Starity

Ma éppen minek örülsz?

331 oldal 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 27. 20:37 #6041
Ramadaa
Ramadaa
láthatatlan †

Státusz'Ameddig van fény, addig van remény. ' - Poe Dameron
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2383
Csatolások: 307
Azonosító: 229455
Asszem szerelmes vagyok. blush.gif
4 felhasználónak tetszik: Konvektor, Bátor Ventillátor, ilus1996, IQninja99
2015. június 27. 20:37 #6042
- törölt felhasználó -    
Végre megszereztem a parfümöt amit már nagyon régóta meg akartam kaparintani wub.gif
7 felhasználónak tetszik: Konvektor, Kristen18, CandUs, Ramadaa, Szandi0820, ilus1996, IQninja99
2015. június 28. 22:54 #6043
- törölt felhasználó -    
Most éppen ennek. wub.gif wub.gif De nagyon-nagyon-nagyon!!!
Kb. öt perce olvastam valahol, hogy színdarab készül a HP előzménytörténetéből, utánanéztem vagy 5 magyar és több külföldi oldalon, sőt a darab hivatalos oldalát is megtaláltam, és Úristen... Főleg, hogy figyelmet fognak kapni benne Harry szülei/a Tekergők akik nekem konkrétan az egyik kedvenc karaktereim , ha már a filmekben eléggé gyéren mutatták be szegényeket... unsure.gif rohog.gif No mindegy, ez most iszonyatosan feldobta a kedvemet, és elég valószínű, hogy élőben nem fogom látni (omfg), de mégis annyira örülök ennek, hogy az komolyan leírhatatlan... wub3.gif
Oké, nyugi... Színház + Harry Potter = halál. rohog.gif wub.gif wub.gif wub3.gif
1 felhasználónak tetszik: Konvektor
2015. június 28. 23:11 #6044
- törölt felhasználó -    
VÁÁÁ. összevesztem a barátommal, és ennek következményeképpen csak úgy random megnéztem Gyökszivel az Agymanókat a Corvin moziban, mert mi megtehetjük.
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. június 29. 09:32 #6045
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Annak ,hogy végre sikerült befejeznem a történetemet. w00t.gif Oké, még csak az egyik részét, mert 3 részesre tervezem. De akkor is! Nálam annyira ritka az, hogy betudom fejezni a megkezdett történeteimet. Különben október - november környékén még arra felé hajlott, hogy ez is megkezdett sztori lesz, amit sose fejezek be. De sikerült. biggrin.gif 10 hónap alatt, és ha jobban belegondolok, ha többi időm jutott volna rá és több energiám ,akkor gyorsabban is sikerült volna befejeznem. Ez inkább a fejezetek számát mutatja ki ,nem a tartalmát véleményem szerint.
Bár nagyon jó volt írni, de ha sikerül végezned vele, akkor két dologra jössz rá: 1. Végre! 2. Ne már! Úgy szerettem írni. Kábé bennem is ezek voltak. De végső soron örülök neki, mert lassan rátalálok önmagamra és sikerül végre annyi energiát mozgósítanom magamba, hogy végre megtudjam csinálni, amit akarok. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: Konvektor, Bátor Ventillátor, IQninja99, Cute girl 998, Beyla
2015. június 30. 00:27 #6046
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Az elmúlt egy hetem egy-két dolgot leszámítva abszolút pozitívan telt. laugh.gif Az csak egy dolog, hogy amúgy is jelesre vizsgáztam le abból a kilenc modulból, amelyek többsége rendelkezett írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsgarésszel, de büszkén fogom mutogatni azokon a munkahelyeken, amelyeket kilestem magamnak. Már megírtam az önéletrajzomat, e-mailen is érdeklődtem, és feszülten várom az illetékes válaszát. Először hárítottam az ilyen jellegű osztályt, mert mindenképpen sebészet/trauma irányban szerettem volna továbbmenni, de végül is mindenki azt mondja, hogy jó kórház és megsúgták, hogy oda keresnek is munkaerőt, szóval reménykedek abban, hogy a visszajelzés pozitív lesz. laugh.gif Akkor voltam tükrözésen - Isten áldja, hogy bekábítottak, semmire sem emlékszem, de a doki szerint minden a lehető legnagyobb rendben van, aminek én nagyon örülök. Szerinte a lehető legjobb úton haladok a gyógyulás felé. Egy-két éven belül úgy néz ki, hogy párommal babát szeretnénk, de tavaly gyakszin azzal riogattak a gasztrón, hogy a teherbe esés fázisakor kötelező a biológiai terápia. Hihetetlen nagy kő esett le a szívemről, amikor az orvos mosolyogva újságolta el a jó hírt, így nagy az esély arra, hogy nyugalmi szakaszban leszek amikorra is tervezzük a dolgot, tehát az eddig szedett gyógyszereimen kívül semmi egyébre nem lesz szükségem. Ettől a hírtől örömkönnyeim lesznek, de tényleg. Voltak gondok ezzel kapcsolatban még a betegségem kezdetekor, és ugye bennem volt az, hogy mi van, ha nem lehet. Ma grillparti volt nálunk és homemade hambival úgy telezabáltam magamat, mint még soha. Ajánlom, hogy legalább két kilót hízzak, mert esküszöm, hogy nagyon-nagyon igyekeztem vele. Ja, és mióta megvettük a családban a laptopot, azóta folyton-folyvást amikor az időm engedi - az általában éjszaka - regényt írok. Nem is tudom, hogy mikor volt utoljára ilyen ihletáradatom! w00t.gif Sokkal kényelmesebb az ágyban feküdve fantáziát szárnyaltatni, mint az asztali gép előtt azon az ultra kényelmetlen széken. Az életem teljes, boldog vagyok, már csak egy munkahely kell, hogy végre elkezdhessem azt, ami amúgy április vége óta hiányzik. laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Konvektor, Bátor Ventillátor, IQninja99, Cute girl 998
2015. július 01. 17:24 #6047
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Megvan a matek kritériumvizsgám! Nem rúgnak ki az egyetemről, szakot válthatok és beválthatom a magamnak tett ígéreteim -persze ehhez egy kis tökösség is kell, de majd a nyáron összeszedem magam smileeee.gif Ja és végre itt a nyár, mégha dolgozni is fogok, legalább nem unatkozom és pénzt is fogok keresni biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: Konvektor, Bátor Ventillátor, Szandi0820, Jody, IQninja99, Cute girl 998, Phaedra
2015. július 01. 17:30 #6048
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8820
Csatolások: 219569
Azonosító: 59785
30. Magyar Nagydíj, már most kezdj el reszketni, mert a hónap végén támaduuuunk. beer.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2015. július 01. 17:30 #6049
- törölt felhasználó -    
Ha minden igaz, Zayn visszamegy a One Directionbe!! Már ha persze hihetek Zayn ask.fm-ének, és Zayn szintén ask.fm-es bejegyzéseinek. De ilyen dologban csai nem hazudik, ugye? laugh.gif heart.gif Jöhetnek a kommentek, hogy senkit sem érdekel, engem meg ezek nem fognak érdekelni. ( ezt de jól megfogalmaztam biggrin.gif )
2015. július 01. 17:54 #6050
- törölt felhasználó -    
Régebben beszéltem főnökömmel a nyári gyakorlatról és azt mondta nem biztos, hogy megoldható lesz, hogy rendesen is dolgozzak ott. Ma jött a telefon, hogy holnaptól a gyakorlat mellett dolgozhatok. Legalább nem szerencsétlenkedem otthon, lesz valamennyi pénzem és nem kell a szüleim nadrágját ráncigálnom, ha szeretnék valamit. Na meg egy kicsit függetlenedem tőlük. Most egy kicsit érettebbnek érzem magam biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: Konvektor, Bátor Ventillátor, Szandi0820, Jody, IQninja99, Cute girl 998, CandUs
2015. július 02. 16:33 #6051
- törölt felhasználó -    
Lett munkám biggrin.gif Az angliai munkát egy időre visszamondtam, egészen októberig, szóval addig szépen gyűjtögetem a pénzt is, mert elég jó kis fizetést fogok kapni, ráadásul ugyanazt fogom csinálni mint majd kint, úgyhogy jó kis gyakorlat biggrin.gif Holnap már kezdek is, kíváncsian várom laugh.gif
6 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Konvektor, Szandi0820, CandUs, Phaedra, IQninja99
2015. július 02. 17:56 #6052
- törölt felhasználó -    
Megérkezett a Cameron Dallasos pólóm amit rendeltem a netről wub.gif laugh.gif yahoo.gif
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Konvektor
2015. július 02. 19:55 #6053
- törölt felhasználó -    
Holnap végre aquaparkba megyünk. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Konvektor, CandUs, IQninja99
2015. július 02. 20:29 #6054
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Átmentem egy tantárgyból, amire nem is számítottam biggrin.gif Ez egy UV volt, az elsőre tök sokat tanultam, megbuktam, ezt meg épphogy átnéztem és átmentem biggrin.gif Pedig amúgy jóval nehezebb volt a vizsga, mint az első biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Konvektor, Phaedra, IQninja99, Jody, Szandi0820
2015. július 03. 15:35 #6055
- törölt felhasználó -    
Annak, hogy túl vagyok az első munkahetemen. laugh.gif Iszonyúan elfáradtam, sokkal jobban lehúzott, mint a gyakorlat, pedig ha úgy vesszük, akkor csak egy órával több, mert ugye a gyakszi 7 volt, ez meg 8. Viszont ennek ellenére nagyon jól éreztem magam, a főnök is nagyon kedves volt, a munkatársakra sem lehet panaszom, sőt van két nő, akinek olyan dumája van, hogy majdnem lefordultam a székről. rohog.gif Szóval, annak ellenére, hogy olyan vagyok perpillanat mint egy hulla, azt mondhatom, hogy nagyon jó hetem volt. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, IQninja99, Konvektor, CandUs, Szandi0820, Beyla
2015. július 04. 02:27 #6056
- törölt felhasználó -    
Bár már kismilliószor koptattam miatta a billentyűzetemet, kimondhatatlanul örülök neki, hogy nagy valószínűséggel sikerült egy olyan társaságot kifognom az internet csodálatos világán keresztül, aminek szeptembertől nagyon is tevékeny, oszlopos tagja lehetek. Már az örömmel tölti el vásott lelkemet, miszerint 1. nap nem idiótán toporgok végig a rengeteg idegen között, hanem lesz rálátásom a klikkekre, bandákra, sőt én is tartozni fogok egybe! Nem tudom jobban körülírni; szárnyal a szívem, hogy részese leszek ilyesminek, illetve fokozottan igénylik a társaságomat.
Mellesleg a netes' pszichológiai "szakirodalomnak" köszönhetően csupa nonszensznek tűnő kis piti kérdéskörből meg tudtam állapítani temperamentumom miértjeit, valamint hogyanjait', ergo megtettem az 1. lépést, hogy megismerjem önmagam, és ez nagyon feldob.
6 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, IQninja99, Konvektor, Cute girl 998, Beyla, Szandi0820
2015. július 04. 02:49 #6057
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿✿ ASIA ✿✿
Hozzászólás: 1455
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Annak hogy holnap jön egy másik nap és szép az élet w00t.gif
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/23/01/62/230162f42e6c878d365b5d6abe0a664f.jpg
2 felhasználónak tetszik: IQninja99, CandUs
2015. július 04. 14:32 #6058
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Végre befejeztem a könyvemet! Október elején kezdtem el írni, és ma végre befejeztem. laugh.gif Jaj, annyira jó érzés! Olyan ritka, hogy valamit be is fejezek, nemcsak elkezdek. De most kivételesen befejezni is sikerült.
5 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, IQninja99, Konvektor, CandUs, Beyla
2015. július 05. 14:14 #6059
- törölt felhasználó -    
Vonaton ülök. 2 Óra múlva ott vagyok mamánál. Van Wifi. thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Konvektor, CandUs
2015. július 05. 20:29 #6060
- törölt felhasználó -    
Csendben aludhatok. Na jó, de komolyan. Kempingeztetek már fesztiválon? Én idén elkezdtem, és hogy őszinte legyek, ŐRÜLETES. Szuper 5 nap volt, mindenkinek legalább ilyen szépet, és ha tehetitek, mindenképpen látogassatok el a Voltra! nem reklám, meg semmi. Viszont vigyetek magatoknak enni- és innivalót, mert borsosak az árak odabent rendesen. Amit még ajánlok: füldugó és gumimatrac, és egy nagy sátor.
5 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, IQninja99, Konvektor, Jody, Wyrd
331 oldal 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!