Ma éppen minek örülsz?
2015. január 15. 14:32
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
annak, hogy végre valahára nincs semmi dolgom
2015. január 15. 14:49
Idézet (awwparadise @ 2015.01.15. 14:32)
annak, hogy végre valahára nincs semmi dolgom
Hát ezért én is
2015. január 15. 20:11
hogy holnap SE lesz első órám
azért mondom, hogy SE, mert ma se volt jó kis suli a psg
azért mondom, hogy SE, mert ma se volt jó kis suli a psg
2015. január 15. 20:13
Hogy nem kellett ma suliba mennem és holnap se kell, és végre kipihenhetem magam. ^^
2015. január 15. 20:38
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Hogy ma végre láthattam azt akivel boldog vagoyk és... holnap 3 órám lesz... ennek örülök, annak kevésbé, hogy rövidítve, de legalább lesz időm néhány dologra
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2015. január 19. 14:04
elmaradt az első, a hatodik, és a hetedik órám
2 felhasználónak tetszik:
Récy98,
Cute girl 998
2015. január 19. 14:11
Novaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 293 Csatolások: 0 Azonosító: 229968 offline |
Hát annak, hogy nem mentem suliba. De ennek van rossz oldala is, mivel fülgyulladásom van és be kell vegyek bazi nagy gyógyszereket.
Cute girl 998
2015. január 19. 19:31
Hogy bekerültem a sulim kórusába ^^ Nagyon hiányzott már, hogy rendszeresen énekelhessek, elvégre 6 éves korom óta a zene szerves része az életmnek, de sajnos az utóbbi fél évben a sok változás miatt ez háttérbe szorult. Most pedig bejutottam a kórusba és nagyon örülök, annak meg főleg hogy egy barátnőmmel járok majd rá, vele is kevés időt töltöttem mostanában de végre lesz időnk kicsit együtt lógni
Szandi0820
2015. január 20. 20:29
hogy ma délutáni tesin alig voltunk plusz kiderült, hogy nemcsak én szeretem a matekot ugyanis az egyik évfolyamtársammal beszélgettünk, és kiderült, hogy ő is szereti a matekot. annyira örültem, hogy: végre, egy normális lány, aki ugyanazt szereti, mint én és ma is elmaradt az első órám
2015. január 21. 17:00
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
hogy oda ért a levelem Münchenbe a legjobb barátnőmhöz. állítólag akkora volt a meglepetés ereje,hogy elsírta magát.
+ mehetek egy hétre hozzájuk
+ mehetek egy hétre hozzájuk
Cute girl 998,
Szandi0820
2015. január 21. 18:25
Ma már színpadon is próbáltunk a fellépésünkre, amit a táncsokkal adok elő (Fergie L.A Love-jára fogunk)
2015. január 22. 13:58
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Végre megtudtam az írásbeli felvételi pontszámait, és nagyon örülök nekik, mert magyar: 50/45, a matek pedig 50/35. Ez bőven felülmúlta a várakozásaimat.
Szandi0820,
IQninja99
2015. január 22. 19:52
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ma elég sok mindennek. Oké, persze, ez inkább amolyan apró örömök, de hát, aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli, ahogyan mondani szokás. Sokkal kellemesebben telnek a napjaim, hogy inkább a pozitív momentumokra fókuszálok, mintsem a negatív dolgokra.
● Gyakorlatom során két olyan tündéri lánykát ismertem meg, hogy rögvest barátnők lettünk. Nagyon örülök annak, hogy a hosszas kórházi kezelés után végre hazaengedik őket. Míg az egyik szemem nevet, a másik sír. Nagyon-nagyon fognak hiányozni, de az a lényeg, hogy épek és egészségesek.
● Király lett a vérképem! A CRP 1, a süllyedés 3. Hát én úgy odavagyok magamért. Ez azt jelenti, hogy még három hónapig biztosan nem állítanak vissza szteroid terápiára. Jól el is káromkodtam magamat, amikor anyu megírta őket. El nem tudom mondani, hogy milyen boldog vagyok! Nincsen relapszus, hála a jó Istennek!
● Holnap már péntek van, így a héten utoljára megyek melózni. Pluszban találkozom végre a párommal is, bár igaz, hogy késő este, mert szegénykém este tízig húzza az igát a munkahelyén. Valamint mivel a jövő héten megyek vissza dokihoz, így egy újabb csonkahétnek nézek elébe, és anyu megígérte, hogy veszünk végre valami új csukát gyakszira.
● Gyakorlatom során két olyan tündéri lánykát ismertem meg, hogy rögvest barátnők lettünk. Nagyon örülök annak, hogy a hosszas kórházi kezelés után végre hazaengedik őket. Míg az egyik szemem nevet, a másik sír. Nagyon-nagyon fognak hiányozni, de az a lényeg, hogy épek és egészségesek.
● Király lett a vérképem! A CRP 1, a süllyedés 3. Hát én úgy odavagyok magamért. Ez azt jelenti, hogy még három hónapig biztosan nem állítanak vissza szteroid terápiára. Jól el is káromkodtam magamat, amikor anyu megírta őket. El nem tudom mondani, hogy milyen boldog vagyok! Nincsen relapszus, hála a jó Istennek!
● Holnap már péntek van, így a héten utoljára megyek melózni. Pluszban találkozom végre a párommal is, bár igaz, hogy késő este, mert szegénykém este tízig húzza az igát a munkahelyén. Valamint mivel a jövő héten megyek vissza dokihoz, így egy újabb csonkahétnek nézek elébe, és anyu megígérte, hogy veszünk végre valami új csukát gyakszira.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.