Ma éppen minek örülsz?
2015. június 05. 07:59
Annak örülök, hogy ma nem tanulunk a suliba hanem a gyereknapot ünnepeljük. Ès csak 9-re kell odaérni a suliba. Az alsósok megszívták mert nekik 8-ra kellett odaérni És annak is örülök, hogy itt a nyár, tök jó idő is van! És mindjárt vége a sulinak is, és jön a NYÁRI SZÜNET!!!♥♡
1 felhasználónak tetszik:
ilus1996
2015. június 05. 13:08
Annak, hogy itthon maradhattam. Tegnap hajnali 3-kor fel kellett kelnem, hogy 11-re odaérjünk Nagycenkre. Kiderült, hogy egy órával később is indulhattunk volna Úgyhogy most jó volt kipihenni magam. Lesz még rá időm, mert csak kedden kell suliba mennem
2015. június 05. 18:24
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
1. Annak, hogy bár nagyon el csesszetve éreztem az első két órámat, még is a jó hír az ,hogy bár kettes lett a forrás elemzésem töriből ( hülye vagyok a forrás elemzéshez, tény), ennek ellenére a tanár úr azt mondta, hogy ő figyeli ki mennyit tanul és menyit igényel rá ( hát az első két óra után ez tényleg nagyon jól esett) ,ezért megpróbál négyest adni törire.
2. Rájöttem, hogy mikor a szerelmes emberek azt mondogatják ,hogy áramütés mikor hozzá ér a választottjához az nem szó szerint szól. Hát ma én ezt tapasztaltam meg. Egy pillanat töredékeként, de akkor is. Annyira gyerekesnek érzem magam ,hogy mi közbe a barátnőjével akármit csinálhat, én még baromira jó érzem magam az érintésétől is. De, ha egyszer így van. Mikor össze ért a kezünk, mert vissza adtam neki a papírját, akkor az ujjamon keresztül, ahonnan kaptam az érintést, mintha feltöltöttek volna engem. És aztán szét áradt az egész testemen keresztül. Máskor is értem már hozzá, de ennyire még nem töltődtem föl. Tulajdonképpen fogalmam se volt eddigi életem során, hogy egy érintéstől is úgy feltudsz töltődni, mint egy áramkör. Pedig ez történt velem. Borzalmas a szerelem, viszont az ilyen pillanatokért szokott benne lenni valami gyönyörűség.
2. Rájöttem, hogy mikor a szerelmes emberek azt mondogatják ,hogy áramütés mikor hozzá ér a választottjához az nem szó szerint szól. Hát ma én ezt tapasztaltam meg. Egy pillanat töredékeként, de akkor is. Annyira gyerekesnek érzem magam ,hogy mi közbe a barátnőjével akármit csinálhat, én még baromira jó érzem magam az érintésétől is. De, ha egyszer így van. Mikor össze ért a kezünk, mert vissza adtam neki a papírját, akkor az ujjamon keresztül, ahonnan kaptam az érintést, mintha feltöltöttek volna engem. És aztán szét áradt az egész testemen keresztül. Máskor is értem már hozzá, de ennyire még nem töltődtem föl. Tulajdonképpen fogalmam se volt eddigi életem során, hogy egy érintéstől is úgy feltudsz töltődni, mint egy áramkör. Pedig ez történt velem. Borzalmas a szerelem, viszont az ilyen pillanatokért szokott benne lenni valami gyönyörűség.
2015. június 05. 20:40
Ma három mellény is ütötte a markom: két farmer és egy bőr, valamint szereztem egy nagyon fsza szegecses övet is. Itt a nyár, kezdhetem gyűjteni a zenekaros felvarrókat, kitűzőket. Hell yeah.
2015. június 05. 20:42
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline |
Kicsit örülök neki, hogy otthon maradhattam. Beteg vagyok, és nem nagyon szeretek az iskolába betegen lenni. Főleg amiatt, hogy mikor ki szeretném fújni az orrom, a tanár leordít, hogy zavarom az órát, és, hogy, hogy képzelem ezt. Viszont kicsit idegesít, hogy egy oszt.társam se akarja leírni a leckét.
IQninja99
2015. június 07. 15:52
Ma vagyok fél éves itt a Starity-n.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Konvektor
2015. június 07. 17:39
Lehet, hogy kimegyek Londonba! Akit érdekel:
Jövőre középsuliba megyek, akiknek angol cserediákjai vannak. Na ja. Az a pletyka járja a hatodikosok körében( azaz nálunk), hogy a tanárok azt tervezik, hogy 2 diákot, akinek 4,0 feletti átlaga van év végén, kiviszik 2 hónapra Londonba a cserediákokhoz, ingyen. És én is esélyes vagyok, ugyanis bőven 4,6 felett van az átlagom.. És ha már Londonba vagyok, és amikor lehet csak úgy bolyongani, hátha látom őket.
Ó, Krisztina, ébren vagy, ne álmodozz, először juss ki
Jövőre középsuliba megyek, akiknek angol cserediákjai vannak. Na ja. Az a pletyka járja a hatodikosok körében( azaz nálunk), hogy a tanárok azt tervezik, hogy 2 diákot, akinek 4,0 feletti átlaga van év végén, kiviszik 2 hónapra Londonba a cserediákokhoz, ingyen. És én is esélyes vagyok, ugyanis bőven 4,6 felett van az átlagom.. És ha már Londonba vagyok, és amikor lehet csak úgy bolyongani, hátha látom őket.
Ó, Krisztina, ébren vagy, ne álmodozz, először juss ki
2 felhasználónak tetszik:
Konvektor,
Bátor Ventillátor
2015. június 07. 19:40
Az angoltanárom szerint ügyes vagyok, és menni fog az a felsőfok. Már csak az a kár, hogy én nem így érzem.
2015. június 07. 21:28
Jé, kiszámoltam a matek átlagom, és kiderült, hogy nem annyi, amennyinek saccoltam, sőt. Ugyanis 4,73 Ez teljesen feldobott.
Plusz egy hét múlva megrendeljük a felvarrókat a mellényemre. Valószínűleg már a '80-as években kimentek a divatból, manapság csak a hozzám hasonló elvetemült egyéneken látom, de ez van. #thuglife
Plusz egy hét múlva megrendeljük a felvarrókat a mellényemre. Valószínűleg már a '80-as években kimentek a divatból, manapság csak a hozzám hasonló elvetemült egyéneken látom, de ez van. #thuglife
7 felhasználónak tetszik:
Jody,
Cute girl 998,
Szandi0820,
healy.,
Konvektor,
Bátor Ventillátor,
IQninja99
2015. június 08. 16:30
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline |
Kitartó és kemény küzdelem árán, de megszereztem a jogsimat ^^ *hiperboldog*
8 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998,
AFCfan,
Jody,
Szandi0820,
healy.,
Konvektor,
Bátor Ventillátor,
IQninja99
2015. június 08. 16:40
Belegondoltam, hogy a kutyám idén lesz 15 éves, ettől függetlenül ugyanolyan energikus és vidám, mint kölyökként. A látása, hallása ugyan már nem tökéletesek, nem panaszkodhat. Imádom őt, remélem, még jó sokáig vár majd haza a nap végén minket.
Cute girl 998,
AFCfan,
Jody,
Szandi0820,
healy.,
Konvektor,
Bátor Ventillátor,
IQninja99
2015. június 08. 20:19
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Az 52684546874254587454654. fülesemnek életemben, mert minden hónapban kell egy új, mert szétcsesztem a másikat...
2015. június 08. 20:20
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
Annak, hogy hiába lesz nehéz hetünk, ma hagynak minket regenerálódni. És holnap angolon filmet nézünk. Atyaúristeeeee-eeee-een de jó lesz a nyár. Igenis lebarnulok, b.tches.
Bátor Ventillátor
2015. június 09. 09:35
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Annak, hogy az imént megtaláltam kemény 5 euróért postával együtt David Suchet Napóleonos filmjét (vadiúj, fóliás DVD), amire ezer éve vadászom... Úgyhogy meg is rendeltem gyorsan...
A másik, aminek rendületlenül örülök, hogy nemsokára megjön Angliából a művészúr által, saját kézzel produkált "Best wishes Colin Firth" képem, hurrá!
A másik, aminek rendületlenül örülök, hogy nemsokára megjön Angliából a művészúr által, saját kézzel produkált "Best wishes Colin Firth" képem, hurrá!
2015. június 09. 14:39
Annak, hogy ma volt az utolsó kémia órám ebben a tanévben
2015. június 09. 14:49
Annak, hogy a papám ma már jobban érezte magát, ki is tudott jönni a szőlőbe és még evett is picit. Az ő korában már csodát nem remélünk, hisz mégis 85 éves, de legalább ma már föl tudott kelni az ágyból. És rettentően le is van fogyva, hisz hetek óta nem tud enni,kb. egy hét alatt nem evett annyit, mint amennyit én egy nap alatt, ezért is örültünk, hogy ma legalább evett egy kis levest.
És kisebb dolog, de még annak is örültem, hogy mamámmal le tudtuk szedni a cseresznyét, még az eső előtt. A héten többet nem érek rá, hogy kimenjek, és semmi kedvem nem lett volna, hogy a nyakamba folyjon fél liter víz a levelekről. Pont meg is telt két vödör, mikor elkezdett csöpögni.
És kisebb dolog, de még annak is örültem, hogy mamámmal le tudtuk szedni a cseresznyét, még az eső előtt. A héten többet nem érek rá, hogy kimenjek, és semmi kedvem nem lett volna, hogy a nyakamba folyjon fél liter víz a levelekről. Pont meg is telt két vödör, mikor elkezdett csöpögni.
9 felhasználónak tetszik:
AFCfan,
Szandi0820,
Konvektor,
Bátor Ventillátor,
Cute girl 998,
Beyla,
LeerdammerGirl,
IQninja99,
ilus1996
2015. június 09. 17:51
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Annak, hogy mióta szeptemberben elkezdtem a gyakorlatomat, ma kaptam először borravalót az egyik vendégtől. Igaz, semmi extrát nem csináltam, és csak pár száz forint volt, de nagyon jól esett. Nagyon kedves volt a hölgy.
Szandi0820,
AFCfan,
Bátor Ventillátor,
Cute girl 998,
Konvektor,
Beyla,
IQninja99,
ilus1996
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.