Annak ,hogy jó volt ez a mai nap. 5 fiúval és barátnőimmel az osztályból így utolsó napon jól elhülyültünk és annak is nagyon örültem ,hogy egyre jobban merek önmagam lenni és barátkozni másokkal is.
Szerintem ez az utolsó hét maga volt a karácsonyi ajándék tőlük, mert rég nem éreztem ilyen jól magam 1 héten keresztül suliba.
Ma éppen minek örülsz?
2013. december 20. 16:48
Ma utolsó nap kellett suliba menni, ebben az évben. Ennek következményében kivételesen jó napom volt. Az utolsó órám elmaradt, utolsó előttiben meg valami karácsonyi műsort néztünk meg, de a többi sem volt túl megerőltető. Semmiből nem kaptunk házit, és ötös lett a kémia, és angol dogám. Amint hazaértem, egész délután karácsonyi dalokat hallgatok, bekapcsoltam a díszeket a szobámban, és a füstölőbe is ilyen advent illatú bigyót tettem. Aztán nem sokára jön barátnőm itt aludni, bár nem látom nagy esélyét, hogy túl sokat fogunk aludni. Inkább egész éjjel zenét hallgatni. : D És mindjárt itt a karácsony, és a névnapom. Mindjárt kiugrok a bőrömből.
2013. december 20. 17:53
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Reggel negyed 8-ra beértem az iskolába. Az ofő mondta, hogy értesítsünk mindenkit, mert 2 óránk lenne megtartva, de leigazolja nekünk. Szóval elmentem barátnőmékhez, és egész délelőtt Chris Hemsworth videokat/képeket/meg egyebeket nézegettünk. Plusz megnéztük a Horrora Akadva 5-öt, ő meg nem merte kinyitni a szemét - igen, még ettől is fél - és majdnem felborult a székkel.
2013. december 20. 17:56
Már csak holnap délelőtt kell bemennem 3 laza órára, és szüneet.
2013. december 20. 17:59
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Annak hogy ez volt 2013-ban az uccsó tanításinap!!:PPP
2013. december 20. 18:33
Annak, hogy végre valahára szünet van!! Két héten át nem kell iskolába mennem, addig alhatok, ameddig csak akarok, este sokáig fenn lehetek, nem kell attól félnem, hogy másnap nem tudok majd felkelni. Házi is alig van a szünetre, pedig azt hittem, hogy majd elhalmoznak a tanárok mindennel. Ma laza nap volt, szinte nem is volt tanítás. És ma este még vár rám egy itthoni mozizás a tesómmal.
2013. december 20. 18:51
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5614 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline |
Mai nap 3 álmomat váltotta valóra az a srác,aki 9 éve tetszik. *︶* Utolsó órán az osztályfőnökünkkel voltunk,4 perces "karácsonyi" zenét hallgattunk(valami szörnyen hamis hangú nő dalolt a zenén).Örökkévalóságnak tűnt,amíg elérkezett az ajándék átadás.Majd amikor a tanárnő mondta,hogy mehet az ajándékozás,gyorsan odaadtam Gabinak az én meglepetésemet.Izgatottan ültem vissza a helyemre,és vártam,hogy Ő (az a srác,akibe elég régóta bele vagyok zúgva,engem húzott az ajándékozásnál) odaadja nekem a meglepit.Egyszer csak odajött,felálltam,átadta az ajándékot,én meg tisztára zavarba jöttem,mosolyogva megköszöntem a dolgokat,majd megölelt,és adtunk puszit egymás arcára.Hát no komment.Komoly 9 év után valóra vált az álmom.:")♥
2013. december 20. 18:54
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
Csatlakozok az előttem szólókhoz: kitört a szüni
+ Boldog December 20.-át minden SzJG-ernek
bocsi valamiért ma nagyon pörgök(cs nem tudom miért )
+ Boldog December 20.-át minden SzJG-ernek
bocsi valamiért ma nagyon pörgök(cs nem tudom miért )
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Lil98
2013. december 21. 10:51
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Anyu hozott nekem táskát, szóval nekem már nem kell jövő hónapban venni.
2013. december 21. 11:51
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline |
Annak, hogy mindjárt itt a Golden Globe és az Oscar.
2013. december 21. 13:55
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Még mindig pizsiben vagyok, mert hivatalosan megszerettem volna ünnepelni, hogy végre szünet van. Szeptember óta a téli szünetre vártam, mert az olyan jó sokáig tart.
2013. december 21. 15:49
Ma mentem ki életem első, egy órás terepére, egy fantasztikus ló hátán, aki iszonyú együttműködő volt. *-* Fenyőerdő mellett lovagoltunk a friss levegőn, és amíg mások a péntek esti buli fáradalmait pihenték ki délig az ágyikójukban, addig én lovak közt lehettem és lovagolhattam. Perfect.
2013. december 21. 16:17
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát én ma szültem meg azt a remek ötletet, hogy páromnak az ajándék mellé csinálnék valami kreatív dolgot is. Viszont amiből csinálni szerettem volna, hát az állásban az a dolog kérem szépen lazán tönkrement, így elmásztam a hobbi boltba, erre közölték velem, hogy ne is álmodozzak róla, mert egyrészről csak rendelésre hoz, másrészről meg még hétfőre sem tud hozatni nekem, mert a nagyker zárva van. F*sza. Na, aztán nekiugrottam megcsinálni abból a tönkrement dologból, és el kell mondjam, hogy nagyon jól sikerült az egész. Pofás lett, ugyan az anyag kevés lett, de találékony voltam és minden használható dolgot felhasználtam. Hát, hogy én milyen boldog vagyok! Megvettem az ajándékát, becsomagoltam és azt is elkészítettem amit szerettem volna. Innentől kezdve már csak egy rajzot szeretnék neki készíteni, amit ma éjszaka, ha haza értem szerintem meg is csinálok. Annyira jó, hogy végre teljesen le vannak tudva az ajándékok. Mindenkinek megvettem mindent és be is lettek csomagolva. Már csak a bucimat töröm azon, hogy vajon én miket fogok kapni.XD Mondjuk én nem kértem semmit sem karácsonyra. Szimplán csak azt kértem, hogy épüljek fel, ne kerüljek kórházba és gyógyuljak meg. Hála a jó Istennek, de mindez teljesült. Nem vagyok gyógyult, hiszen autoimmun betegségem van, az pedig nem gyógyítható, de a tünetek javában visszahúzódtak. Azt hiszem, ennél többet nem is kívánhatok, hiszen a 2013-at betegen kezdtem, de a 2014-et viszont gyógyultan.
2013. december 21. 17:05
Hát tegnap elég csúnyán összevesztem anyuval, de ma bocsánatot kértem és kibékültünk.
És még annak, hogy végre sikerült letöltenem a Sims 3-at!! Eddig mindig egyik ismerősöm csinálta, mert én totál béna vagyok ezekhez. Viszont utáltam, hogy mindig rá vagyok utalva másra, még ha tudom, hogy ő szívesen segített nekem. De most végre megcsináltam egyedül!!
És még annak, hogy végre sikerült letöltenem a Sims 3-at!! Eddig mindig egyik ismerősöm csinálta, mert én totál béna vagyok ezekhez. Viszont utáltam, hogy mindig rá vagyok utalva másra, még ha tudom, hogy ő szívesen segített nekem. De most végre megcsináltam egyedül!!
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.