nézzük csak:
esett az eső
nem volt az angol tanár így lyukas óránk volt
5-öst szereztem franciából színötös vagyok belőle
matekon szereztem 0.5 pontot ( ne kérdezzétek mért, bonyolult lenne elmagyarázni ) hát mitagadás, jól megy a matek
új busszal mentem haza
Ma éppen minek örülsz?
2014. november 19. 15:48
2014. november 20. 22:00
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Annak örülök most a legjobban, hogy holnap már szabadnapos vagyok. Elegem lett az e hétből, így úgy döntöttem, hogy csinálok magamnak egy hosszú hétvégét. Szerintem holnaptól elkezdem tanulni a hétfőre számon kért vizsgatételeket. Jelenleg ezeknek is örülök - ami fura -, mert a pungálásokat ezerszer átvettük az egyik tanárral és már kisujjból kirázza mindenki. Jó lenne a lumbálást kikapni, mert az megy a legjobban az összes közül. Pluszban ma találkoztam a párommal, mert haza kísért engem és holnaptól már együtt tölthetjük a hétvégét. Szombaton nála alszok és segít a tételekben remélhetőleg, valamint megígérte ma, hogy megírjuk együtt az önéletrajzomat is. Már válogatok a gyermekklinikák között és még vizsga előtt be szeretném őket adni, hogy a szakmai bizonyítvány kiosztását követő héten rögvest tudjak kezdeni egy intézményben. Jó lenne.
2014. november 21. 16:47
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Hogy végre hétvége!!!
2014. november 22. 12:20
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Lássuk csak:
• annak, hogy végre hétvége
• végre sikerült rendbe tennem a kedvenc sztárjaimat, kiaknáztam belõle azokat akiket nem szeretek már annyira, most pedig tökéletes sorrendbe raktam õket
• annak, hogy végre hétvége
• végre sikerült rendbe tennem a kedvenc sztárjaimat, kiaknáztam belõle azokat akiket nem szeretek már annyira, most pedig tökéletes sorrendbe raktam õket
2014. november 22. 20:30
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Annak, hogy ma végre teljesült egy hatalmas álmom és találkozhattam egyik nagy példaképemmel, Michelisz Norbival. Kimondhatatlan érzés, mikor ott van a közeledben és még beszélni is tudsz vele egy kicsit, sőt, még képet is csinálhatsz vele. Élőben is bebizonyosodott, hogy nála tündéribb embert még nem hordott hátán a Földgolyó (bár én ezt tudtam, de a húgom rácsodálkozott), mindenkivel úgy bánt, mint egyenlő emberrel, nem pedig mint a rajongójával.
Imádom ezt az embert. A mai napot senkiért és semmiért nem cserélném el.
2014. november 23. 12:08
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Most éppen annak, hogy ez a 3700. hozzászólásom!
2014. november 23. 18:11
Idézet (Szandi0820 @ 2014.11.22. 20:30)
Annak, hogy ma végre teljesült egy hatalmas álmom és találkozhattam egyik nagy példaképemmel, Michelisz Norbival. Kimondhatatlan érzés, mikor ott van a közeledben és még beszélni is tudsz vele egy kicsit, sőt, még képet is csinálhatsz vele. Élőben is bebizonyosodott, hogy nála tündéribb embert még nem hordott hátán a Földgolyó (bár én ezt tudtam, de a húgom rácsodálkozott), mindenkivel úgy bánt, mint egyenlő emberrel, nem pedig mint a rajongójával.
Én ennek úgy örülök, de komolyan Nem is tudtam, hogy mész, de mikor megláttam a képet, mondom wow Szerintem tökre megérdemled, hogy találkozhass vele, meg egyszer majd a többi kedvenceddel Meg aztán, én tudom mit érzel, úgyhogy így főleg
Én meg annak örülök, hogy csak hétfőn és kedden kell suliba menni, plusz a jog már le is van tudva, úgyhogy szupi
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. november 23. 19:01
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Az ajándékoknak!
2014. november 23. 19:03
Annak, hogy ma kiderült, hogy lesz valamilyen műsor a suliban, ezért 1-2 óra elmarad.
2014. november 23. 20:37
mindennek! nagyon tetszik ez a nap! mondjuk nem történtek olyan nagy dolgok, de azért mégiscsak jó nap ez a mai!
1. lecseréltem a profilképem, és NEKI is tetszett (most írnám, hogy "lájkolta" de utálom ezt a szót )
2. rengeteg követőt szereztem a we♥it-on és a janis joplin-os képemet 54-en (!!!!) kedvelték tudom nem olyan nagy szám, de azért örülök!! tök jó nap ez a mai
1. lecseréltem a profilképem, és NEKI is tetszett (most írnám, hogy "lájkolta" de utálom ezt a szót )
2. rengeteg követőt szereztem a we♥it-on és a janis joplin-os képemet 54-en (!!!!) kedvelték tudom nem olyan nagy szám, de azért örülök!! tök jó nap ez a mai
2014. november 24. 17:23
Hivatalosan is magaménak tudhatom a kedvenc Nickelback albumomat ^^ ritkán vagyok ilyen boldog
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Beyla
2014. november 26. 16:47
Oké, szóval az egész napom tök semleges volt, unalmas, hosszú és a legkevésbé se volt benne semmi örömteli... Eddig.
Ma megjelent egy helyi hírlapban - Dunaújvárosi Hírlap - az egyik cikkem, amit a kedvenc gitárosomról írtam. Rövid, mert ennyi hely volt rá, viszont jegyzetbe került - ami a Hírlapban a kiemelt rész -, ami miatt elég büszke voltam magamra. A netes linket elküldtem Rubcsics Ricsinek, az Ossian gitárosának, hisz Ő volna az én kedvenc gitárosom... Válaszolt! Azt írta, "szia Drága! Megtiszteltél! Nagyon szépen köszönöm,szépet írtál ". Nagyon feldobott, hihetetlenül boldog vagyok. Oké, tudtam én, hogy válaszolni fog, de ez felülmúlta a várakozásaim. Gondoltam, egy szimpla, "köszi, jó lett"-tel lerendezi, erre ezt írja... Először is: 'Drága', másodszor: 'Megtiszteltél'... Én Őt? Komolyan? Ajj, Ricsi, még mindig imádlak.
Ma megjelent egy helyi hírlapban - Dunaújvárosi Hírlap - az egyik cikkem, amit a kedvenc gitárosomról írtam. Rövid, mert ennyi hely volt rá, viszont jegyzetbe került - ami a Hírlapban a kiemelt rész -, ami miatt elég büszke voltam magamra. A netes linket elküldtem Rubcsics Ricsinek, az Ossian gitárosának, hisz Ő volna az én kedvenc gitárosom... Válaszolt! Azt írta, "szia Drága! Megtiszteltél! Nagyon szépen köszönöm,szépet írtál ". Nagyon feldobott, hihetetlenül boldog vagyok. Oké, tudtam én, hogy válaszolni fog, de ez felülmúlta a várakozásaim. Gondoltam, egy szimpla, "köszi, jó lett"-tel lerendezi, erre ezt írja... Először is: 'Drága', másodszor: 'Megtiszteltél'... Én Őt? Komolyan? Ajj, Ricsi, még mindig imádlak.
2014. november 27. 15:14
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Matekdoli
2014. november 27. 18:00
Annak, hogy a matektanár elfelejtette a dolgozatot, így nem írtuk meg.
Szandi0820
2014. november 27. 18:03
Tudtam csinálni végre egy értelmes Starity profilt...
2014. november 27. 18:40
Ma kaptam meg életem egyik legjobb ajándékát Egy The Fault In Our Stars soundtrack lemez, dedikálva (Ansel és Shai). Ettől jobb ajándék nincs
2014. november 28. 14:14
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
A tanulás mellett néhány apróság is hihetetlen mértékben fel tudja dobni az ember napját. A mai napomat az alábbi két dolog dobta fel:
1. Mikor felmentem a Moly.hu oldalra, az értesítéseknél láttam, hogy az egyik nyereményjátékon engem is kisorsoltak, így ha minden igaz, akkor ez azt jelenti, hogy megnyertem Limpár Ildikó: Emlékek tava című művét.
2. Tegnapelőtt kitöltöttem a Downton Abbey egyik kvízét (Melyik szereplő lennél?), majd mivel a Twitter-fiókomat kb. csak ilyesmikre használom, ezért megosztottam az eredményt. Amikor most felmentem rá, láttam, hogy a hivatalos Downton Abbey profilról megosztották az eredményemet. (Link itt.)
Remélem sokaknak telik hasonlóan kellemesen a mai nap!
1. Mikor felmentem a Moly.hu oldalra, az értesítéseknél láttam, hogy az egyik nyereményjátékon engem is kisorsoltak, így ha minden igaz, akkor ez azt jelenti, hogy megnyertem Limpár Ildikó: Emlékek tava című művét.
2. Tegnapelőtt kitöltöttem a Downton Abbey egyik kvízét (Melyik szereplő lennél?), majd mivel a Twitter-fiókomat kb. csak ilyesmikre használom, ezért megosztottam az eredményt. Amikor most felmentem rá, láttam, hogy a hivatalos Downton Abbey profilról megosztották az eredményemet. (Link itt.)
Remélem sokaknak telik hasonlóan kellemesen a mai nap!
Szandi0820
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.