyen véleménnyel vagyok a kedvenceikről. Komolyan? Pedig egy sima kisvárosi lányka vagyok, aki iskolába jár és szakmát tanul. Nem vagyok kiemelkedő semmiben sem, nem vagyok sztár, sőt nem vagyok én senki sem, szimplán csak nyers vagyok és nagy a szám. (holnap nem tudom mi lesz velem amúgy, valahogy be kéne fogni a hatalmas lepénylesőmet) Őszintén örülök, hogy amíg én boldogan élem az életemet, addig az itt fórumozó óvodás kislánykák a gép előtt savanyodva új fiókokat regisztrálnak, hogy lehordhassanak a sárgaföldig. A legjobb az, hogy még le is törölte a fiókot, nehogy válaszolni tudjak, így hát üzenem a kedves dupla regisztrációs felhasználónak, hogyha már sz*rrá akar oltani, akkor a saját profiljával tegye, mert így még mindig a saját szájából csinál s*gget, pluszban bebizonyítja nekem azt, hogy még bőven a Barbie-zós korszakában van. Na, ámen! Mentem gyakorlati munkanaplót írni!
MadHatter
2013. december 11. 18:53
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline |
Még mindig a tegnapi napomnak örülök. Tegnap 8 óránk lett volna, de az utolsó elmaradt, és az első órában meg megtudtuk, hogy rövidített óráink lesznek, így elmaradt a fizika témazárónk és a matek dogánk is. A hét órából haton csak úgy voltunk, tanár se jött be, senki sem keresett minket, így filmet néztünk, ki-be járkálhattunk meg minden. Csak a hetediken kellett tanulnunk (nyelvtan volt), de az még tűrhető volt. Az egész hetemben az a nap volt a legjobb, mert már minden nap témazárókat írunk, vagy valamilyen más dogát, és jó volt, hogy kicsit ilyen lazább (eléggé laza) napot kaptunk.
MadHatter
2013. december 12. 15:55
Pár napja siránkoztam azon, hogy bármennyire is próbálkozom angolul beszélni, valamiért nem sikerül. Hogy ma mi történt velem az még most is homályos, de valami biztosan megszállhatott, mert ha nem is teljesen folyékonyan, de érhetően, rendes mondatokba szendve képes voltam rá. Néha persze döcögősen ment, amikor túl akartam bonyolítani a mondatomat, amit körülbelül 4 szóból is ki lehetett volna hozni. Mindezek ellenére is nagyon meglepődtem magamon, de büszke is vagyok, mert végre sikerült, sőt a másik nagy mumusom a prepozíciók is jók lettek a háziban. Most végre éreztem, hogy nem feleslegesen járok a nyelviskolába.
MadHatter
2013. december 12. 15:57
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
a matek doga ötösömnek
MadHatter
2013. december 12. 20:56
Holnap nem lesz első órám, így tovább aludhatok
2013. december 13. 11:08
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Mégis kaptam Böske-utalványt, nem kell kp-t költeni a karácsonyi vásárláshoz.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.