Ma éppen minek örülsz?
2014. november 28. 18:25
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Annak, hogy péntek van , meg annak is, hogy jó pontot szereztem a fizikatanárnál, hogy el tudtam menni grafikára, és a 3800. hozzászólásomnak.
1 felhasználónak tetszik:
Lil98
2014. november 28. 19:39
ma francián kérdezte a tanár, hogy ki akar felelni. én feltettem a kezem. és ugye fel kellett mondanom egy szöveget, feltett kérdéseket, elkellett ragoznom egy igét, a birtokolni igét is fel kellett mondanom. utána a táblára írt számokat. a végén odaírta, hogy 5. én mondom, hogy: cinq. és bekarikázta, magyarul: hogy ez a felelet ötös, és elkezdett tapsolni, és erre a többiek is elkezdtek tapsolni, és olyan büszke voltam magamra, hogy milyen okos vagyok kicsit zavarba jöttem, de büszke vagyok magamra
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Lil98
2014. november 29. 15:46
demi01Cortez <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 1651 Csatolások: 10 Azonosító: 207792 offline |
LEINER LAURA ELJÖN A VÁROSUNKBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
MAJD FÖLROBBANOK ÖRÖMÖMBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAJD FÖLROBBANOK ÖRÖMÖMBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. november 29. 19:31
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline |
3 nappal ezelőtt feltettek egy új dalt Kelly VEVO oldalára, de én nem vettem észre. Ma meghallgattam, és váó! Fantasztikus. viszont annak nem örülök, hogy kaptam egy levelet, amiben szidják Kelly-t.
2014. november 29. 21:56
Olyan ajándékot kapok karácsonyra, aminek tényleg nagyon fogok örülni, és nem utolsósorban még hasznos is. Micsoda szerencse, hogy a szüleim már nem ragaszkodnak a kötelező meglepetéshez.
2014. november 30. 17:32
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát, hogy miknek is örülök jelen pillanatban? Az élet apró örömeinek, kérem szépen! Igen csak húzós volt az a bizonyos harminckét óra meló a héten, de mintha Isten kárpótolt volna mindenért.
● Tegnap végre sikerült sort kerítenem az Éhezők viadala harmadik részének első felvonására. Rengetegen negatív kritikával illették a filmet, de én úgy érzem, hogy azt kaptam, amiért fizettem. Teljes mértékben lebilincselt az a bizonyos két óra játékidő. Örülök, hogy mostanság nem b*sszák el annyira a könyv adaptációkat, mert anno láttam olyat is, amitől a hajam égnek állt. (pl. Angyalok és démonok - na akkor rendesen ment a káromkodás)
● Kis dolog ugyan, de egy kissráccal iszonyat jól összehaverkodtam. Alig hat éves és már úgy zsugázott a gyerek, hogy a szám is tátva maradt. Így hát annyira jóban lettünk, pláne, hogy ismerem az összes Star Wars karaktert (mivel is az első trilógián nőttem fel részben), hogy megtanított römizni. Ki gondolta volna, hogy ebben a szakmában még ilyen tudásra is szert tehetek!XD
● Párom pénteken annyira, de annyira kedves volt velem, hogy bejött értem a munkahelyemre, és nem csak együtt mentünk haza, de bezabáltunk a Mekibe úgy, hogy moccanni is alig bírtunk. Nem is tudom, hogy mikor ettem utoljára ilyen "dzsánk fúdot", hiszen a betegségem alapvetően nem tolerálja az ilyen kajákat. Benyomtam két sajtburgert, egy hatalmas krumplit és leöblítettem fél liter kólával. Az érzés felbecsülhetetlen volt.XD
● Pluszban az imént említett úri emberrel töltöttem a hétvégémet, ami egyszerűen borzasztóan jó volt. Ténylegesen sz*rhattam konkrétan mindenre. Szerintem nincs annál felemelőbb és kellemesebb érzés, mint amikor haza jövök a melóból, eldobom a cuccaimat és hétfőig mindenre f*sok magasról.
● Tegnap végre sikerült sort kerítenem az Éhezők viadala harmadik részének első felvonására. Rengetegen negatív kritikával illették a filmet, de én úgy érzem, hogy azt kaptam, amiért fizettem. Teljes mértékben lebilincselt az a bizonyos két óra játékidő. Örülök, hogy mostanság nem b*sszák el annyira a könyv adaptációkat, mert anno láttam olyat is, amitől a hajam égnek állt. (pl. Angyalok és démonok - na akkor rendesen ment a káromkodás)
● Kis dolog ugyan, de egy kissráccal iszonyat jól összehaverkodtam. Alig hat éves és már úgy zsugázott a gyerek, hogy a szám is tátva maradt. Így hát annyira jóban lettünk, pláne, hogy ismerem az összes Star Wars karaktert (mivel is az első trilógián nőttem fel részben), hogy megtanított römizni. Ki gondolta volna, hogy ebben a szakmában még ilyen tudásra is szert tehetek!XD
● Párom pénteken annyira, de annyira kedves volt velem, hogy bejött értem a munkahelyemre, és nem csak együtt mentünk haza, de bezabáltunk a Mekibe úgy, hogy moccanni is alig bírtunk. Nem is tudom, hogy mikor ettem utoljára ilyen "dzsánk fúdot", hiszen a betegségem alapvetően nem tolerálja az ilyen kajákat. Benyomtam két sajtburgert, egy hatalmas krumplit és leöblítettem fél liter kólával. Az érzés felbecsülhetetlen volt.XD
● Pluszban az imént említett úri emberrel töltöttem a hétvégémet, ami egyszerűen borzasztóan jó volt. Ténylegesen sz*rhattam konkrétan mindenre. Szerintem nincs annál felemelőbb és kellemesebb érzés, mint amikor haza jövök a melóból, eldobom a cuccaimat és hétfőig mindenre f*sok magasról.
2014. november 30. 17:44
Ma annak, hogy végre végig tudtam nézni, nyugodtan A beavatott című filmet
Eddig mindig közbe zavart valamilyen tényező ami miatt meg kellett állítanom.
Eddig mindig közbe zavart valamilyen tényező ami miatt meg kellett állítanom.
2014. november 30. 21:23
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Körülbelül két órája értünk haza egy két napos túráról. Ez a volt gimim túracsoportja, és éppen az 5. évi jubileumot ünnepeltük. Igaz, hogy már nem vagyok gimnazista, de szívesen visszajárok a Hippókhoz túrázni, hiszen annyira egyedi légköre vannak ezeknek az eseményeknek, amit máshol nagyon nem lehet tapasztalni. Mit szeretek bennük? Meg lehet ismerni egy kicsit másokat, olyanokkal beszélget az ember, akikkel a dolgos hétköznapokon nem is tenné. A túrák, állandó eltévedések (ha már előkerült a turistatérkép, az nem jelent jót ), a gyönyörű tájak, új tapasztalatok szerzése. Az, hogy egy csomó helyre eljutottam, ahova amúgy nem mentem volna el magamtól. A közös éneklések. Az, hogy a tanárainkat ilyenkor másabb szerepben látjuk, kötetlenebb az egész légkör, mint az iskolában. Nekem ez volt a 7. túrám, és annyira örülök, hogy anno másfél éve csatlakoztam a Hippókhoz. Az idő előrehaladtával már én is egy ilyen "kiemelt tag" pozícióba kerültem, és még egy cipelési módszer is elneveztünk rólam
Összességében a volt gimim legjobb iskolán kívüli programja a túracsoport, amit a legjobb tanárok vezetnek Örülök, hogy mind a ketten tanítottak engem
Összességében a volt gimim legjobb iskolán kívüli programja a túracsoport, amit a legjobb tanárok vezetnek Örülök, hogy mind a ketten tanítottak engem
2014. december 01. 20:07
Annak, hogy ma megkaptam azt a vázát, amire már régóta ácsingózok. Én tervezhetem rá a mintát, és a színeket is rám bízzák. Ennek nagyon örülök. És ami talán még jobb, hogy bejött a gyár tulajdonosa, és megdicsérte az eddigi munkámat, és azt mondta mindenképp bejön megnézni, ha készen lesz. Lehet ennél szerencsésebb napom?
2014. december 01. 20:16
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
nagyon úgy tűnik, hogy (elsős vagyok, filológus) tornán, latinon és ukrán nyelven kívül mindenből 5-ösöm lesz félévre
Szandi0820
2014. december 01. 21:41
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Annak, hogy december 19-től egészen január 5-ig szabin leszek. Rám fér már egy hosszabb pihi...
Szandi0820,
Beyla
2014. december 03. 09:05
Megettem teljesen egyedül egy narancsot tudom, hogy ennek általában nem szoktak kifejezetten örülni az emberek de idén akkor jutottam először gyümölcshöz mikor három hete a házibulimon a vodkás pohár helyett egy pálinkás került a kezembe (brr). nem szeretem na, de most ügyes voltam
(a zöldségeket viszont szeretem)
(a zöldségeket viszont szeretem)
2014. december 03. 12:33
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
6 662 Követő We♥It-en El sem hiszem, hogy már itt tartok. OMG
2014. december 03. 14:53
Hármas lett a matekom. Azt hittem, hogy elrontottam, mert csak a konstans függvényt tudtam biztosra, de kiderült, hogy majdnem négyes lett.
2014. december 03. 17:37
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
Megvan a középfokú angol szőbeli nyelvvizsgám, 84%-kal JUHHÚ hihetetlenül örülök. 5 éve tanulom az angolt és hell yess na azért is majd kiugrok a bőrömből. Uramistenem. Ne hiszem el hogy megcsináltam :3
Beyla,
Szandi0820
2014. december 03. 21:58
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Annak, hogy megvettem az első olyan telefonomat, amit nem a szüleim finanszíroztak. Illetve holnap megyek egy versenyre, és emiatt nem kell bemennem a suliba.
Szandi0820
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.