Ma éppen minek örülsz?
2014. október 10. 20:36
Hogy vége ennek a gáz napnak is vége, és jön a hétvége, és kaptam sütit
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2014. október 11. 09:10
Végre beszélgettem az egyik legjobb barátommmal és megtudtunk dumálni egy találkozoót
2014. október 11. 11:39
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Tegnap voltam bent a régi sulimban és közel másfél hónap egyetemre járás után újra gimisnek éreztem magam. Történt ugyanis, hogy tegnap volt a kisbabáimnak a gólyabálja, és mint lelkes kortárs segítő, mentem nekik szurkolni. Nagyon kis cukik voltak, és ügyesek, de most nem ez a leglényegesebb része a dolgoknak. Tudtam beszélni pár régebbi tanárommal (pont a kedvenceimmel) és annyira jó volt, hogy a matektanárom ugyanúgy meghallgatott, mint régen, elviselte azt a tipikus pörgésem, amit nagyon ismer. A volt földrajztanárom pedig adott pár hasznos/haszontalan tanácsot a jövőre nézve, de annak is nagyon örülök Meg vicces volt, mert mi a portánál, pár most végzős csaj és srác, matek, földrajz ill. egy olasz tanár olyan partit csaptunk Esküszöm jobb volt nálunk a hangulat, mint az aulában
2014. október 11. 20:30
hogy voltunk Lillafüreden egy kicsit sétálni, ezer képet csináltunk és nagyon klassz volt. Elég nagy most a forgalom, és végeztek újításokat. Olyan szép ott a környék ilyenkor ősszel talán hülyén hangzik, de még mindig nem tudtam leszokni a falevélgyűjtögetésről. Olyan jó illatuk van és tök jó idő volt, egy szál pulcsiban sétáltunk az erdő környékén. Most kivételesen nem ültünk be a vonatba, de olyan nagy forgalom volt, hogy nem is bánom. Egyszerűen imádok ott lenni <3 és ezek az őszi séták annyira hangulatosak
2014. október 11. 20:41
Idézet (killerqueen. @ 2014.10.11. 20:30)
hogy voltunk Lillafüreden egy kicsit sétálni, ezer képet csináltunk és nagyon klassz volt. Elég nagy most a forgalom, és végeztek újításokat. Olyan szép ott a környék ilyenkor ősszel talán hülyén hangzik, de még mindig nem tudtam leszokni a falevélgyűjtögetésről. Olyan jó illatuk van és tök jó idő volt, egy szál pulcsiban sétáltunk az erdő környékén. Most kivételesen nem ültünk be a vonatba, de olyan nagy forgalom volt, hogy nem is bánom. Egyszerűen imádok ott lenni <3 és ezek az őszi séták annyira hangulatosak
Lillafüred? Erdő? Nekem onnan van egy nagyon szép emlékem... Kisebb koromban a legjobb barátnőmmel és az anyáinkkal kirándultunk arrafelé, és el akartunk jutni valami pisztrángtelephez, mert anya szerint ott finom a pisztráng. Busszal akartunk odáig elmenni, az két megálló lett volna, de nem akart jönni az a busz, úgyhogy elindultunk gyalog, hiszen csak két megálló. Vagy két órát sétáltunk forróságban, étlen-szomjan, valami erdőszerűség szélén, az autóúton, mire anyának leesett, hogy az a bizonyos busz tulajdonképpen távolsági busz... ezután már nem kívántam a pisztrángot sem, csak aludni akartam.
2014. október 11. 20:45
Idézet (Little Pixie @ 2014.10.11. 20:41)
Lillafüred? Erdő? Nekem onnan van egy nagyon szép emlékem... Kisebb koromban a legjobb barátnőmmel és az anyáinkkal kirándultunk arrafelé, és el akartunk jutni valami pisztrángtelephez, mert anya szerint ott finom a pisztráng. Busszal akartunk odáig elmenni, az két megálló lett volna, de nem akart jönni az a busz, úgyhogy elindultunk gyalog, hiszen csak két megálló. Vagy két órát sétáltunk forróságban, étlen-szomjan, valami erdőszerűség szélén, az autóúton, mire anyának leesett, hogy az a bizonyos busz tulajdonképpen távolsági busz... ezután már nem kívántam a pisztrángot sem, csak aludni akartam.
Te szegény a pisztrángosnál még nem jártam, szóval én sem tudom, melyik busz közlekedik arrafele. Mi inkább ott a vonat környékét szeretjük, ott az erdő mellett
2014. október 13. 07:40
Annak, hogy ma nincs SULI!
ApusztákBoszorkánya
2014. október 13. 15:47
Annak, hogy jön a Slipknot Pestre.
(Aztán eszembe jut, hogy töritételt kell írnom, és ez elb.ssza az egész kedvem. XD)
(Aztán eszembe jut, hogy töritételt kell írnom, és ez elb.ssza az egész kedvem. XD)
2014. október 13. 15:48
Hogy kőkemény másfél óra alatt sikerült megtanulnom. Ez egyre ritkább idén...
2014. október 15. 16:13
Hát ma éppen az eltelt iskolai óráimnak. Fergetegesen telt a mai nap, korunkhoz nem illő viselkedést folytattunk, de nagyon-nagyon fel voltunk pörögve, de még a tanárok is. 2. óra infó volt, és rajzolni kellett, szokás szerint, úgy viselkednek velünk mint a pici gyerekekkel. Mikor végeztünk, a tanár megnézte mindenki rajzát, elkezdett hatalmas hülyeségeket mondani a rajzokról (a tanár), mindenki dőlt ki a székről, de barátnőm olyan szinten nevetőgörcsöt kapott, hogy nem bírta abbahagyni, egymást röhögtettük. Nyelvtanon új tanár jött, aki alsósokat tanít, és az osztálynak csoportokba kellett rendeződnie. Kaptunk egy lapot, amin az elolvasott történetben szereplőket kellett ábrázolni. Csapatnevünk a kreatív "Radírok" lett, és az idő által sikerült összehoznunk két darab fél testet. Természetesen röhögőgörcs kapta el az osztályt már a csapatnevünk hallatán is. Ezután az egész elkövetkezendő 2 órát hülyeséggel töltöttük, mondhatom, hogy életemben nem nevettem még ennyit, és még most is mosolygok, ha visszagondolok a mai napra.
Szandi0820
2014. október 15. 17:54
Annak, hogy pénteken csak az első két órán leszek, mert utána hazaengednek hisz matek versenyem lesz délután
ApusztákBoszorkánya
2014. október 15. 18:02
Hogy holnap végre lesz új Freak Show és TVD rész. Ja, meg a tejbedarámnak. :3
2014. október 15. 20:38
Ma két hónap után végre járt a vonalunkon a kedvenc villamosom, és én vele jöttem haza!
2014. október 15. 20:40
Idézet (CaliforniaGirl @ 2014.10.15. 17:54)
Annak, hogy pénteken csak az első két órán leszek, mert utána hazaengednek hisz matek versenyem lesz délután
Bolyai? (csak egy tipp.) Minket nem engednek sehová, mondjuk én nem is mennék haza, mert csak pótolni kéne, azt meg utálok.
2014. október 16. 18:05
Éppen most néztem meg a 'Wallace & Gromit - The curse of the were rabbit'-et, és úristen, annyira imádom... kérem vissza a gyerekkoromat!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.