Ma éppen minek örülsz?
2015. szeptember 01. 17:49
Ma éppen annak örülök, hogy hozták be az elszámolós papírokat, és sokkal több lett a normám, mint amire számítottam. Sőt, még a művezetőtől is kaptam egy dicséretet, mert az újoncoknak nem szokott ennyi százalékuk lenni. Akkor úgy látszik meghozta a gyümölcsét a hajnali 4-kor kelés, és egész napi gürcölés.. Ráadásul végre följöttek a kiégetett munkáim, és megnyugodtam, hogy jól sikerültek. Mindig az van bennem, hogy jaj, vajon milyen lesz kiégetve, de aztán mindig pozitívan kell csalódnom, legalább is eddig..
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Lil98
2015. szeptember 02. 15:58
Van egy Little Black Star az osztályban, és mellettem ül latinon
A szakmai órák tökre tetszettek (kivéve a pszichológiát, az nekem hosszú volt), elsősegély-nyújtáson még egy kisötöst is kaptam mert tudtam hogy mit kell mondani ha felhívom a mentőket És egyre jobb a kapcsolatom az osztállyal
A szakmai órák tökre tetszettek (kivéve a pszichológiát, az nekem hosszú volt), elsősegély-nyújtáson még egy kisötöst is kaptam mert tudtam hogy mit kell mondani ha felhívom a mentőket És egyre jobb a kapcsolatom az osztállyal
2015. szeptember 04. 15:57
Ma letudtam a munkát
Közben rájöttem, hogy hiányozni fog. Panaszkodtam, hogy letelhetne, de a végére egész jó kis csapattá váltunk. Ehhez hozzá tartozik, hogy voltak rosszabb idöszakok is. De nem bánom. Talán az iskola vált ki belölem ilyen érzéseket?
Közben rájöttem, hogy hiányozni fog. Panaszkodtam, hogy letelhetne, de a végére egész jó kis csapattá váltunk. Ehhez hozzá tartozik, hogy voltak rosszabb idöszakok is. De nem bánom. Talán az iskola vált ki belölem ilyen érzéseket?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. szeptember 04. 15:59
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Ma a legjobb barátom összejött a legjobb barátnőmmel. Olyan édesek...
2015. szeptember 04. 22:14
Első benyomás alapján úgy megszerettem a sulit, hogy alig várom a hétfőt. Imádom az osztályomat, az évfolyamot, Szuszát(lol) , úgy az egész bagázst minden deviáns ökörségével együtt, amit el lehet képzelni.
Életemben nem éreztem még ennyire jól magam a bőrömben. Legszívesebben megölelném az egész világot.
Mi történt velem, b*tch please? o.o
Életemben nem éreztem még ennyire jól magam a bőrömben. Legszívesebben megölelném az egész világot.
Mi történt velem, b*tch please? o.o
Wyrd
2015. szeptember 05. 15:42
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline |
unokatesómék este jönnek hozzánk már vagy 1 hónapja nem láttam őket, örülök, hogy végre jönnek
Szandi0820
2015. szeptember 05. 18:15
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Végre kaptam új telót a régi drágám úgy négyévesen kicsit használt volt bár egész jól bírta, remélem ez is fogja ennyi ideig
2015. szeptember 07. 19:49
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Ma éppen én kerültem sorra az ügyelésnél, persze pont a legrosszabb helyen a lépcsőnél. Azt hittem, hogy szörnyen fogom unni magam, de egyik jó barátom, aki az emeleten ügyelt lejárt hozzám és szórakoztatott, sőt mindig megvárt és együtt sétáltunk fel a teremhez. Nagyon jó fej, egy éve még nem is szóltunk egymáshoz, most meg mindenhova együtt megyünk.
2015. szeptember 07. 19:55
csináltam egy új weheartit profilt, és már 28 követőm van atyaég
most már 29...most már 30
most már 29...most már 30
TearsOnMirror
2015. szeptember 07. 20:13
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
Tegnap Punnany Massif koncerten voltam. Ott csápoltam a legelső sorban, nem törődve avval,hogy be rekedek. 23:30-kor estem haza, így aludtam összesen hat órát de nagyon meg érte
2015. szeptember 08. 16:39
Hogy idebújt hozzám a cicám. Olyan cukiiii!!!
2015. szeptember 08. 18:10
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline |
egyre jobb a kapcsolatom az osztályfőnökömmel (így az utolsó évre csak megkedveltük egymást) mondjuk sosem volt köztünk semmilyen unszimpátia, de általában én voltam az, akit sose dicsért meg, mert hogy tőlem elvárja azt, hogy kitűnő legyek, meg hogy minden évben folytassam azt, hogy diák önkormányzati elnök vagyok, meg persze emellett járjak zongora órákra és a versenyekre is. na de ha egy hármast szerzek - sőt, már ha egy négyest is - úgy le vagyok mindig ordítva mint mások mikor igazgatóit kapnak na igen, így 4 év alatt szereztem egy hármast és kb. 3 négyest, azóta én nem mertem nem tanulni ezért hát nem igazán voltam odáig érte, és utáltam osztályelső lenni, de tulajdonképpen most a felvételi előtt még hálás is vagyok neki, hogy így hajtott
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.