Ma éppen minek örülsz?
2015. június 28. 22:54
Most éppen ennek. De nagyon-nagyon-nagyon!!!
Kb. öt perce olvastam valahol, hogy színdarab készül a HP előzménytörténetéből, utánanéztem vagy 5 magyar és több külföldi oldalon, sőt a darab hivatalos oldalát is megtaláltam, és Úristen... Főleg, hogy figyelmet fognak kapni benne Harry szülei/a Tekergők akik nekem konkrétan az egyik kedvenc karaktereim , ha már a filmekben eléggé gyéren mutatták be szegényeket... No mindegy, ez most iszonyatosan feldobta a kedvemet, és elég valószínű, hogy élőben nem fogom látni (omfg), de mégis annyira örülök ennek, hogy az komolyan leírhatatlan...
Oké, nyugi... Színház + Harry Potter = halál.
Kb. öt perce olvastam valahol, hogy színdarab készül a HP előzménytörténetéből, utánanéztem vagy 5 magyar és több külföldi oldalon, sőt a darab hivatalos oldalát is megtaláltam, és Úristen... Főleg, hogy figyelmet fognak kapni benne Harry szülei/a Tekergők akik nekem konkrétan az egyik kedvenc karaktereim , ha már a filmekben eléggé gyéren mutatták be szegényeket... No mindegy, ez most iszonyatosan feldobta a kedvemet, és elég valószínű, hogy élőben nem fogom látni (omfg), de mégis annyira örülök ennek, hogy az komolyan leírhatatlan...
Oké, nyugi... Színház + Harry Potter = halál.
1 felhasználónak tetszik:
Konvektor
2015. június 28. 23:11
VÁÁÁ. összevesztem a barátommal, és ennek következményeképpen csak úgy random megnéztem Gyökszivel az Agymanókat a Corvin moziban, mert mi megtehetjük.
Bátor Ventillátor
2015. június 29. 09:32
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Annak ,hogy végre sikerült befejeznem a történetemet. Oké, még csak az egyik részét, mert 3 részesre tervezem. De akkor is! Nálam annyira ritka az, hogy betudom fejezni a megkezdett történeteimet. Különben október - november környékén még arra felé hajlott, hogy ez is megkezdett sztori lesz, amit sose fejezek be. De sikerült. 10 hónap alatt, és ha jobban belegondolok, ha többi időm jutott volna rá és több energiám ,akkor gyorsabban is sikerült volna befejeznem. Ez inkább a fejezetek számát mutatja ki ,nem a tartalmát véleményem szerint.
Bár nagyon jó volt írni, de ha sikerül végezned vele, akkor két dologra jössz rá: 1. Végre! 2. Ne már! Úgy szerettem írni. Kábé bennem is ezek voltak. De végső soron örülök neki, mert lassan rátalálok önmagamra és sikerül végre annyi energiát mozgósítanom magamba, hogy végre megtudjam csinálni, amit akarok.
Bár nagyon jó volt írni, de ha sikerül végezned vele, akkor két dologra jössz rá: 1. Végre! 2. Ne már! Úgy szerettem írni. Kábé bennem is ezek voltak. De végső soron örülök neki, mert lassan rátalálok önmagamra és sikerül végre annyi energiát mozgósítanom magamba, hogy végre megtudjam csinálni, amit akarok.
2015. június 30. 00:27
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Az elmúlt egy hetem egy-két dolgot leszámítva abszolút pozitívan telt. Az csak egy dolog, hogy amúgy is jelesre vizsgáztam le abból a kilenc modulból, amelyek többsége rendelkezett írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsgarésszel, de büszkén fogom mutogatni azokon a munkahelyeken, amelyeket kilestem magamnak. Már megírtam az önéletrajzomat, e-mailen is érdeklődtem, és feszülten várom az illetékes válaszát. Először hárítottam az ilyen jellegű osztályt, mert mindenképpen sebészet/trauma irányban szerettem volna továbbmenni, de végül is mindenki azt mondja, hogy jó kórház és megsúgták, hogy oda keresnek is munkaerőt, szóval reménykedek abban, hogy a visszajelzés pozitív lesz. Akkor voltam tükrözésen - Isten áldja, hogy bekábítottak, semmire sem emlékszem, de a doki szerint minden a lehető legnagyobb rendben van, aminek én nagyon örülök. Szerinte a lehető legjobb úton haladok a gyógyulás felé. Egy-két éven belül úgy néz ki, hogy párommal babát szeretnénk, de tavaly gyakszin azzal riogattak a gasztrón, hogy a teherbe esés fázisakor kötelező a biológiai terápia. Hihetetlen nagy kő esett le a szívemről, amikor az orvos mosolyogva újságolta el a jó hírt, így nagy az esély arra, hogy nyugalmi szakaszban leszek amikorra is tervezzük a dolgot, tehát az eddig szedett gyógyszereimen kívül semmi egyébre nem lesz szükségem. Ettől a hírtől örömkönnyeim lesznek, de tényleg. Voltak gondok ezzel kapcsolatban még a betegségem kezdetekor, és ugye bennem volt az, hogy mi van, ha nem lehet. Ma grillparti volt nálunk és homemade hambival úgy telezabáltam magamat, mint még soha. Ajánlom, hogy legalább két kilót hízzak, mert esküszöm, hogy nagyon-nagyon igyekeztem vele. Ja, és mióta megvettük a családban a laptopot, azóta folyton-folyvást amikor az időm engedi - az általában éjszaka - regényt írok. Nem is tudom, hogy mikor volt utoljára ilyen ihletáradatom! Sokkal kényelmesebb az ágyban feküdve fantáziát szárnyaltatni, mint az asztali gép előtt azon az ultra kényelmetlen széken. Az életem teljes, boldog vagyok, már csak egy munkahely kell, hogy végre elkezdhessem azt, ami amúgy április vége óta hiányzik.
2015. július 01. 17:24
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Megvan a matek kritériumvizsgám! Nem rúgnak ki az egyetemről, szakot válthatok és beválthatom a magamnak tett ígéreteim -persze ehhez egy kis tökösség is kell, de majd a nyáron összeszedem magam Ja és végre itt a nyár, mégha dolgozni is fogok, legalább nem unatkozom és pénzt is fogok keresni
7 felhasználónak tetszik:
Konvektor,
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
Jody,
IQninja99,
Cute girl 998,
Phaedra
2015. július 01. 17:30
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
30. Magyar Nagydíj, már most kezdj el reszketni, mert a hónap végén támaduuuunk.
CandUs
2015. július 01. 17:30
Ha minden igaz, Zayn visszamegy a One Directionbe!! Már ha persze hihetek Zayn ask.fm-ének, és Zayn szintén ask.fm-es bejegyzéseinek. De ilyen dologban csai nem hazudik, ugye? Jöhetnek a kommentek, hogy senkit sem érdekel, engem meg ezek nem fognak érdekelni. ( ezt de jól megfogalmaztam )
2015. július 01. 17:54
Régebben beszéltem főnökömmel a nyári gyakorlatról és azt mondta nem biztos, hogy megoldható lesz, hogy rendesen is dolgozzak ott. Ma jött a telefon, hogy holnaptól a gyakorlat mellett dolgozhatok. Legalább nem szerencsétlenkedem otthon, lesz valamennyi pénzem és nem kell a szüleim nadrágját ráncigálnom, ha szeretnék valamit. Na meg egy kicsit függetlenedem tőlük. Most egy kicsit érettebbnek érzem magam
7 felhasználónak tetszik:
Konvektor,
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
Jody,
IQninja99,
Cute girl 998,
CandUs
2015. július 02. 16:33
Lett munkám Az angliai munkát egy időre visszamondtam, egészen októberig, szóval addig szépen gyűjtögetem a pénzt is, mert elég jó kis fizetést fogok kapni, ráadásul ugyanazt fogom csinálni mint majd kint, úgyhogy jó kis gyakorlat Holnap már kezdek is, kíváncsian várom
2015. július 02. 17:56
Megérkezett a Cameron Dallasos pólóm amit rendeltem a netről
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Konvektor
2015. július 02. 19:55
Holnap végre aquaparkba megyünk.
2015. július 02. 20:29
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Átmentem egy tantárgyból, amire nem is számítottam Ez egy UV volt, az elsőre tök sokat tanultam, megbuktam, ezt meg épphogy átnéztem és átmentem Pedig amúgy jóval nehezebb volt a vizsga, mint az első
2015. július 03. 15:35
Annak, hogy túl vagyok az első munkahetemen. Iszonyúan elfáradtam, sokkal jobban lehúzott, mint a gyakorlat, pedig ha úgy vesszük, akkor csak egy órával több, mert ugye a gyakszi 7 volt, ez meg 8. Viszont ennek ellenére nagyon jól éreztem magam, a főnök is nagyon kedves volt, a munkatársakra sem lehet panaszom, sőt van két nő, akinek olyan dumája van, hogy majdnem lefordultam a székről. Szóval, annak ellenére, hogy olyan vagyok perpillanat mint egy hulla, azt mondhatom, hogy nagyon jó hetem volt.
2015. július 04. 02:27
Bár már kismilliószor koptattam miatta a billentyűzetemet, kimondhatatlanul örülök neki, hogy nagy valószínűséggel sikerült egy olyan társaságot kifognom az internet csodálatos világán keresztül, aminek szeptembertől nagyon is tevékeny, oszlopos tagja lehetek. Már az örömmel tölti el vásott lelkemet, miszerint 1. nap nem idiótán toporgok végig a rengeteg idegen között, hanem lesz rálátásom a klikkekre, bandákra, sőt én is tartozni fogok egybe! Nem tudom jobban körülírni; szárnyal a szívem, hogy részese leszek ilyesminek, illetve fokozottan igénylik a társaságomat.
Mellesleg a netes' pszichológiai "szakirodalomnak" köszönhetően csupa nonszensznek tűnő kis piti kérdéskörből meg tudtam állapítani temperamentumom miértjeit, valamint hogyanjait', ergo megtettem az 1. lépést, hogy megismerjem önmagam, és ez nagyon feldob.
Mellesleg a netes' pszichológiai "szakirodalomnak" köszönhetően csupa nonszensznek tűnő kis piti kérdéskörből meg tudtam állapítani temperamentumom miértjeit, valamint hogyanjait', ergo megtettem az 1. lépést, hogy megismerjem önmagam, és ez nagyon feldob.
2015. július 04. 14:32
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Végre befejeztem a könyvemet! Október elején kezdtem el írni, és ma végre befejeztem. Jaj, annyira jó érzés! Olyan ritka, hogy valamit be is fejezek, nemcsak elkezdek. De most kivételesen befejezni is sikerült.
2015. július 05. 14:14
Vonaton ülök. 2 Óra múlva ott vagyok mamánál. Van Wifi.
2015. július 05. 20:29
Csendben aludhatok. Na jó, de komolyan. Kempingeztetek már fesztiválon? Én idén elkezdtem, és hogy őszinte legyek, ŐRÜLETES. Szuper 5 nap volt, mindenkinek legalább ilyen szépet, és ha tehetitek, mindenképpen látogassatok el a Voltra! nem reklám, meg semmi. Viszont vigyetek magatoknak enni- és innivalót, mert borsosak az árak odabent rendesen. Amit még ajánlok: füldugó és gumimatrac, és egy nagy sátor.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.