Annak, hogy a párom tudja, mivel lehet kenyérre kenni.
A hétvégén csinált nekem citromos cheesecake-t, meg kileste a tévéműsorból A király beszédét, hogy délután mozizzunk egyet közösen és még kukoricát is pattogtatott hozzá.
Másnap meg megnézte velem az Egy egyedülálló férfit (ő most látta először, én meg már vagy ezredjére ) és nagyon tetszett neki, meg odáig volt, hogy mennyire jó film. (Ez azért is nagy szó, mert kedves párom alapvetően nem Colin Firth rajongó, de missziómnak tekintem, hogy ezen változtassak. )
Ma éppen minek örülsz?
2015. november 02. 09:44
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
2015. november 03. 18:33
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Nos hát apró öröm, ami nagyon felvillanyozott. Fogalmazást kellett írni irodalomra, egy érvelést a barátságról. Nos, én megírtam. Csak futólag említettem anyunak, mikor haza értem ,hogy ne zaklassanak, mert fogalmazást írok.
Fogalmam sincs mikor, de anyum suttyómba elvette a füzetet és elolvasta. Elmondása szerint eredetileg azért vette el ,hogy segítsen benne, mert régebben csapnivaló fogalmazásom volt. És megkérdezte tőlem ,hogy valóban én írtam-e az egészet, vagy a netről szedtem. Én az igaza mondtam. Összeszedtem minden létező érvelést a barátságról fejben és leírtam. Ugyebár ezt néhány netes ismerőseim és ti, akik elolvassátok tudjátok ,hogy írok. A családom nem tudja, hogy ez az egyik hobbim. Anyum úgy meglepődött azon ,hogy így tudok fogalmazni. Azt mondta, hogy nagyon jó lett. Én meg annyira megörültem neki. Eddig csak kötekedett az írásommal, igaz az utóbbi időkben csupán azért, mert olvashatatlan az írásom. Szóval ez a pár szó tőle, amit mondott. Persze a barátnőim, akik olvasták a történeteimet, ő kis megdicsérték az írásomat. De anyutól valahogy mégis olyan másabbul volt jó hallani.
Fogalmam sincs mikor, de anyum suttyómba elvette a füzetet és elolvasta. Elmondása szerint eredetileg azért vette el ,hogy segítsen benne, mert régebben csapnivaló fogalmazásom volt. És megkérdezte tőlem ,hogy valóban én írtam-e az egészet, vagy a netről szedtem. Én az igaza mondtam. Összeszedtem minden létező érvelést a barátságról fejben és leírtam. Ugyebár ezt néhány netes ismerőseim és ti, akik elolvassátok tudjátok ,hogy írok. A családom nem tudja, hogy ez az egyik hobbim. Anyum úgy meglepődött azon ,hogy így tudok fogalmazni. Azt mondta, hogy nagyon jó lett. Én meg annyira megörültem neki. Eddig csak kötekedett az írásommal, igaz az utóbbi időkben csupán azért, mert olvashatatlan az írásom. Szóval ez a pár szó tőle, amit mondott. Persze a barátnőim, akik olvasták a történeteimet, ő kis megdicsérték az írásomat. De anyutól valahogy mégis olyan másabbul volt jó hallani.
2015. november 04. 18:03
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Apró öröm, de öröm.
Tegnap és ma is jött küldeményem.
Tegnap és ma is jött küldeményem.
Befutott A titkos kert és A nulladik lakosztály DVD-m.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. november 05. 20:34
Hamarosan (jövőre) megjelenik a Boyce Avenue 3. de már évek óta halogatott albuma, és ennek örömére, holnap megjelenik róla egy dal, amit ma már meglehet hallgatni és imáááádom, mint mindent tőlük, de annyira jó lett
Szandi0820
2015. november 06. 20:33
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline |
Annak, hogy hivatalosan is újágíró lettem és decemberben fogom a kezemben tartani az "első" hivatalos cikkem,amiben semmi javítás, semmi belenyúlás,átírás,meg stb NEM lesz.Nos, ennél boldogabb már nem is lehetek!
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Bátor Ventillátor
2015. november 06. 20:41
Kitti Mimi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 816 Csatolások: 20 Azonosító: 248600 offline |
Örülök, hogy itt van a HÉTVÉGE!!!
2015. november 12. 22:04
Megörököltem a kolis Tancim Pistols'-os pólóját, és a gimis szimatszatyrát. Kiugrom a harmadikról, rohadt boldog vagyok.
Bátor Ventillátor
2015. november 13. 18:14
Megkaptam Ariana Grande parfümjét az Arit!!!! úristen alig hiszem el.. annyira jó az illata imádooom
2015. november 16. 21:52
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
másfél óra alatt sikerült bemagolnom 60 olasz szót a holnapi szódogára.. rekord, és még egész időben végeztem
Bátor Ventillátor
2015. november 17. 08:30
Annak, hogy az évek óta hajtott filmritkaság (1997-es független művészfilm), amiben David Suchet az egyik főszereplő, végre meglett! Sehonnan sem tudtam letölteni, s eddig csak Amerikában lehetett kapni, kb. 20.000 forintnak megfelelő összegért DVD-n. Tegnap azonban megleltem SOKKAL-SOKKAL-SOKKAL-SOKKAL olcsóbban ( = teljesen normál DVD áráért), ráadásul 2-es régiókóddal, úgyhogy most nagyon-nagyon-nagyon-nagyon boldog vagyok! Alig várom, hogy láthassam végre!!!
Bátor Ventillátor
2015. november 17. 13:27
Túléltem a fogászatot és vettek mintát a fogaimról.
Bátor Ventillátor
2015. november 17. 15:28
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline |
Maxpontos lett a beugróm gyakorlaton. Today was a good day.
Szandi0820,
Jody
2015. november 24. 20:04
Hát az utóbbi időbe szinte csak rossz dolgok történtek velem, úgyhogy megfogadtam, hogy minden apróságnak örülni fogok. Úgyhogy, jobb híján, most annak örülök, hogy az egyik kedvenc vázámat kaptam kifestésre, és még tudtam is pár plusz százalékot szerezni vele, ami azért jól fog jönni, ha kapnék egy húzósabb idejű terméket.
Szandi0820
2015. november 25. 17:15
Hétfő óta a helyi óvodában dolgozom, és bár még csak a harmadik napon vagyok túl, de azt kell mondjam nagyon élvezem. A nap végére mindig majd leszakadnak a lábaim és a derekam, de a kis picikék kárpótolnak érte, annyira kis édesek. Egyikük a második nap meglepett egy rajzzal, egy másiktól matricát kaptam, valamelyikük meg már ma azt mondta, hogy 'Szeretlek'. Egyedül azt sajnálom, hogy csak átmeneti ideig leszek ott, de hátha ez majd megváltozik, mert ezt tényleg szeretném csinálni.
2015. november 27. 08:08
Most éppen a nap sztárjának...
Szandi0820,
NiceandCute
2015. november 29. 18:47
Olyan boldog vagyok, megtaláltam a zenélő, karácsonyi égősoromat és kidíszítettem vele a szobámat. Lehetne már téli szünet.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.