Sztárok magassága
2009. január 04. 12:44
Szerintetek az IMDb-ben megadott magasságadatok a nõi sztárokról tûsarkúval, vagy anélkül értendõk?
Esetleg ha valakinek van személyes tapasztalata az adatok bizonyosságáról, itt meg is oszthatja. (Pl. Shakira valamelyik forrás szerint csak 1.50, más források szerint 1.58, de láttam már 1.62-t is. Vajon melyik az igaz?)
2009. január 04. 12:54
Idézet(imi @ 2009. January 4. - 12:46)
jó kérdés,pont tegnap néztem én is ki milyen magas,de ha saccperkábéra le van írva akkor szerintem ét három centi teljesen egál nekem
Hát 2-3 cm persze, hogy nem számít, na de van úgy, hogy 8-10 centi eltérés is van a források között
2009. január 04. 13:05
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
ja ezt én is észrevettem... az ottani adatok nem hitelesek. imdb szerint Jensen Ackles 6' 1" (185 cm) de az odaátban volt egy rész, a börtönbalhé és amikor fényképezték látszott, hogy a feje 6' 3" (kb. 190 cm) alatt van. meg imdb-n a Pierre magassága 5' 11" (180 cm) de igazából 6' (183 cm)
de végülis nem mindegy, hogy milyen magasak?
amúgy Shakira ha jól tudom 155 cm
2009. január 04. 13:30
Mondjuk az is igaz, hogy az IMDb adatait is a felhasználók viszik be, egyszer én is próbáltam valamit javítani, de nem aztán nem volt türelmem végigmenni a sok felesleges kérdõíven (meg nem is igazán értettem, hova mit kellene írni).
2009. január 29. 11:00
|
anti celebúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 85607 offline
|
IMDb-s magasságokból vonj le 5 centit, és megkapod a valódit. A sztárok szeretnek túlozni és IMDb-n a "hivatalos" magasság van fent, ami mindig eltúlzott. Próbáld meg a http://www.celebheights.com oldalt, ami arra jött létre, hogy kinyomozzák a híres emberek valódi magasságát. Egyébként magyar színészek magasságát, akikkel találkoztam meg tudom saccolni neked, ha érdekel.
1 felhasználónak tetszik:
TYÜTYI2006
2009. január 29. 11:14
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
Idézet(anti celeb @ 2009. January 29. - 11:00)
IMDb-s magasságokból vonj le 5 centit, és megkapod a valódit. A sztárok szeretnek túlozni és IMDb-n a "hivatalos" magasság van fent, ami mindig eltúlzott. Próbáld meg a http://www.celebheights.com oldalt, ami arra jött létre, hogy kinyomozzák a híres emberek valódi magasságát. Egyébként magyar színészek magasságát, akikkel találkoztam meg tudom saccolni neked, ha érdekel.
Néztem Jeri Ryan-t is: Jeri Ryan height: 5 ft 7.5 in (171 cm)
De eddig én 173 cm-t tudtam, mindenhol az volt írva ahol eddig láttam.
2009. január 29. 12:26
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Idézet(ZTM @ 2009. January 4. - 13:44)
Szerintetek az IMDb-ben megadott magasságadatok a nõi sztárokról tûsarkúval, vagy anélkül értendõk?
Esetleg ha valakinek van személyes tapasztalata az adatok bizonyosságáról, itt meg is oszthatja. (Pl. Shakira valamelyik forrás szerint csak 1.50, más források szerint 1.58, de láttam már 1.62-t is. Vajon melyik az igaz?)
Figyelj ez olyan dolog hogy a seregnél 185 cm-t mértek nálam anno...utána elmentem egyszer orvoshoz,ott már csak 183 cm voltam.Majd évekkel késõbb megint valami vizsgálat, és hirtelen megnõttem mert 187cm-t mértek.És mind ezalatt nem volt rajtam cipõ...Na akkor hogy is van-ez? Ezek olyan dolgok amikben mind addig amíg magad meg nem bizonyosodsz róla ,nem lehetsz 100%-ig biztos....
2009. február 17. 14:13
|
anti celebúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 85607 offline
|
Idézet(TYÜTYI2006 @ 2009. January 29. - 11:14)
Néztem Jeri Ryan-t is: Jeri Ryan height: 5 ft 7.5 in (171 cm)
De eddig én 173 cm-t tudtam, mindenhol az volt írva ahol eddig láttam.
Én még anno újságban 176 cm-t is olvastam Jeri Ryan-nél. Mondjuk a Star Trek: Voyager-ben végig magassarkúban volt.
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Hat meglepő érdekesség a Loki sztárjáról.
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears 19 éves fia, Jayden megszólalt a témában.
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
Továbbra sem érti a felháborodást.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Elmondta, hogyan érzett a szakítás után.