Starity

Ma éppen minek örülsz?

331 oldal 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 10. 20:36 #5381
- törölt felhasználó -    
Hogy vége ennek a gáz napnak is vége, és jön a hétvége, és kaptam sütit biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2014. október 11. 09:10 #5382
- törölt felhasználó -    
Végre beszélgettem az egyik legjobb barátommmal és megtudtunk dumálni egy találkozoót
2014. október 11. 11:39 #5383
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Tegnap voltam bent a régi sulimban és közel másfél hónap egyetemre járás után újra gimisnek éreztem magam. Történt ugyanis, hogy tegnap volt a kisbabáimnak a gólyabálja, és mint lelkes kortárs segítő, mentem nekik szurkolni. Nagyon kis cukik voltak, és ügyesek, de most nem ez a leglényegesebb része a dolgoknak. Tudtam beszélni pár régebbi tanárommal (pont a kedvenceimmel) és annyira jó volt, hogy a matektanárom ugyanúgy meghallgatott, mint régen, elviselte azt a tipikus pörgésem, amit nagyon ismer. A volt földrajztanárom pedig adott pár hasznos/haszontalan tanácsot a jövőre nézve, de annak is nagyon örülök biggrin.gif Meg vicces volt, mert mi a portánál, pár most végzős csaj és srác, matek, földrajz ill. egy olasz tanár olyan partit csaptunk biggrin.gif Esküszöm jobb volt nálunk a hangulat, mint az aulában biggrin.gif
2014. október 11. 13:20 #5384
- törölt felhasználó -    
Megyek a barátnőmhöz!! biggrin.gif biggrin.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
2014. október 11. 20:11 #5385
- törölt felhasználó -    
Végre kész lettem az én Katy-m adatlapjával. laugh.gif
2014. október 11. 20:30 #5386
- törölt felhasználó -    
hogy voltunk Lillafüreden egy kicsit sétálni, ezer képet csináltunk és nagyon klassz volt. Elég nagy most a forgalom, és végeztek újításokat. Olyan szép ott a környék ilyenkor ősszel smileeee.gif talán hülyén hangzik, de még mindig nem tudtam leszokni a falevélgyűjtögetésről. Olyan jó illatuk van biggrin.gif és tök jó idő volt, egy szál pulcsiban sétáltunk az erdő környékén. Most kivételesen nem ültünk be a vonatba, de olyan nagy forgalom volt, hogy nem is bánom. Egyszerűen imádok ott lenni <3 és ezek az őszi séták annyira hangulatosak smileeee.gif
2014. október 11. 20:41 #5387
- törölt felhasználó -    
Idézet (killerqueen. @ 2014.10.11. 20:30)
hogy voltunk Lillafüreden egy kicsit sétálni, ezer képet csináltunk és nagyon klassz volt. Elég nagy most a forgalom, és végeztek újításokat. Olyan szép ott a környék ilyenkor ősszel smileeee.gif talán hülyén hangzik, de még mindig nem tudtam leszokni a falevélgyűjtögetésről. Olyan jó illatuk van biggrin.gif  és tök jó idő volt, egy szál pulcsiban sétáltunk az erdő környékén. Most kivételesen nem ültünk be a vonatba, de olyan nagy forgalom volt, hogy nem is bánom. Egyszerűen imádok ott lenni <3 és ezek az őszi séták annyira hangulatosak smileeee.gif

Lillafüred? Erdő? Nekem onnan van egy nagyon szép emlékem... rohog.gif Kisebb koromban a legjobb barátnőmmel és az anyáinkkal kirándultunk arrafelé, és el akartunk jutni valami pisztrángtelephez, mert anya szerint ott finom a pisztráng. Busszal akartunk odáig elmenni, az két megálló lett volna, de nem akart jönni az a busz, úgyhogy elindultunk gyalog, hiszen csak két megálló. Vagy két órát sétáltunk forróságban, étlen-szomjan, valami erdőszerűség szélén, az autóúton, mire anyának leesett, hogy az a bizonyos busz tulajdonképpen távolsági busz... ezután már nem kívántam a pisztrángot sem, csak aludni akartam. rohog.gif
2014. október 11. 20:45 #5388
- törölt felhasználó -    
Idézet (Little Pixie @ 2014.10.11. 20:41)
Lillafüred? Erdő? Nekem onnan van egy nagyon szép emlékem... rohog.gif Kisebb koromban a legjobb barátnőmmel és az anyáinkkal kirándultunk arrafelé, és el akartunk jutni valami pisztrángtelephez, mert anya szerint ott finom a pisztráng. Busszal akartunk odáig elmenni, az két megálló lett volna, de nem akart jönni az a busz, úgyhogy elindultunk gyalog, hiszen csak két megálló. Vagy két órát sétáltunk forróságban, étlen-szomjan, valami erdőszerűség szélén, az autóúton, mire anyának leesett, hogy az a bizonyos busz tulajdonképpen távolsági busz... ezután már nem kívántam a pisztrángot sem, csak aludni akartam. rohog.gif

Te szegény rohog.gif a pisztrángosnál még nem jártam, szóval én sem tudom, melyik busz közlekedik arrafele. Mi inkább ott a vonat környékét szeretjük, ott az erdő mellett smileeee.gif
2014. október 12. 08:08 #5389
- törölt felhasználó -    
Hát hogy kész a házi wink.gif taps.gif
2014. október 13. 07:40 #5390
- törölt felhasználó -    
Annak, hogy ma nincs SULI!
2014. október 13. 15:47 #5391
- törölt felhasználó -    
Annak, hogy jön a Slipknot Pestre. thumbsup.gif
(Aztán eszembe jut, hogy töritételt kell írnom, és ez elb.ssza az egész kedvem. XD)
2014. október 13. 15:48 #5392
- törölt felhasználó -    
Hogy kőkemény másfél óra alatt sikerült megtanulnom. Ez egyre ritkább idén... wink.gif
2014. október 15. 16:13 #5393
- törölt felhasználó -    
Hát ma éppen az eltelt iskolai óráimnak. biggrin.gif Fergetegesen telt a mai nap, korunkhoz nem illő viselkedést folytattunk, de nagyon-nagyon fel voltunk pörögve, de még a tanárok is. 2. óra infó volt, és rajzolni kellett, szokás szerint, úgy viselkednek velünk mint a pici gyerekekkel. Mikor végeztünk, a tanár megnézte mindenki rajzát, elkezdett hatalmas hülyeségeket mondani a rajzokról (a tanár), mindenki dőlt ki a székről, de barátnőm olyan szinten nevetőgörcsöt kapott, hogy nem bírta abbahagyni, egymást röhögtettük. Nyelvtanon új tanár jött, aki alsósokat tanít, és az osztálynak csoportokba kellett rendeződnie. Kaptunk egy lapot, amin az elolvasott történetben szereplőket kellett ábrázolni. Csapatnevünk a kreatív "Radírok" lett, és az idő által sikerült összehoznunk két darab fél testet. Természetesen röhögőgörcs kapta el az osztályt már a csapatnevünk hallatán is. rohog.gif Ezután az egész elkövetkezendő 2 órát hülyeséggel töltöttük, mondhatom, hogy életemben nem nevettem még ennyit, és még most is mosolygok, ha visszagondolok a mai napra. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. október 15. 16:25 #5394
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

StátuszAz igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz.
Hozzászólás: 4445
Csatolások: 248
Azonosító: 226010
Hogy ma torna órán el ment az árrom mikor bipp teszt volt és nem bírtuk befejezni! rohog.gif
2014. október 15. 17:54 #5395
- törölt felhasználó -    
Annak, hogy pénteken csak az első két órán leszek, mert utána hazaengednek hisz matek versenyem lesz délután thumbsup.gif
2014. október 15. 18:02 #5396
- törölt felhasználó -    
Hogy holnap végre lesz új Freak Show és TVD rész. Ja, meg a tejbedarámnak. :3
2014. október 15. 20:38 #5397
- törölt felhasználó -    
Ma két hónap után végre járt a vonalunkon a kedvenc villamosom, és én vele jöttem haza! heart.gif
2014. október 15. 20:40 #5398
- törölt felhasználó -    
Idézet (CaliforniaGirl @ 2014.10.15. 17:54)
Annak, hogy pénteken csak az első két órán leszek, mert utána hazaengednek hisz matek versenyem lesz délután  thumbsup.gif

Bolyai? (csak egy tipp.) Minket nem engednek sehová, mondjuk én nem is mennék haza, mert csak pótolni kéne, azt meg utálok. rohog.gif
2014. október 16. 18:03 #5399
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Szombaton kéne suliba mennem, de anya megengedte, hogy ne menjek. ^^ Aznap este pedig megyünk bulizni, ami nagyon remélem, hogy jó lesz. biggrin.gif
2014. október 16. 18:05 #5400
- törölt felhasználó -    
Éppen most néztem meg a 'Wallace & Gromit - The curse of the were rabbit'-et, és úristen, annyira imádom... w00t.gif kérem vissza a gyerekkoromat!
331 oldal 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!